okrece ih rustem-aga ko na ringispiluElCartel11 je napisao/la:Jedno je jasno, Rustemovic je najbolji kad su 2 protivnicka igraca oko njega
ili prangijuThrillerHz je napisao/la: Misterija![]()
![]()
Mozda decko ima dobra ledja![]()
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
okrece ih rustem-aga ko na ringispiluElCartel11 je napisao/la:Jedno je jasno, Rustemovic je najbolji kad su 2 protivnicka igraca oko njega
ili prangijuThrillerHz je napisao/la: Misterija![]()
![]()
Brate nije Cimirot juce otisao... Nisam nista odgovorio, rekao sam da to nije nikakav alibi, jer u 3 godine mu nisu ni pokusavali naci zamjenu, a da su htjeli mogli su, pa i otkad je Cimi otisao, ostalo je dovoljno vremena da se zamjena sto za Cimija, sto za Rustema dovede, tako da to nije izgovor, a Ihtijarevic je tek dosao, bilo je sportskih direktora i prije njeg, pa ne nadjose... Nemoj okretat istu pricu, koja se vrti vec godinu danaFrancescoTotti je napisao/la:Pa zasto 'pljujemo' otkako je Cimirot otisao? Otkako nema njega nemamo ni u pola dovoljno kvalitetnog igraca u veznom redu. Ovo potvrdjuju rezultati.
Sam si sebi odgovorio, trpe ga jer nemaju boljeg! Zasto nemaju, pitaj rukfasa ihtijarevica.
Znaci slazes se sa tim da nam treba dosta bolji veznjak ali opravdavas rustemovica cisto cinjenicom da jos nije dobio nogu?ThrillerHz je napisao/la:Brate nije Cimirot juce otisao... Nisam nista odgovorio, rekao sam da to nije nikakav alibi, jer u 3 godine mu nisu ni pokusavali naci zamjenu, a da su htjeli mogli su, pa i otkad je Cimi otisao, ostalo je dovoljno vremena da se zamjena sto za Cimija, sto za Rustema dovede, tako da to nije izgovor, a Ihtijarevic je tek dosao, bilo je sportskih direktora i prije njeg, pa ne nadjose... Nemoj okretat istu pricu, koja se vrti vec godinu danaFrancescoTotti je napisao/la:Pa zasto 'pljujemo' otkako je Cimirot otisao? Otkako nema njega nemamo ni u pola dovoljno kvalitetnog igraca u veznom redu. Ovo potvrdjuju rezultati.
Sam si sebi odgovorio, trpe ga jer nemaju boljeg! Zasto nemaju, pitaj rukfasa ihtijarevica.Opet cu ponovit, bilo je raznih ubleha u klubu, ali su dobile nogu nakon polusezone, neki i prije, da Rustem nije jedan od njih, potvrdjuje da je tu vec toliko godina
Zato si i dobio rezultat kakav je bio prosle sezone. Rustemović je jako jeftin. Velika greska rukovodstva. Nije 3 nego 2. Citava je ekipa pala pa njegov ostanak i ne cudi.ThrillerHz je napisao/la:Brate nije Cimirot juce otisao... Nisam nista odgovorio, rekao sam da to nije nikakav alibi, jer u 3 godine mu nisu ni pokusavali naci zamjenu, a da su htjeli mogli su, pa i otkad je Cimi otisao, ostalo je dovoljno vremena da se zamjena sto za Cimija, sto za Rustema dovede, tako da to nije izgovor, a Ihtijarevic je tek dosao, bilo je sportskih direktora i prije njeg, pa ne nadjose... Nemoj okretat istu pricu, koja se vrti vec godinu danaFrancescoTotti je napisao/la:Pa zasto 'pljujemo' otkako je Cimirot otisao? Otkako nema njega nemamo ni u pola dovoljno kvalitetnog igraca u veznom redu. Ovo potvrdjuju rezultati.
