FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Koga želite za trenera FK Sarajevo?

Husref Musemić
92
36%
Darko Milanič
35
14%
Miodrag Božović
5
2%
Fedja Dudić
39
15%
Neki drugi trener iz BiH ili regiona
24
9%
Samo stranac
61
24%

Ukupno glasova: 256

N3R3D
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la N3R3D » 06 sep 2025, 11:41

broj6 je napisao/la:
06 sep 2025, 11:40
Al bih volio tokom ove pauze da klub organizuje utakmicu s B timom, ali ne smiju oni to jer bi ih B tim razgulio 4-0
Pa govore da je jučer bila tekma.

Bejker
Kontakt:

Post Postao/la Bejker » 06 sep 2025, 11:53

juka55 je napisao/la:
05 sep 2025, 19:17
Bejker je napisao/la:
05 sep 2025, 15:15
juka55 je napisao/la:
05 sep 2025, 14:01

Danas sam im opet pisao, da ili mi hitno pošalji i obavijeste o statusu, ili da izvrše povrat novca...
Ma druze, prvom prilikom u prostorije licno. Ne daj da te zavlace jer taj sektor vode ublehe i trebice kojekakve. Rad i podrska korisnicima je nula, tako da licno idi u prostorije shopa i trazi da ti se odmah to rijesi, jer mogu odmah rijesiti. Dokumentuj i prilozi sve i zahtijevaj da ti rijese.
Otišao bih ja naravno, ali posto nisam iz Sarajeva, a na poslu sam do 3-4 plus ostale obaveze, ne mogu stici nikako. Ali nejse, kontaktirali su me prvo telefonom danas, pa su kasnije i poslali mail by chatgpt. Na telefonu cura mi govori da je nedavno počela Radit i sad mi ona neku desetu priču priča u odnosu na poziv 22/08 kad su mi rekli da sve imaju osim šala i da će ubaciti majicu umjesto toga… Danas govori da nemaju ništa sto sam naručio, osim duksa… valjda neće usrat nesta oko refundacije hahaha. Evo i sadržaj maila koje sam dobio:

Poštovani,

Prije svega, želimo da Vam se najiskrenije izvinimo zbog neprijatnosti, kašnjenja i nedostatka povratnih informacija u vezi s Vašom narudžbom. Svjesni smo koliko je frustrirajuće kada se uloži povjerenje i sredstva, a komunikacija i isporuka izostanu.

Nažalost, uslijed tehničkih problema na našoj web stranici došlo je do zastoja u obradi Vaše narudžbe, zbog čega ona nije bila poslana u predviđenom roku. Također, svjesni smo da je izostala i pravovremena komunikacija s naše strane, što je dodatno stvorilo nezadovoljstvo i ostavilo loš utisak o našem odnosu prema kupcima.

Razumijemo Vaše razočaranje i potpuno se slažemo da ovakav odnos nije na nivou koji navijači i kupci našeg kluba zaslužuju. Oni koji žele podržati klub kupovinom u fan shopu zaslužuju maksimalno poštovanje, transparentnost i jasne informacije – i žao nam je što to u ovom slučaju nismo ispunili.

Kako bismo situaciju odmah riješili, izvršićemo povrat cjelokupnog uplaćenog iznosa na isti način na koji je uplata izvršena. Očekujte potvrdu o povratu sredstava čim proces bude završen.

Još jednom, iskreno se izvinjavamo zbog neprijatnosti i zahvaljujemo na razumijevanju i strpljenju. Nadamo se da će naredna iskustva s našim fan shopom biti mnogo pozitivnija i da ćemo opravdati Vaše povjerenje.

Lijep pozdrav,
FK Sarajevo Fan Shop
Bukvalno chatgpt... ni mail nisu u stanju sloziti. A pretpostavio sam da nisi iz Sarajeva jer vrsis prepisku vec mjesec dana, zato sam i napisao prvom prilikom. Ne bih da ti na muku pristajem, ali cim oni procese spominju, mogao bi se nacekati da ti refundiraju uplaceni iznos. Sto je jos gore tu je i banka kao treca partija koja moze zadrzavati novac "u havi", jer je i njima "procedura".
U svakom slucaju sretno i da se sto prije rijesi!

