FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- luckystrike
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Ne znam samo ako dođe još jedan napadač, šta u Klubu misle s Ristićem, Butićem, Oliveirom i Turkešom? Mlinarić je sigurna opcija trenutno.
šta šta je, je*em ti
Ima li gdje kakvog trenera, sa dobrim strucnim stabom, na pomolu? To je pitanje. Yebo makedonca
Bolje da su u odbranu doveli jakog igrača ili u21 da valja.
Naravno, imati ce odlicnu motivaciju da se dokaze u famoznoj (amaterskoj) Wwin ligi BiH.bosnas_ je napisao/la: ↑31 avg 2025, 21:51Da, ali prosle godine iz Italije dosao u Belupo gdje je bio najbolji strijelac kluba. Ukoliko ima iole motivaciju da igra u nasoj ligi, sa pola snage moze biti najbolji napadac u njoj.. koji bi mu to napadac mogao parirati, Bilbija jel? Hajde molom te..riki46 je napisao/la: ↑31 avg 2025, 20:58Da, ali je Marko Arnautović došao u Zvezdu iz Intera, a Nestorovskibosnas_ je napisao/la: ↑31 avg 2025, 20:47Marko Arnautovic dosao u Zvezdu sa 36 godina, eno ga danas demolirao sam Novi Pazar. Slicno ce uraditi i Nestorovski sa 35 godina u nasoj ligi. Top igrac za nase uslove u svakom slucaju. Izmislio fudbal za sve nase napadace. Jos odbranu pojacat i idemo hrabro u nastavak sezone.
nama dolazi iz Slaven Belupa
Biti srcem vezan, u tome leži snaga
Brate ne postavljaj takva pitanja, ne zna se ko kosi, a ko vodu nosi.luckystrike je napisao/la: ↑31 avg 2025, 22:30Ne znam samo ako dođe još jedan napadač, šta u Klubu misle s Ristićem, Butićem, Oliveirom i Turkešom? Mlinarić je sigurna opcija trenutno.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
- luckystrike
- Kontakt:
Zna se jako dobro koja mačka kolo vodi, a miš se sakrio preko okeana.H8Z7 je napisao/la: ↑31 avg 2025, 23:01Brate ne postavljaj takva pitanja, ne zna se ko kosi, a ko vodu nosi.luckystrike je napisao/la: ↑31 avg 2025, 22:30Ne znam samo ako dođe još jedan napadač, šta u Klubu misle s Ristićem, Butićem, Oliveirom i Turkešom? Mlinarić je sigurna opcija trenutno.
Ja bih više volio da jedno krilo dovedemo da malo tu širinu popravimo.
Sve ostalo mi je OK, samo što se mora još ekipa iskristalisati i utegnuti te izvući maksimum iz igrača.
šta šta je, je*em ti
-
- Kontakt:
Sto bi se krio,jel mu neko nesto moze? Pa savez te ubije na tvom terenu i isti taj sto te zaklo hoda gradom,sve je ovo super kakvi smo,cak sta vise odlicno.luckystrike je napisao/la: ↑31 avg 2025, 23:12Zna se jako dobro koja mačka kolo vodi, a miš se sakrio preko okeana.H8Z7 je napisao/la: ↑31 avg 2025, 23:01Brate ne postavljaj takva pitanja, ne zna se ko kosi, a ko vodu nosi.luckystrike je napisao/la: ↑31 avg 2025, 22:30Ne znam samo ako dođe još jedan napadač, šta u Klubu misle s Ristićem, Butićem, Oliveirom i Turkešom? Mlinarić je sigurna opcija trenutno.
Sve ostalo mi je OK, samo što se mora još ekipa iskristalisati i utegnuti te izvući maksimum iz igrača.
Brate to će biti 6. napadač u formaciji gdje mi igramo sa jednim. Imaš tri krila (desno Guliashvili i Kyeremeh, lijevo nekad davno je igrao Ljajić), zadnja utakmica 4 beka nam igrala skupa. Oni dovode napadača.luckystrike je napisao/la: ↑31 avg 2025, 23:12Zna se jako dobro koja mačka kolo vodi, a miš se sakrio preko okeana.H8Z7 je napisao/la: ↑31 avg 2025, 23:01Brate ne postavljaj takva pitanja, ne zna se ko kosi, a ko vodu nosi.luckystrike je napisao/la: ↑31 avg 2025, 22:30Ne znam samo ako dođe još jedan napadač, šta u Klubu misle s Ristićem, Butićem, Oliveirom i Turkešom? Mlinarić je sigurna opcija trenutno.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
L'otavo re di Roma F.T.
