FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Ako ga Joco zabije ocekujem prekid programa i vanredne vijesti na tv ono u fazonu izvinjavamo se zbog prekida programa ali danas u 13:27 Joco Stokic je postigao gol, osim slavlja u Bijeljini, sirom nase drzave se slavi na gradskim trgovima. Ima one sirene da puste ko kad je tito umro, sunce ce sa zapada izac...
DRUG NEBI TI PUNCA
- jaludovolimte
- Kontakt:
Vandredne vijesti. Joco Stokić. Gol. Zdravo, zdravooo
tebe volim, tebi pjevam za jedan gol..
predznak kijametskog dana 

-
- Kontakt:
bagrcavi je napisao/la:Ako ga Joco zabije ocekujem prekid programa i vanredne vijesti na tv ono u fazonu izvinjavamo se zbog prekida programa ali danas u 13:27 Joco Stokic je postigao gol, osim slavlja u Bijeljini, sirom nase drzave se slavi na gradskim trgovima. Ima one sirene da puste ko kad je tito umro, sunce ce sa zapada izac...

Joco danas pogađa a na pauzi ide u Udineze za 1.5 mil. €. 

× Željezničar - Manijaci TM87 ×
bagrcavi je napisao/la:Ako ga Joco zabije ocekujem prekid programa i vanredne vijesti na tv ono u fazonu izvinjavamo se zbog prekida programa ali danas u 13:27 Joco Stokic je postigao gol, osim slavlja u Bijeljini, sirom nase drzave se slavi na gradskim trgovima. Ima one sirene da puste ko kad je tito umro, sunce ce sa zapada izac...

Nije valjda da sumnjaš u mog pulena?!
Joco ga zabija danas, organizuje se doček ispred Vječne..
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
- jaludovolimte
- Kontakt:
Ide prva fenka... pada prva fenka!! Blagojević je fenkiro... überkafun!! Kreće Tiago... Tiago do Đelmića, Đelmić zdodnuje... zdodnuje dva puta!! Zatim torlira ka odbrambenom prostoru domaćina... Odlično će tamo preuzeti Stokić... Stokić će ići na čišćenje, da!! Sjajno čišćenje!! Zatim fenka... fenka prva, fenka druga i GVOŠ!!! I GVOŠ!!!
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Mislim da bi jedan od ove dvojice mogao dobro odgovoriti na sve zadatke koje mora ispuniti zadnji vezni..

Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
- jaludovolimte
- Kontakt:
Nisu dovoljno agresivniAjzea je napisao/la:Mislim da bi jedan od ove dvojice mogao dobro odgovoriti na sve zadatke koje mora ispuniti zadnji vezni..
RADNIK: Avdukić, Hodžić, Beširević, Jakovljević, Antić, Hadžić, Krsmanović, Obradović, Ostojić, Seratlić, Šećerović.
ŽELJEZNIČAR: Antolović, Kosorić, Memija, Blagojević, Đelmić, Mladenović, Hadžiahmetović, Beganović, Tiago, Kokot, Hodžurda.
ŽELJEZNIČAR: Antolović, Kosorić, Memija, Blagojević, Đelmić, Mladenović, Hadžiahmetović, Beganović, Tiago, Kokot, Hodžurda.
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!
- jaludovolimte
- Kontakt:
Stokić klupa :/ Mislim da neću pratiti ovo..DooVe je napisao/la:RADNIK: Avdukić, Hodžić, Beširević, Jakovljević, Antić, Hadžić, Krsmanović, Obradović, Ostojić, Seratlić, Šećerović.
Daj nek neko napravi stream, zaradit ce sevapa.
Edit: **** ih Kokot, gdje Jocenzi cc.
Edit: **** ih Kokot, gdje Jocenzi cc.
MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
Otvorit ću sliku Joce i gledati u nju prvo i drugo poluvrijeme, na pauzi od 15 min ću ga maziti da se odmori.. Zovite me kad ga zabijemo..
Re: RE: Re: FK Željezničar
Odgovornost ce preuzeti Riba i Misimovic za ovaj prelazni rok. Zebu ljetos nije htio trener a nudio se.[/quote][/spoiler]vrbanjusa je napisao/la:Memišević ("rudar") je na sred Grbavie lobovao Gušu sa centra, ako na tog Memiševića mislimo, tada je bio jedan od boljih igrača lige. Dobro, ko je ovog doveo, Riba (što igrače traži na YouTuBe)? Ko će preuzeti odgovornost ako fule? Ako je on, reci mu neka podnese ostavku iz uprave odmah poslije ako se ovaj ne dokaže. Jel pošteno? Bolje bi bilo da je svog nekadašnjeg komšiju Zebu doveo!
E to poštujem, neko mora preuzeti odgovornost!

