Sama pomisao na to da imamo 5 špiceva i da dovodimo 6og, a igramo formaciju sa jednim je strašna.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Vamos Rajvosa!
Ko te nije volio nije ni obolio...
Ko te nije volio nije ni obolio...
- Varijantas8
- Kontakt:
Prije cu godisnju zaboravit ponjet nego nesto za obuc kad idem na Kosevo.luckystrike je napisao/la: ↑30 avg 2025, 00:34Prvi ja, u šorcu i dresu, evo još se odleđavamVarijantas8 je napisao/la: ↑30 avg 2025, 00:32Vala dozivio sam jacih nevremena na kosevu, samo je dosta raje nespremno dosla.luckystrike je napisao/la: ↑30 avg 2025, 00:26
Koga je kiša s moje "profilne" zalila (Sigma), kiše kao ova, protiv Goška pretprošle ili Igmana prošle sezone mu dođu kao ugodan tuš.
Jedna anegdota od večeras, kaže lik s Istoka tol'ka mi je vlaga u tenama nokti mi se odvojili od prstiju![]()
![]()
Ako Despotović zamijeni Mlinarića u prvih 11 mislim da postajemo ako ne najlošija onda druga trkački najlošija ekipa u ligi.
Sinoc je najvaznija pobjeda, kao i protiv Posusja. Igrom nisam zadovoljan. Puno stvari u ekipi ne stima.. Banic i Beganovic najbolji, Adem isto ok. Dobro ce nam doci pauza pred veoma vazne utakmice koje ce odrediti daljnji tok sezone..
Sinoć da smo zabili još dva pričali bi o najboljoj utakmici od Rumuna na Koševu, a ovako je samo 1:0 pa nista ne valja .
Sram da bude sve navijače Sarajeva koji se po PL temi ližu sa Četaljima i konama pričajući kako kod nas nista ne valja.
Sram da bude sve navijače Sarajeva koji se po PL temi ližu sa Četaljima i konama pričajući kako kod nas nista ne valja.
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸
-
- Kontakt:
Pa Mlinarić 7 utakmica, 2 gola i 3 asistencije. Ne kontam?bordobijeli je napisao/la: ↑30 avg 2025, 12:23Ja Mlinarica nebi dirao , treba mu par golova da udje u ritam i samopouzdanje . On meni sasvim ok izgleda .
- Varijantas8
- Kontakt:
Nebuloza je dovoditi Despotovica, i nebuloza je vaditi Mlinarica iz prvih 11, momak je nas najopasniji igrac, samo da se kao ekipa dohavizamo, tad ce Mlinaric biti kao i prosle sezone, ako ne i bolji.N3R3D je napisao/la: ↑30 avg 2025, 12:24Pa Mlinarić 7 utakmica, 2 gola i 3 asistencije. Ne kontam?bordobijeli je napisao/la: ↑30 avg 2025, 12:23Ja Mlinarica nebi dirao , treba mu par golova da udje u ritam i samopouzdanje . On meni sasvim ok izgleda .
-
- Kontakt:
Pa dobro ok je al realno mogao je zabiti sigurno još 2/3 lagano. Meni isto nije on problem al vidim većina kuka nemamo napadača i realizaciju .N3R3D je napisao/la: ↑30 avg 2025, 12:24Pa Mlinarić 7 utakmica, 2 gola i 3 asistencije. Ne kontam?bordobijeli je napisao/la: ↑30 avg 2025, 12:23Ja Mlinarica nebi dirao , treba mu par golova da udje u ritam i samopouzdanje . On meni sasvim ok izgleda .
Najvažnija je pobjeda u trenutnoj situaciji gdje mnogo toga ne štima posljednjih par sedmica.
Narednih 5 utakmica će odrediti da li ćemo se boriti za titulu, 3.mjesto ili ostanak u ligi:
- gostovanja Zrinjskog, Širokom i Želji
- kod kuće protiv Veleza i Zrinjskog
10 bodova je minimum. Sve preko toga još bolje.
Narednih 5 utakmica će odrediti da li ćemo se boriti za titulu, 3.mjesto ili ostanak u ligi:
- gostovanja Zrinjskog, Širokom i Želji
- kod kuće protiv Veleza i Zrinjskog
10 bodova je minimum. Sve preko toga još bolje.
Mlinarić je jedini naš igrač koji neku konstantu u igri pokazuje od početka do kraja. Sinoć mu Husref jeb'e majku zato što je onaj jedan šut uzeo kad je trebao dodat' al' zato el kapitano može da napucava u blok do sabaha bez posljedica.bordobijeli je napisao/la: ↑30 avg 2025, 12:33Pa dobro ok je al realno mogao je zabiti sigurno još 2/3 lagano. Meni isto nije on problem al vidim većina kuka nemamo napadača i realizaciju .N3R3D je napisao/la: ↑30 avg 2025, 12:24Pa Mlinarić 7 utakmica, 2 gola i 3 asistencije. Ne kontam?bordobijeli je napisao/la: ↑30 avg 2025, 12:23
Ja Mlinarica nebi dirao , treba mu par golova da udje u ritam i samopouzdanje . On meni sasvim ok izgleda .
