Liverpool FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
Koja je igracina i dalje Henderson. Pogotovo u odnosu na pojedine u ekipi.
Oca mu **** gdje baš on da zabije.
2:0 in my eyes.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”
Andy mora počet drugo pol.
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
mislim da je otkaz jedini spas ove sezone
Kozojeb i slagirani holandez su za zatvora, ali odigrat ce 90 min kod celave kite.
Ubacit ce Chiesu u 70oj taman nekad primi treci gol.
Gotovo 2026 i poslije 500 miliona, prizeljkujem jbnog Gomeza u prvoj postavi
Ubacit ce Chiesu u 70oj taman nekad primi treci gol.
Gotovo 2026 i poslije 500 miliona, prizeljkujem jbnog Gomeza u prvoj postavi
Zar je moguce da su ovako letargicni nakon pobjede od 5:1. Pa vise zivota ima u mrtvoj ribi
- JayCatwright
- Kontakt:
Hugo je bio pozitivan, samo previse imamo ovih sto kao neke finte bacaju pa gubimo lopte ko na traci a nijedan ne smije u duel.JayCatwright je napisao/la: ↑25 okt 2025, 22:03Nista pozitivno ja u toj utakmici nisam vidio a dali smo pet golova. To dovoljno govori.
Slab izbor slobodnih trenera jedino Xavi ili Rose neka ozbiljnija imena.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
- LiverpoolREDS
- Kontakt:
Zasto ga trpe ,olaksajte nam svima samo corav ne vidi da je jedino rjesenje otkaz ćelavom.Sve i da okrenemo svaka naredna nam je ista patnja za patnjom.Spasite sezonu dok jos nije kasno dok se imamo za sta borit.Rasprodat sampionski tim i fulit skoro svako pojacanje treba i to znat.
“Ne možete sebe nazvati igračima Liverpula ako se predate. Mi smo Liverpul. Igrate za Liverpul. Mislite o navijačima. Morate da ovo uradite zbog njih.” – Benitez.
Kolika je klauzula Andoniju?
- LiverpoolREDS
- Kontakt:
Nije tesko nagovorit trenera da preuzme ovakvu ekipu,potreban je samo otkaz ostalo ce Edwards ubost da valja
“Ne možete sebe nazvati igračima Liverpula ako se predate. Mi smo Liverpul. Igrate za Liverpul. Mislite o navijačima. Morate da ovo uradite zbog njih.” – Benitez.
Iskreno, Glasner 
Zna sa svim formacijama, prilagodjava se prelagano uslovima.
Zna sa svim formacijama, prilagodjava se prelagano uslovima.
- JayCatwright
- Kontakt:
Kerkez
J3bem komentatoru svu familiju sto ga nijednom nije kritikovao jos uvijek. Ovo nema veze sa sistemom, lik je jednostavno glup, tipa Saurman.
J3bem komentatoru svu familiju sto ga nijednom nije kritikovao jos uvijek. Ovo nema veze sa sistemom, lik je jednostavno glup, tipa Saurman.
Kad će Endo majstore.
let me guess, u 75. prelazi na neku 415 suicide formaciju i prima jos 1
Cek dok stavi Dominika na desnog beka, da ih zajebe
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Pa sta je dragi Muhamede, moze li se makar jedan posten centarsut poslati.
Ja ne znam gdje je ona energija od prosle sezone, kostur same ekipe je isti, pa nije valjda da toliko fali Diaz, a brate Trent i Nunez mi vise fale od ovoga sad, bar se nesto desava na terenu. Bredley najvece razocarenje od onakve partije prije 2 godine protiv Celzija i dobrih partija prosle sezone. Usput, nevjerovatno losu odbranu imamo.
Ljudi nas sabili u 16 ko da smo FK Sarajevo
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.