Grand Slam
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
- Jakobsen91
- Kontakt:
Re: Grand Slam
Ma Rafa je ko na sterljani sa ovim plitkim balonima koji padaju u servis polje. Cim produzi udarac ima Federer ogromnih problema da to kontrolise, problem je sto i Rafa jako rijetko odigra takav jedan poen.
- TrollsRoyce
- Kontakt:
Zna se ko je doktor tenisa, a ko atleticar. 

Ma neko je sinoc napisao da je na Nadalovom reketu,mislim BodiUnofficialpage je napisao/la:U ovom meču se Federer pita za sve. Nadal ništa ne igra, jači napad Federera i Nadal gubi poen.darker10 je napisao/la:I onda mi neko kaze sve na Nadalovom reketu,a Federer masa sve ove helace lol

Nadam se da si tiket bacioPoliceman je napisao/la:Policeman je napisao/la:PROGNOZA
Nadal - Roger 1-3
4-6 6-3 6-7 5-7

Za sada haman da prvi i drugi set idu u tvom smjeru

Sent from my iPhone using Tapatalk
Zlobnici bi sad rekli da je trebao jedan set vremena Rafi da mu se metabolise ona hemija! 

Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!
-
- Kontakt:
Jok, na reketu....
Ovj poen na 4:1 30:00 je ono sto Nadal treba da igra, iako ga je izgubio.Par bolesnih FH na Rogerov bh, onda odlican po liniji kojeg uglavnom Roger nece stizat.Sve high percentage.
Kakp je Roger izdrzo tu odbranu FH om Nadal je poslo kracu i izgubio poen poslje ali to je "pattern".
Ovj poen na 4:1 30:00 je ono sto Nadal treba da igra, iako ga je izgubio.Par bolesnih FH na Rogerov bh, onda odlican po liniji kojeg uglavnom Roger nece stizat.Sve high percentage.
Kakp je Roger izdrzo tu odbranu FH om Nadal je poslo kracu i izgubio poen poslje ali to je "pattern".
Ne razumijete vas dvojica tenis uopste. Kad se susretnu 2 razlicita svijeta a 1 je ofanzivac, naravno da ukoliko je isti sposoban pogadjati konstatno winere da se on pita, medjutim Nadal svojim dugim lopticama, koje uzgred do sada dosta slabo igra, s lahkocom ce neutralisati te ofanzivne udarce Federera i naravno da ce imati mec na svom reketu jer u tom slucaju Federer nije sposoban lupati ove winere koje lupa do sada.darker10 je napisao/la:Ma neko je sinoc napisao da je na Nadalovom reketu,mislim BodiUnofficialpage je napisao/la:U ovom meču se Federer pita za sve. Nadal ništa ne igra, jači napad Federera i Nadal gubi poen.darker10 je napisao/la:I onda mi neko kaze sve na Nadalovom reketu,a Federer masa sve ove helace lol
Mislim da ovo ide u 5 setova, Rafa je previse defanzivan, ne koristi DTL forehand nikako, ali i kao takav uspijeva uzeti bez problema set.
Zadnja izmjena: bodi123, dana/u 29 jan 2017, 10:54, ukupno mijenjano 1 put.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Samo bez povreda ove sezone i nek se rokaju cijele godine 
1:1 idemo

1:1 idemo
evo ga, ovo je roger kojeg svi znamo.. idemo rogere, daj dva seta auta i mrezica i ides kuci 

Da te volim duša zna, draga moja BiH
Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!
- TrollsRoyce
- Kontakt:
Sta se brines, dobija ovo lagano, vjeruj mi.kokuz je napisao/la:evo ga, ovo je roger kojeg svi znamo.. idemo rogere, daj dva seta auta i mrezica i ides kuci
Sad mi zao ovih sto prate mec sto sam im otkrio sveEld0rado je napisao/la:Nadam se da si tiket bacioPoliceman je napisao/la:Policeman je napisao/la:PROGNOZA
Nadal - Roger 1-3
4-6 6-3 6-7 5-7
Za sada haman da prvi i drugi set idu u tvom smjeru![]()
"I am who I am:confident, arrogant, dominant and honest"
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Šta imam ovdje razumjeti? Čiste lopte Federer gađa u mrežu, apsolutno slaba loptica, nikakav napad on u mrežu. Federer malo napadne i Rafa gotov. Apsolutno da ne može cijeli meč tako igrati. Ne moraš uopšte objašnjavati šta znače dva različita stila tenisa.bodi123 je napisao/la:Ne razumijete vas dvojica tenis uopste. Kad se susretnu 2 razlicita svijeta a 1 je ofanzivac, naravno da ukoliko je isti sposoban pogadjati konstatno winere da se on pita, medjutim Nadal svojim dugim lopticama, koje uzgred do sada dosta slabo igra, s lahkocom ce neutralisati te ofanzivne udarce Federera i naravno da ce imati mec na svom reketu jer u tom slucaju Federer nije sposoban lupati ove winere koje lupa do sada.
Mislim da ovo ide u 5 setova, Rafa je previse defanzivan, ne koristi DTL forehand nikako.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Re: RE: Re: Grand Slam
Policeman je napisao/la:Sad mi zao ovih sto prate mec sto sam im otkrio sveEld0rado je napisao/la:Nadam se da si tiket bacioPoliceman je napisao/la:
Za sada haman da prvi i drugi set idu u tvom smjeru![]()

Coronados de gloria vivamos,
HAHAAHHAHAHAHAHAHAHAHA PA STA RADIS KONJINOOO
Ko je mala u Fedexovom boksu iza Mirke? 

Zadnja izmjena: Kaunas, dana/u 29 jan 2017, 11:04, ukupno mijenjano 2 puta.
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Ovaj je budala
Sent from my HUAWEI RIO-L01 using Tapatalk
Sent from my HUAWEI RIO-L01 using Tapatalk
Arsenal FC, FK Željezničar, Damir Džumhur, Nikola "Niko" Kovač, Roger Federer
Koji gem 
Jel moguce praviti ovakve greske :O
Izvukao se zbog servisa.

Jel moguce praviti ovakve greske :O
Izvukao se zbog servisa.
Sreća da uze ovaj gem. Izgledao je u ovom gemu kao Džumhur pri servisu za set kod rezultata 5:1.

znaci od gotovog umalo veresija... da ne bi onih asova, vec bi izgubio svoj servis.. daj rogere dozovi se 

Zadnja izmjena: kokuz, dana/u 29 jan 2017, 11:04, ukupno mijenjano 2 puta.
Nadam se da Nadal uživa, ovakvi poeni se rijetko kome poklanjaju.
Going on up to a spirit in the sky...
It's where I'm gonna go when I die...
And when I die and they lay me to rest...
I'm gonna go on the piss with Georgie Best!!
It's where I'm gonna go when I die...
And when I die and they lay me to rest...
I'm gonna go on the piss with Georgie Best!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.