Nije Musemic tek dosao na klupu, dovoljno sam ga se nagledo da formiram neko misljenje. Objektivno nije ovo poraz bio visok zbog sudjenja, nego zbog njegove nesposobnosti da ubode izmjene. Iz aviona se vidjelo da ce Jatta crveni dobiti a on ubacuje saleta umjesto kyeremeha. Ne mozes reci da je Zekicu pobjegnuto 20 bodova jer se odustalo od titule kada se vidjelo da se moze ici na kup. Isto ti je zavrsio 3. sa minus 20 bodova i 3. sa minus 5.Tatamata1946 je napisao/la: ↑30 avg 2025, 17:49I ja sam se tri puta slikao sa Zekicem, gotivio ga, kacio njegove slike po fb ali ne mozes tako nepravedan biti prema treneru koji je tek dosao na klupu. Cuj pet primljenih spominjes a znamo kako je sudija odradio pola i da smo morali ganjati rezultat sa igracem manje. Isto ja mogu reci Zekicu pobjegao prvak dvadeset bodova a znamo da je bilo puno sudijskih zavrzlamarimljanin90 je napisao/la: ↑30 avg 2025, 17:35Musemic kupa ne moze osvojiti s ovakvim igracima. Nije on taj kalibar. I kad se vec sjecas, sto se ne sjetis pobjede 0-1 u BL... Niko ide iz BL sa 3 boda a neko sa 5 primljenihTatamata1946 je napisao/la: ↑30 avg 2025, 16:04Kad se sjetim prosle sezone ko nam je sve odnio bodove sa Koseva (posusje, sloboda, radnik, siroki, zrinjski, borac mislim) dok nas je vodio Zekic, razmisljam sta da se to desi Husrefu i sta bi mu sve lajali kad citam komentare na fb sinoc nakon pobjede sta sve laju i psuju
Nisam ni ja za Husrefa bio, najvise sam volio da je istao Zekic. Ali kad vidim kako su ljudi nepravedni i sta sve psuju i kako jedva cekaju kiks tacno mi muka
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
-
- Kontakt:
Po meni ni Husref ni Zekic ne zaslužuju lose da se priča o njima .rimljanin90 je napisao/la: ↑30 avg 2025, 17:35Musemic kupa ne moze osvojiti s ovakvim igracima. Nije on taj kalibar. I kad se vec sjecas, sto se ne sjetis pobjede 0-1 u BL... neko ide iz BL sa 3 boda a neko sa 5 primljenihTatamata1946 je napisao/la: ↑30 avg 2025, 16:04Kad se sjetim prosle sezone ko nam je sve odnio bodove sa Koseva (posusje, sloboda, radnik, siroki, zrinjski, borac mislim) dok nas je vodio Zekic, razmisljam sta da se to desi Husrefu i sta bi mu sve lajali kad citam komentare na fb sinoc nakon pobjede sta sve laju i psuju
Nisam ni ja za Husrefa bio, najvise sam volio da je istao Zekic. Ali kad vidim kako su ljudi nepravedni i sta sve psuju i kako jedva cekaju kiks tacno mi muka
Bitno je da je plata redovnaKosevoZove je napisao/la: ↑30 avg 2025, 17:48Tito je **** nama sloga zabije dva u prvom, a gledaj sad kona **** njih da se razumijemo, ali su dosta srcaniji sto se tice srca na terenu, nase ko da **** boli, ali hajde mozda i grijesim , vidjet cemo sad u MO sta ce napraviti.
ISTINA ZA VEDRANA!
-
- Kontakt:
Imali su dvije dobre sanse,gol im ponistio zbog ofsajda i jos jednu prilikunisto svirao,nama nebi svirao i to bi bilo 2-0 jer oni kad smo mi u pitanju ne gledaju VAR.Lecler je napisao/la: ↑30 avg 2025, 18:57Bitno je da je plata redovnaKosevoZove je napisao/la: ↑30 avg 2025, 17:48Tito je **** nama sloga zabije dva u prvom, a gledaj sad kona **** njih da se razumijemo, ali su dosta srcaniji sto se tice srca na terenu, nase ko da **** boli, ali hajde mozda i grijesim , vidjet cemo sad u MO sta ce napraviti.
