Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Onaj sa kamenovima se na vrijeme ušutio, dok ne prođe grmljavina.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
Idi u pomozi ba i pitaj ih ko najvise pomaze od navijaca u BIH
Takodjer idi u sos djecija sela
Svi ce ti reci da su Zeljini navijaci najaktivniji od svih
Ne moram ni spominjati da su nasa tri, cetii u pozare ulazili da spase necije zivote
Kod vas toga nema ili je rijetko
Vi bojkotujete i utakmice reprezentacije BiH
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 24 avg 2025, 14:21, ukupno mijenjano 1 put.
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Skupljaju lisce oko SOS sela i na vrijeme vracaju escajg koji dobiju u Pomozi.ba, znam , cuo sam to...

Zadnja izmjena: Vanja8, dana/u 24 avg 2025, 14:29, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Zašto ovi ujkani sa grbavice se nisu potrudili i obezbjedili sigurni dolazak za guzne havere iz Međugorja? Guzni haveri su vam uplašeni i ugašeni, jedina skupina koja ne ide na gostujuće (s tim da im je Grbavica kao domaći teren). Toliko nodi muda prosipa a ne može obezbjedit sigurni prolaz tuti i rigiju, iskreno zao mi vas je. Putari brukaju Hercegovinu.
#Rebelswithoutpause
#Fuckthenobles
#Fuckthenobles
E čuj Velež ima protekciju, a Željo pošten. Šta je bilo protiv Rudara, to ne pišeš. U ovoj ligi, da se ne lažemo, protekciju imaju svinjski i Borac. Velež jeste tanak i tu treba biti realan. A ta priča o klubu pored Mostara i ostale uvrede plasirane od hdz prćije, koje ti koristiš, govore da si jedan veliki bijednik, jadov bez grama mozga. Majmune glupi balijski, neke stvari su svete i one se ne diraju. Nažalost, Tito nije završio priču s domobranima pa imamo recidive u najgorem obliku. I ovdje završavam svaku komunikaciju sa kvislinškim debilima..Orvel je napisao/la: ↑24 avg 2025, 11:39Jesu bili bolji prvenstveno jer mi igramo katastrofalno ali ne znam cemu osvrtanje na tu tekmu. Ono je bilo mucno gledati iz vise razloga i samo nek je zavrsilo nasom pobjedom jer obicno to tako bude kad se papak digne bez povoda pa sam sebe proguta.jurisicduska je napisao/la: ↑24 avg 2025, 11:25To i dalje ne mijenja činjenicu da su vas nadigrali u Mostaru i da nije bilo crvenih da ih ne bi nikad dobili. Uz to su fulili prnal gdje bi vjerovatno utakmica po stanju na terenu otišla na 3:0.bhsport je napisao/la: ↑24 avg 2025, 10:51
Toliko su dobri da zadnje cetiri imaju 0/4. Ja ne vidjeh neke sanse i rastavljanje ali ocito je to individualno.
Jedino je Edo Vehabovic rastavio Gigu i četvrtog sudiju i onaj splitski bokser rastavio pola tunela.
A ovi tipa Balorda i ostali čobani ispod Rujišta nisu Velez i to znamo, samo su sada dosli do izrazaja i takvi veličaju kapitena patuljka i prznicu.
O onoj pitarskoj oyebini na golu sve ispricano na silu kupljena titula najboljeg golmana lige na kraju od Francuske dosao do Veleza i to ovakvog Veleza koji je kanta.
Vama je dobro kada ispadne, necete morati posudjivati nego slati na dvojnu registraciju.
Ovaj opalaopala mora da zlostavlja koze koje čuva, toliko je poremecen.
Sto se mene tiče ni za njih ni za vas nemam želje neke da ispadnete bolje ovako da tavorite bez cilja i smisla, doduše Velež je nedavno uzeo trofej.
Ova prica sta bi bilo kad bi bilo je djecija. Da je Zelji uslo sve protiv Radnika i Rudara, do sad bi sbe dibili. Da pitari nisu primili 4 od Radnika Zekix bi jos sjedio na klupi, da je Siroki zabio na vrijeme, pijacari nikad ne bi uzeli bodove odozdo. Jel shvatas koliko je glupo pisati ovakve stvari jer nemaju smisla. Bilo je kako je bilo i to je to.
