PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- Beduin
- Kontakt:
Re: PL prepucavanja
Zamisli tek Zapadno Mostarske zaostalosti kad sebi dajes nick "rigoleto" i na avatar stavljas selfie. Obicno ljudi na avatar ne stavljaju svoju sliku, ali...
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Hahaha znaci nema daljesamoplavi je napisao/la:Samo da vidim jesu li fukarice izmirile dugovanja prema svim bivsim uposlenicima koji su ih dobili na sudu. Nema licence![]()
![]()

SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
-
- Interni moderator
- Kontakt:
J e b e s dugove kakva si ti klocnasamoplavi je napisao/la:Jos samo da nam neko objasni kakve veze ima reprogram sa dugovima prema bivisim uposlenicima.

DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
-
- Interni moderator
- Kontakt:
Mutili smo ti mi ujni arix kroz analne otvore kad je cura bila pa i danas dan škripi i ko ustirkana hoda a tek kako mirise bijeloRigoletto je napisao/la:prema upisima pojedinih forumaša iz sjeveroistočne bosne lako se može primjetiti blaga mentalna retardacija. točno kao da su im mame umjesto čokolina arix mutile s kozijim mlijekom.

DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
-
- Kontakt:
Je li grijeh otici na more ? hahaSaltCityAttack je napisao/la:Hahaha znaci nema daljesamoplavi je napisao/la:Samo da vidim jesu li fukarice izmirile dugovanja prema svim bivsim uposlenicima koji su ih dobili na sudu. Nema licence![]()
![]()
.. pa jel moguce da jedan gigant se ovome nada ? I vi sebe nazivate velikanom ? Mene bi bilo sramota da sam umjesto tebe ..Zeljo je veliki klub ne treba on takve navijace ...suti kralju pruzite ruku boljem u ovom trenutku ..uzwli su nam jesnom eveolu..ovaj put ne ..imamo pare i za te samo sto cemo mi tuzit sad te ljude jer radimo reviziju svih tih potrazivanja..ne moze niko nista dok mi ne ispitamo sve to ..uglavnom onim kojima se zaista dugovalo dobili su..ima jos neko i oni ce ako se utvrdi nemoj da se sikiras

. . tačno bi mene bilo stid ovo napisati. Pa jeebote zar vam je to jedina nada za Evropu. . .samoplavi je napisao/la:Samo da vidim jesu li fukarice izmirile dugovanja prema svim bivsim uposlenicima koji su ih dobili na sudu. Nema licence![]()
![]()
Re: RE: Re: PL prepucavanja
Izgleda da nekom mama jos uvijek dorucke pravi.staragarda je napisao/la:Mutili smo ti mi ujni arix kroz analne otvore kad je cura bila pa i danas dan škripi i ko ustirkana hoda a tek kako mirise bijeloRigoletto je napisao/la:prema upisima pojedinih forumaša iz sjeveroistočne bosne lako se može primjetiti blaga mentalna retardacija. točno kao da su im mame umjesto čokolina arix mutile s kozijim mlijekom..... A svi znamo ko najviše gotivi bijelo i papuče
![]()
...
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
- Probisvjet
- Kontakt:
Pozdrav iz sjeveroistocne Bosne.Rigoletto je napisao/la:prema upisima pojedinih forumaša iz sjeveroistočne bosne lako se može primjetiti blaga mentalna retardacija. točno kao da su im mame umjesto čokolina arix mutile s kozijim mlijekom.

Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
- Probisvjet
- Kontakt:
samoplavi je napisao/la:Samo da vidim jesu li fukarice izmirile dugovanja prema svim bivsim uposlenicima koji su ih dobili na sudu. Nema licence![]()
![]()

https://www.facebook.com/AlBatardzz/vid ... 378810905/
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
- PipiDugaCarapa
- Kontakt:
Hajde ne morališi, ako jedan član foruma to napiše, ne mora značiti da je to stav UNFKZ.SaltCityAttack je napisao/la:Hahaha znaci nema daljesamoplavi je napisao/la:Samo da vidim jesu li fukarice izmirile dugovanja prema svim bivsim uposlenicima koji su ih dobili na sudu. Nema licence![]()
![]()
.. pa jel moguce da jedan gigant se ovome nada ? I vi sebe nazivate velikanom ? Mene bi bilo sramota da sam umjesto tebe ..Zeljo je veliki klub ne treba on takve navijace ...suti kralju pruzite ruku boljem u ovom trenutku ..uzwli su nam jesnom eveolu..ovaj put ne ..imamo pare i za te samo sto cemo mi tuzit sad te ljude jer radimo reviziju svih tih potrazivanja..ne moze niko nista dok mi ne ispitamo sve to ..uglavnom onim kojima se zaista dugovalo dobili su..ima jos neko i oni ce ako se utvrdi nemoj da se sikiras
PS
Nemamo se šta nazivati velikanom, kad to i jesmo.
Slijedeći put dobro razmisli dok budeš pisao jedan od ovih, smislenijih postova.
GRADI ZELJO, BOLI TE **** !
Ovdjee NIKAD nije dosadnoo, nije dosadno, nije dosadno 

MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
Ovakvi kao vi na ovoj temi(popularno nazvani budaletine
) su prvi stali u odbranu jedine nam domovine, i bili su temelj jedne od najboljih armija svijeta..Svim mojim saborcima i svim patriotima sirom svijeta zelim Sretan Dan Armije RBiH..

Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
Sretan Dan Armije BiH!Rinuka je napisao/la:Ovakvi kao vi na ovoj temi(popularno nazvani budaletine) su prvi stali u odbranu jedine nam domovine, i bili su temelj jedne od najboljih armija svijeta..Svim mojim saborcima i svim patriotima sirom svijeta zelim Sretan Dan Armije RBiH..
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Modra boja na bijelome platnu 6 ljiljana vezenih u zlatu

MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
Pozdrav domovini 

To nase rano djetinjstvo cekajuci oca da se pomoci niz sokak....majcine suze u nocima dok grmi sa majevice....I sreca kada se nakon par sedmica pomoli na kapiji,odrastanje uz pjesme kao sto su "Branioci Sarajeva,vojnik srece,odoh i ja majko "......
Imam jos amblem ljiljana koji mi je babo zakacio baslijom kada je 93 dosao iz brckog
Momci sretan vam dan heroja, pamtimo ga jer njih 33 000 vise nije sa nama.
Imam jos amblem ljiljana koji mi je babo zakacio baslijom kada je 93 dosao iz brckog

Momci sretan vam dan heroja, pamtimo ga jer njih 33 000 vise nije sa nama.

"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
- PipiDugaCarapa
- Kontakt:
Sretan dan Armije RBiH !
SILE KOJE NASRĆU NA BOSNU ĆE SE UMORITI, MI SE NEĆEMO UMORITI !
SILE KOJE NASRĆU NA BOSNU ĆE SE UMORITI, MI SE NEĆEMO UMORITI !
GRADI ZELJO, BOLI TE **** !
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Sretan nam dan Armije RBiH. Učesnik ešalon Prvog korpusa.Rinuka je napisao/la:Ovakvi kao vi na ovoj temi(popularno nazvani budaletine) su prvi stali u odbranu jedine nam domovine, i bili su temelj jedne od najboljih armija svijeta..Svim mojim saborcima i svim patriotima sirom svijeta zelim Sretan Dan Armije RBiH..
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Tu smo i dalje

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 0 gostiju.