FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- kenan_tm87
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Razmišljaš površno, a ja sam ti već dao normalan odgovor. Nek' sprovedu u djelo to što su zamislili ili nek mijenjaju statut, ako i to ne ide nek odstupe jer ne znaju i ne mogu.
FORZA ZELJO
-
- Kontakt:
.kenan_tm87 je napisao/la:Razmišljaš površno, a ja sam ti već dao normalan odgovor. Nek' sprovedu u djelo to što su zamislili ili nek mijenjaju statut, ako i to ne ide nek odstupe jer ne znaju i ne mogu.
Zadnja izmjena: Transfer1312, dana/u 11 nov 2017, 13:46, ukupno mijenjano 1 put.
- kenan_tm87
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Koji datum, dan??? Vidim sve ODGOVORNO znaš....Možda petak 13-i?? Možda nije....Reci...Transfer1312 je napisao/la:Nikad nece naci investitora !! Odgovorno ti tvrdim , i doci ce do smjene budi siguran al tek na kraju sezone ...kenan_tm87 je napisao/la:Razmišljaš površno, a ja sam ti već dao normalan odgovor. Nek' sprovedu u djelo to što su zamislili ili nek mijenjaju statut, ako i to ne ide nek odstupe jer ne znaju i ne mogu.
Ja Edisu ne zamjeram puno toga iz jednostavnog razloga koji sam naveo i kad je Capljic bio u pitanju. Ovo nije njegova ekipa nije je on selektovao i igra sa onim sto ima. Jedino sto bi imao primjedbu je to sa Jocom napadacu 15 minuta nista ne znaci al bas nista daj mu tri cetri utakmice u kontinuitetu ili pusti covjeka nek ide.Velahalve je napisao/la:Ne treba igrati ni jedan ni drugi, ajmo realno koliko je minuta igrao Joco i šta je mogao pokazati za to vrijeme? Nismo realni, eto nek nam je dobar Kokot. Neću da favorizujem nikoga ni zbog čega da bi igrao, hoću da se dokažu na terenu, evo ja hoću Turkovića od prve minute, ako može igrati Kokot zbog borbenosti može i Nedo, treba nam neki gladan vuk u napadu željan golova ovo sve rastjerati samo Mujagu ostaviti za njeg ima vremena!
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
-
- Kontakt:
.kenan_tm87 je napisao/la:Odgovorno mi tvrdiš?! Daj mali obriši sline i idi se igrat'.
Zadnja izmjena: Transfer1312, dana/u 11 nov 2017, 13:46, ukupno mijenjano 1 put.
Ne moram čekati statut ili investitore da mi kazu dovoljno o ovoj upravi, sačekat ću samo prelazni rok i suditi na osnovu njega. Prelazni rok ukoliko ne bude odrađen na najbolji mogući način, svi se mogu sami nogirati iz kluba, neka ne čekaju ni mene, ni tebe ni petog ni desetog..
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
-
- Kontakt:
Ako nisu svjesni o problemima s igračkim kadrom, ako nemaju viziju šta i kako mogu i danas otići...Ipak vjerujem da ćemo dosta jači biti na proljeće...
Hajde više pojedini što sve znate iskoristite pauzu pa naućite kako se stream pravi a ne svaku gostujuću da kukate i prizivate momka iz Zenice da vam postavlja stream.
Slažem se. S obzirom da nisam u mogućnosti uvijek napraviti stream (kad god budem u prilici hoću) ako ima neko ko je zainteresovan da to stalno radi a treba pomoć oko toga kako se pravi stream, neka se slobodno javina pp. Koliko mogu pomoći ćufacho je napisao/la:Hajde više pojedini što sve znate iskoristite pauzu pa naućite kako se stream pravi a ne svaku gostujuću da kukate i prizivate momka iz Zenice da vam postavlja stream.

