PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Beduin
Kontakt:

Re: PL prepucavanja

Post Postao/la Beduin » 15 apr 2016, 03:57

Zamisli tek Zapadno Mostarske zaostalosti kad sebi dajes nick "rigoleto" i na avatar stavljas selfie. Obicno ljudi na avatar ne stavljaju svoju sliku, ali...
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 15 apr 2016, 04:42

samoplavi je napisao/la:Samo da vidim jesu li fukarice izmirile dugovanja prema svim bivsim uposlenicima koji su ih dobili na sudu. Nema licence :opaopa: :tralala: :bih:
Hahaha znaci nema dalje :) .. pa jel moguce da jedan gigant se ovome nada ? I vi sebe nazivate velikanom ? Mene bi bilo sramota da sam umjesto tebe ..Zeljo je veliki klub ne treba on takve navijace ...suti kralju pruzite ruku boljem u ovom trenutku ..uzwli su nam jesnom eveolu..ovaj put ne ..imamo pare i za te samo sto cemo mi tuzit sad te ljude jer radimo reviziju svih tih potrazivanja..ne moze niko nista dok mi ne ispitamo sve to ..uglavnom onim kojima se zaista dugovalo dobili su..ima jos neko i oni ce ako se utvrdi nemoj da se sikiras :)
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 15 apr 2016, 07:56

samoplavi je napisao/la:Jos samo da nam neko objasni kakve veze ima reprogram sa dugovima prema bivisim uposlenicima. :kafa:
J e b e s dugove kakva si ti klocna :urnebes: :urnebes:
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 15 apr 2016, 08:02

Rigoletto je napisao/la:prema upisima pojedinih forumaša iz sjeveroistočne bosne lako se može primjetiti blaga mentalna retardacija. točno kao da su im mame umjesto čokolina arix mutile s kozijim mlijekom.
Mutili smo ti mi ujni arix kroz analne otvore kad je cura bila pa i danas dan škripi i ko ustirkana hoda a tek kako mirise bijelo :urnebes: .... A svi znamo ko najviše gotivi bijelo i papuče :urnebes: :urnebes:...
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

NAJGORA_BAGRA
Kontakt:

Post Postao/la NAJGORA_BAGRA » 15 apr 2016, 08:08

SaltCityAttack je napisao/la:
samoplavi je napisao/la:Samo da vidim jesu li fukarice izmirile dugovanja prema svim bivsim uposlenicima koji su ih dobili na sudu. Nema licence :opaopa: :tralala: :bih:
Hahaha znaci nema dalje :) .. pa jel moguce da jedan gigant se ovome nada ? I vi sebe nazivate velikanom ? Mene bi bilo sramota da sam umjesto tebe ..Zeljo je veliki klub ne treba on takve navijace ...suti kralju pruzite ruku boljem u ovom trenutku ..uzwli su nam jesnom eveolu..ovaj put ne ..imamo pare i za te samo sto cemo mi tuzit sad te ljude jer radimo reviziju svih tih potrazivanja..ne moze niko nista dok mi ne ispitamo sve to ..uglavnom onim kojima se zaista dugovalo dobili su..ima jos neko i oni ce ako se utvrdi nemoj da se sikiras :)
Je li grijeh otici na more ? haha :rol:

Tuzlak04
Kontakt:

Post Postao/la Tuzlak04 » 15 apr 2016, 08:24

. . tačno bi mene bilo stid ovo napisati. Pa jeebote zar vam je to jedina nada za Evropu. . .

Rigoletto
Kontakt:

Re: RE: Re: PL prepucavanja

Post Postao/la Rigoletto » 15 apr 2016, 08:47

staragarda je napisao/la:
Rigoletto je napisao/la:prema upisima pojedinih forumaša iz sjeveroistočne bosne lako se može primjetiti blaga mentalna retardacija. točno kao da su im mame umjesto čokolina arix mutile s kozijim mlijekom.
Mutili smo ti mi ujni arix kroz analne otvore kad je cura bila pa i danas dan škripi i ko ustirkana hoda a tek kako mirise bijelo :urnebes: .... A svi znamo ko najviše gotivi bijelo i papuče :urnebes: :urnebes:...
Izgleda da nekom mama jos uvijek dorucke pravi.
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 15 apr 2016, 09:13

Pozdrav iz sjeveroistocne Bosne. :mrgreen: Pronadjite pastrmku medju nama. :mrgreen:
slika
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 15 apr 2016, 10:09

:urnebes: :urnebes:
:clap:
https://www.facebook.com/AlBatardzz/vid ... 378810905/
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

PipiDugaCarapa
Kontakt:

Post Postao/la PipiDugaCarapa » 15 apr 2016, 11:32

SaltCityAttack je napisao/la:
Hajde ne morališi, ako jedan član foruma to napiše, ne mora značiti da je to stav UNFKZ.

