ma ja stvarno ne razumijem zašto ovaj pomoćni teren još nikada nije završen,pa prije godinu dana su odrađeni svi radovi samo se trebalo postaviti plastičnu travu,nije valjda da se čekalo na izbore da se pojedinci mogu kititi kojekakvim perjemmoranjak je napisao/la:
NK Zvijezda Gradačac
Re: NK Zvijezda Gradačac
vjeruj da nijedno od ovog sto si napiso nije tacno, osim mozda zadnjeg u to necu da ulazimGarfield je napisao/la:Vidim svašta se piše na forumu, moram ovo ponovo napisat.
1. Svi smo zajedno željeli da Nurdo napusti Zvijezdu, na kraju ispade da će nas upravo on zadržat u PL.
2. Segrta je doveo Fadil, koji se vraća u Zvijezdu.
3. Segrt je u dogovoru sa Fadilom odlučio ostat do kraja sezone, gdje će na polusezoni doći 6 "zvučnih" imena većinom iz Njemačke.
4. Već par dana Segrt i Fadil peču zajedno rakiju, pa ako neko zna tačnu lokaciju neka javi...![]()
Da ti kažem iskreno rijetko gledam treninge, a u klubu sam svakodnevno. Tako da znam šta govorim i koliko su tačne moje informacije. Segrt ne krije da ga je Fadil doveo i da ima neke svoje "talente" koji će baš kao i on za "male" pare doći u klub.email22 je napisao/la:vjeruj da nijedno od ovog sto si napiso nije tacno, osim mozda zadnjeg u to necu da ulazimGarfield je napisao/la:Vidim svašta se piše na forumu, moram ovo ponovo napisat.
1. Svi smo zajedno željeli da Nurdo napusti Zvijezdu, na kraju ispade da će nas upravo on zadržat u PL.
2. Segrta je doveo Fadil, koji se vraća u Zvijezdu.
3. Segrt je u dogovoru sa Fadilom odlučio ostat do kraja sezone, gdje će na polusezoni doći 6 "zvučnih" imena većinom iz Njemačke.
4. Već par dana Segrt i Fadil peču zajedno rakiju, pa ako neko zna tačnu lokaciju neka javi...![]()
otidji jarane nekad na trening kao sto gore neko napisa popricaj s ljudima, informisite se ako ste vec tolko navijaci Zvijezde nemoj te samo sjedit i cekat priliku kako ce te koga oblatit na forumu...ovaj forum mozda neko i prati al vjeruj da ga niko ne uzima za ozbiljno ni 1%
Gosp. Nurdo nakon boda protiv Olimpica pokušava na sve načine dobit "kredit" kod izvršnog odbora NSBIH što je i uspio.
"Beware the stare of Mary Shaw. She had no children, only dolls. If you see her in your dreams, make sure you never ever scream, or she'll cut your tongue out at the seam"
- theboss_RD07
- Kontakt:
Dobar zdrijeb 
Kup ko kup,ovo prođemo i to je maksimum.Nevjerovatno da ljudi u prognozama daju prolaz Mladosti.odevingi je napisao/la:Dobar zdrijeb
predobar zdrijeb kupa.mladost je jedna od boljih prvoligaskih ekipa a zvijezda jedna od gorih premijerligaskih znaci 50-50 prolaz.iskreno kup nije bitan kad nemamo pobjede u ligi 8 kola
bilo bi lijepo proci pa izboriti jos dvije utakmice ali ako ce nam jos vise naskoditi u ligi onda bolje ispasti odma
bilo bi lijepo proci pa izboriti jos dvije utakmice ali ako ce nam jos vise naskoditi u ligi onda bolje ispasti odma
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
danas slikano a ubrzo bi trebali ovi radovi biti gotovi

Uvjek može biti gore od goreg
i zato glavu gore
bori se za svoje
i uvjek budi čovjek
i zato glavu gore
bori se za svoje
i uvjek budi čovjek
Zavrseno je asvaltiranje ispred stadiona
Uvjek može biti gore od goreg
i zato glavu gore
bori se za svoje
i uvjek budi čovjek
i zato glavu gore
bori se za svoje
i uvjek budi čovjek
mamu vam yebem amatersku
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Što ste vi ovako loši jbt, ni sjena one ekipe 
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
2-0 vec pusimo... pihhh... dahoce vako bar zavrsit....

- theboss_RD07
- Kontakt:
i to 5. minuta 2-0... yebem im svecombe80 je napisao/la:2-0 vec pusimo... pihhh... dahoce vako bar zavrsit....![]()
![]()
⭐
ovo bi mogla da bude žestoka katastrofa...
-
GracanicaAA
- Moderator
- Kontakt:
Sta ih pljujete odma jbg, ljudi igraju kako znaju, dace jos jedan gol 
e demicu sve ti yebem pa sevap bi te bilo kroz sake protjerati. kazniti ga za ovaj crveni sa tri plate
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
-
GracanicaAA
- Moderator
- Kontakt:
Sta sam vam ja reko

DA vas cujemotheboss_RD07 je napisao/la:i to 5. minuta 2-0... yebem im svecombe80 je napisao/la:2-0 vec pusimo... pihhh... dahoce vako bar zavrsit....![]()
![]()
- theboss_RD07
- Kontakt:
Dusmani... druze godinama sam na tribinama, na utakmicama i treninzima. Koji si ti ku*ac da meni govoris da sam dusman?12DECRA je napisao/la:DA vas cujemotheboss_RD07 je napisao/la:i to 5. minuta 2-0... yebem im svecombe80 je napisao/la:2-0 vec pusimo... pihhh... dahoce vako bar zavrsit....![]()
![]()
![]()
DUSMANI
Normalno da ce neko popizdit kad mu klub u petoj minuti gubi 2-0, zato ne riSe
⭐
-
RiverPlate
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.