To je ono što ja hoću da kažem, ismijavamo Jocu, potcjenjujemo njegove mogućnosti ali čovjek za 15 min ne može ništa pa nije Ole Gunnar Solskjær pa da bude joker s klupe, ja Edisu zamjeram što igra Kokot, garantujem životom da Joco igra 4 utakmice u nizu da bi dao 2 gola minimum.pile87 je napisao/la:Ja Edisu ne zamjeram puno toga iz jednostavnog razloga koji sam naveo i kad je Capljic bio u pitanju. Ovo nije njegova ekipa nije je on selektovao i igra sa onim sto ima. Jedino sto bi imao primjedbu je to sa Jocom napadacu 15 minuta nista ne znaci al bas nista daj mu tri cetri utakmice u kontinuitetu ili pusti covjeka nek ide.Velahalve je napisao/la:Ne treba igrati ni jedan ni drugi, ajmo realno koliko je minuta igrao Joco i šta je mogao pokazati za to vrijeme? Nismo realni, eto nek nam je dobar Kokot. Neću da favorizujem nikoga ni zbog čega da bi igrao, hoću da se dokažu na terenu, evo ja hoću Turkovića od prve minute, ako može igrati Kokot zbog borbenosti može i Nedo, treba nam neki gladan vuk u napadu željan golova ovo sve rastjerati samo Mujagu ostaviti za njeg ima vremena!
Evo tebe zadužujemo da ti naučiš, vidim imaš pametnih ideja pa valjda si i pametan!facho je napisao/la:Hajde više pojedini što sve znate iskoristite pauzu pa naućite kako se stream pravi a ne svaku gostujuću da kukate i prizivate momka iz Zenice da vam postavlja stream.
Obzirom da se bliži vrijeme polaganja računa želim naglasiti sljedeće:
AKO je ova sadašnja uprava uradila ono o čemu se priča, tj vratila određeni dio duga i AKO ovaj prelazni rok odrade kako treba (što opet najavljuju) onda im treba oprostiti ovu sramnu polusezonu i dati im podršku.
Ali ako ova dva osnovna cilja koje su sami sebi postavili nisu uradili kako pričaju, onda niko nema osnova da bi im dao bilo kakvu podršku.
Skupština kluba će pokazati šta je i kako urađeno.
Mi smo fudbalski klub i osnova postojanja su rezultati na terenu i to treba da bude broj 1 u svakoj našoj poslovnoj/sportskoj politici.
AKO je ova sadašnja uprava uradila ono o čemu se priča, tj vratila određeni dio duga i AKO ovaj prelazni rok odrade kako treba (što opet najavljuju) onda im treba oprostiti ovu sramnu polusezonu i dati im podršku.
Ali ako ova dva osnovna cilja koje su sami sebi postavili nisu uradili kako pričaju, onda niko nema osnova da bi im dao bilo kakvu podršku.
Skupština kluba će pokazati šta je i kako urađeno.
Mi smo fudbalski klub i osnova postojanja su rezultati na terenu i to treba da bude broj 1 u svakoj našoj poslovnoj/sportskoj politici.
VAŽNO JE BITI ČLAN!
MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!
http://fkzeljeznicar.ba/
MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!
http://fkzeljeznicar.ba/
Nema se ovde realno nesto novo reci, kruzimo sa pricom iz utakmice u utakmicu. Kada pobijedimo, kalkulisemo bodove i racunamo sta ce se desiti ako pobijedimo nekoliko sljedecih utakmica, budemo malo sretniji, mislimo da su stvari dostizne. Kada ne pobijedimo, ide kritika od cistacice do onoga ko je u samom vrhu kluba. Budemo nesretniji i vise ne kalkulisemo bodove, jer mislimo da je zaostatak veliki da bi stigli bilo sta. To jeste uvijek bila prirodna prica i nasa polusezona je takva, da smo i mi sa njom takvi u nasim ocjenama.
