Jesmo li koga prodali u zadnjih 5-6 dana ?

Nadam se da će mi neko ukratko napisati šta se dešavalo zadnjih dana u Milanu , hvala unaprijed.
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
francobaresi je napisao/la:I'm back , raja![]()
Jesmo li koga prodali u zadnjih 5-6 dana ?![]()
Nadam se da će mi neko ukratko napisati šta se dešavalo zadnjih dana u Milanu , hvala unaprijed.
Sviđa mi se ova ideja oko Honde , još mu pridodati "našeg" Polia , Astoria i to bi bila fina ekipica. U ovoj Serie A koja nije jaka kao nekad , uz ova pojačanja bi bili dostojan kandidat za naslov. Naravno , uz zadržavanje najboljih igrača kao što su Shaarawy , De Jong , Montolivo , De Sciglio , Balotelli.adi25 je napisao/la:Ukratko:Yepes,Ambro i Flamini nisu vise nasi,ovaj zadnji jos uvjek nesto ceka,ali cisto sumnjam da ce mu Galliani udovoljiti....Navodno Honda dogovorio osobne uvjete sa klubom,samo se ceka dogovor 2 kluba..Rusi traz 7 mil eura za ostatak ugovora (6 mj)....Navodno Santos i AC Milan ce se naci negdje oko 8 mil eura za Robsona....Ostalo nista novo...Galliani po starom dobrom obicaju izjavljuje Prvo Prodaja pa tek Kupovina,i stara dobra fraza:"OSTAJEMO U RUKAMA NAJTROFEJNIJEG PREDSJEDNIKA U SVIJETU FUDBALA"......Spominju se jos neke razmjene ali sve je to u domenu supljih novinarskih :El Shaarawy-Tores,El Shaarawy-Higuain...
ne znam prijatelju...honda,poli,astori pa i matri u zadnje vrijeme,to je bar po meni ekipa za opet 2 ili 3 mjesto...o scudettu mozemo samo sanjati...jedino igrati na tu kartu da ce juventusu "dosaditi" seria a,tj da ce se okrenuti iskoraku u evropi,ali s dr strane tu su roma,napoli,fiorentina,pa i inter koji ce najvj.prodati 40% dionica nekom throhur-u iz indonezije....sve je ovo mogu reci slobodno "krpljenje" ekipe...jer kad vidis kakve smo sve otpadke doveli pa ih sad niko nece,bojim se da idemo i dalje tom strategijom...daj sta das...pa taj poli je propao u interu,ovaj honda od 2010 nepamtim da je nesto dobro uradio,osim one 1 tekme protiv italije na kupu konfederacija,matri visak u juventusu...ovaj astori i nije toliko los,mada juce sam ga gledao zna i kixati,slicno kao i mexes...ali sve u svemu,daj boze i ovi nabrojani da dodju...francobaresi je napisao/la:Sviđa mi se ova ideja oko Honde , još mu pridodati "našeg" Polia , Astoria i to bi bila fina ekipica. U ovoj Serie A koja nije jaka kao nekad , uz ova pojačanja bi bili dostojan kandidat za naslov. Naravno , uz zadržavanje najboljih igrača kao što su Shaarawy , De Jong , Montolivo , De Sciglio , Balotelli.adi25 je napisao/la:Ukratko:Yepes,Ambro i Flamini nisu vise nasi,ovaj zadnji jos uvjek nesto ceka,ali cisto sumnjam da ce mu Galliani udovoljiti....Navodno Honda dogovorio osobne uvjete sa klubom,samo se ceka dogovor 2 kluba..Rusi traz 7 mil eura za ostatak ugovora (6 mj)....Navodno Santos i AC Milan ce se naci negdje oko 8 mil eura za Robsona....Ostalo nista novo...Galliani po starom dobrom obicaju izjavljuje Prvo Prodaja pa tek Kupovina,i stara dobra fraza:"OSTAJEMO U RUKAMA NAJTROFEJNIJEG PREDSJEDNIKA U SVIJETU FUDBALA"......Spominju se jos neke razmjene ali sve je to u domenu supljih novinarskih :El Shaarawy-Tores,El Shaarawy-Higuain...