-
- Kontakt:
Mlinaric top igrac,guli je prvi koji mora na klupu...
Mlinaric pravi igrac, trudi se i kakva je trenutna situacija i obzirom da ne igra uvijek svoju poziciju odlican je.
Mlinaric pravi igrac, trudi se i kakva je trenutna situacija i obzirom da ne igra uvijek svoju poziciju odlican je.
Pobjede u Mostaru i Širokom bi okrenule cijelu situaciju, ali je realno teško.
Šta je sa Mamasom, ima li nekih novina? Kad se Elezi vraća u trenažni proces?
Šta je sa Mamasom, ima li nekih novina? Kad se Elezi vraća u trenažni proces?
Zadnja izmjena: N3R3D, dana/u 30 avg 2025, 12:51, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Trebala nam je pobjeda i hvala Bogu dobili smo.
Nadam se sad nekoj uzlaznoj putanji...
Ona lisica bi trebala postati maskota
Nadam se sad nekoj uzlaznoj putanji...

Ona lisica bi trebala postati maskota
Kakvo silovanje igraca od strane stratega. Osim prinudne izmjene, mi do 80. nemamo izmjene iako i slijep vidi da smo se ugasili...
Isto se desavalo i u proslim mandatima vrlog stratega !
Isto se desavalo i u proslim mandatima vrlog stratega !
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
-
- Kontakt:
Nisam ja ni rekao za Ljajica nista on je najmanji problem. Trudio se jako vidjelo se da mu je stalo. Mislim prije da Guli ide malo saigracima na zivce ali ovako generalno nekako fali hemije. Sto ne znaci da se ne moze ispraviti, ali treba vremena za sve. Banic mi se svidio jako. Upravlja sa zadnjom linijom, izderao se na njih par puta, pravi je lider. Takav ti golman treba a ne neka ameba.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑30 avg 2025, 00:42Malo realnosti nije FM,pa Ljaljic je tu veoma kratko i nije nikakva fraza al treba da se prilagodi,da se neka hemija stvori u ekipi. Inace,Zekic je doktor nauka za sve trenere u ovoj ligi pa nek prica ko sta hoce. Husref jednostavno nije kalibar da izvuce najbolje od ove ekipe,ljudi se ismijavaju kad neko kaze moderan trener,nema rezulata i sl. ja sam rezultate prestao da gledam i da su mi mjerilo u Vico ligi, gledam vise igru koju sad nemamo.Hordas1990 je napisao/la: ↑30 avg 2025, 00:32Ma jeste tako napisao sam i ja da izgleda ko da se ne mogu neki igraci medjusobno. Dosta ega u ekipi jbg ali to je na Husrefu da ispravlja.broj6 je napisao/la: ↑30 avg 2025, 00:29Je li jos neko primijetio izbjegavanje dodavanja Hamzicu kad je usao? Zvjezdice gledaju malog kako otvara i pokusavaju nekom drugom dodat pa gube loptu 2-3 puta. I u kontrama par puta isto ko da namjerno ignorisu jedan drugog. Cak i Ljajic okrenu stranu a imao Gulija samog koji je imao livadu na lijevom krilu.
- MaroonBjelave
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Slazem seVarijantas8 je napisao/la: ↑30 avg 2025, 12:33Nebuloza je dovoditi Despotovica, i nebuloza je vaditi Mlinarica iz prvih 11, momak je nas najopasniji igrac, samo da se kao ekipa dohavizamo, tad ce Mlinaric biti kao i prosle sezone, ako ne i bolji.N3R3D je napisao/la: ↑30 avg 2025, 12:24Pa Mlinarić 7 utakmica, 2 gola i 3 asistencije. Ne kontam?bordobijeli je napisao/la: ↑30 avg 2025, 12:23
Ja Mlinarica nebi dirao , treba mu par golova da udje u ritam i samopouzdanje . On meni sasvim ok izgleda .
Nije isto 19 golova Mlinarica u Velezu i 15 njegovi u Borcu iz x razloga.Uostalom lik ima 33 godine na kraju sezone 34.Stvarno ne vidim potrebu njegovog dovodjenja jos bi nas oderao.Bolji je od Turkesa i Renana ali mi mozemo jaceg napadaca naci na zimu.
Mlinaric je ubica kakvog dugo nismo imali.Kada svi udju u formu i njega ce procepiti i imat cemo igraca za izlazni transfer.Premjestit ga na klupu ili gusiti na drugoj poziciji radi dede koji nam je isao u kost u znamo kojem klubu bi bilo pucanje u noge.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
-
- Kontakt:
Ma pusti debile brate