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 06 sep 2025, 12:02

junioR je napisao/la:
06 sep 2025, 11:27
Anomnachi Chidi
Bolje nego Brevis 100%.
21 godina a djeluje kao potencijal.
Dobro je igrao u Europa ligi.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.

HyperOS
Kontakt:

Post Postao/la HyperOS » 06 sep 2025, 12:03

HyperOS je napisao/la:
03 sep 2025, 09:24
Sad za vikend bi B ekipa trebala igrati protiv prvog tima u TC.
U okviru priprema za nastavak sezone, jučer je odigrana prijateljska utakmica između prvog tima i B ekipe FK Sarajevo.

Susret je završen pobjedom prvog tima rezultatom 2:0, a strijelci su bili Ristić i Kuprešak. #fksarajevo

broj6
Kontakt:

Post Postao/la broj6 » 06 sep 2025, 12:06

N3R3D je napisao/la:
06 sep 2025, 11:41
broj6 je napisao/la:
06 sep 2025, 11:40
Al bih volio tokom ove pauze da klub organizuje utakmicu s B timom, ali ne smiju oni to jer bi ih B tim razgulio 4-0
Pa govore da je jučer bila tekma.
Eno uzeo prvi tim 2-0, Kupresak i Ristic zabili, nece na dobro :urnebes:

H8Z7
Kontakt:

Post Postao/la H8Z7 » 06 sep 2025, 12:07

juka55 je napisao/la:
Bejker je napisao/la:
juka55 je napisao/la:
05 sep 2025, 14:01

Danas sam im opet pisao, da ili mi hitno pošalji i obavijeste o statusu, ili da izvrše povrat novca...
Ma druze, prvom prilikom u prostorije licno. Ne daj da te zavlace jer taj sektor vode ublehe i trebice kojekakve. Rad i podrska korisnicima je nula, tako da licno idi u prostorije shopa i trazi da ti se odmah to rijesi, jer mogu odmah rijesiti. Dokumentuj i prilozi sve i zahtijevaj da ti rijese.
Otišao bih ja naravno, ali posto nisam iz Sarajeva, a na poslu sam do 3-4 plus ostale obaveze, ne mogu stici nikako. Ali nejse, kontaktirali su me prvo telefonom danas, pa su kasnije i poslali mail by chatgpt. Na telefonu cura mi govori da je nedavno počela Radit i sad mi ona neku desetu priču priča u odnosu na poziv 22/08 kad su mi rekli da sve imaju osim šala i da će ubaciti majicu umjesto toga… Danas govori da nemaju ništa sto sam naručio, osim duksa… valjda neće usrat nesta oko refundacije hahaha. Evo i sadržaj maila koje sam dobio:

Poštovani,

Prije svega, želimo da Vam se najiskrenije izvinimo zbog neprijatnosti, kašnjenja i nedostatka povratnih informacija u vezi s Vašom narudžbom. Svjesni smo koliko je frustrirajuće kada se uloži povjerenje i sredstva, a komunikacija i isporuka izostanu.

Nažalost, uslijed tehničkih problema na našoj web stranici došlo je do zastoja u obradi Vaše narudžbe, zbog čega ona nije bila poslana u predviđenom roku. Također, svjesni smo da je izostala i pravovremena komunikacija s naše strane, što je dodatno stvorilo nezadovoljstvo i ostavilo loš utisak o našem odnosu prema kupcima.

Razumijemo Vaše razočaranje i potpuno se slažemo da ovakav odnos nije na nivou koji navijači i kupci našeg kluba zaslužuju. Oni koji žele podržati klub kupovinom u fan shopu zaslužuju maksimalno poštovanje, transparentnost i jasne informacije – i žao nam je što to u ovom slučaju nismo ispunili.

Kako bismo situaciju odmah riješili, izvršićemo povrat cjelokupnog uplaćenog iznosa na isti način na koji je uplata izvršena. Očekujte potvrdu o povratu sredstava čim proces bude završen.

Još jednom, iskreno se izvinjavamo zbog neprijatnosti i zahvaljujemo na razumijevanju i strpljenju. Nadamo se da će naredna iskustva s našim fan shopom biti mnogo pozitivnija i da ćemo opravdati Vaše povjerenje.

