Samo da celo ode i ovaj Brentfordov je bez iskustva upgrade u odnosu na celavog
Liverpool FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
- LiverpoolREDS
- Kontakt:
Re: Liverpool FC
“Ne možete sebe nazvati igračima Liverpula ako se predate. Mi smo Liverpul. Igrate za Liverpul. Mislite o navijačima. Morate da ovo uradite zbog njih.” – Benitez.
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
More li kako Enrique
- LiverpoolREDS
- Kontakt:
Kloponja sa svojim gegenpresingom,obecao je trebamo ga vise nego ikad
“Ne možete sebe nazvati igračima Liverpula ako se predate. Mi smo Liverpul. Igrate za Liverpul. Mislite o navijačima. Morate da ovo uradite zbog njih.” – Benitez.
Auu sad se i Jones povrijedio, katastrofa
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Izvadi Salaha picko ćelava
Nisam vidio povredu
Nisam vidio povredu
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
John Henry ne moze sebi doc na sta je potrosio pola milijarde, valjda doceka jutro
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
- JayCatwright
- Kontakt:
Odustajem od Salaha,
Sorry nerko
Sorry nerko
I ja skoro od Wirtza a tek je dosao
Pichke
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Jbt Brentford se oslobodio vise ni ne nabijaju loptu, dodavanjima skoro do gola dodju lol
- LiverpoolREDS
- Kontakt:
Ponudi je na preisici sam ljudino imat ces vise postovanja od navijaca.Ne doceko jutro u Liverpoolu
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Ima logike izmjena.
Dobra izmjena.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”
- jasonstatham
- Kontakt:
Pa hajde, možda i nije loše što ranije se pomiriti sa sezonom. Ostatak u bolik modu.
Ali četiri poraza u nizu, pa to nije ni South imao u najboljima danima, mamu vam hebem pretplaćenu.
Ali četiri poraza u nizu, pa to nije ni South imao u najboljima danima, mamu vam hebem pretplaćenu.
Prefiero estar en la tumba en Colombia que en una celda de la cárcel en Estados Unidos.
Mo do kraja na terenu, po zasluzi dakako 
Posvetiti se LPu, tu se mozda sta i moze na foru, plus ima dosta ovih frankfurta.
- JayCatwright
- Kontakt:
Imali smo 21' pod Kloppom.jasonstatham je napisao/la: ↑25 okt 2025, 22:53Pa hajde, možda i nije loše što ranije se pomiriti sa sezonom. Ostatak u bolik modu.
Al jesu nas ljudi ubili ovo nije humano
Izostanak iz lš bi bio katastrofa za finansije kluba valja otplacivat sve ove igrace a nemas vise koga prodatjasonstatham je napisao/la: ↑25 okt 2025, 22:53Pa hajde, možda i nije loše što ranije se pomiriti sa sezonom. Ostatak u bolik modu.
Dovoljno od nas
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.