Jos jednom sretno

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
fakat ne vidim na cemu gradis toliki optimizam vezan za te dvije utakmice. od Slobode kao i od Olimpika smo uvijek bili bolji a tome u prilog ide argumentacija u vidu rezultata?ultrasstyle_tz je napisao/la: molite Boga, Allaha, Budu, Krisnu i sve redom, a najprije babu i sinamu, da u 20. i 26.kolu ne budete morali na Tusanj
Ostaje u filmu o Harry Poteru.SiggySinatra je napisao/la:Evo mozetel ovo citat BOLDIRANO !!! Znaci HISTORIJA OSTAJEEEEE !!vendeta87 je napisao/la: Pa na taj način bi zadržali svu imovinu, prava, riješili se dugovanja a zadržali bi i tradiciju Slobode.
Drug, nije historija Lesi da se vrati tek tako. Postoji nekoliko načina da sačuvate historiju:TaRgEt_ je napisao/la: Evo nudim vam svima pazi ali svima vama hejterima i dosadama opkladu da ce se zadrzati sve to, da nece se klub zvati Sloboda Olimpic da nakon nekog vremena vratice se i historija i sve, de malo ohladite i kazem ne citajte i ne vjerujte sve sto kazu mediji ? Ipak ja imam malo vise godina i malo vise sam upucen u ovu pricu oko ovoga, ima dosta stvari sto se ne zna i sto nece biti .
ripper je napisao/la:@TaRgEt_ brate...nešto si pomješao s nekimnebitno
Uglavnom, govorim samo istinu - znaci OlimpiC se seli sad u Tuzli, vi na tribinama se pravite da su to igraci Slobode(Škoro, Regoje,Bućan, Salčinović i ostali), navijate za njih, a pjevate Slobodine pjesme i furate se da je to ta prica
i svima dobro.
Hajd super kad možete tako![]()
Šećer si trebao da dobiješ zašto ti je klub došao u ovakvu situaciju i šta Tuzla i tuzlaci nisu uradili a mogli su da pomognu da Sloboda opstane. To ti je valjda jasno.TaRgEt_ je napisao/la:Ljudi ja odustajem mislim da sam secer dobio od dusebriznika jedno mjesec dana necu pisati na forumu.
Nisi baš upućen u priču. Taj novi klub će imati novi grb jer je novi pravni subjekat. Nema više ni starog grba.Neće ni ime ostati isto.vivaILchelik je napisao/la:Sretno Tuzlaci i nadam se da ce te ovo iskoristit maksimalno. Pustite se ovih maloumnika koji kazu da se historija brise. Ako se brise nek' navedu jedan slucaj gdje je historija jednostavno isparila.. I Gracic zna da boju ime kluba i grb ne moze mjenjati pa s tim zna da kad bi to zahtjevao da bi dogovor automatski otpao.
Jos jednom sretno
Jašta će, pa nije ovo film sa happy end-om. Novo ime, novi grb, klub bez dugova a historija kluba koji je ugašen. Aha. Provaljuješ se bezveze.TaRgEt_ je napisao/la: Hostapler kazem ti da ce se vratiti, vidjeces samo sabura i strpljenja.
pazi se da ne prođete kao protiv Olimpica s četiri gola u mreži.....zrinja1905 je napisao/la:postat cete glavna sprdancija iduce sezone u pl![]()
al opet draze ce mi biti gledat i slobodu+olimpic nego gradinu pod bb
Ništa, pitari neka preimenuju klub u FK Sarajevo 1946, Zeničani u NK Čelik 1945, a mi možemo opet vratiti u NK Željezničar. Tako ćemo se svi riješiti dugova, a historiju ostaviti, jer je Target očito pronašao rupu u zakonu za koju nije niko znao.hoshtapler je napisao/la:Jašta će, pa nije ovo film sa happy end-om. Novo ime, novi grb, klub bez dugova a historija kluba koji je ugašen. Aha. Provaljuješ se bezveze.TaRgEt_ je napisao/la: Hostapler kazem ti da ce se vratiti, vidjeces samo sabura i strpljenja.
