FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
i dalje nismo primili gol dok hodžurda igra.
Ma memija mora na desno krilo covjek ce istruhnuti na beku valjda to svi vide. A kokot mars u pm i djelmic mars u pm, a mulalicu nabij se na k.urac ili nek te nabije kokot isto je
Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge. A šta treba više od toga - IVICA OSIM
Potpisati Mailsona, Kramarića, ona dva Brazilca što nisu zadovoljili isto potpisati, Fajića koji je raskinuo ugovor sa Vitezom, ići ulicom i moliti narod da potpiše, ubaciti Mulalića i Alihodzića, u napad gurnuti i Misimovića, vratiti i Gredića, na zadnjeg veznog Brajlovića, Bajramovića na gol, potraziti i pojačanja u pijetlićima..
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
-
- Kontakt:
Stvarno ste loši, Radniku falilo 8 igarača i opet samo bod.
http://www.transfermarkt.co.uk/dusan-ho ... ler/280886MrRiccoli je napisao/la:Ma memija mora na desno krilo covjek ce istruhnuti na beku valjda to svi vide. A kokot mars u pm i djelmic mars u pm, a mulalicu nabij se na k.urac ili nek te nabije kokot isto je
fakat, ali fakat ovog Hodžića treba pokušati dovesti
Memiju prema naprijed gurnuti, njega iza
pa nek se rotiraju
solidan igrač a i "zelen" je još
Ti si mi sve na svijetu, u srcu nosim te ja,
ljubavi što te rodi klasa radnička.
Tebi posvetio život, sve dane, godine,
sa svojom braćom živim za tvoje uspijehe
ljubavi što te rodi klasa radnička.
Tebi posvetio život, sve dane, godine,
sa svojom braćom živim za tvoje uspijehe
- themaniaks
- Kontakt:
Da nam ti nisi rekao stvarno ne bi znaliSiouxLukavac je napisao/la:Stvarno ste loši, Radniku falilo 8 igarača i opet samo bod.
I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili
-
- Kontakt:
Nismo mi danas uopće loše odigrali, bar ovo drugo poluvrijeme koje sam gledao. Napravili smo dosta šansi sa igračem manje i dobro smo se branili.. Djelmić je napravio toliko bezobraznu glupost da nemam riječi.. Onako ostaviti ekipu je za dobrog šamara i za ono nema adekvatne kazne taman kad mu platu više nikad ne bi dali.. Papanski potez kojim je pokazao da mu se više ne igra za naš klub. Posro se u sve dobro sto je uradio. Kokotu se fakat treba zahvaliti jer nas frajer iz kola u kolo uništava.. Mladenović nula igrač i nije @cwilla ono Radnikovo krilo toliko dobro koliko je ovaj naš smiješan..
Mulaliću ne zamjeram puno osim zakašnjele izmjene Kokot-Joco i nebulozne izmjene u sudijskoj nadoknadi koja je van svake pameti.. Bez obzira što mu ne zamjeram mislim da nama treba pravi stručnjak na klupi a Edis to nije.. Možda će biti ali sada nije..
Mulaliću ne zamjeram puno osim zakašnjele izmjene Kokot-Joco i nebulozne izmjene u sudijskoj nadoknadi koja je van svake pameti.. Bez obzira što mu ne zamjeram mislim da nama treba pravi stručnjak na klupi a Edis to nije.. Možda će biti ali sada nije..
BUDI ŽELJO !!!
- Jaozinho22
- Kontakt:
Na opšte diskusije i pričaj uz dužno poštovanjeSiouxLukavac je napisao/la:Stvarno ste loši, Radniku falilo 8 igarača i opet samo bod.

