To bi znali procjeniti kada bi neko od pomenutih imao kontinuitet.Ja sam prvi koji će kritikovati i igrače i trenere ako za to ima razloga.NeSamSafetee je napisao/la: ↑01 sep 2025, 15:53Da li je baš toliko do "kontinuiteta" što Renan gola nije dao za Sarajevo od prošle godine, a na posudbi u 20+ utakmica postigao 1 (jedan) gol, ili što Turkeš uz svu onu visinu i snagu ne može dobiti zračni duel, mrtvi Kyeremeh umjesto njega daje gol glavom.SamoDaKazeem je napisao/la: ↑01 sep 2025, 13:39Ne mogu ni pokazati kad je rasulo u klubu i uvijek nelogične stvari se rade.MaroonWhite1946 je napisao/la: ↑01 sep 2025, 11:14
Ostali svakako nisu nista pokazali, ostaviti jednog za klupe i to je to
Oliviera kad je tek došao ubijao,ali se tada igralo sa desetkom (Varešanović) ili Čataković koji također zna uposliti saigrača.
Pa je nekom prahnulo da se promijeni formacija koja logično nije za Renana,pa su počela šaltanja klupa tribine,fol Peneranda ga sjebo.
Istina ta promjena formacije je odgovarala Guliju koji je došao u prvi plan.
E sad se opet igra sa desetkom što opet ne paše Guliju ali paše Turkešu i Olivieri i naravno kreće priča nisu ništa pokazali,a ljudi nemaju kontinuitet,nemoguće da su zaboravili igrati samo konstantno ih se ****. Klupa,tribine,utakmica i sve tako u krug.
Evo imate primjer sa Grilishem sve najgore o njemu u Cityu,čovjek dobio kontinuitet u Evertonu i pokazao da se igrati ne zaboravlja.
Sad će kao doći ovaj dedo i on će nas pojačati i kreće renesansa.
Kako ti objašnjavaš da kod Zekića Turkeš odlično odigra utakmicu pa ga sljedećih pet nema nigdje?
Kako objašnjavaš da se Balta prekriži,otjera sa priprema pa ga staviš u prvu postavu u sred sezone?
Kako objašnjavaš da sa Rumunima igramo samo sa jednim veznim,Jularđije nema u protokolu,a evo kod Husrefa je na klupi?
Za misteriju zvanu Mamas tek nemam riječi,čovjek bio standardan prošlu sezonu u svom klubu, plaćeno obeštećenje,prošao famozni ljekarski koji je jako **** kod nas jer neki ga nisu mogli proći,počeo uredno pripreme,igrao prijateljske i odjednom misteriozno nestao.
Ja garantujem da bi se Oliviera finih golova nadavao sa Ljajićem iza sebe,ali kao što rekoh.Utakmica,tribine,rezerva,posudba tamo posudba vamo,e jbg.