FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Koga želite za trenera FK Sarajevo?

Husref Musemić
90
36%
Darko Milanič
35
14%
Miodrag Božović
5
2%
Fedja Dudić
38
15%
Neki drugi trener iz BiH ili regiona
24
10%
Samo stranac
60
24%

Ukupno glasova: 252

SamoDaKazeem
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la SamoDaKazeem » 31 avg 2025, 10:45

Sve igrači koji igraju u uređenim sistemima,samo kod nas se u jednom roku dovede 5 dzuturuma,promjene 3 formacije i 2 trenera.
Al bitno je da je on igrao u seriji A.

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 31 avg 2025, 10:58

Herson je napisao/la:
31 avg 2025, 10:22
Nestorovski je ozbiljan igrač.
U Belupu je redovno igrao, neće biti problema sa fizičkom spremom. Očito se tražio neko ko može odma uskočiti u prvu postavu.
Takvi igraci ti trebaju,lik je karakter i vodja a ne neki bez..udi i bez energije,sad koliko moze ruke dat u ovim godinama pitanje je mada je do sad odlican bio

hazarder
Kontakt:

Post Postao/la hazarder » 31 avg 2025, 11:03

Nit' je visočiji od Mlinarića pa da kažeš da ćemo nešto u skoku dobit nit' je trenutno nešto aman bolji pa da kažeš upgrade. Jedino je iskusniji al' valjda to iskustvo imamo sa Banićem, Gojkovićem, Ristovskim, Cimirotom, Ljajićem. Ne mora 10 igrača kod nas da završi karijeru pobogu. Prednost u odnosu na Despotovića je što je spreman fizički.

insimadop
Kontakt:

Post Postao/la insimadop » 31 avg 2025, 11:04

Nestorovski je navodno opcija, iako nije bilo planirano vise dovođenja.

Jako ozbiljan igrač, jedino je pitanje ko bi bio prvi izbor, on ili Mlinarić. Šteta je Mlinarića gušiti i ne dati mu prostor, nakon Benke i Merse, naš najbolji napadač.

A Nestorovski je sigurno bolji i od Renana, Aldine, Butića.

GianlucaPagliuca71
Kontakt:

Post Postao/la GianlucaPagliuca71 » 31 avg 2025, 11:05

Kakva smo mi rupa nikad nista pametno necemo nauciti i poceti raditi. Konstantno punjenje igraca bez imalo mozga i nekog planskog rada. Dovodis Nestorovskog, a imas Renana, Turkesa, Butica i Ristica.

Da ne govorim da ima 35 banki i da vec odavno je na nivou nekog rekreativca. Uzece kod nas masnu lovu i oprostiti se. Raspitajte se malo kod HNLovaca pa cete vidjeti. Narod ne razumije da nije stvar njega kao igraca, respekt za karijeru ali covjek odavno vec nije fudbaler. Nabacali igraca necemo ih uklopiti do aprila. Kondiciju da ne spominjem..
Svi u napad jedan je Hase!
ZZ !

misstianopenaldo
Kontakt:

Post Postao/la misstianopenaldo » 31 avg 2025, 11:06

Ja vako nisam ni na FM u dovodio

SamoDaKazeem
Kontakt:

Post Postao/la SamoDaKazeem » 31 avg 2025, 11:09

Nevjerovatno kako uvojek isi nikovi svaku novu glupost opravdavaju :kafa:

GianlucaPagliuca71
Kontakt:

Post Postao/la GianlucaPagliuca71 » 31 avg 2025, 11:10

Uklopice se sa Musemicem, navikao je na ebavanje :kafa:
ZZ !

hazarder
Kontakt:

Post Postao/la hazarder » 31 avg 2025, 11:13

Kad se javio da upita kako je u Sarajevu, Krle, Elezi, Ristovski i Butić mu zapjevali: Pos'o je dobar a para laka...

Herson

Post Postao/la Herson » 31 avg 2025, 11:18

GianlucaPagliuca71 je napisao/la:
31 avg 2025, 11:05
Kakva smo mi rupa nikad nista pametno necemo nauciti i poceti raditi. Konstantno punjenje igraca bez imalo mozga i nekog planskog rada. Dovodis Nestorovskog, a imas Renana, Turkesa, Butica i Ristica.

Da ne govorim da ima 35 banki i da vec odavno je na nivou nekog rekreativca. Uzece kod nas masnu lovu i oprostiti se. Raspitajte se malo kod HNLovaca pa cete vidjeti. Narod ne razumije da nije stvar njega kao igraca, respekt za karijeru ali covjek odavno vec nije fudbaler. Nabacali igraca necemo ih uklopiti do aprila. Kondiciju da ne spominjem..
Nema potrebe se raspitivati kod bilo koga. Otvoriš njegovu statistku i sve ti bude jasno. Standardan igrač Belupa sa pristojnim brojkama u ligi koja je neuporedivo kvalitetnija i bolja od naše.

