Skoro si pogodioBesic je napisao/la:![]()
pa što ja tebe zipe zamišljam kao nekog penzionera koji iz trećeg pokušaja otipka šta hoće, fkt mi nije jasno
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Mozel neko da objasni cemu konstantno ismijavanje Saida? Pa eto vam Radovac pa pljujte ga svaki dan,Bekic Amer isto al jok na Saida po cijele dane a Radovac je tu ko duh
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
HahahahhhahahaahhaahhahahahahahahahahahahahahahahahahahhahahahahahahaBesic je napisao/la:![]()
pa što ja tebe zipe zamišljam kao nekog penzionera koji iz trećeg pokušaja otipka šta hoće, fkt mi nije jasno
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Mokes je napisao/la:
![]()
![]()
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
- TobeYarabi
- Kontakt:
da je nama vakog igraca na sredini, bila bi dupla krunaSabinho je napisao/la:Mokes je napisao/la:
![]()
![]()
![]()
![]()
- Evolution87
- Kontakt:
Najbolij dokaz da klipovi nisu nikakvo mjerilo. 
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
- PitarBordo
- Kontakt:
- ThrillerHz
- Kontakt:
Zamisli za 50 godina napravimo stadion i dobije ime po legendi s Koseva, Edin Rustemovic-Dino.

1946~
- ThrillerHz
- Kontakt:
Brate ovo nije onaj nas igrac iz veze, ovo neki eLdin RustemovicMokes je napisao/la:
![]()
![]()
A realno da nadjete ovakve poteze bilo kojeg drugog igraca, ovde bi svrsavali, sto opet pokazuje koliko je licemjerno ponasanje prema Rustemu.
1946~
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Fuj hahahahahThrillerHz je napisao/la:Zamisli za 50 godina napravimo stadion i dobije ime po legendi s Koseva, Edin Rustemovic-Dino.![]()
-
belosevic28
- Kontakt:
Treba raji vise ovakvih klipEva, treba i Cali pokazati, da ne galami bezze na momka gdje ce se i kako postaviti. Ko je taj Cala da objasnjava Dini kretnje i postavke, ma hajte molim vaas...
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Imaš selam od banovanog kolege @High!belosevic28 je napisao/la:Treba raji vise ovakvih klipEva, treba i Cali pokazati, da ne galami bezze na momka gdje ce se i kako postaviti. Ko je taj Cala da objasnjava Dini kretnje i postavke, ma hajte molim vaas...
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- TobeYarabi
- Kontakt:
to je nemoguce iz 2 razloga; prvo- mi ni za 50 godina necemo napraviti stadion, a drugo- rustem ce i tada biti nas kapiten i glavni igrac na sredini terena tako da ce ta promjena imena morati jos malo da sacekaThrillerHz je napisao/la:Zamisli za 50 godina napravimo stadion i dobije ime po legendi s Koseva, Edin Rustemovic-Dino.![]()
- ThrillerHz
- Kontakt:
TobeYarabi je napisao/la:to je nemoguce iz 2 razloga; prvo- mi ni za 50 godina necemo napraviti stadion, a drugo- rustem ce i tada biti nas kapiten i glavni igrac na sredini terena tako da ce ta promjena imena morati jos malo da sacekaThrillerHz je napisao/la:Zamisli za 50 godina napravimo stadion i dobije ime po legendi s Koseva, Edin Rustemovic-Dino.![]()
1946~
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
ThrillerHz je napisao/la:TobeYarabi je napisao/la:to je nemoguce iz 2 razloga; prvo- mi ni za 50 godina necemo napraviti stadion, a drugo- rustem ce i tada biti nas kapiten i glavni igrac na sredini terena tako da ce ta promjena imena morati jos malo da sacekaThrillerHz je napisao/la:Zamisli za 50 godina napravimo stadion i dobije ime po legendi s Koseva, Edin Rustemovic-Dino.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Sve sto je uradio kod nas u ove tri godine stane u ovih 6 minuta.ThrillerHz je napisao/la:Brate ovo nije onaj nas igrac iz veze, ovo neki eLdin RustemovicMokes je napisao/la:
![]()
![]()
![]()
A realno da nadjete ovakve poteze bilo kojeg drugog igraca, ovde bi svrsavali, sto opet pokazuje koliko je licemjerno ponasanje prema Rustemu.