Sam si sebi odgovorio, trpe ga jer nemaju boljeg! Zasto nemaju, pitaj rukfasa ihtijarevica.Opet cu ponovit, bilo je raznih ubleha u klubu, ali su dobile nogu nakon polusezone, neki i prije, da Rustem nije jedan od njih, potvrdjuje da je tu vec toliko godina
Izvlacis iz konteksta, procitaj opet sta sam prvobitno napisao, pa cemo nastavit diskusiju. (Pod navijaci, mislim i na sebe)FrancescoTotti je napisao/la: Znaci slazes se sa tim da nam treba dosta bolji veznjak ali opravdavas rustemovica cisto cinjenicom da jos nije dobio nogu?
Citava je ekipa pala, taj dio je kljucni, ako je citava ekipa pala, jel Rustem kriv? Zasto je on na stalnom udaru forumasa? Nije on kriv sto su pojedinci dopustili da se sampionska generacija raspadne i da se ne dovedu kvalitetne zamjene... A i da jest toliko crn, koliko ga se predstavlja, jel nisu mogli dovest nikog drugog, makar da mu bude konkurencija ?MortemHz je napisao/la: Zato si i dobio rezultat kakav je bio prosle sezone. Rustemović je jako jeftin. Velika greska rukovodstva. Nije 3 nego 2. Citava je ekipa pala pa njegov ostanak i ne cudi.
Gore iznad samo neki od par razloga..
Valjda ustanem dok ne pocneMortemHz je napisao/la:Ne zaboravite danas na utakmicu raja.
Ne bih rekao da su ledja u pitanju, promijenia se skoro komplet uprava a direktorica je mescini od septembra tu...ThrillerHz je napisao/la:MisterijaTobeYarabi je napisao/la: morebit da ga neda direktorica![]()
![]()
koliko je igrao Alaim? Puzigaća?ThrillerHz je napisao/la:Znas sta je meni u cijelom slucaju "Rustemovic" nejasno, nejasno mi je to da je vec 3 godine u klubu, a toliko kritikovan od strane navijaca, smatra se igracem kojem je vrhunac kantonalna liga (citajuci komentare). Upitnici mi lete iznad glave, ako je toliko los, kako da igra vec 2 sezone u prvih 11. Kazu nemamo boljeg, kako onda da mu se ne trazi zamjena vec 2 godine ? Ako je stvarno toliko los, nasla bi se zamjena u roku mjesec dana, budimo realni. Da je toliko los ne bi ga trpili 3 godine, raskinuli bi mu ugovor kao sa mnogima do sad. Toliko trenera prodje kroz klub i kod svakog je igrao ? Da li su ljudi u klubu ludi, da li su treneri ludi, ili su navijaci ti koji grijese ? Nekako navijacima ne ide u prilog Rustemovicev status u klubu, tako da kritike su uredu, ali mnogi lijece svoje frustracije na tom momku, jer ce ovde uvijek naic na podrsku od par dezurnih pljuvaca Rustema. Ne branim Rustema, ali logika mi brani da ga vrijedjam i iznosim neistine na njegov racun.FrancescoTotti je napisao/la: Sve sto je uradio kod nas u ove tri godine stane u ovih 6 minuta.
A zamisli sad da je neko kolektovao sve njegove glupe pasove, valjanja lopte, suteve 20 metara od gola, izbacivanja lopte u aut iz cista mira, glupa pozicioniranja na terenu, vracanje lopte u nas sesnaesterac dok se tu nalazi jos pet protivnickih igraca, gubljenja lopte dok pokusava glumit Cimirota...
Ne krivim ja njega, nije on kriv sto ne zna. Kriv je Cala koji ga drzi na terenu i gubi glas objasnjavajuci mu yebene osnove fudbala umjesto da ubaci nekog omladinca, al vise od Cale su krivi oni koji ne dovedose boljeg od rustemovica pa da Cala ima koga i ubacit umjesto njega!
Realno!