francobaresi je napisao/la:I'm back , raja![]()
Koliko sam uspio pročitati u zadnjih sat-dva , sve je po starom u Milanu. Znači , kao i uvijek bit' će dosta neizvjesnosti do samog kraja merkata. Vidjet ćemo kako će nas ćelo iznenaditi , iznenađenja će sigurno biti , vjerovatno i loših i dobrih. Tako je zadnjih par ljeta kod nas .milanist je napisao/la:francobaresi je napisao/la:I'm back , raja![]()
huh prizva ja tebe jarane, juce sam te spominjao. reko kako li mu je tek. dal je safato sta plavo i tako:d
dobro nam dosao nazad jarugo.... a inace jos nista konkretno nema. sve pusta nagadjanja. al izgleda da smo napravili dogovor sa hondom, on bi trebao biti nas.. i poslali smo ponudu za Ljajica od 10M a viole ga preocjenju na oko 12-13 pa moguce je da i prihvate. ja sam za da ga dovedu fantastican je igrac, par rosonera ce nas napustiti a neki vec i jesu. Yepes, ambro, Bojan. a mogao bi lako i Flamini robi je na izlaznim vratima i tako..
spominje se odlazak EL92 mada u to ne vjrujem, kao i povezivanje sa Vidicem...i Polumentom iz P$G-a koji navodno navija za Milan... sta ce biti tu smo da vidimo....
i sta si dobio time sto ce dovesti par prosjecnih igraca do kraja avgusta....kvalifikacije za lp pocinju 21 avgusta...dobio bi neugiranu ekipu sa novim pojedincima,i opet kixane par prvih kola,i opet juventus ode na plus 6 i to je to....milanist je napisao/la:tako i jeste. ko sto neko ovdje napisa on bi demantovao i da je celav ehhee.. ostaje nam burno do kraja, ne bi me cudilo da se nista ne desi do kraja avgusta pa da onda potpise par igraca
alo ljudino, ne kazem da bi dobio nesto niti da je to dobro, ja prvi nisa za da se dovode igraci na kraj prelaznog roka i da se nema vremena da ih uigra, vec kazem kakav je galijani ne bi me cudilo od njeg da stignu neki igraci zadnji dan prlaznog roka, ne bi mu bilo prvi put.adi25 je napisao/la:i sta si dobio time sto ce dovesti par prosjecnih igraca do kraja avgusta....kvalifikacije za lp pocinju 21 avgusta...dobio bi neugiranu ekipu sa novim pojedincima,i opet kixane par prvih kola,i opet juventus ode na plus 6 i to je to....milanist je napisao/la:tako i jeste. ko sto neko ovdje napisa on bi demantovao i da je celav ehhee.. ostaje nam burno do kraja, ne bi me cudilo da se nista ne desi do kraja avgusta pa da onda potpise par igraca
Nemoj biti toliki skeptik , onaj ulazak u sezonu koji se desio prošle godine , je nemoguće ponoviti.adi25 je napisao/la:i sta si dobio time sto ce dovesti par prosjecnih igraca do kraja avgusta....kvalifikacije za lp pocinju 21 avgusta...dobio bi neugiranu ekipu sa novim pojedincima,i opet kixane par prvih kola,i opet juventus ode na plus 6 i to je to....milanist je napisao/la:tako i jeste. ko sto neko ovdje napisa on bi demantovao i da je celav ehhee.. ostaje nam burno do kraja, ne bi me cudilo da se nista ne desi do kraja avgusta pa da onda potpise par igraca
Seru ga i oni vala naveliko. Samo neka ga pokusaju prodati, zoljom bi isao na njih.Boban: "Milan see El Shaarawy as a good player, but nothing more than that."
Boban: "It seems to me that Milan are already thinking about selling El Shaarawy."
Boban: "Galliani has said that El Shaarawy isn't unsellable so if they receive a big offer then they wiill sell him."
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.