Kakvi bolan vjetrovi, čovjek ne može biti nezadovoljan i imati svoje mišljenje, mora kao ovca samo klimati glavom da bi pojedini kao ti bili zadovoljni? Pusti se sada Amara ... ne znam zašto si toliko uvjeren da je Riba neki stručnjak za te stvari. Znam ja bolan Ribu od malih nogu, znam ko je i šta je. Volio bih zbog njega da ovo bude dobro, ali uopšte nisam optimista. NEBITNO, treba završiti diskusiju, peglamo ostale.pile87 je napisao/la:Koga je briga sta je protiv Zelje uradio Memisevic bit je sta je u Zelji uradio. Ne znam ko je ovoga doveo ko god da je mislim da je vec napravio bolji posao od proslog prelaznog roka. Riba je za Harisa doktor nauka ali je postalo moderno da se pljuju pravi zeljovci takvi su i Amaru psovali s tribina. Sad kad vidim kakvi vjetrovi pusu shvatam zasto si takvog misljenja i da je rasprava sa tobom beymislena.Genie je napisao/la:Memišević ("rudar") je na sred Grbavie lobovao Gušu sa centra, ako na tog Memiševića mislimo, tada je bio jedan od boljih igrača lige. Dobro, ko je ovog doveo, Riba (što igrače traži na YouTuBe)? Ko će preuzeti odgovornost ako fule? Ako je on, reci mu neka podnese ostavku iz uprave odmah poslije ako se ovaj ne dokaže. Jel pošteno? Bolje bi bilo da je svog nekadašnjeg komšiju Zebu doveo!
Zadnja izmjena: Genie, dana/u 29 nov 2015, 12:31, ukupno mijenjano 4 puta.
e sad ozbiljno jeb.o ga kokot
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Bice organizovan i prijem u predsjednistvu, MMF ce nam dat 100 miliona od radosti, a zbog blagostanja koje ce zavladati nakon njegovog gola nestace ratova i svuda ce vladati mir i ljubav...Ajzea je napisao/la:bagrcavi je napisao/la:Ako ga Joco zabije ocekujem prekid programa i vanredne vijesti na tv ono u fazonu izvinjavamo se zbog prekida programa ali danas u 13:27 Joco Stokic je postigao gol, osim slavlja u Bijeljini, sirom nase drzave se slavi na gradskim trgovima. Ima one sirene da puste ko kad je tito umro, sunce ce sa zapada izac...![]()
![]()
![]()
Nije valjda da sumnjaš u mog pulena?!
Joco ga zabija danas, organizuje se doček ispred Vječne..
#jesuisjoco
#prayforjoco
DRUG NEBI TI PUNCA
-
- Kontakt:
Joco je trebao od prve minute, pa Kokot ce promasiti opet stopostotnu a Joco bi ga danas dao.. Svi smo prizivali Jocu, usmjerili smo pozitivnu energiju i Joco ce ga danas uvaliti stopostogodrina je napisao/la:e sad ozbiljno jeb.o ga kokot

"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."
ma mene nervira ono kokotovo mlataranje rukama, ko neka zenadjedovic01 je napisao/la:Joco je trebao od prve minute, pa Kokot ce promasiti opet stopostotnu a Joco bi ga danas dao.. Svi smo prizivali Jocu, usmjerili smo pozitivnu energiju i Joco ce ga danas uvaliti stopostogodrina je napisao/la:e sad ozbiljno jeb.o ga kokot![]()
![]()
joco ce ga zabit ma 1000%
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
sta je s forumom ? da nije ono sto je @super najavljivao
, padoše serveri
ps. dajte link !

ps. dajte link !
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
Ocekujem da ce nas Kokot iznervirat do poluvremena, onda ce nas sablja iznervirat sto ce Jocu tek u 70. Minuti ubacit i onda ce nas Joco iznervirat. Al opet cemo pobjediti 

Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 18 gostiju.