Izborio de za loptu kod 2 gola za Gruziju, kao što rekoh borio se i trudio. Nadam se da će sljedeću igrati malo više.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ja sam se isto nadao ce proigrati Renan i smatram da je kvalitetan igrac, ali ako je iko dobio puno sansi to je on. Covjek je van svake forme i kod Zekica i kod Husrefa je dobijao puno sansi za "povratak". Trenutno zauzima mjesto stranca i ima veliku platu, bolje je na to mjesto dovesti nekoga od koga cemo imati koristi, a cekati ga jos godinu dana da se vrati u formu nema smisla.rimljanin90 je napisao/la: ↑04 sep 2025, 23:23Slazem se, ali oliveiri se nije ni dala sansa. Kada uvezes 3 utakmice s njim i dovoljno je samo da jedan go zabije da ga opet krene. Ovako necemo nigdje dogurati. Danas renan sutra ce biti jatta npr.NazorUso je napisao/la: ↑04 sep 2025, 23:12Nije problem tjeranje Oliveire. Moramo biti iskreni i priznati da je teska qrina od one prve polusezone. Nazalost, ovakav Oliveira nam je beskoristan. I vecina nas bi ga ovde otjerala...
Problem je ako se praksa konflikata sa igracima nastavi. A sudeci po dosadasnjim mandatima (a ima ih) sve su prilike da hoce. Daj Boze da grijesim.
Ma renan je gotov, momak je bas propao, i nista nam trenutno ne doprinosi. Nama za rotacije treba jedno dobro krilo, u napadu smo dobro popunjeni
-
- Kontakt:
A jel nacin da mu se **** mater i da tako ode?maroon46 je napisao/la: ↑05 sep 2025, 00:01Ja sam se isto nadao ce proigrati Renan i smatram da je kvalitetan igrac, ali ako je iko dobio puno sansi to je on. Covjek je van svake forme i kod Zekica i kod Husrefa je dobijao puno sansi za "povratak". Trenutno zauzima mjesto stranca i ima veliku platu, bolje je na to mjesto dovesti nekoga od koga cemo imati koristi, a cekati ga jos godinu dana da se vrati u formu nema smisla.rimljanin90 je napisao/la: ↑04 sep 2025, 23:23Slazem se, ali oliveiri se nije ni dala sansa. Kada uvezes 3 utakmice s njim i dovoljno je samo da jedan go zabije da ga opet krene. Ovako necemo nigdje dogurati. Danas renan sutra ce biti jatta npr.NazorUso je napisao/la: ↑04 sep 2025, 23:12Nije problem tjeranje Oliveire. Moramo biti iskreni i priznati da je teska qrina od one prve polusezone. Nazalost, ovakav Oliveira nam je beskoristan. I vecina nas bi ga ovde otjerala...
Problem je ako se praksa konflikata sa igracima nastavi. A sudeci po dosadasnjim mandatima (a ima ih) sve su prilike da hoce. Daj Boze da grijesim.
- napoleon72
- Kontakt:
Brate ni ja ne volim Husrefa al ovdje sam na njegovoj strani. Ovom uhljupu je davno trebalo yebat mater, nije to pad u formi tipa on gine al nece ga gol, nego su ovo posljedice pijancenja po Aqui i Slogi i gdje vec. Lik mahmuran dolazio na treninge. I vece karijere su propadale radi toga. Yebo mu Penaranda mater, nek ide sad po igralistima i s djecom igra, to mu je sad maksimalni domet.rimljanin90 je napisao/la: ↑05 sep 2025, 11:03A jel nacin da mu se **** mater i da tako ode?maroon46 je napisao/la: ↑05 sep 2025, 00:01Ja sam se isto nadao ce proigrati Renan i smatram da je kvalitetan igrac, ali ako je iko dobio puno sansi to je on. Covjek je van svake forme i kod Zekica i kod Husrefa je dobijao puno sansi za "povratak". Trenutno zauzima mjesto stranca i ima veliku platu, bolje je na to mjesto dovesti nekoga od koga cemo imati koristi, a cekati ga jos godinu dana da se vrati u formu nema smisla.rimljanin90 je napisao/la: ↑04 sep 2025, 23:23
Slazem se, ali oliveiri se nije ni dala sansa. Kada uvezes 3 utakmice s njim i dovoljno je samo da jedan go zabije da ga opet krene. Ovako necemo nigdje dogurati. Danas renan sutra ce biti jatta npr.
E sad, zanimljivo je sto ga je Shrek doveo licno. Da vidimo kako ce sad nogirat svog miljenika. Il ce Husref dobit instrukcije da ga mora gurat da se vrati makar dio ulozenog.
GRMI SA SJEVERA!
1946
Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.
1946
Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.
