mariupol nesto hahaFrancescoTotti je napisao/la:Gdje je majkl da nam objasni koliki je velikan ovaj klub protiv kojeg igramo, ni ime mu ne znam..
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Članovi kluba u 1985. godini
Sarajevo 8.372
Velež 5.500
Čelik 2.000
Željezničar 1.892
Članovi kluba u 2015. godini
Sarajevo 7.000
Željezničar 2.500
Sarajevo 8.372
Velež 5.500
Čelik 2.000
Željezničar 1.892
Sarajevo 7.000
Željezničar 2.500
- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
Ne mogu vjerovati da gubimo od ovih ukrajinskih taraba... 
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪
Joooj Radovca... tuga golema
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Siguran sam da su rame uz rame sa Dynamom i Shakhtarom.BTX je napisao/la:mariupol nesto hahaFrancescoTotti je napisao/la:Gdje je majkl da nam objasni koliki je velikan ovaj klub protiv kojeg igramo, ni ime mu ne znam..
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
Najveći promašajrevolt je napisao/la:Joooj Radovca... tuga golema
Sa 1. 100.000€ vrijednost mu na transfermarktu pala na 400.000€, ali ne vrijedi ni toliko.
Ugovor ga veže do 31.12.2018. sa Sarajevom, znači još 2 godine ćemo se se za*ebavati sa njim...
Morao sam na kratko prekinut prijenos. Radovac amater kod gola gubi duel,otrese ga lola ko slinu,pa onda salje na lijevu stranu dugu loptu u rangu amatera iz kantonalne lige cemer od igraca,sigurno nece igrat kad pocne liga klosar mali nedaj boze da je ovo Rustemovic uradio il Said bila bi ismijavanja ovdje. Posudit ga bilo kome ako ga iko hoce gurnut bilo koga od djece iz juniora il kadeta
-
SiouxLukavac
- Kontakt:
Ma pripremne utakmice nisu nikakvo mjerilo. Izgubili od Brotnja ili dobili Viljareal, igrali prelose ili dominirali svaku utakmicu od 1 do 90 minute - NISTA NE ZNACI.
Ono sto se zna, kako god bilo na pripremama da cemo se nastaviti patiti, da imamo tanku i losu ekipu, koja moze izboriti evropu ali za nesto vise nit imamo kvalitet nit sirinu.
Ono sto se zna, kako god bilo na pripremama da cemo se nastaviti patiti, da imamo tanku i losu ekipu, koja moze izboriti evropu ali za nesto vise nit imamo kvalitet nit sirinu.
- ThrillerHz
- Kontakt:
- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
Olimpiku ga posuditi po meni najbolja opcija.zagor1987 je napisao/la:Morao sam na kratko prekinut prijenos. Radovac amater kod gola gubi duel,otrese ga lola ko slinu,pa onda salje na lijevu stranu dugu loptu u rangu amatera iz kantonalne lige cemer od igraca,sigurno nece igrat kad pocne liga klosar mali nedaj boze da je ovo Rustemovic uradio il Said bila bi ismijavanja ovdje. Posudit ga bilo kome ako ga iko hoce gurnut bilo koga od djece iz juniora il kadeta
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Znaci li ista to sto nam je protiv ukrainskih tarabara igra kao da smo drina iz zvornika?SiouxLukavac je napisao/la:Ma pripremne utakmice nisu nikakvo mjerilo. Izgubili od Brotnja ili dobili Viljareal, igrali prelose ili dominirali svaku utakmicu od 1 do 90 minute - NISTA NE ZNACI.
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
-
BordoBolesnik
- Kontakt:
Imamo dva organizatora igre od koji nijedan ne smije dodati loptu naprijed a da ne pricam o tome da je povuce.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Strasno majke mi, ovo odavno nisam vidio.zagor1987 je napisao/la:Morao sam na kratko prekinut prijenos. Radovac amater kod gola gubi duel,otrese ga lola ko slinu,pa onda salje na lijevu stranu dugu loptu u rangu amatera iz kantonalne lige cemer od igraca,sigurno nece igrat kad pocne liga klosar mali nedaj boze da je ovo Rustemovic uradio il Said bila bi ismijavanja ovdje. Posudit ga bilo kome ako ga iko hoce gurnut bilo koga od djece iz juniora il kadeta
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Sta ste se natovarili na Radovca, sad zasad korektno, izgubio par lopti sto je normalno na ovakvom terenu koji nije u dobrom stanju, par puta odlicno presjeko, krece se, nudi se, jbt. ovo su igraci FKS. ne Real-a 
- ThrillerHz
- Kontakt:
Pa da ispadnu iz ligeKrajisnikBosnjak je napisao/la:Olimpiku ga posuditi po meni najbolja opcija.zagor1987 je napisao/la:Morao sam na kratko prekinut prijenos. Radovac amater kod gola gubi duel,otrese ga lola ko slinu,pa onda salje na lijevu stranu dugu loptu u rangu amatera iz kantonalne lige cemer od igraca,sigurno nece igrat kad pocne liga klosar mali nedaj boze da je ovo Rustemovic uradio il Said bila bi ismijavanja ovdje. Posudit ga bilo kome ako ga iko hoce gurnut bilo koga od djece iz juniora il kadeta
1946~
malo jaci brateFrancescoTotti je napisao/la:Siguran sam da su rame uz rame sa Dynamom i Shakhtarom.BTX je napisao/la:mariupol nesto hahaFrancescoTotti je napisao/la:Gdje je majkl da nam objasni koliki je velikan ovaj klub protiv kojeg igramo, ni ime mu ne znam..
Članovi kluba u 1985. godini
Sarajevo 8.372
Velež 5.500
Čelik 2.000
Željezničar 1.892
Sarajevo 7.000
Željezničar 2.500
Sarajevo 8.372
Velež 5.500
Čelik 2.000
Željezničar 1.892
Sarajevo 7.000
Željezničar 2.500
- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
Ova ti je dobraThrillerHz je napisao/la:Pa da ispadnu iz ligeKrajisnikBosnjak je napisao/la:Olimpiku ga posuditi po meni najbolja opcija.zagor1987 je napisao/la:Morao sam na kratko prekinut prijenos. Radovac amater kod gola gubi duel,otrese ga lola ko slinu,pa onda salje na lijevu stranu dugu loptu u rangu amatera iz kantonalne lige cemer od igraca,sigurno nece igrat kad pocne liga klosar mali nedaj boze da je ovo Rustemovic uradio il Said bila bi ismijavanja ovdje. Posudit ga bilo kome ako ga iko hoce gurnut bilo koga od djece iz juniora il kadeta
ako cemo realno ni duljevic nije za ove pozicije koliko god je to fino izgledalo u ligi protiv slabijih ekipa..
ko se ba nudi i gdje se kreceisko1807 je napisao/la:Sta ste se natovarili na Radovca, sad zasad korektno, izgubio par lopti sto je normalno na ovakvom terenu koji nije u dobrom stanju, par puta odlicno presjeko, krece se, nudi se, jbt. ovo su igraci FKS. ne Real-a
to Rustemovic radi... ovaj mal panj... samo oko centra kruzi i vraca loptu nazad... sve mimo toga zavrsi kod protivnickih igraca
- ThrillerHz
- Kontakt:
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Jao suta

Yugoslav First League - ⭐️⭐️