FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

MrRiccoli
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la MrRiccoli » 29 nov 2015, 15:40

sajo10 je napisao/la:Memija je posle Amira nas najveci dragulj i mislim da od njega moze postati veliki igrac. A neki bi ga cak i na klupu preselili... Nebi me iznenadilo da nam ga Dinamo u skorijoj buducnosti pokupi.
Memija mora igrati desno krilo i tu se prica zavrsava jednostavno u ofanzivi je dobar u defanzivi nije i to je to. Cak mislim da bi na krilu bio bolji nego djelmic koji s pocegka sezone bio dobar ali evo iz tekme u tekmu je losiji tako da one price da ce uprava napraviti kiks ako ne produzi sa njim su banalne nama treba dobat desni bek i memija na krilu. Takodjer pod hitno defanzivni vezni da amir i jovan imaju vise slobode ili ko ce vec igrati na toj poziciji. Ako cemo dovoditi napadace onda treba kokota otjerati da bezveze me gomilamo igrace u napadu. Po meni ako bi birao joco ili kokot ja zelim jocu al da mu se da prilika da igra a ne kao dosad. Garantujem da je igrao koliko i kokot da bi dao koji gol
Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge. A šta treba više od toga - IVICA OSIM

pintol_TM87
Kontakt:

Post Postao/la pintol_TM87 » 29 nov 2015, 15:46

Teska tekma, dodjem gore i antolovic nam psuje majku..pa kapitenu boli tebe briga za zelju...tri puta je ispucava za tiaga ni jedna ni blizu pa potrefi ga bolan bar u 5 metara..
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!

Dolina
Kontakt:

Post Postao/la Dolina » 29 nov 2015, 15:47

Ma nemamo mi nista losiji tim od bilo kojeg kluba, sve je ovo u pet deka.Mi imamo tu nesreću što nikako ili ne znamo da ovo posložimo. I sa većim panjevima smo znali titule uzimati. Najviše nam fali discipline i odgovornosti pa onda i sreće.
Mišljenja sam da bi Brko sa ovom istom ekipom bio među tri.
Ivica Osim: "Ko ne može da trči, taj ne može da igra".

exbabilon
Kontakt:

Post Postao/la exbabilon » 29 nov 2015, 15:47

Eto na sta smo se mi sveli da poslije 0:0 s Radnikom trener kaze da nema sta zamjerit igracima, sve ispostovali.. znaci mi odigramo maksimalno i to nije dovoljno za pobjedu protiv jednog Radnika. Svaka cast svima, svih 20 i kusur igraca u rosteru, ali tu nema 3 igraca dostojna Zelje. Ovdje se ne radi o tome da nam fali jedan bek, zadnji vezni ili napadac. Mi smo drasticno srozali kvalitet zadnjih par sezona da je to tuzno. Ni prepoznatljive igre, ni sansi, nista...do boljih vremena budite mi pozdravljeni Zeljovci.
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.

Jaozinho22
Kontakt:

Post Postao/la Jaozinho22 » 29 nov 2015, 15:51

http://sc.****/vijesti/hladan-pozdrav-fudbalera-i-navijaca-eljeznicara/102619 Ovde Antara još jednom Bogara nešto igračima dok Aco poziva na pozdrav za navijače. pravi kapiten a ne ova prodana pica koja nam uzima 5 milja mjesečno :arrow:
Više titula nego pojedini klubovi lopti ! FKŽ !
Budite navijači FK Željezničara a ne navijači Misimović Senada !

Rios

Post Postao/la Rios » 29 nov 2015, 15:55

Da smo protiv Mladosti,Zrinjskog,Slavije i evo danas zabijali samo ono sto se zabiti mora imali bi daleko vise bodova. :|
Danas je Radnik bio zreo za poraza i steta stavrno sto se nisu iskoristile one silne sanse.Utakmica ko utakmica nije bila nesto aman zaman kad je u pitanju kobinatorika,Radnik ocito isao da sacuva i bod i da pokusava nesto iz kontri eventualno,nama falila ta realizacija vec pomenuta i na momente kreacija.
Pozitivna strana je to sto odbrana izgleda poprilicno dobro u zadnje 2 utakmice,Hodzurda i Kosoric postaju dobar tandem.
Nadam se da ce Djelmic biti kazenjen zbog one gluposti,nedopustivo je da ono radi igrac Zelje,takodjer se nadam da ce i Kokot preselit malo na klupu,ponestaje mi zivaca za njegove promasaje iz utakmice u utakmicu.
Sad pobjediti Vitez i zavrsiti ovu polusezonu,onda se nadam dodatnim pojacanjima i boljem proljecu,iako sto se lige tice tesko da sta mozemo popraviti.Baciti sve karte na taj kup i nadati se da cemo uspijeti tako izaci u Evropu.
Zadnja izmjena: Rios, dana/u 29 nov 2015, 16:01, ukupno mijenjano 1 put.
Zeljeznicar za zivot cijeli !!

