ChWilla je napisao/la:e kad bi se ovog hodžića moglo dovesti, frajer na desnoj strani radi šta hoće.

samo još da se zahvalim momcima na stream-u
teško je ono gledati ali opet se ne može bez toga
je.ba.ji ga
VTŽ
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
ChWilla je napisao/la:e kad bi se ovog hodžića moglo dovesti, frajer na desnoj strani radi šta hoće.
velemajstor stvarnosalle86 je napisao/la:svaka čast treneru radnika
čovjek je možda i najbolji stručnjak u ovoj žabokrečini
iako kad ga onako na prvu pogledaš reko bi da je zalutao u nogomet
zna svoj posao, zna kako igrati protiv koga, nije isto igrati protiv želje/sarajeva i protiv mladosti/drine
imaju svoj sistem, znaju šta hoće a i kako da dođu do toga
u klubu im se zna svačiji posao
na terenu nema zvijezda a ni kabadahija
tako treba da izgleda (polu)ozbiljan klub
mi...
vela havle
Ajzea je napisao/la:Uputiti apel savezu da se proširi gol, nedopustivo je krasti nam bodove na ovaj način.. Hem što nam ćuke opstruišu igru i protok lopte, em nam mali gol..
Istog sam misljenja sa ovom danasnjom utakmicom koja se morala dobiti radnik bez pet standardnih igraca mislim da bi trebali traziti drugog trenera pod edisovom palicom smo samo protiv pitara odigrali kako valja ovo ostalo patnja zivajaludovolimte je napisao/la:Mulalić ostavka, vrati se sine u omladinski pogon il zagrijaji ekipu
http://sportsport.ba/tabela/Premijer-li ... 5-2016/831brig je napisao/la:velemajstor stvarnosalle86 je napisao/la:svaka čast treneru radnika
čovjek je možda i najbolji stručnjak u ovoj žabokrečini
iako kad ga onako na prvu pogledaš reko bi da je zalutao u nogomet
zna svoj posao, zna kako igrati protiv koga, nije isto igrati protiv želje/sarajeva i protiv mladosti/drine
imaju svoj sistem, znaju šta hoće a i kako da dođu do toga
u klubu im se zna svačiji posao
na terenu nema zvijezda a ni kabadahija
tako treba da izgleda (polu)ozbiljan klub
mi...
vela havle
izgubio je kući i od Sarajeva i od Širokog i od Slobode, a jedva dobio Čelika, Drinu i Slaviju
Iz utakmice u utakmicu.... Zali Boze dva boda...Minjore je napisao/la:Ocekujem da ce nas Kokot iznervirat do poluvremena, onda ce nas sablja iznervirat sto ce Jocu tek u 70. Minuti ubacit i onda ce nas Joco iznervirat. Al opet cemo pobjediti