FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Koga želite za trenera FK Sarajevo?

Husref Musemić
92
36%
Darko Milanič
35
14%
Miodrag Božović
5
2%
Fedja Dudić
39
15%
Neki drugi trener iz BiH ili regiona
24
9%
Samo stranac
60
24%

Ukupno glasova: 255

NajvecaRadosti
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la NajvecaRadosti » 03 sep 2025, 18:56

visokohz je napisao/la:
03 sep 2025, 18:38
Ništa znači Nestorovski i Despotović...šuplja
Nestorovski prati klub na instagramu tako da on je nas vjerovatno.Valjda trebaju dogovoriti sa Belupom koji nas napadac ide u njihovom pravcu.

Despotovic je budala i ispao neprofesionalan neki dan kada je na story zakacio poruku od nekog naseg uposlenika na engleskom gdje pise "pregledali smo te,sve nam se svidja samo ne igras odbranu"
On ispod napisao nesto kao "Danas se traze odbranmeni napadaci (emojiji)"
Ubrzo obrisao
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!

rimljanin90
Kontakt:

Post Postao/la rimljanin90 » 03 sep 2025, 19:11

NajvecaRadosti je napisao/la:
03 sep 2025, 18:56
visokohz je napisao/la:
03 sep 2025, 18:38
Ništa znači Nestorovski i Despotović...šuplja
Nestorovski prati klub na instagramu tako da on je nas vjerovatno.Valjda trebaju dogovoriti sa Belupom koji nas napadac ide u njihovom pravcu.

Despotovic je budala i ispao neprofesionalan neki dan kada je na story zakacio poruku od nekog naseg uposlenika na engleskom gdje pise "pregledali smo te,sve nam se svidja samo ne igras odbranu"
On ispod napisao nesto kao "Danas se traze odbranmeni napadaci (emojiji)"
Ubrzo obrisao
Nikad nije bio profesionalan a ni pametan. Kad je na interview-u reko koliko zaradjuje i kako mu ne moze biti i da svako prima jos para u Borcu osim plate.

hazarder
Kontakt:

Post Postao/la hazarder » 03 sep 2025, 19:20

Prema S 1 ništa ni od Ilije.

Zizou
Kontakt:

Post Postao/la Zizou » 03 sep 2025, 19:23

B Team nece igrati u nekoj Ligi ove sezone, plan je sa se odigra svake sedmice (sredinu sedmice) jedna utakmica protiv klubova iz premijer lige

Varijantas8
Kontakt:

Post Postao/la Varijantas8 » 03 sep 2025, 20:43

To mi izgleda da Ismir ide stopama Andya Bare i Kustošijom.

Bosanski Dinamo :nene:

Bosanska Kustošija :thumbup:

Zizou
Kontakt:

Post Postao/la Zizou » 03 sep 2025, 20:51

Varijantas8 je napisao/la:
03 sep 2025, 20:43

Ovako nece biti problema sa strancima,
Kako izgleda da ce se i ona 3 Afrikanca sto su dosli za u19 prikljuciti B ekipi.
Bice ovo intresantno, mislim da ce se u februaru mnogo klubova javiti iz nase lige i probati pozajmiti neke igrace iz ove B ekipe.

hazarder
Kontakt:

Post Postao/la hazarder » 03 sep 2025, 21:02

Kustošija ima 3 stranca i uredno se takmiči u Drugoj NL.

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 03 sep 2025, 21:08

Jel Nestoroski raskinuo sa Belupom ?

Varijantas8
Kontakt:

Post Postao/la Varijantas8 » 03 sep 2025, 21:10

Zizou je napisao/la:
03 sep 2025, 20:51
Varijantas8 je napisao/la:
03 sep 2025, 20:43

Ovako nece biti problema sa strancima,
Kako izgleda da ce se i ona 3 Afrikanca sto su dosli za u19 prikljuciti B ekipi.
Bice ovo intresantno, mislim da ce se u februaru mnogo klubova javiti iz nase lige i probati pozajmiti neke igrace iz ove B ekipe.

Nije losa ideja, samo ne znam sta ce ispastati. Tolike plate igracima A tima, akademija u koju se treba konstantno ulagati, sad i ovaj B tim sa toliko igraca, jos stranaca, koje valjda trebas nesto i platit. Nekako mi akademija djeluje da ce popusit.

badboy
Kontakt:

Post Postao/la badboy » 03 sep 2025, 21:16

Zizou je napisao/la:
03 sep 2025, 19:23
B Team nece igrati u nekoj Ligi ove sezone, plan je sa se odigra svake sedmice (sredinu sedmice) jedna utakmica protiv klubova iz premijer lige
Nadam se da se salis. Kako to da izvedu i koji ce to klub iz premijer lige pristat da igra s njima u sred sedmice, koju ekipu ce izvest, putovanja da ne spominjem. Gdje postoji takav model? ( ovo ozbiljno pitam)

Varijantas8
Kontakt:

Post Postao/la Varijantas8 » 03 sep 2025, 21:20

badboy je napisao/la:
03 sep 2025, 21:16
Zizou je napisao/la:
Nadam se da se salis. Kako to da izvedu i koji ce to klub iz premijer lige pristat da igra s njima u sred sedmice, koju ekipu ce izvest, putovanja da ne spominjem. Gdje postoji takav model? ( ovo ozbiljno pitam)
Nije model, nego prinudno rjesenje. Sto ne bi u pauzama igrali sa ekipama, hvala Bogu pa u ovoj ligi svako malo se smjeni trener, normalno da novom treba sto vise tekmi da se uigraju :D

