FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Kad kazu braca trebaju nam dva igraca i imamo dobru ekipu ccc...ovdje fali 11 igraca od golmana do spica...jedino Tiaga ostaviti koji je standardan na svakoj utakmici...ovo sve nabiti nogom u guzicu..
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Hajde ga znaj, ja sam ga danas prvi put gledao, sjeti se Diatte, ubijao nas je svaku tekmu a sada ga na mapi nema.ChWilla je napisao/la:e kad bi se ovog hodžića moglo dovesti, frajer na desnoj strani radi šta hoće.
Ivica Osim: "Ko ne može da trči, taj ne može da igra".
- pride_of_merseyside
- Kontakt:
Volim Želju više od svega, al' brate za ovo treba imati konjske živce. Ništa ja dobro ne vidim u ovome, svi su me razočarali, od igrača, trenera, uprave. Niko nije ni tražio ni očekivao trofeje, ali ovo je sramota što nam se dešava. A postojali su svi uslovi za solidnu sezonu. Što je najgore, ne vidim da neko ima neku viziju, plan, kako dalje, kako se iščupati iz ovoga. 

aldini su ponovo isplivali super napisace se veceras milion stranica nabiti nogom ovog onog otpustiti Edisa i upravu a kada se pobjedi onda su svi OK hahah koliko bljutavo na sta je spao forum
51%--------49%
ima ih jedno 5 koje bi ja odmah poslije zavrsetka utakmice s vitezom mladenovic ,kokot ,diatta,livaja ,enis sadikovic,,,,,DooVe je napisao/la:Strpit se još ovo jedno kolo a onda nabiti nogom pojedine
- themaniaks
- Kontakt:
SAmo me zanima sta ce biti ako ne izborimo Evropu a 90% je da necemo od cega ce onda stediti,kako ce se plate i troskovi koji idu isplacivatii sljedece sezone.NEK NAM JE ALLAH NA POMOCI
I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili
- Jaozinho22
- Kontakt:
Ma njanje se nakotile na temi uveliko još i komentarišu kuknjava kuknjava kuknjavaMinjore je napisao/la:Pa ni Livaja nije puno losiji od ovakvog dzelmicastokic ne igra zadnje kolo, dzelmic isto... Kokot je odavno sazrio za klupe... @mr.riccoli upravu si brate...@amy iz igracke krize levatu
Protiv Viteza : Antara(posljednja aBd

Više titula nego pojedini klubovi lopti ! FKŽ !
Budite navijači FK Željezničara a ne navijači Misimović Senada !
Budite navijači FK Željezničara a ne navijači Misimović Senada !
Ovo je parodija, ekipa bez karaktera. Edis radi što je Oda i Capljic.
Pa Mujagic bi realizovao ono što je Kokot sve fulio, pa i Beganovic da igra svoju pravu poziciju. Ko je Kokot i Joco da oni moraju igrati stalno ? A djeca ili ne igraju ili igraju nešto što im nije prirodno.
Ako protiv Viteza Mujagic ne bude u samom vrhu ili Dzenis, a krilo Hiros, Memija ili Sehic. Edis gubi moju podršku definitivno. Pun mi je kur.ac svega, neću da gledam neke sa strane i da se nervira zbog njih.
Adzem bi 30 bodova imao sada
Pa Mujagic bi realizovao ono što je Kokot sve fulio, pa i Beganovic da igra svoju pravu poziciju. Ko je Kokot i Joco da oni moraju igrati stalno ? A djeca ili ne igraju ili igraju nešto što im nije prirodno.
Ako protiv Viteza Mujagic ne bude u samom vrhu ili Dzenis, a krilo Hiros, Memija ili Sehic. Edis gubi moju podršku definitivno. Pun mi je kur.ac svega, neću da gledam neke sa strane i da se nervira zbog njih.
Adzem bi 30 bodova imao sada
Samo u tom slucaju nece nam faliti golman. Imamo odlicnog na klupi. I po ko zna koji put pisem, ali tako zelim vidjeti Vecu na goludelinjo je napisao/la:Kad kazu braca trebaju nam dva igraca i imamo dobru ekipu ccc...ovdje fali 11 igraca od golmana do spica...jedino Tiaga ostaviti koji je standardan na svakoj utakmici...ovo sve nabiti nogom u guzicu..
Poceo sam da citam redom forum i naletih prvo na ovo. Ne znam da li je neko u nastavku citirao i komentarisao tvoj post (ex.Neandertalc). Po tvojim postovima prije i ovim sad mogu zakljuciti da bi to mogao biti ti. Imas poruku od 'ribe'. Kaze da on i gospodin Senad preuzimaju punu odgovornost za dovodjenje sadasnjih igraca. Lppile87 je napisao/la:Koga je briga sta je protiv Zelje uradio Memisevic bit je sta je u Zelji uradio. Ne znam ko je ovoga doveo ko god da je mislim da je vec napravio bolji posao od proslog prelaznog roka. Riba je za Harisa doktor nauka ali je postalo moderno da se pljuju pravi zeljovci takvi su i Amaru psovali s tribina. Sad kad vidim kakvi vjetrovi pusu shvatam zasto si takvog misljenja i da je rasprava sa tobom beymislena.Genie je napisao/la:Memišević ("rudar") je na sred Grbavie lobovao Gušu sa centra, ako na tog Memiševića mislimo, tada je bio jedan od boljih igrača lige. Dobro, ko je ovog doveo, Riba (što igrače traži na YouTuBe)? Ko će preuzeti odgovornost ako fule? Ako je on, reci mu neka podnese ostavku iz uprave odmah poslije ako se ovaj ne dokaže. Jel pošteno? Bolje bi bilo da je svog nekadašnjeg komšiju Zebu doveo!
Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...
Re: Odg: RE: Re: FK Željezničar
Ovo se slazem sa tobom za Vecu.. ali kad on pored one krampe Marijana ne moze braniti ccc...ne daju mu jbgSvePlavo je napisao/la:Samo u tom slucaju nece nam faliti golman. Imamo odlicnog na klupi. I po ko zna koji put pisem, ali tako zelim vidjeti Vecu na goludelinjo je napisao/la:Kad kazu braca trebaju nam dva igraca i imamo dobru ekipu ccc...ovdje fali 11 igraca od golmana do spica...jedino Tiaga ostaviti koji je standardan na svakoj utakmici...ovo sve nabiti nogom u guzicu..
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Imamo jaku upravu ne sikiraj se ništa. Ne bi ni prošle sezone igrali evropu da ljudi nisu vratili ogromne dugove. Sve dok je Misimović i ekipa tu ja se ne sikiram što se tice finansijskog dijela funkcionisanja našeg kluba.themaniaks je napisao/la:SAmo me zanima sta ce biti ako ne izborimo Evropu a 90% je da necemo od cega ce onda stediti,kako ce se plate i troskovi koji idu isplacivatii sljedece sezone.NEK NAM JE ALLAH NA POMOCI
"Ko nije spreman da pogine za Želju na terenu, taj je zalutao ovdje"- Mulalic
Širimo sve zastave i šalove, derimo grla i dlanove, i neka naša pjesma odjekuje i nosi plave sve do pobjede!
Aleksandar Kosorić!
Širimo sve zastave i šalove, derimo grla i dlanove, i neka naša pjesma odjekuje i nosi plave sve do pobjede!
Aleksandar Kosorić!
-
- Kontakt:
Ponovo se većina forumaša nervira ... valjda je više svima jasno da sadašnja situacija u i oko tima ne može dati bolješ rezultate.
Sama utakmica slična onoj sa Zrinjskim ... ali opet koncentracija NULA ... ko li je zadužen u Klubu za psihološku pripremu igrača ? ...
Čak i da dovedemo 11 Ibrahimovića ,smatram da Edis , kao što već rekoh jednom , ipak još nije kalibar trenera za Želje , al' šta 'š kad mu Uprava daje bezuslovnu podršku ...
Teeeška sezona ...
teška jer zaista neki se igraju sa Željom
Sama utakmica slična onoj sa Zrinjskim ... ali opet koncentracija NULA ... ko li je zadužen u Klubu za psihološku pripremu igrača ? ...
Čak i da dovedemo 11 Ibrahimovića ,smatram da Edis , kao što već rekoh jednom , ipak još nije kalibar trenera za Želje , al' šta 'š kad mu Uprava daje bezuslovnu podršku ...
Teeeška sezona ...
teška jer zaista neki se igraju sa Željom
Memija je posle Amira nas najveci dragulj i mislim da od njega moze postati veliki igrac. A neki bi ga cak i na klupu preselili... Nebi me iznenadilo da nam ga Dinamo u skorijoj buducnosti pokupi.
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
Ma ljudi ligu zaboraviti definitivno imali smo sansu prici sirokom na 6 bodova koji slijedecu igra sa sarajevom i mogucnost da mu pridjemo jos njima ili pitarima i onda da docekamo siroki u prvom kolu na proljece i dodatno im pridjemo i tu je bila nasa sansa. Sve je moguce u zivotu opcenito, a pogotovo u fudbali ali mislim da mi na ligu ne trebamo racunati. Jedina sansa je osvajanje kupa sto ce biti izuzetno tesko ali tome se trebamo maksimalno posvetiti. Govorio sam to i poslije prijedora i ne bi da trubim vise ali sve se covjek nada i racuna u glavi kako bi sta bi mogli da se dokopamo barem 4 mjesta ali braco moja od toga nazalost nema nista. Ko je kriv ne treba sada traziti sada treba podrzati da se pojacamo i probamo uzeti kup i onda ako ne daj Boze ne izborimo evropu e onda moramo i potraziti krivca do tada nemojmo razmisljati o tome
Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge. A šta treba više od toga - IVICA OSIM
-
- Kontakt:
Re: RE: Re: FK Željezničar
Treba nama ofanzivni vezni. Blagojević i Amir su centralni vezni. Treba neko ko će biti opasnost na dvadesetak metara.. Neko ko ima muda sutnuti i ko zna podvaliti zadnji pas. Prekidi su nam isto katastrofa.. Odgovor je Zeba ili igrač sličnog profila..DR.HOUSE je napisao/la:[img]http://img.startingeleven.co.uk/usr/a/565b0bce99cd2.jpg[/img] http://startingeleven.co.uk ... tion/71084
valjda ce ovako na proljece
BUDI ŽELJO !!!
Ma pusti luđake, Memija trenutno nema neku konkurenciju na svojoj poziciji i to je sigurno jedan od problema, Livaja ne bi bio konkurencija ni beku u Vrbanjuši, a Šehić još nema neko iskustvo mada je i pred njim lijepa budućnost.sajo10 je napisao/la:Memija je posle Amira nas najveci dragulj i mislim da od njega moze postati veliki igrac. A neki bi ga cak i na klupu preselili... Nebi me iznenadilo da nam ga Dinamo u skorijoj buducnosti pokupi.
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!
kakvih je imao partija u ovoj sezoni memija danas još i solidan. bar bez većih ispadanja.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.