FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Priča se da je Bogicevic blizu povratka? Zna li neko ima li istine u tome?
-
- Kontakt:
I ja sam cuo samo ne znam koji ce nam racku.. Od povratnika bi volio vidjeti Stanu, Zebu ako je ikako moguce i Bekrica ako nije fizicki zapusten..
BUDI ŽELJO !!!
Re: Odg: RE: Re: FK Željezničar
Treba i Vasilica vratitiiblue sky je napisao/la:Priča se da je Bogicevic blizu povratka? Zna li neko ima li istine u tome?

GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
I ja isto mislim, grohno je bas i u mrtvom olimpicu vise ne igra nego što igra. Bas nije rezonski potez. Evo imamo hodzurdu pa i vakat je onom malom junioru davat šanse... Ali eto valjda struka zna bolje sta i kako treba
Pošto vidim da se često pominje njegovo ime ... Ništa ni od Stane, kako sam čuo, zamjerio se ovoj upravi tj. oni su mu zamjerili, navodno oni tako kažu.Hadzijalagic je napisao/la:I ja sam cuo samo ne znam koji ce nam racku.. Od povratnika bi volio vidjeti Stanu, Zebu ako je ikako moguce i Bekrica ako nije fizicki zapusten..

Zadnja izmjena: Genie, dana/u 30 nov 2015, 16:07, ukupno mijenjano 1 put.
ti izgleda čuješ samo što odgovara tvom viđenju stvari. tako si čuo da i "gubimo plato iza istoka".
Nisam to čuo, to je moje lično mišljenje, u koje se može svako uvjeriti ako malo više posveti pažnju jer je očito.ChWilla je napisao/la:ti izgleda čuješ samo što odgovara tvom viđenju stvari. tako si čuo da i "gubimo plato iza istoka".
Najgore su ove mahalske koje iznosi @Genie, kako sam cuo Edis ovo, uprava ono, Edis ismijava nešto a transfer rok još nije ni poceo. Ova uprava je jasno i glasno rekla da stoji iza Edisa bez obzira sta da se desi. Ova trenutna ekipa je limitirana ko balkon sa izuzetkom par bljeskova što smo napravili. Ne može trener od go.vana pitu napraviti(može jedino ako se zove Amar Osim), na gotovo svim pozicijama nam treba bar po jedno pojacanje. Koliko ja znam jedan od ta dva člana uprave koji dovodi igrače je multimilioner Misimović koji je ujedno i najveci investitor u klubu, što se tice transfera, oni 100% pitaju i Edisa za nešto, ne radi se ništa bez trenerovog znanja, trenerova je zadnja, Edis mora aminovati svakog igrača, nece mu oni nametati igrače. O kakvim vi strucnjacima(za naše uslove) za igrače pricate, pa City ima te strucnjake pa fula redovno sa transferima, Real isto, Juventus itd, a da Željo ne fuli sa transferom igrača..
"Ko nije spreman da pogine za Želju na terenu, taj je zalutao ovdje"- Mulalic
Širimo sve zastave i šalove, derimo grla i dlanove, i neka naša pjesma odjekuje i nosi plave sve do pobjede!
Aleksandar Kosorić!
Širimo sve zastave i šalove, derimo grla i dlanove, i neka naša pjesma odjekuje i nosi plave sve do pobjede!
Aleksandar Kosorić!
očito jer ti tako kažeš. samo nikako da čuješ ni smisliš ništa neutralno ni pozitivno.
- salemprolic
- Kontakt:
Jedino ako dolazi da bude na platnom spisku al da sam sebi PIO MIO i minimalac uplaćuje kako bi što prije stekao uslove za penziju. Da mu kao bivšem igraču izadjemo u susret. Ako je drugačije onda stvarno počinjem brinuti za ove što vode transfer politikublue sky je napisao/la:I ja isto mislim, grohno je bas i u mrtvom olimpicu vise ne igra nego što igra. Bas nije rezonski potez. Evo imamo hodzurdu pa i vakat je onom malom junioru davat šanse... Ali eto valjda struka zna bolje sta i kako treba