- Maroon1946
- Kontakt:
Zanimljivo da je dosad 0 (NULA) igrača izašlo u javnost i pričalo protiv Husrefa i tog navodnog psovanja porodice i svetinja, naprotiv svaki igrac sve najbolje prica o njemu. Međutim, stvorio se narativ da igraci "pod njegovom palicom" dozivljavaju svakodnevne torture... 

Do ponoći je rok kod nas, kad će doći?
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
-
- Kontakt:
Uzmi Ismire Viscu
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
do 19-tog je kod njih
A u redu ti je pljuvati Husrefa i njemu yebati mater?rimljanin90 je napisao/la: ↑05 sep 2025, 11:03A jel nacin da mu se **** mater i da tako ode?maroon46 je napisao/la: ↑05 sep 2025, 00:01Ja sam se isto nadao ce proigrati Renan i smatram da je kvalitetan igrac, ali ako je iko dobio puno sansi to je on. Covjek je van svake forme i kod Zekica i kod Husrefa je dobijao puno sansi za "povratak". Trenutno zauzima mjesto stranca i ima veliku platu, bolje je na to mjesto dovesti nekoga od koga cemo imati koristi, a cekati ga jos godinu dana da se vrati u formu nema smisla.rimljanin90 je napisao/la: ↑04 sep 2025, 23:23
Slazem se, ali oliveiri se nije ni dala sansa. Kada uvezes 3 utakmice s njim i dovoljno je samo da jedan go zabije da ga opet krene. Ovako necemo nigdje dogurati. Danas renan sutra ce biti jatta npr.
Kakva balijetina sunce ti yebem, stid me što navijamo za isti klub.
X u Mostaru
Raja da podijelim svoje iskustvo s fan shopom. Iako sam već pominjao ovaj problem, opet do dan danas nisam riješio...
Naručio sam stvari 11. augusta, platio sve uredno. Prošlo tri sedmice – ništa. Pisao im 22. augusta, rekli da je bio problem s jednim artiklom i da će umjesto toga poslati majicu i riješiti narudžbu. Od tada – opet muk. Niti paketa, niti broja za praćenje, niti ikakve povratne informacije.
Iskreno, ovo je baš neprofesionalno i pokazuje kakav je odnos prema navijačima. Ljudi žele da podrže klub kupovinom, a zauzvrat dobiju ignorisanje. Mislim da se po ovome najbolje vidi kakvo je trenutno stanje u klubu.
Naručio sam stvari 11. augusta, platio sve uredno. Prošlo tri sedmice – ništa. Pisao im 22. augusta, rekli da je bio problem s jednim artiklom i da će umjesto toga poslati majicu i riješiti narudžbu. Od tada – opet muk. Niti paketa, niti broja za praćenje, niti ikakve povratne informacije.
Iskreno, ovo je baš neprofesionalno i pokazuje kakav je odnos prema navijačima. Ljudi žele da podrže klub kupovinom, a zauzvrat dobiju ignorisanje. Mislim da se po ovome najbolje vidi kakvo je trenutno stanje u klubu.
SARAJEVO SIAMO NOI <3
Sramota realnojuka55 je napisao/la: ↑05 sep 2025, 13:55Raja da podijelim svoje iskustvo s fan shopom. Iako sam već pominjao ovaj problem, opet do dan danas nisam riješio...
Danas sam im opet pisao, da ili mi hitno pošalji i obavijeste o statusu, ili da izvrše povrat novca...N3R3D je napisao/la: ↑05 sep 2025, 13:58Sramota realnojuka55 je napisao/la: ↑05 sep 2025, 13:55Raja da podijelim svoje iskustvo s fan shopom. Iako sam već pominjao ovaj problem, opet do dan danas nisam riješio...
SARAJEVO SIAMO NOI <3
-
- Kontakt:
Kad sam mu psovao? Ko ti drma kavez majmune? Nestrucan je trener koji tjera igrace i to je cinjenica.NoProfit je napisao/la: ↑05 sep 2025, 13:28A u redu ti je pljuvati Husrefa i njemu yebati mater?rimljanin90 je napisao/la: ↑05 sep 2025, 11:03A jel nacin da mu se **** mater i da tako ode?maroon46 je napisao/la: ↑05 sep 2025, 00:01
Ja sam se isto nadao ce proigrati Renan i smatram da je kvalitetan igrac, ali ako je iko dobio puno sansi to je on. Covjek je van svake forme i kod Zekica i kod Husrefa je dobijao puno sansi za "povratak". Trenutno zauzima mjesto stranca i ima veliku platu, bolje je na to mjesto dovesti nekoga od koga cemo imati koristi, a cekati ga jos godinu dana da se vrati u formu nema smisla.
Kakva balijetina sunce ti yebem, stid me što navijamo za isti klub.
Trenutno korisnika/ca: maroon46, PapakIzSa, rimljanin90, skoJaa i 27 gostiju.