Nikada vise nego danas nisam prizeljkivao da dodje pauza u prvenstvu. Treba nam svima da se malo uhavizamo. Klubu najvise. Mi cemo se lako vratiti u glavama i pricati kako smo najbolji, ako se ljudi u klubu pobrinu da kroz neka pojacanja navijaci osjete da se misli i na njih, i na rezultat i na fudbal uopsteno kao igru, jer je to krajnji produkt koji raja gleda. Zbog fudbala se dolazi, zbog igraca se dolazi, zbog Zelje se dolazi. Nikako se ne dolazi zbog ljudi koji rade u klubu, oni rade posao koji bi trebao da ucini da ljudi budu zadovoljni vidjenim na terenu i da dolaze u sto vecem broju na utakmice. Tada i ljudi iz uprave dobijaju satisfakciju i zasluge za ono na terenu idu i njima, pa ce se o njima govoriti najboljim, biranim rijecima.
To znaci da kroz poslovanje, imas i mir u organizaciji ove fudbalske firme i dobre igrace koji ce dovesti raju na stadion. Tek onda se moze reci da iza kulisa, iza tih igraca koji predstavljaju uspjesan proizvod, stoje ljudi u upravi koji bacaju svjetlo na citavu pricu.
Ova pauza je sansa da se to pokaze, jer je segment sportskog sadrzaja u ovoj polusezoni pokazan kao jako neuspjesan.
To se pokazuje kroz sve ove nase price u zadnja dva dana. Mnogo postova ovde ima koji govore o situacijama na terenu, gdje se prica o tome da je nasoj ekipi falilo samo malo da bi situacija na tabeli bila drugacija. Da smo pogodili ovde, da smo pogodili tamo, da nije ovaj fulio, da je onaj malo vise u formi itd. E to se,vidite, zove kvalitet ili nekvalitet. Tako se i u Travniku moze pricati. Da je onaj iz Travnika protiv nekoga pogodio za vodstvo, mozda ne bi izgubili utakmicu na kraju. Zato si i izgubio,jer nisi pogodio. Takva je situacija u Zelji. Nema tu neke filozofije. Zato je onaj fulio sansu, jer nije znao da pogodi. To se moze komentarisati da je nesreca, kada ti se desi da u dvije od deset utakmica nisi pogodio ono sto bi ti dalo bodove, pa se kaze, nije bio dan, desila se fula jbg. Ali kada ovako nabrajamo utakmice, pa skontamo da je pola od ovih utakmica bilo da nam je falilo da samo Tiago pogodi sa metar u kaknju, ili da Kokot pet utakmica fuli krucijalne sanse, ili da ovaj ili da onaj. To onda nije vise plod slucajnosti, nego je plod nekvaliteta.
Koliko god se meni to ne svidja, meni se cini da je tako. Ostajem pri misljenju da je nama za prvih jedanaest koji bi predstavljalo Zelju onako kako ja to volim da gledam, a sigurno i svi ostali, treba sedam boljih igraca na sedam pozicija. Neki bi iz ove garniture u prvoj postavi mogli biti rezerva, a neki cak ni to. Znaci treba nam puno. Da li ce to biti tako i da li ce biti toliko promjena, ja ne znam, ali znam da bi trebalo. Znam i da se radi na tome i ja cekam rezultat uradjenog, na proljetnim pripremama. Tada cu znati da li se smjernica u sportskom segmentu promijenila na bolje kod nasih celnih ljudi.
Nikada vise nego danas nisam prizeljkivao da dodje pauza u prvenstvu. Treba nam svima da se malo uhavizamo. Klubu najvise. Mi cemo se lako vratiti u glavama i pricati kako smo najbolji, ako se ljudi u klubu pobrinu da kroz neka pojacanja navijaci osjete da se misli i na njih, i na rezultat i na fudbal uopsteno kao igru, jer je to krajnji produkt koji raja gleda. Zbog fudbala se dolazi, zbog igraca se dolazi, zbog Zelje se dolazi. Nikako se ne dolazi zbog ljudi koji rade u klubu, oni rade posao koji bi trebao da ucini da ljudi budu zadovoljni vidjenim na terenu i da dolaze u sto vecem broju na utakmice. Tada i ljudi iz uprave dobijaju satisfakciju i zasluge za ono na terenu idu i njima, pa ce se o njima govoriti najboljim, biranim rijecima.