Ide prva kamila, ide druga kamila, ide treća kamila, četvrta i peta...
Tebi i sličnim očito istina ne odgovara, nisam ja kriv za to jer ja na to ne utičem, samo kažem onako kako jeste. Ako ti ne odgovara čekaj ove provjerene "insajdere" jer ja nisam insajder.ChWilla je napisao/la:očito jer ti tako kažeš. samo nikako da čuješ ni smisliš ništa neutralno ni pozitivno.
@Brkoo, Kako Karačić može od govana pitu praviti? Lično ga ne bih volio u klubu jer je arogantan, ali rezultati dokazuju da zna.
Zadnja izmjena: Genie, dana/u 30 nov 2015, 16:16, ukupno mijenjano 1 put.
Ja bih od ovih što su već nastupali za nas najradije vidio Dzeku. Ne znam sad koliko je to moguće ....
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
Ima istine, vraca se 100%.blue sky je napisao/la:Priča se da je Bogicevic blizu povratka? Zna li neko ima li istine u tome?
Potvrdjeno od strane clana uprave.
ZZ se vraca na zimu:)
istina po ovom pitanju piše u ZK uredu, koji je javan, ne treba ti nikakva punomoć ni legitimacija da odeš i provjeriš ako te zanima. jedno je misliti da igrači ne valjaju ili da trener ne valja, a drugo misliti da će nekretnina upisana 1/1 na klub nekako i negdje nestati. ovo prvo je mišljenje, a ovo drugo je ili zlonamjerno ili podobro izolovano od realnosti.
Olimpik ispada iz lige sigurno,plate kasne moći ćemo to iskoristiti ako nam neki igrač bude zanimljiv ako ne sada onda na kraju sezone!
Tebi jedino vjerujem, tvoj info je uvijek bio tačan! Odličan potez uprave, napokon, hvala bogu.KrajPrice je napisao/la:Ima istine, vraca se 100%.blue sky je napisao/la:Priča se da je Bogicevic blizu povratka? Zna li neko ima li istine u tome?
ZZ se vraca na zimu:)

Koju zimuGenie je napisao/la:Tebi jedino vjerujem, tvoj info je uvijek bio tačan! Odličan potez uprave, napokon, hvala bogu.KrajPrice je napisao/la:Ima istine, vraca se 100%.blue sky je napisao/la:Priča se da je Bogicevic blizu povratka? Zna li neko ima li istine u tome?
ZZ se vraca na zimu:)Mada ne znam šta će nam Bogi, ali eto.

Re: RE: Re: FK Željezničar
Ma sramota je da joco dobija priliku kao da je tek izasao iz juniora pa ono pomalo zadnji 20-30 minuta da osjeti famoznu premijer ligu, takvu priliku treba da dobija mujagic, a ne joco. Mislim koja ludost kokot prva postava fula nemoguce fula loptu komplet a joco sjedi na klupi i svi pricamo kako nije nista uradio a covjek odigrao 100 minuta otkad je dosao i to ulazio kad gubimo kad imamo igraca manje i na nenormalne pozicije.pile87 je napisao/la:Ja Edisu ne zamjeram puno toga iz jednostavnog razloga koji sam naveo i kad je Capljic bio u pitanju. Ovo nije njegova ekipa nije je on selektovao i igra sa onim sto ima. Jedino sto bi imao primjedbu je to sa Jocom napadacu 15 minuta nista ne znaci al bas nista daj mu tri cetri utakmice u kontinuitetu ili pusti covjeka nek ide.Velahalve je napisao/la:Ne treba igrati ni jedan ni drugi, ajmo realno koliko je minuta igrao Joco i šta je mogao pokazati za to vrijeme? Nismo realni, eto nek nam je dobar Kokot. Neću da favorizujem nikoga ni zbog čega da bi igrao, hoću da se dokažu na terenu, evo ja hoću Turkovića od prve minute, ako može igrati Kokot zbog borbenosti može i Nedo, treba nam neki gladan vuk u napadu željan golova ovo sve rastjerati samo Mujagu ostaviti za njeg ima vremena!
Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge. A šta treba više od toga - IVICA OSIM
Gledam sada postove forumaša @KrajPrice i do sada je sve i jednog pogodio ili najavio hebet dana prije nego što su potpisali. Ako je istina ovo za ZZ što mi trenutno nerealno zvuči, na konju smo..
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
što nerealno? para ima, nema na bacanje al' ima više nego ikad u zadnjih 4-5 godina, a sloboda će očito nazad na doboš.
Trenutno korisnika/ca: Hansestadt, stendardo i 35 gostiju.