Miralem Pjanic !

Mirza Teletovic !

Damir Dzumhur !

Ajzea
Kontakt:

Post Postao/la Ajzea » 29 nov 2015, 15:58

slika
Ako nam ovo savez ne omogući u utakmicama koje dolaze, obavezno im zaprijetiti istupanjem iz lige.

Antoloviću **** ti mrtve..
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 29 nov 2015, 16:00

Dolina je napisao/la:Ma nemamo mi nista losiji tim od bilo kojeg kluba, sve je ovo u pet deka.Mi imamo tu nesreću što nikako ili ne znamo da ovo posložimo. I sa većim panjevima smo znali titule uzimati. Najviše nam fali discipline i odgovornosti pa onda i sreće.
da smo tanki na mnogo mjesta, tanki smo. ali da je moglo i moralo bolje i sa ovom ekipom, i danas, i još sijaset utakmica...sigurno je moglo. hajd' prve četiri ekipe i u redu. ali da ovaj radnik ima sedam bodova više od nas...za to realno nema opravdanja u igračkom kadru. da smo pobijedili bilo širokog bilo zrinjskog dole kontam da bi sve bilo drukčije.

i nas svaku utakmicu bar dva igrača opstruiraju i nešto protestuju, a neke i više njih...

Hadzijalagic
Kontakt:

Post Postao/la Hadzijalagic » 29 nov 2015, 16:07

Amar je jedini pencinil za te sto vole da opstruisu. Ocito da niko nema damu da par pojedinaca koji povremeno glumataju nesto ohladi na odredjeni period.. Ovdje je par igraca toliko sigurno u svoje mjesto u prvih 11 da ih zaboli neka stvar kako ce odigrati i kakve ce kritike biti na njihovu igru.. Pored toga ocito je da neki igraci ne dozivljavaju ovaj klub onako kako bi ga morali dozivljavati..
BUDI ŽELJO !!!

Biki
Kontakt:

Post Postao/la Biki » 29 nov 2015, 16:09

Dokle se došlo da se radujemo bodu iz Bijeljine!! :facepalm:

FKZ1921
Kontakt:

Post Postao/la FKZ1921 » 29 nov 2015, 16:11

ChWilla je napisao/la:
Dolina je napisao/la:Ma nemamo mi nista losiji tim od bilo kojeg kluba, sve je ovo u pet deka.Mi imamo tu nesreću što nikako ili ne znamo da ovo posložimo. I sa većim panjevima smo znali titule uzimati. Najviše nam fali discipline i odgovornosti pa onda i sreće.
da smo tanki na mnogo mjesta, tanki smo. ali da je moglo i moralo bolje i sa ovom ekipom, i danas, i još sijaset utakmica...sigurno je moglo. hajd' prve četiri ekipe i u redu. ali da ovaj radnik ima sedam bodova više od nas...za to realno nema opravdanja u igračkom kadru. da smo pobijedili bilo širokog bilo zrinjskog dole kontam da bi sve bilo drukčije.

i nas svaku utakmicu bar dva igrača opstruiraju i nešto protestuju, a neke i više njih...
A što prve četiri...I njih si,ili pobijedio ili nadigrao a fulio zicera kao danas,ili bio ravnopravan i iz nekih drugih razloga ih nisi dobio.
Evidentno je da liga nije bila lošija dugo,dugo... Kvalitet lige evidentno pada.A posebno od one sezone kad smo zadnji put uzeli titulu.

MrRiccoli
Kontakt:

Post Postao/la MrRiccoli » 29 nov 2015, 16:11

E moj antolovicu jeb.o ti mater ko ti dade traku ikad pored Kosorica smradu jedan smrdljivi. Nosi **** vise u pm onako dijete nam truhne na klupi radi ovog idiota. Nadam se da ti je protiv viteza zadnja taman da te lijepo pozdravim sa sjevera uz kakvu lijepu rijec
Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge. A šta treba više od toga - IVICA OSIM

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 29 nov 2015, 16:14

FKZ1921 je napisao/la: A što prve četiri...I njih si,ili pobijedio ili nadigrao a fulio zicera kao danas,ili bio ravnopravan i iz nekih drugih razloga ih nisi dobio.
Evidentno je da liga nije bila lošija dugo,dugo... Kvalitet lige evidentno pada.A posebno od one sezone kad smo zadnji put uzeli titulu.
i to uslovno kažem. niko od njih nas nije nadigrao u međusobnom duelu...ali ipak se igra i sa drugim ekipama i tu smo dosad totalno inferiorni.