Turkeš je očito otpisan, Butić konstantno povrijeđen, Ristić nema kvalitet, a Renan igra samo zato što nema ko drugi. Mlinarić je jedini napadač u ekipi.

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 31 avg 2025, 11:27

Mi 3 godine iste greške pravimo , jedan trener prodje pripreme selektira ekipu i onda nakon 2 kola ode onda dodje novi trener i SD pa sve na novo . Lutanje na maksimumu .Podrška momcima i Husrefu al bit ce baš teško uslo se u neki začarani krug .
Zadnja izmjena: bordobijeli, dana/u 31 avg 2025, 11:46, ukupno mijenjano 1 put.

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 31 avg 2025, 11:29

misstianopenaldo je napisao/la:
31 avg 2025, 11:06
Ja vako nisam ni na FM u dovodio
Ako dođe, ostaviti njega i Mlinarića, ostalim napadačima se zahvaliti jer ne mogu petorica dati jedan gol.

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 31 avg 2025, 11:31

Ja mislim da smo mi u kanalu, radi;

1) Tempirana je forma za crajovu, cak kako koji dan prolazi smatram da je Zekic ovo sve unaprijed isplanirao. Bacit sve na Crajovu, izbacaj crajove dovodi trnovo, skim je on vidio id prosle godine da se moze izbacit, svjestan je on bio da u 3 cem pretkolu nemamo vise id 20% sanse al sa nekim solidnim ispadanjem digao bi sebi potraznju, sto je bio njegov plan, takodje racunao je on ako ispadnje i da je kojim slucajem i pobjedio radnik on bi na prvom kiksu ovo uradio.

2) pored tempiranja forme striktno za euro tekme, njegova ostavka (3:0 bilo igra bila top) je dodatno sjebala igraca psihicki.

3) jos veci poremecaj je ovo izazvalo jer je goran sad svu krivicu prebacio na igrace prvo sto je to izjavio “nije ovo pricija nicija bla bla bla” i 15 sati posle toga podneste ostavku, imam osjecaj cak da je ovo imalo i neke namjerne stete klubu

4) Husrefu je tesko ovo sve uvezat dodatno jer pored psihoze i fizicka sprema kao kondiciona slaba, tako da nemoze nista ni na misice da izvuce.

5) Takodje mislim da dolazak Adema i cimirota, u ovom momentu ima dodatni (NE PUNO) problem, jer neki igraci posebno koji igraju iste pozicije ko ova dva su osjetili tu konkurenciju (sto je dobro) al u isto vrijeme su indirektno proglaseni naneki nacin da su najveci krivci ako nista za crajovu.. STO USTVARI I NIJE TACNO jer bas igraci na tim pozicijama elezi mlinaric jatta po mom misljenju su igrali dobro.

Pored Cimirota koji nije fizicki spreman, u utakmici protiv zrinjskig na klupi mora ostat bar 2 od sledeci nabrojani igraca GULISA ADEM MLINARIC Djordjevic KUPRESAK KEREMEH

Takodje pokusat cimija i djordjevica osposobit da budu spremni za 60 minuta punog tempa.

Jovica treba ohrabrit ozasan je bio al protiv rudara bio ok sl vidi se da je psihicki krhno, neznam jel ko primjetio nikoga nece da ohrabrinjedino Djordjevic grli prije utakmice vidi se da je bas pao

Gulisi nece ni igrat protiv Zrinjskog radi repke
Neznam dali Jatta ima pravo igrat protiv zrinjskog, bilo bi dobro, i ako bi igrao bilo bi dobro da pokusa odigrat do 75 minuta a da pritom nedobije zuti, jer smatram da bi za Gojka najbolje bilo da udje posle 75 min radi sigurnosti da se nebi nedo bog povrijedio

AL GLAVNO CE BIT KAKO HUSREF I SS ODRADE OVIH 9 dana na psihickoj spremi

Nijedna ekipa u ovih 6 kola nije pokazala veci kvalitet od nas a mi smo bas zakanaljeni od strane zz cak igrace koje imamo povrijdjene najvise smo osteceni jer su to igraci na tim pozicijama najvazni (naj vise nam steka na tim pozicijama)

Mujkic on je bek nije on neki top top kvalitet al
Je bolji od trenutnih al njegov kvalitet je to sto je on u21 sto onda nama omogucava da neke druge opcije rotiramo, a da ujedno malo i krdjalica odmorimo, nesmijemo zaboravit da je on imao tesku povredu

Gojkovic on jeste povrijdjen od prije i njega netreba ni racunat al on bi nam bas valjo jer realno najbolji je stoper lige posle ristovskog

Elezi haj **** mora neko bit i povrijdjen al realno u ovom momentu i kakvom smo sivilu on jeste jedni igrac koji je bio koliko toliko van tog smoga i cemera

HyperOS
Kontakt:

Post Postao/la HyperOS » 31 avg 2025, 11:32

Skontali smo da trebamo zabiti vise golova nego primiti, da bi osvojili tri boda.

