Nista posebno,napravili smo blagi pritisak ali bez konkretnih pokusaja jos uvijek.jovanmaksimovic je napisao/la:prodje devetina utakmice... ajde ovi sto gledaju, a ne umeju da naprave stream, makar napisu, jel se sta desava
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
-
- Kontakt:
Ima manijaka na tekmi, culi su se malo ! Ma mi imamo loptu nesto pokusavamo sad kroz sredinu, a na pocetku smo po desnoj strani. Kokot nema pojma, ne moze da primi loptu..
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."
- kenan_tm87
- Kontakt:
Daj ne pisi bezveze izmisljotine nekakve za Kokota, za sad niko se ama bas ne izdvaja ni po cemu.
FORZA ZELJO
Za sada bez prilika . Vecinom na sredini terena se igra ..Dosla i grupa nasih navijaca . Ajde Željooo
Brkica
- SarajlijaTM
hajde vi nama stream napravite umjesto rasprave o kokotu
za njega sve znam,grana rukama,fula nemoguce,prica sa sudijom i zadnji se vraca.ponekad pogodi neki bitan go koji ga drzi u zivotu,eto
za njega sve znam,grana rukama,fula nemoguce,prica sa sudijom i zadnji se vraca.ponekad pogodi neki bitan go koji ga drzi u zivotu,eto
Ko napravi stream,mi s foruma cemo se skupiti i kupit mu sarenu lazu.
Hajde ba sto ste dronjci,za raju.
Hajde ba sto ste dronjci,za raju.
MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
-
- Kontakt:
Skines i instaliras ovaj program https://livestream.com/producer/software.. Registrujes se na livestream.com i kreiras event.. Kad to uradis odredis rezoluciju na ovom programu koji si instalirao (sto manju radi stabilnosti) i pokrenes brodcast te nama zalijepis link.. Nista lakse, pet minuta posla i niko da se sjeti raje koja nema tu hebenu moju tv.. Solidarnost na nivou..djedovic01 je napisao/la:Imam ja Moja Web Tv al ne znam kako napraviti ! JE li ima neko da objasni lijepo i da pokusamo na poluvremenuSvePlavo je napisao/la:Ako neko ima link neka ga stavi javno.
Svi bi mi da gledamo. Nije tesko napraviti stream. Ako neko ima moju web tv nek pokusa barem na poluvremenu
BUDI ŽELJO !!!
hajde brate zaradi sevapa
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
- kenan_tm87
- Kontakt:
Sada pricas bezveze o Kokotu, ne gledas utakmicu i nemojte bezveze pocinjati raspravu. Ja stream ne mogu napraviti, nemam uslove, i to je to, jedva i ovo gledam.
Sad Thiago strasnu petu Mladenovicu dodao, al' ebga bio cojk u ofsajdu.
Sad Thiago strasnu petu Mladenovicu dodao, al' ebga bio cojk u ofsajdu.

FORZA ZELJO
- kenan_tm87
- Kontakt:
Obradovic poluprilika, ali dobro ga je zatvorio nas stoper i natjerao ga da ode u stranu gdje nije imao bas velike sanse da pogodi.
FORZA ZELJO
- SarajlijaTM
jok cini ti se,gledam,satra se gledajuci.evo mi oci kroz komp prodjose.
hebo kokota,igra samo kad macak bure promjeni,pa bude friska vopi
kakva ba rasprava? trazimo stream,ti ne mozes,idemo dalje,sljedeci
hebo kokota,igra samo kad macak bure promjeni,pa bude friska vopi
kakva ba rasprava? trazimo stream,ti ne mozes,idemo dalje,sljedeci
Jos nismo osutali..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
- jaludovolimte
- Kontakt:
Link, link, link, pravi link je samo jedan, a neispravnih stotinu i sedam !
Sarajevski Željezničar.
- kenan_tm87
- Kontakt:
Fali nam ucesce vise igraca u akciji, svi se nekako kriju. Mora ovo puno jace, al hajde ima jos vremena.
FORZA ZELJO
Blues1921 je napisao/la:Link, link, link, pravi link je samo jedan, a neispravnih stotinu i sedam !

Prvi sut, Hadziahmetovic...
Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987
- jaludovolimte
- Kontakt:
Jedini koji uz Tiaga ima muda da šutiraMinjore je napisao/la:Prvi sut, Hadziahmetovic...
tebe volim, tebi pjevam za jedan gol..
Trenutno korisnika/ca: bvsic, Kajkutenjoyer, Levin i 42 gosta.