Lijep pozdrav,
FK Sarajevo Fan Shop
slika
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene

L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!

riki46
Kontakt:

Post Postao/la riki46 » 06 sep 2025, 12:10

junioR je napisao/la:
Anomnachi Chidi
Zna li se kad je predstavljanje?
Vamos Rajvosa!
Ko te nije volio nije ni obolio...

juka55
Kontakt:

Post Postao/la juka55 » 06 sep 2025, 12:12

Bejker je napisao/la:
06 sep 2025, 11:53
juka55 je napisao/la:
Bejker je napisao/la:

Poštovani,

Lijep pozdrav,
FK Sarajevo Fan Shop
Bukvalno chatgpt... ni mail nisu u stanju sloziti. A pretpostavio sam da nisi iz Sarajeva jer vrsis prepisku vec mjesec dana, zato sam i napisao prvom prilikom. Ne bih da ti na muku pristajem, ali cim oni procese spominju, mogao bi se nacekati da ti refundiraju uplaceni iznos. Sto je jos gore tu je i banka kao treca partija koja moze zadrzavati novac "u havi", jer je i njima "procedura".
U svakom slucaju sretno i da se sto prije rijesi!
Ma hvala Bogu nisu mi pare problem, ali vala neću im ni halalit 250 marki hahaha... sacekat ćemo koji dan valjda legne uplata, ima za sve rješenje. Najviše od svega mi je krivo što u klubu rade nesposobni ljudi i to se refkletira na sve... valjda docekamo bolje dane svi
SARAJEVO SIAMO NOI <3

juka55
Kontakt:

Post Postao/la juka55 » 06 sep 2025, 12:20

H8Z7 je napisao/la:
06 sep 2025, 12:07
juka55 je napisao/la:
Bejker je napisao/la:

Poštovani,

Lijep pozdrav,
FK Sarajevo Fan Shop
slika
ma na oko se ovo vidi, ne treba provjera nikakva haha
SARAJEVO SIAMO NOI <3

Hajdeee
Kontakt:

Post Postao/la Hajdeee » 06 sep 2025, 12:37

Prave kretenke, raspale.
- FKS -

Napoli
Kontakt:

Post Postao/la Napoli » 06 sep 2025, 12:49

Jbt kakva marva je zaposjela klub
Do zadnjeg dana života mog' samo Sarajevo
🇵🇸

NoProfit
Kontakt:

Post Postao/la NoProfit » 06 sep 2025, 12:55

rimljanin90 je napisao/la:
06 sep 2025, 00:02
maroon46 je napisao/la:
06 sep 2025, 00:01
Joj Sjeverne Koreje na forumu, pohvalis Husrefa onda si navijac Husrefa ne Sarajeva, kritikujes upravljacke strukture onda si strumf :bow: :bow:
Nema sive zone
Ti se kao slažeš s njim, a čovjek upravo zbog tvog posta ovo i napisao. :rol:

Puca mi **** za Husrefom, ako će Sarajevo biti prvak kad on ode, neka ode još danas. Ali otkako se vratio, bukvalno ni utakmicu nije odigrao, ti si navalio na njega k'o neki sivonja, na čovjeka koji je donio toliko radosti, ali si se sažalio na Renana koji vjerovatno igra svoju najgoru sezonu u karijeri.

Evo, saberi mi sve trenere koji su nas vodili od njegovog prošlog mandata, pa mi onda nabroj sve trofeje koje smo u tom periodu osvojili i uspjehe koje smo ostvarili pod tim modernim i top trenerima. Ja sigurno ne navijam za Husrefa nego za Sarajevo, ali sam siguran da ti guštaš na svaku lošu partiju Sarajeva pod vodstvom Musemića.

hazarder
Kontakt:

Post Postao/la hazarder » 06 sep 2025, 13:03

Je l' Chidi otkup il' posudba? Vidim da mu daje Riera redovno minute a nerijetko ih i iskoristi znači ima tu kuveta mada i Bevis ovu sezonu kida.

N3R3D
Kontakt:

Post Postao/la N3R3D » 06 sep 2025, 13:05

hazarder je napisao/la:
06 sep 2025, 13:03
Je l' Chidi otkup il' posudba? Vidim da mu daje Riera redovno minute a nerijetko ih i iskoristi znači ima tu kuveta mada i Bevis ovu sezonu kida.
Govore da smo nudili pare za otkup Bevisa...

