MuhamedTM je napisao/la:Legenda je bori se za ovaj profil ko da mu je jedini ili zadnji.

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
MuhamedTM je napisao/la:Legenda je bori se za ovaj profil ko da mu je jedini ili zadnji.
Ko priznaje ?amazon je napisao/la:Priznaje da si dugo razmišljao da bi ovo napisao..DoeTz je napisao/la:Dijete* sa vise profila, mojne o sebi govorit u mnozini
pa nije mu rjecnik toliko sirok da izmisli novi username, prosao je sve moguce rijeci s kojim raspolaze u svom rjecniku...Rokoko87 je napisao/la:MuhamedTM je napisao/la:Legenda je bori se za ovaj profil ko da mu je jedini ili zadnji.![]()
![]()
![]()
Drug budi realan, stavljas komentar nekog kretena ztucanog, na grbavici je 90% ljudi nahvalilo kako igra sloboda, AL STA OVO RADE FUKARE U PM jedna od najvecih provala na tifo sceni od ratapinoglavi je napisao/la:Pucanje po savovima, tipican primjer sarajevske jalije
Nece valjda i bez struje zivjeti?
edituj jos jednom drug, polako..dok dodje inspiracijapinoglavi je napisao/la:Pucanje po savovima, tipican primjer sarajevske jalije
Nece valjda i bez struje zivjeti?
A sta kazes vezano za sliku ?pinoglavi je napisao/la:Stavljam to nevezano za tvoju sliku, a za komentare na Grbavici sam se mogao uvjeriti
Ne pratim ovu temu, ali kad sam ovo vidiocikazubo je napisao/la:
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA PA NEK JOS JEDNOM NEKO NESTO NAPISE O KOMPLEKSIMA YEBOTE, LJUDI KRPU SPREJEVIMA ISCRTALI![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
pa mogli su bar nesto orginalnije, da lici na nesto sto je nekad visilo na ogradi
Sta kad si skontao da mi ne mozes prodati pricu o komentarima na Grbavici ide ovo pitanje?cikazubo je napisao/la: A sta kazes vezano za sliku ?
Sta ti ba imam prodavat, nisam rekao da vas volimo, al udjes na nas forum i procitas sta se misli o igri Slobode, stoji da je bilo valjanja i papanluka, ali ste zasluzeno pobijedili, niko nije osporio da je Sloboda bila bolja, ti ces mi sad opet naci neki komentar pojedinca, al uredu, ne pada mi napamet da kopiram komentare s fejsa, kliksa itd kao argumente, jer ih ima na svakoj strani, ja ti kazem generalno misljenje normalnih navijaca, bili ste bolji sto ne znaci da ce te biti u srijedu, vidjecemo..pinoglavi je napisao/la:Sta kad si skontao da mi ne mozes prodati pricu o komentarima na Grbavici ide ovo pitanje?cikazubo je napisao/la: A sta kazes vezano za sliku ?
Jarane ti nesto ne shvatas, ja ti ne pokusavam nista dokazat, samo sam se nadovezao da ti je komentar sa slikom smijesan, jer je neki zadojeni pojedinac istresao frustracije, boli me k sta ti mislis iskreno, ja sam ti samo reko kako jest..pinoglavi je napisao/la:Pa sta trebamo cestitati jer ste rekli da smo posteno pobjedili? I vama niko nije srao kad ste iz jedne prilike dali go na Tusnju, na kraju su i vasi i nasi igraci aplauz dobili. I ne znam sta si se mene zakacio, vec sam ti napisao da moja slika nije odgovor na tvoju nego mi je smijesno kako je onaj popucao i zato sam postavio.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.