Više titula nego pojedini klubovi lopti ! FKŽ !
Budite navijači FK Željezničara a ne navijači Misimović Senada !
Budite navijači FK Željezničara a ne navijači Misimović Senada !
-
- Kontakt:
Msm da Joco nece moci igrati sljedece kolo zbog onog kartona sto je dobio danas. Kako neko rece, svaki put ista postava, svaki put iste izmjene. PA sta tim mi dobivamo, nista. Igrac zna da ce igrati od prve i onda njeg boli briga. Pa Gvardiola vec 100 tekmi nije izveo isti sastav i kaze da je razlog tome da kod igraca stvori natjecateljski duh. Tako i treba, daj ostavi Kokota na klupi ubaci nekog, ostavi Djelmica na klupi pa nek se pita sto i nek sljedeci put kad udje dokaze da je IGRAC i da zasluzuje prvu postavu. Ma ovo nase je postalo opste rasulo, nit kakve igre nit cega. Bio sam uvijek optimistican i cekali smo svi neki bljesak, al izgleda nista...Jaozinho22 je napisao/la:Hodžurda na kraju ispade POJAČANJE pa nek sere ko šta hoće....Joco protiv Viteza mora počet nemamo više šta izgubit,Kokot je trebao na klupu u oktobru već,frajera bolje na beka postavit da igra,bit ce vise koristi od njega nego tu gdje sad igra
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."
Moj đelmiću, jesi li ikako providniji mogao bit ? Zelim ovom smradu od covjeka sve najgore u zivotu, i da sto prije nestane iz Zelje. Dojam kao dojam sto se tice ekipe je da htjeli mi to ili ne htjeli priznat, ovo je na nivou poluprofesionalizma. Mladenovic, Kokot, pa i ovaj brazilac sto mu svaki 4, 5 dribling je uspjesan, Blagojevic sa slepanjem lopte, Djelmic za kojeg mi nikada nije bilo jasno zasto ga u nebesa okivate, su igraci koji ne bi trebali ni u trecoj ekipi FKZ biti. Ako vam ne ide od noge da sedam metara gola ne mozete pogoditi svako kolo, mislim da je vrijeme da probate sa nekim drugim sportovima, jer cisto sumnjam da ce se gol siriti zbog vase nesposobnosti. Sve u svemu sramota iz kola u kolo.
Sarajevski Željezničar.
Sta da uradi joco na krilu dok imamo igraca manje za 15 minuta morao je covjek uci odma na pocetku drugog poluvremena koji ba kokot vise u pmMinjore je napisao/la:Iz utakmice u utakmicu.... Zali Boze dva boda...Minjore je napisao/la:Ocekujem da ce nas Kokot iznervirat do poluvremena, onda ce nas sablja iznervirat sto ce Jocu tek u 70. Minuti ubacit i onda ce nas Joco iznervirat. Al opet cemo pobjediti
Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge. A šta treba više od toga - IVICA OSIM
pa samo malo pricamo kako su losi igraci ,a cekate blijesak pusti ovu zezanciju oko Joce ,ali realno katastrofa tim fali jedno 8 igraca za prve postave da bi bila ozbiljna ekipa ,,kada kokot moze igrati stalno zar to ne govori kakva je ovo ekipa on amaru bi s tribina podrsku davao suigracima ...sve je super bice nam i bolje vjeruj te vi insajderima

Joco ne moze igrat protiv Viteza ..I nece nam ni nedostajati .. Kokot stvarno kakve sanse masi to je frustrirajuce .. Igrac manje na terenu .. Djelmic je bas glupost napravio .. Beganovic preslab danas , napravi koji sprint i onda hoda desetak minuta ..
Brkica
Treba mi da ih vaspitamo malo ko nekad
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Zeljeznicar! 1921 !
Fuj je.bem im sve što imaju, nastavlja stoka da bruka klub, neki igrači se nisu ni oznojili, onoliko zicera fuliti je nevjerovatno
Edis, kakve izmjene ne mogu da vjerujem
**** ti Kokot pleme koji qrac ga forsiraš kad ne zna
Jedino Tiago može dobiti prolaznu ocjenu, mada mu treba reci da sam završava akcije, da nikome ne asistira kad su drugi nesposobni da zabiju gol. Nadam se da su ljudi iz uprave vidjeli da nam ne treba samo jedan vec 2-3 kvalitetna napadača jer mi napadača osim Tiaga i nemamo.. 10 igrača nam treba da bi licili na normalnu ekipu, na svakoj poziciji po igrač da se zaoštri konkurencija..
Otjerati na zimu: jocu, kokota, đelmića, mladenovića, livaju, enisa sadikovića, uzelca itd, ako ovo uradimo pojacali smo se. Ako se Memiji ne igra prodat ga, ova igra preko qrca i glumljenja neke zvijezde je bezobrazna prema navijačima. Isti slucaj i sa Beganovicem malo se bori pa onda ide par minuta šeta i tako u krug. Nadam se da cemo uvesti onaj Amarov sistem gdje se na osnovu rezultata dobija plata, ovi debi.li platu nisu zaslužili, ne samo za ovaj mjesec nego za ovih par mjeseci što nas jeb.u u mozak..
Još sam gori ja što cu ove "talente" doći da gledam i protiv Viteza