Ono sto je ocigledno jeste da pijacari imaju odredjeni vid sudijske protekcije jer su cak i borca uspjeli pokrasti kuci sto je rijetko kome uspjelo zadnjih godina. Njihov problem je sto imaju dva derbija, sa zrinjom i sa Zeljom , a ove ostsle tekme ih libo racku. Pogotovo protiv vas ide skidanje gaca. I sta ti ocekujes od takve ekipe u prvoj ligi, to je ciganski mentalitet malih klubova ali ovdje neki najavljuju da ce velez pokiriti ligu i slicno. Nisu realni i to je jedino stanje njihovih navijaca.
Sa druge strane kod nas na Grbavici, mi nemamo tim za sami vrh vec godinama ali je problem ove sezone sto je trener najavio boljeg Zelju ali mi to ne vidimo jos i zbog tog toliko nezadovoljstvo. Jasno da vi imate najjaci tim lige i da je neosvajanje titule krah sa ovom ekipom ali sve je to isto sumnjivo napravljeno gdje se vrsi utaja poreza i razne malverzacije.
Nek je nama liga jaca, nemam nista protiv al kad se opravdavaju odredjeni malogradjanski postupci ovih malenih pored Mostara onda je valjda validno reci da su cigani i da su cigani svi koji to podrzavaju.
I za kraj, ovaj velez jestr jak, na papiru i ako pogledas ta prezimena prije 3-4 godine. I jaki su protiv Zelje i Zrinjskog, sve ostalo nema veze s vezom al pojedini njihovi forumasi ne zele biti realni i to reci za svoj klub misleci da time brane boje kluba.
Koliko vam je budžetskih para dodijeljeno u zadnjih 10 godina..koliko oprošteno duga? A to sve preko politike..NoDi80 je napisao/la: ↑24 avg 2025, 14:13Sta su to navijaci veleza, sarajeva uradili reci mi neki podvig, pomoc, a da nisu poplave u pitanju
Zeljini navijaci svako malo pomazu, radee
Cak i u Africi smo napravili cesme da imaju ljudi vode
Za BiH ne moram pricat
Vi samo pricate, a na drzavnoj sisi i Velez i Sarajevo
Pricate o nekom patriotizmu, a zaobilazite sukobe s lesinarima i ostalima
Izvan BiH ne moram ni pricati samo znate s ultrasima, jer ste gradski rivali, a i oni vas deru
Poklopi se i šuti..

12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
Pricalice ste vi
Bez ikakvih akcija od humanih do navijackih
Ne smijete ni lukavicu otici presarati cetnicki grafit
Sve mi moramo dok vi jedete **** na forumu
Sve sto vi znate jeste vrijedjati ili napasti manju grupicu ljudi koja navija za Zelju
I to vam je citav CV grupe
Dok Zeljini navijaci pomazu ljudima po Sarajevo, BiH, Africi
Dok Zeljini navijaci akcijaju sve od lesinara, vojvoda ovih onih do **** Brazila
Vi samo serete
Kad napadnh navijace BiH na gostovanju prvi navijaci Zelje na crti, a vi to ne znate jer bojkotujete repku uz lesinare ostale
Otisli u Crnu Goru i s rodjenima bjezali od Varvara haha
Sve sto vi znate jeste vrijedjati ili napasti manju grupicu ljudi koja navija za Zelju
Dok Zeljini navijaci akcijaju sve od lesinara, vojvoda ovih onih do **** Brazila
Vi samo serete
Kad napadnh navijace BiH na gostovanju prvi navijaci Zelje na crti, a vi to ne znate jer bojkotujete repku uz lesinare ostale
Otisli u Crnu Goru i s rodjenima bjezali od Varvara haha
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 24 avg 2025, 14:27, ukupno mijenjano 1 put.
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Pa zato ste i dobili autobus fudbalske reprezentacije BiH za gostujuce tekme, jer pomazete gladnim u Africi...NoDi80 je napisao/la: ↑24 avg 2025, 14:22Pricalice ste vi
Sve sto vi znate jeste ospovati ili napasti manju grupicu ljudi koja navija za Zelju
Vi samo serete
Kad napadnh navijace BiH na gostovanju prvi navijaci Zelje na crti, a vi to ne znate jer bojkotujete repku u lesinare ostale

European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
-
- Kontakt:
Humanitarno udruženje Pomozi.ba i humanitarno udruženje Manijaci, udruženi da obezbjede novčana sredstva za funkcionalnost NK Zeleznicar - divno i krasno.
A do tad grad/kantom/entitet/drzava upumpali milione u taj politički projekat.
A do tad grad/kantom/entitet/drzava upumpali milione u taj politički projekat.
