FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- bistrikboy
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Ma ova ekipa nema nikakvog karaktera,debili
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
-
- Kontakt:
Bravo Đelmiću imbecilu
kakav papak, eto kako zavali sopstveni tim

Tyson Fury zvani Ognjen Đelmić, **** ti zenu ti ****
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
- jaludovolimte
- Kontakt:
Zeljo 

i Žene mu se sjetimMinjore je napisao/la:Odma trazi inostrani transfer djete ti yebem eto
ZNACI TAKO GA KAZNITI DA MU VISE NIKADA NE PADNE NA PAMET DA ZAIGRA! OVO JE NAJVECA GLUPOST KOJU JE IGRAC NASE SVETINJE URADIO ZADNJIH 5 GODINA.
Da je Amar ovdje on ne bi vise nikad zaigrao.
Da je Amar ovdje on ne bi vise nikad zaigrao.
Kokot i Đelmić ŠIBE IZ SVETINJE !!!
Ja sam lud, ja sam jak - ja sam ZELJIN MANIJAK !!!
- jovanmaksimovic
- Kontakt:
izprovociran crveni... sad treba isto tako provocirat njihove igrace... nezasluzen crveni...
https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL
FOR PAUL
Pa sta stalno prozivate Kokota, iskljucivi je krivac Mulalic koji ga uporo gura i na vrijeme ne mijenja. A vala i citava danasnja igra Djelmica ukazivala je na ovakav scenario.
-
- Kontakt:
Covjek postigao onaj historicki gol protiv Ferencvarosa i vi ovdje serete na njega. Jeste hajvan boze mili.
Ma zasluzen je crveni nema tu rasprave, samo u nasoj ligi se moze desit da se za ovo dobije zuti, al et nismo bili te srece..jovanmaksimovic je napisao/la:izprovociran crveni... sad treba isto tako provocirat njihove igrace... nezasluzen crveni...
Istjeratj ih obojicu. **** vas djelma i njegov ugovor. Niko iznad svetinje!
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Napravimo dvije dobre šanse i umjesto da ih stisnemo, mi im poklanjamo igrača više. Sad će biti puno teže
I Susic je od strane navijaca PSG:a izabran za njihovog najboljeg igraca svih vremena. Harao Jugoslavijom i Evropom u svojim danima. ALI NE ZIVI SE OD STARE SLAVE! Kad cemo to jednom shvatiti...BSBosna je napisao/la:Covjek postigao onaj historicki gol protiv Ferencvarosa i vi ovdje serete na njega. Jeste hajvan boze mili.

Visca el Barça! /// Volim te Željo!
Na kakvu tragediju ja tracim svoje dragocjeno vrijeme koje bi morao provesti uceci.
Djelmicu kretencino odmah podnesi zahtjev za transfer **** te onaj ko te dovede.
Djelmicu kretencino odmah podnesi zahtjev za transfer **** te onaj ko te dovede.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.