Mi smo **** od ekipe to stoji. Ali isto tako stoji, da se ova Sloga redovno naguzi Borcu, a protiv Sarajevskih ekipa ginu na terenu.
Vicko je to fino sredio pa imaš evo samo 3 Bosnjacka tima u cijeloj ligi. Ostalo rs i ovi sa hr predznakom. Zasto mislite, da Stupcanica nije mogla uci u ligu i zbog tog Posušje ostalo u ligi?
Zna Vicko, da su Hrvati uz njega. Kad god su bile inicijative protiv Saveza ni jedan klub od Hrvata nije htjeo sa nama.
Vicko je to fino sredio pa imaš evo samo 3 Bosnjacka tima u cijeloj ligi. Ostalo rs i ovi sa hr predznakom. Zasto mislite, da Stupcanica nije mogla uci u ligu i zbog tog Posušje ostalo u ligi?
Zna Vicko, da su Hrvati uz njega. Kad god su bile inicijative protiv Saveza ni jedan klub od Hrvata nije htjeo sa nama.
-
- Kontakt:
Nek je Zeljo dobar a mi ne valjamoKosevoZove je napisao/la: ↑30 avg 2025, 17:48Tito je **** nama sloga zabije dva u prvom, a gledaj sad kona **** njih da se razumijemo, ali su dosta srcaniji sto se tice srca na terenu, nase ko da **** boli, ali hajde mozda i grijesim , vidjet cemo sad u MO sta ce napraviti.
Mi smo igrali bez trenera koji je nas je napustio pred utakmicu i to na plus 35 na onoj vrucini
Zašto je pojedincima teško prevaliti preko jezika da smo loši?
Nikad poraz, samo lekcija.
-
- Kontakt:
**** mi se za njih bolan kazem ti razliku , oni igraju srcanije na terenu za platu prije svega i navijace, a nasi hajde budi realan pogledaj pocetka sezone, plus tolika pojacanja trebali smo mi biti sad prvi jel lazem sta?Tatamata1946 je napisao/la: ↑30 avg 2025, 19:14Nek je Zeljo dobar a mi ne valjamoKosevoZove je napisao/la: ↑30 avg 2025, 17:48Tito je **** nama sloga zabije dva u prvom, a gledaj sad kona **** njih da se razumijemo, ali su dosta srcaniji sto se tice srca na terenu, nase ko da **** boli, ali hajde mozda i grijesim , vidjet cemo sad u MO sta ce napraviti.
Mi smo igrali bez trenera koji je nas je napustio pred utakmicu i to na plus 35 na onoj vrucini
Toliko smo se pojacali mogu slobodno reci najvise smo doveli, razmijem da je i sok zekic otisao sve ok, ali zivot ide dalje moraju bolje, jace, srcanije ginuti za sveti dres, pametnom dosta, zivio…
Zadnja izmjena: KosevoZove, dana/u 30 avg 2025, 19:25, ukupno mijenjano 1 put.
Limvo te Rajvosa 🇱🇻🇱🇻
-
- Kontakt:
Jesmo losi ali Zekic je najveci krivac jer je trebao otici na kraju sezone prije priprema a ne nakon prvog kola. A ovdje neki pisu kao da smo losi zbog Husrefa koji je dosao da iscupa maksimum iz ovoga sto je ostalo iza Zekica
-
- Kontakt:
Bit ćemo bolji . Vamos Rajvosa
Nismo mi losi koliko smo razbijeni, unisteni. Svjesno ili nesvjesno
Na to sve dovedes husrefa, koji ne moze i ne zna izvuci maximum od ove ekipe.
Na to sve dovedes husrefa, koji ne moze i ne zna izvuci maximum od ove ekipe.