Ikande,Krajišnik, a probali smo i Berberovića tu, Mihojevića,Kovačevića, sada Peru,Anđušića.... očigledno sve ide po planu pa ne pokušava se ništaThrillerHz je napisao/la: Brate nije Cimirot juce otisao... Nisam nista odgovorio, rekao sam da to nije nikakav alibi, jer u 3 godine mu nisu ni pokusavali naci zamjenu, a da su htjeli mogli su, pa i otkad je Cimi otisao, ostalo je dovoljno vremena da se zamjena sto za Cimija, sto za Rustema dovede, tako da to nije izgovor, a Ihtijarevic je tek dosao, bilo je sportskih direktora i prije njeg, pa ne nadjose... Nemoj okretat istu pricu, koja se vrti vec godinu danaOpet cu ponovit, bilo je raznih ubleha u klubu, ali su dobile nogu nakon polusezone, neki i prije, da Rustem nije jedan od njih, potvrdjuje da je tu vec toliko godina
Nema niko damu moj hilmo da posalje pas sa sredine. Razmisljaju citavu minutu sta ce sa loptom i na kraju je vrate nazad, to je ono sto sam gledao na pripremama do sada. Da nije Ahmeta nijedan bunker ne bi razbili u ligu, a bilo ih je dosta. A sa tom igrom nema bodova pas nazad, pa na krilo sta se uradi individualno to bi bilo to. Daj Bozee da se samke vratihilmo je napisao/la:Radovac će rasturiti na proljeće.
Pocni pratiti neki drugi sport.simidobar je napisao/la:Ne bih rekao da su ledja u pitanju, promijenia se skoro komplet uprava a direktorica je mescini od septembra tu...ThrillerHz je napisao/la:MisterijaTobeYarabi je napisao/la: morebit da ga neda direktorica![]()
![]()
Cimirot je vanserijski igrac pa je tesko ljudima prihvatit sa perfektnog na dobro., zajebno je kad uzmu na zub nekog. Prozivaju ga za sve moguce od brkate trebe, instagrama, manekena do terena, treba coek bit pravo jak psihicki za to... Idu ljudi predaleko sa uvredama i psovkama, teret je to ili kako kod nas kazu "pritisak". I jos ocekuju da dobro igra i on i "projekat", nekad imam utisak da podrzavamo suparnicki tim kad cujem sta sve govore sa tribina. Treba organizovat utakmicu sa ovim pljuvacima i dovest bar 30-tak ljudi da im citavo vrijeme psuju sve najgore pa da vidimo kako oni igraju pod takvom motivacijom.Da ode Rustemovic u neki drugi klub iz BiH bio bi medju najboljim
Niko ne ismijava Saida, nego se kaže da nema muda za duela. Možda je najspremniji od čitavog kadra ali šta vrijedi kad ima psihičku barijeru. Ova dvojica nisu mu ni blizu ali bar smiju u duel i igraju normalno. A Saida niko ne ismijava što ne zna već ljudi kažu da ne smije. Ovi što pišu da je Said završio, a tu spadam i ja, najviše želimo da bude kao što je nekad bio.zagor1987 je napisao/la:Mozel neko da objasni cemu konstantno ismijavanje Saida? Pa eto vam Radovac pa pljujte ga svaki dan,Bekic Amer isto al jok na Saida po cijele dane a Radovac je tu ko duh
hzzavidovici je napisao/la:Niko ne ismijava Saida, nego se kaže da nema muda za duela. Možda je najspremniji od čitavog kadra ali šta vrijedi kad ima psihičku barijeru. Ova dvojica nisu mu ni blizu ali bar smiju u duel i igraju normalno. A Saida niko ne ismijava što ne zna već ljudi kažu da ne smije. Ovi što pišu da je Said završio, a tu spadam i ja, najviše želimo da bude kao što je nekad bio.zagor1987 je napisao/la:Mozel neko da objasni cemu konstantno ismijavanje Saida? Pa eto vam Radovac pa pljujte ga svaki dan,Bekic Amer isto al jok na Saida po cijele dane a Radovac je tu ko duh
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 20 gostiju.