- AvannGardaa46
Ovdje qrcevi admini za najmanju sitnicu dijele strike i ban, a na temi premijer ligi cetalji tipkaju ko da su u sred genocidne tvorevine..
iznapušava mi se ovaj site admin znate vec cega
Kući il' u gostima
poraz ili pobjeda
uz tebe smo
SARAJEVO!
poraz ili pobjeda
uz tebe smo
SARAJEVO!
- luckystrike
- Kontakt:
Nisam mislio da se bukvalno sakrio, već da je malo involviran u rad Kluba, osim eventualno preko Zooma.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑31 avg 2025, 23:21Sto bi se krio,jel mu neko nesto moze? Pa savez te ubije na tvom terenu i isti taj sto te zaklo hoda gradom,sve je ovo super kakvi smo,cak sta vise odlicno.luckystrike je napisao/la: ↑31 avg 2025, 23:12Zna se jako dobro koja mačka kolo vodi, a miš se sakrio preko okeana.
šta šta je, je*em ti
-
- Kontakt:
Ma jedan plavi krmak danas Dzeni Uscuplicu rahmeti bljuvotine napisao,kakav crni admin ovo stanje je njemu Bajram. Inace nema veze koji nam igrac dolazi,Borac osvaja za 100 gofona i to je to, bio Nesterovski,Majstorski ili Messi isti ti k.AvannGardaa46 je napisao/la: ↑31 avg 2025, 23:31Ovdje qrcevi admini za najmanju sitnicu dijele strike i ban, a na temi premijer ligi cetalji tipkaju ko da su u sred genocidne tvorevine..
Sjedim pušim i razmišljam pa kakve mi igrače imamo u pm, sa glave na glavu... koga ostaviti na klupi (osim kad su povrede i to) ... Fakat da ih je pretvoriti u TIM poderali bi... Kao da nas je neko uklep u pm
Olveiri istice ugovor za 3 mjeseca, tacnije na kraju ove polusezone
Turkesu istice za godinu dana (moracese platit raskid nazalost)
Butic je bit radkinut najvjerovatnije na ljeto
Ristic je mlad i pokazao je zelju i neki kvalitet, njemu dat jos godinu sansu da sazrije (pokusat ga posudit velezu)
Mlinaric ce bit tu i mislim da ce on bit prva opcija
mi cemo platit turkesu i buticu raskid nevise od 50 k€, sto nije neka katastrofa. I opet imas tu mlinarica ristica tako da bez ikakvih problema mozemo dovest bas kapitalcinu u spicu i licno ja da se pitam doveobi bas iskusnog spica sa 33-34 godine.
Turkesu istice za godinu dana (moracese platit raskid nazalost)
Butic je bit radkinut najvjerovatnije na ljeto
Ristic je mlad i pokazao je zelju i neki kvalitet, njemu dat jos godinu sansu da sazrije (pokusat ga posudit velezu)
Mlinaric ce bit tu i mislim da ce on bit prva opcija
mi cemo platit turkesu i buticu raskid nevise od 50 k€, sto nije neka katastrofa. I opet imas tu mlinarica ristica tako da bez ikakvih problema mozemo dovest bas kapitalcinu u spicu i licno ja da se pitam doveobi bas iskusnog spica sa 33-34 godine.
Nije ni dosao a vec sa pola snage moze biti najbolji strijelac. Da ti ja nesto iskreno kazem moze vraga biti najbolji. Ne igraju imena, ko je bio Gulijashvili prije tri godine? I kad mi napise kao stvar je motivacije, pa sto ga dovodimo ako mislimo da nece biti motiviran?bosnas_ je napisao/la: ↑31 avg 2025, 21:51Da, ali prosle godine iz Italije dosao u Belupo gdje je bio najbolji strijelac kluba. Ukoliko ima iole motivaciju da igra u nasoj ligi, sa pola snage moze biti najbolji napadac u njoj.. koji bi mu to napadac mogao parirati, Bilbija jel? Hajde molom te..riki46 je napisao/la: ↑31 avg 2025, 20:58Da, ali je Marko Arnautović došao u Zvezdu iz Intera, a Nestorovskibosnas_ je napisao/la: ↑31 avg 2025, 20:47Marko Arnautovic dosao u Zvezdu sa 36 godina, eno ga danas demolirao sam Novi Pazar. Slicno ce uraditi i Nestorovski sa 35 godina u nasoj ligi. Top igrac za nase uslove u svakom slucaju. Izmislio fudbal za sve nase napadace. Jos odbranu pojacat i idemo hrabro u nastavak sezone.
nama dolazi iz Slaven Belupa
Porediti Arnautovica i njega je glupo.