Stazom Mirvicu kreni ti, napadaca dovedi ti

GianlucaPagliuca71
Kontakt:

Post Postao/la GianlucaPagliuca71 » 31 avg 2025, 11:37

Herson je napisao/la:
31 avg 2025, 11:18

Nema potrebe se raspitivati kod bilo koga. Otvoriš njegovu statistku i sve ti bude jasno. Standardan igrač Belupa sa pristojnim brojkama u ligi koja je neuporedivo kvalitetnija i bolja od naše.

Turkeš je očito otpisan, Butić konstantno povrijeđen, Ristić nema kvalitet, a Renan igra samo zato što nema ko drugi. Mlinarić je jedini napadač u ekipi.
Koja je to silna statistika? Pokidao u Palermu i Zaprešiću..

slika
ZZ !

H8Z7
Kontakt:

Post Postao/la H8Z7 » 31 avg 2025, 11:44

Ne zna se ko kosi, a ko vodu nosi. Cilj, misijay vizija kluba šta je to??
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene

L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!

N3R3D
Kontakt:

Post Postao/la N3R3D » 31 avg 2025, 11:46

Ja mislim da je ovo još jedan razlog što je Zekić otišao, ovi naši vole imena i da se provlače po medijima. Dok je Zoran htio profile igrača za svoj sistem, ali helem super... Možda i Pjanić ne bi me čudilo :D

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 31 avg 2025, 11:49

Nestorovski je ozbiljan napadac, nakon Benke i Ahmetovica vjerovatno najbolji koji bi igrao u Sarajevu poslije rata. Volio bi da dodje, a uporedo dati ispisnice Buticu, Turkesu i Oliveiri. Dzeko je u tim godinama zario i palio u Italiji u dresu Rome i Intera. Ugl top igrac, plus je u takmicarskoj formi..

pitara
Kontakt:

Post Postao/la pitara » 31 avg 2025, 11:51

rimljanin90 je napisao/la:
30 avg 2025, 17:53
Tatamata1946 je napisao/la:
30 avg 2025, 17:49
rimljanin90 je napisao/la:
30 avg 2025, 17:35

Musemic kupa ne moze osvojiti s ovakvim igracima. Nije on taj kalibar. I kad se vec sjecas, sto se ne sjetis pobjede 0-1 u BL... Niko ide iz BL sa 3 boda a neko sa 5 primljenih
I ja sam se tri puta slikao sa Zekicem, gotivio ga, kacio njegove slike po fb ali ne mozes tako nepravedan biti prema treneru koji je tek dosao na klupu. Cuj pet primljenih spominjes a znamo kako je sudija odradio pola i da smo morali ganjati rezultat sa igracem manje. Isto ja mogu reci Zekicu pobjegao prvak dvadeset bodova a znamo da je bilo puno sudijskih zavrzlama
Nije Musemic tek dosao na klupu, dovoljno sam ga se nagledo da formiram neko misljenje. Objektivno nije ovo poraz bio visok zbog sudjenja, nego zbog njegove nesposobnosti da ubode izmjene. Iz aviona se vidjelo da ce Jatta crveni dobiti a on ubacuje saleta umjesto kyeremeha. Ne mozes reci da je Zekicu pobjegnuto 20 bodova jer se odustalo od titule kada se vidjelo da se moze ici na kup. Isto ti je zavrsio 3. sa minus 20 bodova i 3. sa minus 5.
Vrhunac pitarluka je kad za čovjeka koji ti je donio 50% trofeja koje imaš kažeš nije on kalibar da uzme kup.
Je l Zekić primio 4 od Radnika zbog nesposobnosti da ubode izmjene?
Hebem ti život ko da je Guardiola bio trener pa se cmizdri sad što se pokupio

Herson

Post Postao/la Herson » 31 avg 2025, 11:54

31 avg 2025, 11:37
Herson je napisao/la:
31 avg 2025, 11:18

Koja je to silna statistika? Pokidao u Palermu i Zaprešiću..

slika
Da isporučuje 30 golova po sezoni u svakom klubu u koji ode, on bi se sad borio za prvu postavu sa Martinezom u Interu.
Belupo sezonu završio sa 42 postignuta gola, a on je dao 9 i namjestio 2. Ako uzmemo u obzir da je to ipak Belupo, a da je njemu 35, onda ni te brojke nisu za podcjenjivanje. Za sve naše napadače, izuzev Mlinarića, je Benko.

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, Lecler i 43 gosta.