Zadnja izmjena: opalaopala, dana/u 24 avg 2025, 14:33, ukupno mijenjano 1 put.
#Rebelswithoutpause
#Fuckthenobles
#Fuckthenobles
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 24 avg 2025, 14:34, ukupno mijenjano 1 put.
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
- tutankamon1905
- Kontakt:
Da budemo posteni i onda navede Borac i Zrinjski. Bola imas li imalo obraza, paze vas sudijekoda ste im iz oka ispali.Nego imate isti taktiku ko napacena braca, pa spremate 7 dana prije utakmice teren da ce vas neko pokrast, pa vecina i povjeruje u te nebuloze. Mada ako cemo iskreno Sarajevo i ima nekog povoda za takvu pripremu terena, al vi se bogami trebate poklopit i ne spominjat nikogTuce11 je napisao/la: ↑24 avg 2025, 14:22E čuj Velež ima protekciju, a Željo pošten. Šta je bilo protiv Rudara, to ne pišeš. U ovoj ligi, da se ne lažemo, protekciju imaju svinjski i Borac. Velež jeste tanak i tu treba biti realan. A ta priča o klubu pored Mostara i ostale uvrede plasirane od hdz prćije, koje ti koristiš, govore da si jedan veliki bijednik, jadov bez grama mozga. Majmune glupi balijski, neke stvari su svete i one se ne diraju. Nažalost, Tito nije završio priču s domobranima pa imamo recidive u najgorem obliku. I ovdje završavam svaku komunikaciju sa kvislinškim debilima..Orvel je napisao/la: ↑24 avg 2025, 11:39Jesu bili bolji prvenstveno jer mi igramo katastrofalno ali ne znam cemu osvrtanje na tu tekmu. Ono je bilo mucno gledati iz vise razloga i samo nek je zavrsilo nasom pobjedom jer obicno to tako bude kad se papak digne bez povoda pa sam sebe proguta.jurisicduska je napisao/la: ↑24 avg 2025, 11:25
To i dalje ne mijenja činjenicu da su vas nadigrali u Mostaru i da nije bilo crvenih da ih ne bi nikad dobili. Uz to su fulili prnal gdje bi vjerovatno utakmica po stanju na terenu otišla na 3:0.
Sto se mene tiče ni za njih ni za vas nemam želje neke da ispadnete bolje ovako da tavorite bez cilja i smisla, doduše Velež je nedavno uzeo trofej.
Ova prica sta bi bilo kad bi bilo je djecija. Da je Zelji uslo sve protiv Radnika i Rudara, do sad bi sbe dibili. Da pitari nisu primili 4 od Radnika Zekix bi jos sjedio na klupi, da je Siroki zabio na vrijeme, pijacari nikad ne bi uzeli bodove odozdo. Jel shvatas koliko je glupo pisati ovakve stvari jer nemaju smisla. Bilo je kako je bilo i to je to.
Ono sto je ocigledno jeste da pijacari imaju odredjeni vid sudijske protekcije jer su cak i borca uspjeli pokrasti kuci sto je rijetko kome uspjelo zadnjih godina. Njihov problem je sto imaju dva derbija, sa zrinjom i sa Zeljom , a ove ostsle tekme ih libo racku. Pogotovo protiv vas ide skidanje gaca. I sta ti ocekujes od takve ekipe u prvoj ligi, to je ciganski mentalitet malih klubova ali ovdje neki najavljuju da ce velez pokiriti ligu i slicno. Nisu realni i to je jedino stanje njihovih navijaca.
Sa druge strane kod nas na Grbavici, mi nemamo tim za sami vrh vec godinama ali je problem ove sezone sto je trener najavio boljeg Zelju ali mi to ne vidimo jos i zbog tog toliko nezadovoljstvo. Jasno da vi imate najjaci tim lige i da je neosvajanje titule krah sa ovom ekipom ali sve je to isto sumnjivo napravljeno gdje se vrsi utaja poreza i razne malverzacije.
Nek je nama liga jaca, nemam nista protiv al kad se opravdavaju odredjeni malogradjanski postupci ovih malenih pored Mostara onda je valjda validno reci da su cigani i da su cigani svi koji to podrzavaju.
I za kraj, ovaj velez jestr jak, na papiru i ako pogledas ta prezimena prije 3-4 godine. I jaki su protiv Zelje i Zrinjskog, sve ostalo nema veze s vezom al pojedini njihovi forumasi ne zele biti realni i to reci za svoj klub misleci da time brane boje kluba.