PS
Nemamo se šta nazivati velikanom, kad to i jesmo.

Slijedeći put dobro razmisli dok budeš pisao jedan od ovih, smislenijih postova.
GRADI ZELJO, BOLI TE **** !

MuhamedTM

Post Postao/la MuhamedTM » 15 apr 2016, 15:51

Ovdjee NIKAD nije dosadnoo, nije dosadno, nije dosadno :bih:
MocMahale444

1921 BLEED BLUE

Rinuka
Kontakt:

Post Postao/la Rinuka » 15 apr 2016, 16:03

Ovakvi kao vi na ovoj temi(popularno nazvani budaletine :mrgreen: ) su prvi stali u odbranu jedine nam domovine, i bili su temelj jedne od najboljih armija svijeta..Svim mojim saborcima i svim patriotima sirom svijeta zelim Sretan Dan Armije RBiH.. :salut: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih:

slika
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE

MuhamedTM

Post Postao/la MuhamedTM » 15 apr 2016, 16:23

Rinuka je napisao/la:Ovakvi kao vi na ovoj temi(popularno nazvani budaletine :mrgreen: ) su prvi stali u odbranu jedine nam domovine, i bili su temelj jedne od najboljih armija svijeta..Svim mojim saborcima i svim patriotima sirom svijeta zelim Sretan Dan Armije RBiH.. :salut: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih:

slika
Sretan Dan Armije BiH!
Modra boja na bijelome platnu 6 ljiljana vezenih u zlatu :salut:
MocMahale444

1921 BLEED BLUE

DoeTz
Kontakt:

Post Postao/la DoeTz » 15 apr 2016, 16:38

:bih: :bih: :bih: :bih:
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.

Sloboda Tuzla !

⚒ WHU ! COYI !

AFCA !

Coraco
Kontakt:

Post Postao/la Coraco » 15 apr 2016, 16:55

Pozdrav domovini :salut:

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 15 apr 2016, 17:15

To nase rano djetinjstvo cekajuci oca da se pomoci niz sokak....majcine suze u nocima dok grmi sa majevice....I sreca kada se nakon par sedmica pomoli na kapiji,odrastanje uz pjesme kao sto su "Branioci Sarajeva,vojnik srece,odoh i ja majko "......
Imam jos amblem ljiljana koji mi je babo zakacio baslijom kada je 93 dosao iz brckog :)
Momci sretan vam dan heroja, pamtimo ga jer njih 33 000 vise nije sa nama. :cry:
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

PipiDugaCarapa
Kontakt:

Post Postao/la PipiDugaCarapa » 15 apr 2016, 17:18

Sretan dan Armije RBiH !

SILE KOJE NASRĆU NA BOSNU ĆE SE UMORITI, MI SE NEĆEMO UMORITI !
GRADI ZELJO, BOLI TE **** !

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 15 apr 2016, 17:20

Raznjeziste temu :mrgreen:
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

shtaje
Kontakt:

Post Postao/la shtaje » 15 apr 2016, 17:30

Rinuka je napisao/la:Ovakvi kao vi na ovoj temi(popularno nazvani budaletine :mrgreen: ) su prvi stali u odbranu jedine nam domovine, i bili su temelj jedne od najboljih armija svijeta..Svim mojim saborcima i svim patriotima sirom svijeta zelim Sretan Dan Armije RBiH.. :salut: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih:

slika
Sretan nam dan Armije RBiH. Učesnik ešalon Prvog korpusa.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 15 apr 2016, 17:31

Tu smo i dalje :bih:

slika

slika
slika
slika
slika
slika
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 0 gostiju.