Nestorovski hladno moze biti najbolji napadac ove lige, ako to zeli i ako ima motivaciju da dodje igrati ovdje prije svega. Ko mu je to konkurencija, Mlinaric koji nije otisao dalje od druge hrvatske lige!? iako je zadnju sezonu u Velezu bio dobar, pa i kod nas je dobar, ali to mu je vjerovatno limit u karijeri. Bilbija, Juričić, Sulejman Krpic? Sjetimo se sta su uradili Ahmetovic i Benko ovdje u poznim godinama, zasto ne bi i Nestorovski koji ima i bolju karijeru od njih.. Glupost je spominjati nasih 6 napadaca, od kojih brat bratu njh 4 nisu ni za Rudar Prijedor, Radnik.. to sto ne znamo sta cemo s njima je drugi problem, na kraju krajeva ne placamo ih mi iz svog dzepa nego vlasnik/predsjednik kluba, i to nije nas problem! Naravno treba pojacati i odbranu, jer i tu imamo dosta Zekicevih polovnjaka..
Zadnja izmjena: bosnas_, dana/u 01 sep 2025, 10:13, ukupno mijenjano 1 put.
Ne bi dalje da polemisemo jer lupas gluposti. Zato nam i jest tako kako jest.bosnas_ je napisao/la: ↑01 sep 2025, 09:58Nestorovski hladno moze biti najbolji napadac ove lige, ako to zeli i ako ima motivaciju da dodje igrati ovdje prije svega. Ko mu je to konkurencija, Mlinaric koji nije otisao dalje od druge hrvatske lige!? iako je zadnju sezonu u Velezu bio dobar, pa i kod nas je dobar, ali to mu je vjerovatno limit u karijeri. Bilbija, Juričić, Sulejman Krpic? Sjetimo se sta su uradili Ahmetovic i Benko ovdje u poznim godinama, zasto ne bi i Nestorovski koji ima i bolju karijeru od njih.. Glupost je spominjati nasih 6 napadaca, od kojih brat bratu njh 4 nisu ni za Rudar Prijedor, Radnik.. to sto ne znamo sta cemo s njima je drugi problem, na kraju krajeva ne placamo ih mi iz svog dzepa nego vlansik/predsjednik kluba, i to nije nas problem! Naravno treba pojacati i odbranu, jer i tu imamo dosta Zekicevih polovnjaka..
Dižete raji očekivanja svršavanjem na Nestorovskog pa kad flopa ovdje ide pljuvanje na maksimum.
Prvo treba da potpiše, pa da odigra pa tek onda da mu se sudi. Pusti to s pola snage pišanje lige.
Nije da nismo imali takvih slučajeva već pa smo ih govvnjivom motkom tjerali iz kluba i psovali najmilije.
Prvo treba da potpiše, pa da odigra pa tek onda da mu se sudi. Pusti to s pola snage pišanje lige.
Nije da nismo imali takvih slučajeva već pa smo ih govvnjivom motkom tjerali iz kluba i psovali najmilije.
Nikad poraz, samo lekcija.
Nase probleme nece rijesiti gomilanje skupih igraca.
Prije svega nije nam potreban, drugo sto je u godinama, trece sto je od Udinezea nije na nekom lvl, peto sto je prosle godine dobio 6 zutih (znaci kod nas barem 10 i jedan crveni), šesto sto vjv ima snage za 45-50 min, sedmo sto se i drugi nesto pitaju nije ovo vise farmer liga ima i Borac a i Svinjsko dobre stopere koji se svako tri dana bakcu i boljima od Nestorovskog.tabba77 je napisao/la: ↑01 sep 2025, 10:18Dižete raji očekivanja svršavanjem na Nestorovskog pa kad flopa ovdje ide pljuvanje na maksimum.
Odavno ovo nije klub već mašina za pranje novca. Isprva sam mislio da je Mirvić dobronamjeran al naivan al vidim da niko ne može biti ovako glup još milioner
Do zadnjeg dana života mog' samo Sarajevo
🇵🇸
🇵🇸
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 20 gostiju.