FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Djaba ti statistika kad mi ne mozemo gola dati **** rudaru, nikad gori start prvenstva, razocaran sam uzas jedan, poslije blamaze u BL, ti umjesto da ove nabijes u prvom poluvremenu, ti odigras mrtvi x!!
Limvo te Rajvosa 🇱🇻🇱🇻
- GianlucaPagliuca71
- Kontakt:
Nije bezidejna igra legendo najveca vec je realizacija losa. Sedam kornera, 5-6 sansi, ide to tecno.
Svi u napad jedan je Hase!
ZZ !
ZZ !
-
- Kontakt:
Husref out
Da izvine brat Lucas je*** 4231 i ko je izmisli.
Mirvicu dovedi nam jos 20 igraca u 32+ god da nam se šetkaju za 600k € godisnje.
Mirvicu dovedi nam jos 20 igraca u 32+ god da nam se šetkaju za 600k € godisnje.
-
- Kontakt:
Ti ne znaš gledati fudbal.Ljudi školski iznose loptu,ekipa koja je 17 puta jeftinija od Sarajeva.Šta očekuješ da su Real?rimljanin90 je napisao/la: ↑29 avg 2025, 21:50Jesil ti normalan? Cuj rudar ozbiljna ekipa... Mi smo neozbiljnaSamoDaKazeem je napisao/la: ↑29 avg 2025, 21:49Rudar ozbiljna ekipa.Ristovski maloprije čist faul pravi,spor je zato i ne igra beka.
A mi svakako da smo neozbiljan klub prije svega.
Bravo za sve ove ljude na tribinama. Kapa do poda. U drugom ide kisa golova
Citajuci komentare pomislio bi coek da smo prije promjene trenera samo tiki - taka, cvrsti u odbrani, s puno rjesenja u napadu i tako…
-
- Kontakt:
Mogu protiv nas tako jedino iznositiSamoDaKazeem je napisao/la: ↑29 avg 2025, 21:53Ti ne znaš gledati fudbal.Ljudi školski iznose loptu,ekipa koja je 17 puta jeftinija od Sarajeva.Šta očekuješ da su Real?rimljanin90 je napisao/la: ↑29 avg 2025, 21:50Jesil ti normalan? Cuj rudar ozbiljna ekipa... Mi smo neozbiljnaSamoDaKazeem je napisao/la: ↑29 avg 2025, 21:49Rudar ozbiljna ekipa.Ristovski maloprije čist faul pravi,spor je zato i ne igra beka.
A mi svakako da smo neozbiljan klub prije svega.
Kupresak cim primi loptu centarsut, bez da vidi ima li nekoga u 16m, sano nabijanje statistike
Ljajic ne trci, niti ima snage, a vjerovatno ni volje, ruka mu se osusila koga je doveo u klub
Mlinaric odjecen
Guli apsolutno nista na postavljenu odbranu, covjek je dobar samo u tranziciji kad ide 1 na 1
"stopere" da ne spominjem ovi ako napadnu dat ce dva gola
uglavnom uzas, raspala vojska
Ljajic ne trci, niti ima snage, a vjerovatno ni volje, ruka mu se osusila koga je doveo u klub
Mlinaric odjecen
Guli apsolutno nista na postavljenu odbranu, covjek je dobar samo u tranziciji kad ide 1 na 1
"stopere" da ne spominjem ovi ako napadnu dat ce dva gola
uglavnom uzas, raspala vojska
- MaroonWhite1946
- Kontakt:
Na poluvremenu pola stadiona izaslo, mali broj zbog kise a veliki zbog nezainteresovanosti i kurcobolje nase strasne ekipe.
...sve drugo ce proci! ❤️🇱🇻
Sad će njima Hus da psuje u svlačionici, pa će da igraju bolje, nama je to falilo.. je*o taktike i motivaciju koju je ZZ imao, fali njima psovanje
-
- Kontakt:
Pada ,natapa draaga majko, ne gine upala pluca. Daj Mandicu bar lim poredaj, sramota.
.
.
-
- Kontakt:
- MokraKifla
- Kontakt:
Tribine do clanaka voda
Da nisu Zrinjski, Borac, Rijeka, Zvezda....i jos klubova iz regiona osvajali titule igrajuci u toj formaciji, ne bi je nikada spomenuo.
Jakir se prosetao ligom, sa igračima nesto slabijim od nasih današnjih.
-
- Kontakt:
Ma neeeee, samo Husref može voditi Sarajevo
Kojih ba 5-6 šansi? Pa nije dansa dut sa 25-30 metara
Imao si sad Highlightse pa gdje nadje te šanse svega ti?
Igra za kur.ac nije sto lažete sami sebe? Nije dosao real ni borac nego madrfaking rudar prijedor koji je sastavio ekipu par dana prije prvenstva i glavni veznjak nas akademac nogiran pri ulasku u juniore.
Imao si sad Highlightse pa gdje nadje te šanse svega ti?
Igra za kur.ac nije sto lažete sami sebe? Nije dosao real ni borac nego madrfaking rudar prijedor koji je sastavio ekipu par dana prije prvenstva i glavni veznjak nas akademac nogiran pri ulasku u juniore.
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Al Jakir trenira klubove u Engleskoj i Turskoj, a Husref u Konjicu.
Biti srcem vezan, u tome leži snaga
Trenutno korisnika/ca: ajdohordas, BeYaZ, bhfanatic14, boki86, Cuspajz, Hamagara, Hare1991, hazarder, johntravolta123, KarloIvandic, Kaunas, mosarajvosa83, napapijri1987, OzmoodPinglewood, r3m1, rimljanin90, SamoDaKazeem, TETRAPAK, Vanja8, VolimoSarajevo i 200 gostiju.