-
- Kontakt:
Kako ste ono veleza dobili kod kuce prosli utakmicu? Kad je zadnji put bila neka lakrdija protiv vas u ligi?tutankamon1905 je napisao/la: ↑24 avg 2025, 14:33Da budemo posteni i onda navede Borac i Zrinjski. Bola imas li imalo obraza, paze vas sudijekoda ste im iz oka ispali.Nego imate isti taktiku ko napacena braca, pa spremate 7 dana prije utakmice teren da ce vas neko pokrast, pa vecina i povjeruje u te nebuloze. Mada ako cemo iskreno Sarajevo i ima nekog povoda za takvu pripremu terena, al vi se bogami trebate poklopit i ne spominjat nikogTuce11 je napisao/la: ↑24 avg 2025, 14:22E čuj Velež ima protekciju, a Željo pošten. Šta je bilo protiv Rudara, to ne pišeš. U ovoj ligi, da se ne lažemo, protekciju imaju svinjski i Borac. Velež jeste tanak i tu treba biti realan. A ta priča o klubu pored Mostara i ostale uvrede plasirane od hdz prćije, koje ti koristiš, govore da si jedan veliki bijednik, jadov bez grama mozga. Majmune glupi balijski, neke stvari su svete i one se ne diraju. Nažalost, Tito nije završio priču s domobranima pa imamo recidive u najgorem obliku. I ovdje završavam svaku komunikaciju sa kvislinškim debilima..Orvel je napisao/la: ↑24 avg 2025, 11:39
Jesu bili bolji prvenstveno jer mi igramo katastrofalno ali ne znam cemu osvrtanje na tu tekmu. Ono je bilo mucno gledati iz vise razloga i samo nek je zavrsilo nasom pobjedom jer obicno to tako bude kad se papak digne bez povoda pa sam sebe proguta.
I za kraj, ovaj velez jestr jak, na papiru i ako pogledas ta prezimena prije 3-4 godine. I jaki su protiv Zelje i Zrinjskog, sve ostalo nema veze s vezom al pojedini njihovi forumasi ne zele biti realni i to reci za svoj klub misleci da time brane boje kluba.![]()
- tutankamon1905
- Kontakt:
Gol protiv veleza cist kao suza.rimljanin90 je napisao/la: ↑24 avg 2025, 14:36Kako ste ono veleza dobili kod kuce prosli utakmicu? Kad je zadnji put bila neka lakrdija protiv vas u ligi?tutankamon1905 je napisao/la: ↑24 avg 2025, 14:33Da budemo posteni i onda navede Borac i Zrinjski. Bola imas li imalo obraza, paze vas sudijekoda ste im iz oka ispali.Nego imate isti taktiku ko napacena braca, pa spremate 7 dana prije utakmice teren da ce vas neko pokrast, pa vecina i povjeruje u te nebuloze. Mada ako cemo iskreno Sarajevo i ima nekog povoda za takvu pripremu terena, al vi se bogami trebate poklopit i ne spominjat nikogTuce11 je napisao/la: ↑24 avg 2025, 14:22
E čuj Velež ima protekciju, a Željo pošten. Šta je bilo protiv Rudara, to ne pišeš. U ovoj ligi, da se ne lažemo, protekciju imaju svinjski i Borac. Velež jeste tanak i tu treba biti realan. A ta priča o klubu pored Mostara i ostale uvrede plasirane od hdz prćije, koje ti koristiš, govore da si jedan veliki bijednik, jadov bez grama mozga. Majmune glupi balijski, neke stvari su svete i one se ne diraju. Nažalost, Tito nije završio priču s domobranima pa imamo recidive u najgorem obliku. I ovdje završavam svaku komunikaciju sa kvislinškim debilima..![]()
jesam negdje napisao da zrinjski nema blagu protekciju? odmah rame uz rame je i velez nego prosipaju neku patetiku i suplju. Svaki klub u ligi bi prihvatio da ima sudjenje kao velez
-
- Kontakt:
Tuta majstore vratili se ti u Svabiju ?
Jel kući gledaš guzne havere sa grbavice ? Nemoj ti fatat se puta, šta znaš da slučajno ne dobiješ i ti, sjedi dje si pa ti sutra kreni za Svabiju ako nisi još. Rigi mi se nešto ušutio da nije bio on slučajno u onom kombiju.
Jel kući gledaš guzne havere sa grbavice ? Nemoj ti fatat se puta, šta znaš da slučajno ne dobiješ i ti, sjedi dje si pa ti sutra kreni za Svabiju ako nisi još. Rigi mi se nešto ušutio da nije bio on slučajno u onom kombiju.