To znaci da kroz poslovanje, imas i mir u organizaciji ove fudbalske firme i dobre igrace koji ce dovesti raju na stadion. Tek onda se moze reci da iza kulisa, iza tih igraca koji predstavljaju uspjesan proizvod, stoje ljudi u upravi koji bacaju svjetlo na citavu pricu.
Ova pauza je sansa da se to pokaze, jer je segment sportskog sadrzaja u ovoj polusezoni pokazan kao jako neuspjesan.
To se pokazuje kroz sve ove nase price u zadnja dva dana. Mnogo postova ovde ima koji govore o situacijama na terenu, gdje se prica o tome da je nasoj ekipi falilo samo malo da bi situacija na tabeli bila drugacija. Da smo pogodili ovde, da smo pogodili tamo, da nije ovaj fulio, da je onaj malo vise u formi itd. E to se,vidite, zove kvalitet ili nekvalitet. Tako se i u Travniku moze pricati. Da je onaj iz Travnika protiv nekoga pogodio za vodstvo, mozda ne bi izgubili utakmicu na kraju. Zato si i izgubio,jer nisi pogodio. Takva je situacija u Zelji. Nema tu neke filozofije. Zato je onaj fulio sansu, jer nije znao da pogodi. To se moze komentarisati da je nesreca, kada ti se desi da u dvije od deset utakmica nisi pogodio ono sto bi ti dalo bodove, pa se kaze, nije bio dan, desila se fula jbg. Ali kada ovako nabrajamo utakmice, pa skontamo da je pola od ovih utakmica bilo da nam je falilo da samo Tiago pogodi sa metar u kaknju, ili da Kokot pet utakmica fuli krucijalne sanse, ili da ovaj ili da onaj. To onda nije vise plod slucajnosti, nego je plod nekvaliteta.
Koliko god se meni to ne svidja, meni se cini da je tako. Ostajem pri misljenju da je nama za prvih jedanaest koji bi predstavljalo Zelju onako kako ja to volim da gledam, a sigurno i svi ostali, treba sedam boljih igraca na sedam pozicija. Neki bi iz ove garniture u prvoj postavi mogli biti rezerva, a neki cak ni to. Znaci treba nam puno. Da li ce to biti tako i da li ce biti toliko promjena, ja ne znam, ali znam da bi trebalo. Znam i da se radi na tome i ja cekam rezultat uradjenog, na proljetnim pripremama. Tada cu znati da li se smjernica u sportskom segmentu promijenila na bolje kod nasih celnih ljudi.
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !
Protiv Viteza umjesto Kokota u prvu ubaciti Jocu, pa Kokot na svakoj utakmici promasi 2 ili 3 zicera, pa Joco bi dao makar 1
I obavezno kapitensku dati Kosoriću koji pokaziva da je pravi vođa ove ekipe, Hodzurda me je pozitivno iznenadio koliko dobro igra, koliko su ga napadali kad je dosao, a momak nikako nije igrao on i Bogdanovic kad se vrati mogu se boriti za poziciju drugog stopera....

I obavezno kapitensku dati Kosoriću koji pokaziva da je pravi vođa ove ekipe, Hodzurda me je pozitivno iznenadio koliko dobro igra, koliko su ga napadali kad je dosao, a momak nikako nije igrao on i Bogdanovic kad se vrati mogu se boriti za poziciju drugog stopera....
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
Ima Joco valjda 3 žuta kartona, staviti Mujagu umjesto Kokota onda!phily je napisao/la:Protiv Viteza umjesto Kokota u prvu ubaciti Jocu, pa Kokot na svakoj utakmici promasi 2 ili 3 zicera, pa Joco bi dao makar 1![]()
Joco ima kartonephily je napisao/la:Protiv Viteza umjesto Kokota u prvu ubaciti Jocu, pa Kokot na svakoj utakmici promasi 2 ili 3 zicera, pa Joco bi dao makar 1![]()

Einigkeit und Recht und Freiheit
Da imam moja tv nebi bio problem.Velahalve je napisao/la:Evo tebe zadužujemo da ti naučiš, vidim imaš pametnih ideja pa valjda si i pametan!facho je napisao/la:Hajde više pojedini što sve znate iskoristite pauzu pa naućite kako se stream pravi a ne svaku gostujuću da kukate i prizivate momka iz Zenice da vam postavlja stream.