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 06 sep 2025, 13:43

Ok pogrijesio sam Husref nije bio najbolji strijlac lige vec je bio najbolji strijelac kluba i drugi strijelac lige

Dobro se sjecamo svi ovde da se ahmet tretira ko legenda krste ko legenda obuca ko legenda said huseinovic cak se pljeskalo kad bi neko od njih igrao za drugi tim

Husref je bio bolji igrac od svih njih i kao igrac

Kao trener ovi jesu mladji al od njih niko nije napravio nikakvu karijer a neki od njih imaju blizu 50 godina

Ja hocu samo da kszem da ako nista Husrefu se bar nebi trebalo psovat nazivati ga pogrdnim imenima, ako nista radi trofeja iz yuge i radi trofeja koje osvoio kao trener sansma.

Kritikovat njegov rad kao trener na pristojan nacin cak je i pozeljno..

Ahmet je izabro igmansku klupu prije nego da se oprosti iz naseg kluba..

Garantujem sad da cz ponudi bilo kojem igracu iz pl bh da predje u cz a da je plata 50 k km godisnje veca otice

Pijaca
Kontakt:

Post Postao/la Pijaca » 06 sep 2025, 13:47

Ovdje ljudi i dalje misle da je problem trener :lolno:

Btw usru uopste ne racunam u to. On bi i unistio I Bajerna kada bi mu dali sansu

rimljanin90
Kontakt:

Post Postao/la rimljanin90 » 06 sep 2025, 13:58

NoProfit je napisao/la:
06 sep 2025, 12:55
rimljanin90 je napisao/la:
06 sep 2025, 00:02
maroon46 je napisao/la:
06 sep 2025, 00:01
Joj Sjeverne Koreje na forumu, pohvalis Husrefa onda si navijac Husrefa ne Sarajeva, kritikujes upravljacke strukture onda si strumf :bow: :bow:
Nema sive zone
Ti se kao slažeš s njim, a čovjek upravo zbog tvog posta ovo i napisao. :rol:

Puca mi **** za Husrefom, ako će Sarajevo biti prvak kad on ode, neka ode još danas. Ali otkako se vratio, bukvalno ni utakmicu nije odigrao, ti si navalio na njega k'o neki sivonja, na čovjeka koji je donio toliko radosti, ali si se sažalio na Renana koji vjerovatno igra svoju najgoru sezonu u karijeri.

Evo, saberi mi sve trenere koji su nas vodili od njegovog prošlog mandata, pa mi onda nabroj sve trofeje koje smo u tom periodu osvojili i uspjehe koje smo ostvarili pod tim modernim i top trenerima. Ja sigurno ne navijam za Husrefa nego za Sarajevo, ali sam siguran da ti guštaš na svaku lošu partiju Sarajeva pod vodstvom Musemića.
Satiricno... ismijavam citavu situaciju. Nemam sta vise pisati s tobom, sve ce se ukazat ko je u pravu. Reko sam ti sto ne podrzavam husrefa, rekao sam vec prije sto sam podrzavao zekica sve do ovog ostavljanja na cjedilu.

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 06 sep 2025, 14:11

riki46 je napisao/la:
06 sep 2025, 12:10
junioR je napisao/la:
Anomnachi Chidi
Trebalo bi da je u ponedjeljak.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.

riki46
Kontakt:

Post Postao/la riki46 » 06 sep 2025, 14:35

jurisicduska je napisao/la:
06 sep 2025, 14:11
riki46 je napisao/la:
06 sep 2025, 12:10
junioR je napisao/la:
Anomnachi Chidi
Trebalo bi da je u ponedjeljak.
Na hajr
Vamos Rajvosa!
Ko te nije volio nije ni obolio...

Pena
Kontakt:

Post Postao/la Pena » 06 sep 2025, 14:55

Pijaca je napisao/la:
06 sep 2025, 13:47
Ovdje ljudi i dalje misle da je problem trener :lolno:

Btw usru uopste ne racunam u to. On bi i unistio I Bajerna kada bi mu dali sansu
Za ove uvrede bi trebalo dijelit banove.

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: bordobijelisampion, budzak, Fouzi1, mnon46, riki46 i 32 gosta.