#Rebelswithoutpause
#Fuckthenobles
#Fuckthenobles
- tutankamon1905
- Kontakt:
Vratio sam se, moram napisat sve sto imam i bit aktivan jos danas dok nisam kreno radit. Ne znam koga sam sve isprovociro pa da ne ostanem duzan ako me neko bude citiroopalaopala je napisao/la: ↑24 avg 2025, 14:41Tuta majstore vratili se ti u Svabiju ?
-
- Kontakt:
Nek si ti stigo živ i zdrav, šta znaš ima svakakvih u putu ljudi treba se pazit. Samo lagano kucaj postove dok nije kreno arbajt, valjda će te Rigi zamjenit kad kreneš radit. Sta je sa njim znal se, jel zdravo ?tutankamon1905 je napisao/la: ↑24 avg 2025, 14:44Vratio sam se, moram napisat sve sto imam i bit aktivan jos danas dok nisam kreno radit. Ne znam koga sam sve isprovociro pa da ne ostanem duzan ako me neko bude citiroopalaopala je napisao/la: ↑24 avg 2025, 14:41Tuta majstore vratili se ti u Svabiju ?
#Rebelswithoutpause
#Fuckthenobles
#Fuckthenobles
Posteno dobili ,isto ko Bih Rumunjsku ,bukvalno isto !!rimljanin90 je napisao/la: ↑24 avg 2025, 14:36Kako ste ono veleza dobili kod kuce prosli utakmicu? Kad je zadnji put bila neka lakrdija protiv vas u ligi?tutankamon1905 je napisao/la: ↑24 avg 2025, 14:33Da budemo posteni i onda navede Borac i Zrinjski. Bola imas li imalo obraza, paze vas sudijekoda ste im iz oka ispali.Nego imate isti taktiku ko napacena braca, pa spremate 7 dana prije utakmice teren da ce vas neko pokrast, pa vecina i povjeruje u te nebuloze. Mada ako cemo iskreno Sarajevo i ima nekog povoda za takvu pripremu terena, al vi se bogami trebate poklopit i ne spominjat nikogTuce11 je napisao/la: ↑24 avg 2025, 14:22
E čuj Velež ima protekciju, a Željo pošten. Šta je bilo protiv Rudara, to ne pišeš. U ovoj ligi, da se ne lažemo, protekciju imaju svinjski i Borac. Velež jeste tanak i tu treba biti realan. A ta priča o klubu pored Mostara i ostale uvrede plasirane od hdz prćije, koje ti koristiš, govore da si jedan veliki bijednik, jadov bez grama mozga. Majmune glupi balijski, neke stvari su svete i one se ne diraju. Nažalost, Tito nije završio priču s domobranima pa imamo recidive u najgorem obliku. I ovdje završavam svaku komunikaciju sa kvislinškim debilima..![]()
Večeras win win situacija ,ako dobijemo super ,ako izgubimo opet dobro ,nek željo bude prvi samo da zbog ovih prigradskih papaka i nekih njihovih mentora iz SA.
Volim Mostar pa makar i vaki
- tutankamon1905
- Kontakt:
Tu je Rigi, bocne povremeno. Rijetko, al kvalitetno. Nemoj mi njega dirat ili cu vam nodija na mosarajvosa napuckat pa vas nece imat ko branitopalaopala je napisao/la: ↑24 avg 2025, 14:46Nek si ti stigo živ i zdrav, šta znaš ima svakakvih u putu ljudi treba se pazit. Samo lagano kucaj postove dok nije kreno arbajt, valjda će te Rigi zamjenit kad kreneš radit. Sta je sa njim znal se, jel zdravo ?tutankamon1905 je napisao/la: ↑24 avg 2025, 14:44Vratio sam se, moram napisat sve sto imam i bit aktivan jos danas dok nisam kreno radit. Ne znam koga sam sve isprovociro pa da ne ostanem duzan ako me neko bude citiroopalaopala je napisao/la: ↑24 avg 2025, 14:41Tuta majstore vratili se ti u Svabiju ?
Trenutno korisnika/ca: Amco46, Anpa, antisisoja1919, ASD, b00t, Balorda, Beli98, Blackwargreymon, bordobijeli, dark44, Direktorcic, fks74, KimJongEsmer, MikiPirs, Posejdon, ristagrad, ronaldo99, strahmeipomisliti, Venom, WeekendOffender, ZaZelju, zemuntrg i 132 gosta.