Inace poznat po cupanju maksimumaTatamata1946 je napisao/la: ↑30 avg 2025, 19:24Jesmo losi ali Zekic je najveci krivac jer je trebao otici na kraju sezone prije priprema a ne nakon prvog kola. A ovdje neki pisu kao da smo losi zbog Husrefa koji je dosao da iscupa maksimum iz ovoga sto je ostalo iza Zekica

"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
-
- Kontakt:
Najvise mrzim navijace ko sto si ti. Nek smo mi losi, ali je i zeljo. A to sto te borac i zrinjski kolju na svakom koraku **** to.Tatamata1946 je napisao/la: ↑30 avg 2025, 19:14Nek je Zeljo dobar a mi ne valjamoKosevoZove je napisao/la: ↑30 avg 2025, 17:48Tito je **** nama sloga zabije dva u prvom, a gledaj sad kona **** njih da se razumijemo, ali su dosta srcaniji sto se tice srca na terenu, nase ko da **** boli, ali hajde mozda i grijesim , vidjet cemo sad u MO sta ce napraviti.
Ma nema nikom sigurnih bodova osim Borcu, ne znam cemu tolika negativa.
Rudar je na Grbavici bio bolja ekipa, nama sinoc nisu pogledali na gol, a mi s vremenom mozemo biti samo bolji.
Napravili smo sinoc pet zicera u novoj formaciji, nista mi kod Zekica nismo ljepse igrali, jedino smo vise igrali presing sto je njegov stil igre.
Rudar je na Grbavici bio bolja ekipa, nama sinoc nisu pogledali na gol, a mi s vremenom mozemo biti samo bolji.
Napravili smo sinoc pet zicera u novoj formaciji, nista mi kod Zekica nismo ljepse igrali, jedino smo vise igrali presing sto je njegov stil igre.
Bilo bi idealno da u narednoj sedmici, odigramo jednu lakšu prijateljsku, protiv recimo B tima, da se nova formacija još koliko - toliko utegne.
Zna li neko ko je od naših igraca dobio pozive u reprezentativne selelekcije, jel Guli uopšte pozvan za Gruziju ?
Zna li neko ko je od naših igraca dobio pozive u reprezentativne selelekcije, jel Guli uopšte pozvan za Gruziju ?
Ja kol'ko sam upratio, Guliashvili i Krdžalić su dobili poziv. Bilo bi dobro da se Mujkić vrati do pauze, bar po poluvrijeme on i Hamzić da odigraju protiv Zrinjskog.
Bez jednog. Ovaj drugi samo smeta.Pena je napisao/la: ↑30 avg 2025, 22:03Znaci bez dvojice iz startne postave protiv Zrinjskog...
Gruzija u nedjelju 7. septembra (15:00) igra drugu utakmicu u septembarskom ciklusu, a mi protiv Zrinjskog u srijedu 10. tog. tako da može stici bez problema. Ne znam kad mlada reprezentacija ima termine i moze li Krdzalic stici, tu bi mogao biti problem oko U21. Musiju uopšte ne uzimam za opciju, nije mi jasno zasto ga nisu negdje dali na posudbu.Pena je napisao/la: ↑30 avg 2025, 22:03Znaci bez dvojice iz startne postave protiv Zrinjskog...
Na rezultatima pise 05.09 i onda sljedeca tek u desetom mjesecu.Lucas je napisao/la: ↑30 avg 2025, 22:17Gruzija u nedjelju 7. septembra (15:00) igra drugu utakmicu u septembarskom ciklusu, a mi protiv Zrinjskog u srijedu 10. tog. tako da može stici bez problema. Ne znam kad mlada reprezentacija ima termine i moze li Krdzalic stici, tu bi mogao biti problem oko U21. Musiju uopšte ne uzimam za opciju, nije mi jasno zasto ga nisu negdje dali na posudbu.
Dobro je.
Trenutno korisnika/ca: Giuseppe1, MaroonBjelave i 15 gostiju.