MrRiccoli
Kontakt:

Post Postao/la MrRiccoli » 29 nov 2015, 16:15

FKZ1921 je napisao/la:
ChWilla je napisao/la:

A što prve četiri...I njih si,ili pobijedio ili nadigrao a fulio zicera kao danas,ili bio ravnopravan i iz nekih drugih razloga ih nisi dobio.
Pa nek nam igra kokot jeb.o nas on sve da nas je.bo i onda vrli i pametni dodju i kazu joci vakav joco nakav, a joco ne igra, a kokot igra i problem nam je realizacija sto znaci da nije do joce nego do kokota. Ne mora biti joco moze i mujagic svejedno mi je samo da se promjenilo barek sta, a ne svaku tekmu isto. Ima i drugih igraca koji fulaju fulio je danas i tiago nenormalno i blagojevic isto ali jede me vise sto je kokot standardan, a nafulo se samo tako i obda dodjemo ovdje i sprdamo se sa jocom. Pisaj i jocu ne branim ga ali nismo realni

MuhamedTM

Post Postao/la MuhamedTM » 29 nov 2015, 16:19

Amir,Memija,Dado,Tiago I moze se reci I Blagojevic su igraci za Zelje.
Kosoric I Hodžurda ono ok.
Ostali steta sto nose Željin dres ikako.
Moramo priznati da smo saugali ovu sezonu I vozdra.
Samo ganjati kup.
MocMahale444

1921 BLEED BLUE

Genie
Kontakt:

Post Postao/la Genie » 29 nov 2015, 16:20

tm8782 je napisao/la: Poceo sam da citam redom forum i naletih prvo na ovo. Ne znam da li je neko u nastavku citirao i komentarisao tvoj post (ex.Neandertalc). Po tvojim postovima prije i ovim sad mogu zakljuciti da bi to mogao biti ti. Imas poruku od 'ribe'. Kaze da on i gospodin Senad preuzimaju punu odgovornost za dovodjenje sadasnjih igraca. Lp
Nisam @neandertalac, da bezveze momku ne pripisujete ono što ja pišem. Momak je normala forumaš bio, jedino mu zamjeram za ono "janje".

Nemam ništa ni protiv Ribe ni Misimovića, samo sam mišljenja da neko treba preuzeti odgovornost a ne kao do sada da lopticu prebacuju na ostale, tako da sam zadovoljan što se sada zna ko će biti kriv u slučaju lošeg prelaznog roka. Odu otjeraše ni kriva ni dužna samo da skinu krivicu sa sebe, a evo vidimo gdje nas je do sada taj katastrofalan potez doveo. Poruči ti njima da je bolje bilo da su zaposlili nekog čovjeka sa iskustvom i nekoga ko se razumije nego što sami glume "stručnjake", vidimo gdje nas je to dovelo.

Ovim su mi neke stvari jasnije, pojedinci ("insajderi") stavljaju lične interese (poznanstva) ispred interesa kluba, neće nas to daleko dovesti. Neko ko griješi treba reći da griješi a ne okretati glavu od tih stvari zbog ličnih interesa.
Zadnja izmjena: Genie, dana/u 29 nov 2015, 16:23, ukupno mijenjano 2 puta.

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 29 nov 2015, 16:21

kosorić i bogdanović su i više nego OK i to se vidjelo u evropskim tekmama ako ništa. a hodžurda bogami nije bitno lošiji, ako je uopšte.

a današnja tekma dolazi na nakupljeno nezadovoljstvo, ali realno, da smo u prijedoru, travniku, zenici, kući sa slavijom igrali kao danas imali bi jedno 6 bodova više.

MrRiccoli
Kontakt:

Post Postao/la MrRiccoli » 29 nov 2015, 16:28

Ma odbrana nam je sve bolja i hodzurda je dobar i ina dobru loptu zna je lijepo poslati. Moramo se pojacati da uzmemo kup moramo znaci nema nam druge.

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 29 nov 2015, 16:33

Sreca pa je jos jedno kolo do kraja, a onda na potezu uprava !
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

salle86
Kontakt:

Post Postao/la salle86 » 29 nov 2015, 16:39

:clap:

fakat...nama fali 2 igrača od europe
nema teorije da su ta 2 igrača bili tolika prevaga da te kanta mladost, borac i slične ekipe
možda jesi slabiji od sarajeva, širokog, zrinjskog...ali nisi od 8 ekipa slabiji da ga j.e.b.e.š
Ti si mi sve na svijetu, u srcu nosim te ja,
ljubavi što te rodi klasa radnička.
Tebi posvetio život, sve dane, godine,
sa svojom braćom živim za tvoje uspijehe

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, mavi i 50 gostiju.