kako je krenulo ja sam mislio završit će 5-6:0,možda bi trebali nekada odigrati i na drugi način a ne samo lijepo za oko...RiverPlate je napisao/la:Svaka vam čast na muškoj igri
poseban pozdrav devetorici dragonsa,RiverPlate je napisao/la:Svaka vam čast na muškoj igri
obojediplomatija je napisao/la:Jesu li došla ona devetorica momaka sto su bili na grbavici, zanima me je li im Fudo dao kospe i sokove ili samo kospe?
po meni mi trebamo da batalimo ovaj kup i da se skocentrišemo na prvenstvo,jbg džaba se igrači troše a svi znamo da se ne možemo nositi sa ostalim ekipama poslije ove runde u kupu..astra1922 je napisao/la:jel kup sad u srijedu,ako jest e onda je u nezgodno vrijeme,jer je sve podredeno ovoj utakmici sa vitezom
ipak vjerujem da ce trener i ekipa uspjeti bar nerijeseno izvuci ili minimalan poraz sa datim golom i onda u revansu obezbjediti prolaz
na pocetku kupa sam prognozirao da cemo dobiti lakog protivnika i opet sam reka da cemo u osmini finala dobiti lakseg protivnika i to se ispastavilo sa prolazom mladosti garantujem da cemo proci jos jedno kolo a onda je vec euforija
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.