A zamisli sad da je neko kolektovao sve njegove glupe pasove, valjanja lopte, suteve 20 metara od gola, izbacivanja lopte u aut iz cista mira, glupa pozicioniranja na terenu, vracanje lopte u nas sesnaesterac dok se tu nalazi jos pet protivnickih igraca, gubljenja lopte dok pokusava glumit Cimirota...
Ne krivim ja njega, nije on kriv sto ne zna. Kriv je Cala koji ga drzi na terenu i gubi glas objasnjavajuci mu yebene osnove fudbala umjesto da ubaci nekog omladinca, al vise od Cale su krivi oni koji ne dovedose boljeg od rustemovica pa da Cala ima koga i ubacit umjesto njega!
Realno!
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
- ElCartel11
- Kontakt:
Jedno je jasno, Rustemovic je najbolji kad su 2 protivnicka igraca oko njega 
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
- ThrillerHz
- Kontakt:
Znas sta je meni u cijelom slucaju "Rustemovic" nejasno, nejasno mi je to da je vec 3 godine u klubu, a toliko kritikovan od strane navijaca, smatra se igracem kojem je vrhunac kantonalna liga (citajuci komentare). Upitnici mi lete iznad glave, ako je toliko los, kako da igra vec 2 sezone u prvih 11. Kazu nemamo boljeg, kako onda da mu se ne trazi zamjena vec 2 godine ? Ako je stvarno toliko los, nasla bi se zamjena u roku mjesec dana, budimo realni. Da je toliko los ne bi ga trpili 3 godine, raskinuli bi mu ugovor kao sa mnogima do sad. Toliko trenera prodje kroz klub i kod svakog je igrao ? Da li su ljudi u klubu ludi, da li su treneri ludi, ili su navijaci ti koji grijese ? Nekako navijacima ne ide u prilog Rustemovicev status u klubu, tako da kritike su uredu, ali mnogi lijece svoje frustracije na tom momku, jer ce ovde uvijek naic na podrsku od par dezurnih pljuvaca Rustema. Ne branim Rustema, ali logika mi brani da ga vrijedjam i iznosim neistine na njegov racun.FrancescoTotti je napisao/la: Sve sto je uradio kod nas u ove tri godine stane u ovih 6 minuta.
A zamisli sad da je neko kolektovao sve njegove glupe pasove, valjanja lopte, suteve 20 metara od gola, izbacivanja lopte u aut iz cista mira, glupa pozicioniranja na terenu, vracanje lopte u nas sesnaesterac dok se tu nalazi jos pet protivnickih igraca, gubljenja lopte dok pokusava glumit Cimirota...
Ne krivim ja njega, nije on kriv sto ne zna. Kriv je Cala koji ga drzi na terenu i gubi glas objasnjavajuci mu yebene osnove fudbala umjesto da ubaci nekog omladinca, al vise od Cale su krivi oni koji ne dovedose boljeg od rustemovica pa da Cala ima koga i ubacit umjesto njega!
Realno!
1946~
- TobeYarabi
- Kontakt:
morebit da ga neda direktoricaThrillerHz je napisao/la: Znas sta je meni u cijelom slucaju "Rustemovic" nejasno, nejasno mi je to da je vec 3 godine u klubu, a toliko kritikovan od strane navijaca, smatra se igracem kojem je vrhunac kantonalna liga (citajuci komentare). Upitnici mi lete iznad glave, ako je toliko los, kako da igra vec 2 sezone u prvih 11. Kazu nemamo boljeg, kako onda da mu se ne trazi zamjena vec 2 godine ? Ako je stvarno toliko los, nasla bi se zamjena u roku mjesec dana, budimo realni. Da je toliko los ne bi ga trpili 3 godine, raskinuli bi mu ugovor kao sa mnogima do sad. Toliko trenera prodje kroz klub i kod svakog je igrao ? Da li su ljudi u klubu ludi, da li su treneri ludi, ili su navijaci ti koji grijese ? Nekako navijacima ne ide u prilog Rustemovicev status u klubu, tako da kritike su uredu, ali mnogi lijece svoje frustracije na tom momku, jer ce ovde uvijek naic na podrsku od par dezurnih pljuvaca Rustema. Ne branim Rustema, ali logika mi brani da ga vrijedjam i iznosim neistine na njegov racun.
- ThrillerHz
- Kontakt:
MisterijaTobeYarabi je napisao/la: morebit da ga neda direktorica
Mozda decko ima dobra ledja
1946~
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.