Breno opet pokazuje bahatost i fkt ne znam do koje mjere ga misle trpiti.Klub je stajao iza njega nakon piromanskih divljanja a on na ovaj način vraća zahvalnost.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Sve bi to bilo uredu da on cijelo vrijeme koje je boravio u Bayernu nije bio u tom teskom periodu , jer decko jednostavno nije sastavio par utakmica u nizu.Zaista takvi nazovimo ih "remetioci" atmosfere Bayernu u ovom trenutku nisu potrebni.Klare je napisao/la:Pokažite malo razumijevanja prema Breni, dečko prolazi kroz težak period,
Ma ne vjerujem da lik remeti atmosferu, valjda je miran u svlačionici i na treninzima, jer da nije takav sumnjam da bi ga i dalje naši podržavali. Jednostavno Jupp vidi ono nešto u njemu, vidi da nije skroz otiš'oBundesliga je napisao/la:Zaista takvi nazovimo ih "remetioci" atmosfere Bayernu u ovom trenutku nisu potrebni.
Ima veze, druze Bundesliga.Bundesliga je napisao/la: Brazilce je jednostavno nemoguce promijeniti , taj njihov temperament, nesto slicno nama balkancima.
Ne znam ako potenciras Dantea , nekako mi se taj igrac ne svidja , uveliko me podsjeca na Buytena , a svi koji prate Bayern su svjedoci da je taj donio vise loseg Bayernu nego li dobrog. Dobro Dante igra dosta dobro , ali zasto ga dovoditi da sjedi na klupi , a ima vec i podosta godina. Iako teska srca onda bih se slozio s Klaretom , bolje onda neka Buyten bude taj tzv osigurac s klupe. Samo da oce vise taj Jupp doci pameti pa staviti Boatenga i Badstubera na stoperske pozicije, a onda na ljeto dovesti nekog mladjeg stopera i privikavati ga na Bayin sistem (ako vec Breno ode).geronimo je napisao/la:Ima veze, druze Bundesliga. Ali sta mislis da dopeljamo nekog rutinera, a pritom pripada vrsti Zuckerhuta?
Taj veceras nece igrati kao i nas najbolji igrac, ali ipak bi to bilo jeftino rjesenje (pa makar za klupu).
Nista od toga (barem za vecerasnji mec). Boateng igra desnog beka, stoperski par cine BA-BY.Bundesliga je napisao/la: Samo da oce vise taj Jupp doci pameti pa staviti Boatenga i Badstubera na stoperske pozicije
od*ebi na BvB-ovu temu i tamo se iživljavaj, ubijamo vas u napadu.tarikhordas je napisao/la:MARCO REUS !!!!!!!!!!
JustBlue je napisao/la: od*ebi na BvB-ovu temu i tamo se iživljavaj, ubijamo vas u napadu.
Zivci tu i tamo, ali zar ti sumnjas u Nasu pobjedu veceras?amerosm je napisao/la:Svaki put Vi meni hebete zivce i ne znam koji djavo me natjera da odigram na Bayern.
itekakogeronimo je napisao/la:amerosm je napisao/la:
Imas pravo da sumnjas.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.