djoleprijedor je napisao/la:Nema veze sa Slobodom ali ima sa temom...I FK Rudar Prijedor(puno ime,ne Rudar(P)..) je nastao fuzijom 2 kluba,u ovom slučaju iz istog grada,ali ipak od 2 različita kluba.Prvi klub,koji je bio stariji,uspješniji i čija se tradicija preuzela je FK Rudar(Ljubija),nekadašnji drugoligaš SFRJ i polufinalista Kupa,klub osnovan 1924.godine,zeleno-crnih dresova.Do 70-ih je igrao u Ljubiji,a onda svoje mečeve igrao na Gradskom Stadionu u Prijedoru(udaljenost 12 km)..Drugi klub je OFK Prijedor,klub nastao 1965.godine,takođe fuzijom 2 Prijedorska kluba(Radnički i Željezničar).Taj tim je imao plavo-bijele dresove,igrao je na Gradskom Stadionu u Prijedoru,te je uglavnom bio trećeligaš SFRJ,ali bio je poprilično dobar klub.Tako da su se 1992.godine za dva kluba,Rudar(ljubija) i OFK Prijedor fuzionisali u jedan klub,koji ima današnji naziv FK RUDAR PRIJEDOR,koji ima crno-zelene i žuto-plave dresove,a stadion je "naslijedio" od OFK Prijedora,a tradiciju od Rudar Ljubije...Tako da te fuzije nisu toliko loša stvar..Ovo sa Slobodom i Olimpikom ima moju podršku,i ima vjerovatno svjetlu budućnost,ma šta god pričali ljudi koji su protiv ovoga..Pozdrav
Molim te da me provociras i ne prozivas, ja je nisam pronasao ja kazem sto je bilo na sastanku. Vozz od mene.gollum je napisao/la:Ništa, pitari neka preimenuju klub u FK Sarajevo 1946, Zeničani u NK Čelik 1945, a mi možemo opet vratiti u NK Željezničar. Tako ćemo se svi riješiti dugova, a historiju ostaviti, jer je Target očito pronašao rupu u zakonu za koju nije niko znao.hoshtapler je napisao/la:Jašta će, pa nije ovo film sa happy end-om. Novo ime, novi grb, klub bez dugova a historija kluba koji je ugašen. Aha. Provaljuješ se bezveze.TaRgEt_ je napisao/la: Hostapler kazem ti da ce se vratiti, vidjeces samo sabura i strpljenja.
Pa piše ti ovde,ostala je istorija Rudar(Ljubije),uspješnijeg i starijeg kluba,osnovanog 1924.godine u mjestu Ljubija,12 km od Prijedora..A OFK je "donirao" stadion" .Kapellen je napisao/la:djoleprijedor je napisao/la:Nema veze sa Slobodom ali ima sa temom...I FK Rudar Prijedor(puno ime,ne Rudar(P)..) je nastao fuzijom 2 kluba,u ovom slučaju iz istog grada,ali ipak od 2 različita kluba.Prvi klub,koji je bio stariji,uspješniji i čija se tradicija preuzela je FK Rudar(Ljubija),nekadašnji drugoligaš SFRJ i polufinalista Kupa,klub osnovan 1924.godine,zeleno-crnih dresova.Do 70-ih je igrao u Ljubiji,a onda svoje mečeve igrao na Gradskom Stadionu u Prijedoru(udaljenost 12 km)..Drugi klub je OFK Prijedor,klub nastao 1965.godine,takođe fuzijom 2 Prijedorska kluba(Radnički i Željezničar).Taj tim je imao plavo-bijele dresove,igrao je na Gradskom Stadionu u Prijedoru,te je uglavnom bio trećeligaš SFRJ,ali bio je poprilično dobar klub.Tako da su se 1992.godine za dva kluba,Rudar(ljubija) i OFK Prijedor fuzionisali u jedan klub,koji ima današnji naziv FK RUDAR PRIJEDOR,koji ima crno-zelene i žuto-plave dresove,a stadion je "naslijedio" od OFK Prijedora,a tradiciju od Rudar Ljubije...Tako da te fuzije nisu toliko loša stvar..Ovo sa Slobodom i Olimpikom ima moju podršku,i ima vjerovatno svjetlu budućnost,ma šta god pričali ljudi koji su protiv ovoga..Pozdrav
i cija je historija ostala ?
gollum je napisao/la:Ništa, pitari neka preimenuju klub u FK Sarajevo 1946, Zeničani u NK Čelik 1945, a mi možemo opet vratiti u NK Željezničar. Tako ćemo se svi riješiti dugova, a historiju ostaviti, jer je Target očito pronašao rupu u zakonu za koju nije niko znao.hoshtapler je napisao/la:Jašta će, pa nije ovo film sa happy end-om. Novo ime, novi grb, klub bez dugova a historija kluba koji je ugašen. Aha. Provaljuješ se bezveze.TaRgEt_ je napisao/la: Hostapler kazem ti da ce se vratiti, vidjeces samo sabura i strpljenja.
Tako nekako ispadegollum je napisao/la:Ništa, pitari neka preimenuju klub u FK Sarajevo 1946, Zeničani u NK Čelik 1945, a mi možemo opet vratiti u NK Željezničar. Tako ćemo se svi riješiti dugova, a historiju ostaviti, jer je Target očito pronašao rupu u zakonu za koju nije niko znao.hoshtapler je napisao/la:Jašta će, pa nije ovo film sa happy end-om. Novo ime, novi grb, klub bez dugova a historija kluba koji je ugašen. Aha. Provaljuješ se bezveze.TaRgEt_ je napisao/la: Hostapler kazem ti da ce se vratiti, vidjeces samo sabura i strpljenja.
pa vi ste vec svoje dugove pobrisali to promjenom sa NK na FK jel?gollum je napisao/la:Ništa, pitari neka preimenuju klub u FK Sarajevo 1946, Zeničani u NK Čelik 1945, a mi možemo opet vratiti u NK Željezničar. Tako ćemo se svi riješiti dugova, a historiju ostaviti, jer je Target očito pronašao rupu u zakonu za koju nije niko znao.hoshtapler je napisao/la:Jašta će, pa nije ovo film sa happy end-om. Novo ime, novi grb, klub bez dugova a historija kluba koji je ugašen. Aha. Provaljuješ se bezveze.TaRgEt_ je napisao/la: Hostapler kazem ti da ce se vratiti, vidjeces samo sabura i strpljenja.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.