Edis, kakve izmjene ne mogu da vjerujem

Jedino Tiago može dobiti prolaznu ocjenu, mada mu treba reci da sam završava akcije, da nikome ne asistira kad su drugi nesposobni da zabiju gol. Nadam se da su ljudi iz uprave vidjeli da nam ne treba samo jedan vec 2-3 kvalitetna napadača jer mi napadača osim Tiaga i nemamo.. 10 igrača nam treba da bi licili na normalnu ekipu, na svakoj poziciji po igrač da se zaoštri konkurencija..
Otjerati na zimu: jocu, kokota, đelmića, mladenovića, livaju, enisa sadikovića, uzelca itd, ako ovo uradimo pojacali smo se. Ako se Memiji ne igra prodat ga, ova igra preko qrca i glumljenja neke zvijezde je bezobrazna prema navijačima. Isti slucaj i sa Beganovicem malo se bori pa onda ide par minuta šeta i tako u krug. Nadam se da cemo uvesti onaj Amarov sistem gdje se na osnovu rezultata dobija plata, ovi debi.li platu nisu zaslužili, ne samo za ovaj mjesec nego za ovih par mjeseci što nas jeb.u u mozak..
Još sam gori ja što cu ove "talente" doći da gledam i protiv Viteza

Zadnja izmjena: Brkoo, dana/u 29 nov 2015, 15:13, ukupno mijenjano 1 put.
"Ko nije spreman da pogine za Želju na terenu, taj je zalutao ovdje"- Mulalic
Širimo sve zastave i šalove, derimo grla i dlanove, i neka naša pjesma odjekuje i nosi plave sve do pobjede!
Aleksandar Kosorić!
Širimo sve zastave i šalove, derimo grla i dlanove, i neka naša pjesma odjekuje i nosi plave sve do pobjede!
Aleksandar Kosorić!
- slavko njegus
- Kontakt:
Od govana se.ne pravi pita... Mada izgleda
neko i to voli. Ovo sve treba rastjerati u 3 pm. Inace cemo proci ko KKBOSNA
neko i to voli. Ovo sve treba rastjerati u 3 pm. Inace cemo proci ko KKBOSNA
Uz duzno postovanje prema svim forumasima koji vole i brane edisa mulalica, a volim ga i ja i zelim da ostane ali ovo sto on radi nema smisla vise svaku utakmicu ista navala koja je u pet utakmica dala dva gola i samo mi nemojte poceti kako nema sirine jer je mogao poceti makar sa jocom umjeato kokota od prve minute barem danas ali ne on covjeka konstantno ukopava ubacujuci ga u 60 minuti i evo danas u 75 minuti na nenormalne pozicije i to kad nam ne ide. Mogao je i probati Mujagica zasto da ne kad vec ove ne ide sta he to onda kokot bolji od mujagica ili stokica. Pa ubaci hasanovica pa malo nesto iskombinuj kad ne ide ove nemas sta izgubiti ali ne. Mulalicu izvini ali tvoj posao je copy-paste iz utakmice u utakmicu.
Pa ni Livaja nije puno losiji od ovakvog dzelmica
stokic ne igra zadnje kolo, dzelmic isto... Kokot je odavno sazrio za klupe... @mr.riccoli upravu si brate...@amy iz igracke krize levatu

Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987
Strpit se još ovo jedno kolo a onda nabiti nogom pojedine 

Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!
Trenutno korisnika/ca: BarbareZeljin i 27 gostiju.