Toooo mačkoFecox je napisao/la:AkoBogdaDrinaJedina je napisao/la:Eto još da ga Esbjerg zabije i prošli smo

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Toooo mačkoFecox je napisao/la:AkoBogdaDrinaJedina je napisao/la:Eto još da ga Esbjerg zabije i prošli smo
Pa gdje si ti druže stari,nemam s kim komentarisati i prognozirati pikado,a evo i snookera podosta imabevanda4 je napisao/la:ekipa, ide li kako?
a bi'će i do'će koda sad gledam,čim sam to ja izbacio s tiketaapocalyps je napisao/la:Eh jos da Konya i Rize zabiju po gol i eto para.
Cekam ja 1deno_TM87 je napisao/la:Jesam jedini koji ceka Biel 3+
deno_TM87 je napisao/la:Jesam jedini koji ceka Biel 3+
prije 2 dana sve izgubio na jednom tiketu koji nikad nije smio biti odigran.. Malo sam se pritajioBelieve je napisao/la:Pa gdje si ti druže stari,nemam s kim komentarisati i prognozirati pikado,a evo i snookera podosta imabevanda4 je napisao/la:ekipa, ide li kako?
bevanda treba li eurabevanda4 je napisao/la:prije 2 dana sve izgubio na jednom tiketu koji nikad nije smio biti odigran.. Malo sam se pritajioBelieve je napisao/la:Pa gdje si ti druže stari,nemam s kim komentarisati i prognozirati pikado,a evo i snookera podosta imabevanda4 je napisao/la:ekipa, ide li kako?![]()
Prognozirat ćemo legendo, i prije nego misliš!
Hvala. U Metz sam poprilicno siguran, ali yebu me ovi mladi Ajaxovci, u prvih pola sata totalno zatvorena tekma...DrinaJedina je napisao/la:@ Kurbla : Bravo majstore za 3 skinuta do sad !
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 0 gostiju.