Pena
Kontakt:

Post Postao/la Pena » 03 sep 2025, 22:57

Elezi, Jatta, Mamas, Djordjevic, Krdzalic i Cimirot.
Trebamo igrat ko Spanija nekad bez napadaca. :D

maroon46
Kontakt:

Post Postao/la maroon46 » 03 sep 2025, 23:06

Kada ocekujemo povratak Elezija, Mujkica i Mamasa? Mislim da ce ovo puno bolje izgledati kada Mujkic bude igrao kao U21, dobit cemo vise u veznoj liniji( Anes nije los, ali mislim da imamo puno boljih na toj poziciji). Ovo za Gulija mi nije jasno, jesmo li odbili zbog bolje ponude ili zadrzavamo kostur ekipe. Nadam se da nece biti slucaj kao sa Renanom kada se govorilo po podcastima najveci izlazni transfer, bolji od Demirovica, a sada nivo Bekica, nadam se da ce i on proigrat, nevjerovatno da od onakvog igraca sada se lopta odbija. Jos uvijek nije sve izgubljeno, skracena liga puno derbija, okliznut ce se borac i zrinjski puno puta, samo mi moramo biti pravi.

HyperOS
Kontakt:

Post Postao/la HyperOS » 03 sep 2025, 23:10

badboy je napisao/la:
03 sep 2025, 21:16
Zizou je napisao/la:
Pa prije 7 dana su igrali u Bjeljini protiv Radnika i izgubili 3:0 mislim.

adoado
Kontakt:

Post Postao/la adoado » 04 sep 2025, 03:45

Kad prepone utihnu...

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 04 sep 2025, 05:33

Prije bio problem sto neplacamo ostetu za igraca, zasto cekamo na igrace one kojima sve opcije propadnu

Ristovski
Adem
Elezi
Banic

Zasto kamp nemamo sto nas unis tjera zasto treniramo na grebku,
SAD IMAMO KAMP, 3 terena fitnes centar

Sto svake godine imamo problema da dobijemo licencu za evropu
SAD LICENCU DOBIJEMO PRIJE NEGO REAL MADRID

Zasto igramo na blatu
SAD TRAVNJAK (zadnje 2 sezone) odlican

Zasto nemamo neki tim da mozemo davat igrace
Radnik Hadzici

Zasto nebi imali B TIM ko barselona
FK SARAJEVO B tim

E onda je problem sto imamo 80 igraca, sto dovlacimo crnce pa necemo valjda samo bjelce dovodit i samo pokrivat BH trziste. I to drzava koja se totalno praznu i u kojoj neprespava vise od 1,5 m ljudi

Husref nevalja jer je osvoio 6 bodova od moguci 9. Gdje stvorio u 3 utakmice 25 100% sansi, i poraz koji je upisao 70% komovao je sudija tome ( nekazem da borac nebi pobjedio al da je fer i posteno bilo svih 90 min maximalno da bi borac uzo sa 1 dnim golom razlike) to ko imalo zna o fudbalu i ko hoce da realno gleda stvari.. a moze se reci da je remi bio blize nego poraz od 2 gola razlike..

Igra nije tecna, leprsava, al realno 5 najboljih igraca nije u formi od njih 2 ica su povrijdjena Elezi i Mujkic. Mujkic mozda nije kvalitetom medju 5 najbolji al njegova pozicija i godine (bonus U21) su veoma bitni.

Djordjevic igrac koji se tek vratio nakon 12 mjeseci i povrede za koju niko ziv nije cuo, igrac koji trenutno nije spreman vise od 25 minuta

Adem tek dosao, njegova pozicija zahtjeva vremena da nauci kretnje igraca ligu a relno i trener koji je bio tu kad smo ga dogovorili vise tu nije.

Ista stvar kod Cimirota, al cimi ima extra problem FIZICKA SPREMA I NEIGRANJE FUDBALA, cak mozda je i dosao samo da uzme free masaze i da moze kupit kiriju (trebinje je podaleko)

Guli je jednostavno upao u rupu, vjetovatno ima tu dosta faktora radi cega. Realno od povrede nista nije pokazao, vjerovatno posle toga i neke ponude ako su bile pa propale su ga dodatno ujebale, i hajmo reci nesposobnost i Zoranova i Husrefova sad da ga vrate. Dali kroz neku poziciju kroz pricu kroz nesto trece neznam samo znam da Gulijasvili od povratka posle povrede nista nije napravio osim gola Krajovi na kosevu.. Dobra je stvar sto on ulazi u fin broj sansi i cak cinimi se sve vise i vise i da je protiv rudara dobro i sutirao 3 puta (smisljeno) sto je po meni dobar znak.

Takodje treba reci da Jovic nepruza ono sto je pruzao prosle sezone, protiv prijedora je bio ok i podsjecao je nasebe al prijedor nije neko mjerilo

Paskalev nije bio top igrac ni proslu sezonu al u ovu je usao jos losije

Ostali igraci su na istom nivou, osim Krdzalica koji je meni bolji nego sto je bio proslu sezonu ne puno al dovoljno da se da primjetit.

Banic nije pokazao dosad da je puno bolji od Rogica, al moze se reci da je sigurni golman i definitivno je pokazao i u ovo malo utakmica da je malo bolji sto je veoma dobro jer i rogic je bio ok zadnju sezonu..

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.