Sigurno da je za napadača važan kontinuitet igara. I važno je da nije pod pritiskom da u 20 min mora zabiti gol.Velahalve je napisao/la:To je ono što ja hoću da kažem, ismijavamo Jocu, potcjenjujemo njegove mogućnosti ali čovjek za 15 min ne može ništa pa nije Ole Gunnar Solskjær pa da bude joker s klupe, ja Edisu zamjeram što igra Kokot, garantujem životom da Joco igra 4 utakmice u nizu da bi dao 2 gola minimum.pile87 je napisao/la:Ja Edisu ne zamjeram puno toga iz jednostavnog razloga koji sam naveo i kad je Capljic bio u pitanju. Ovo nije njegova ekipa nije je on selektovao i igra sa onim sto ima. Jedino sto bi imao primjedbu je to sa Jocom napadacu 15 minuta nista ne znaci al bas nista daj mu tri cetri utakmice u kontinuitetu ili pusti covjeka nek ide.Velahalve je napisao/la:Ne treba igrati ni jedan ni drugi, ajmo realno koliko je minuta igrao Joco i šta je mogao pokazati za to vrijeme? Nismo realni, eto nek nam je dobar Kokot. Neću da favorizujem nikoga ni zbog čega da bi igrao, hoću da se dokažu na terenu, evo ja hoću Turkovića od prve minute, ako može igrati Kokot zbog borbenosti može i Nedo, treba nam neki gladan vuk u napadu željan golova ovo sve rastjerati samo Mujagu ostaviti za njeg ima vremena!
Ali je nevjerovatno da Joco u 619 min nije zabio.
Kad smo kod statistike,Kokot je svakih 469 minuta zabijao. To je još poraznija statistika jer je on počinjao skoro svaku od 25 odigranih utakmica u ovoj sezoni (4 gola ). Osim toga,nije pod pritiskom.
Po svemu ovome, Mujaga je prvi napadač Želje u ovom momentu. Teško je tvrditi šta bi bilo da nije bilo kako je
bilo. Ali,gledajući Mujagu u zadnjih par mjeseci,gledajući kako je odreagovao u onih dvadesetak seniorskih minuta,
ja nemam nikakvu dilemu da bi njegov učinak bio višestruko bolji od ovog dvojca.
Nije tacno, kudio te ili hvalio ti ima da staneš pred navijace i saslusas. Bilo nas 100, 200, 1000, 10000 Niko od njih nije veći od kluba i navijačalogme je napisao/la:Da sam trener ovo boldirano je prvo što bih zabranio. Otiđi do navijača, pozdravi ih i furaj nazad. Ima trener, Uprava, ljudi iz kluba koji će ih kazniti ako je potrebno.Gator je napisao/la:Kad se mogao Hasanovic suspendovati, mora se i Antolovic. Da ne znam ko si ima da stojis pred navijače mirno i da šutiš. Nema ni je i be.
Ako nema transparenta TM na ogradi to ne znači da nas nema na tribini i da ce se moći kako hoće.
Ponoviti ću još jednom. Danas da su igrala djeca umjesto Kokota i Djelmica pobijedili bi 100%. Edis treba prestati sa ovaj onaj, nego početi davati šanse onima koje je on naučio igrati. Od kada smo prestali forsirati djecu mi smo zalutali.
Adzem je imao muda da rizikuje sa djecom i to mu se isplatilo. Oda, Capljic i Edis su bez muda, pic.ke obične
Po meni je suludo stajati pred navijačima i slušati psovke.
Mislim da neki sebi daju previše važnosti. Šta ćeš ti reći Antoloviću, da brani bolje? Neko ga je doveo u klub, jer je mislio da će biti dobar. Kad shvate da više nije za Želju noga mu je.
Znam da nije lako otići na gostovanje. Trošiš svoje vrijeme, novac, razmišljaš hoćeš li se vratiti razbijene glave, ali sve ima granicu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.