FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

Raul_64
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la Raul_64 » 25 jul 2011, 19:16

Scof1eld je napisao/la::D
slika
slika

MAda kažu za ovog nabildanijeg da je fin momak.
pročitao sam negdje da kada ga je Udinese doveo u njihov dom za odgoj djece :mrgreen:
da i ako su mu nudili kuharicu i čistačicu nije ih želio jer navikao je sve sam raditi(17 godina je tada imao)
dobra radna etika,sumnjam da ce biti kao ovaj youtube igrač ali isto tako sumnjam da ce previše igrati.
Afelay oK,ali ovaj je ipak plaćen 30 miliona al eto ima se može se.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

Boateng_27
Kontakt:

Post Postao/la Boateng_27 » 25 jul 2011, 19:18

mandraX je napisao/la:maksuz selam za raju sa ss.ba

[youtube][/youtube]

8-)
:lol: :lol: :lol:
Ricardo Quaresma coming to Bosnia & Herzegovina :)

Zlatan Ibrahimović- 8 Seasons. 8 Years of Success. A season for the Ultimate Champion

Mandrak
Kontakt:

Post Postao/la Mandrak » 25 jul 2011, 19:22

Od nove Barcine 9-tke ocekujem golova, i to za izvoza.

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 25 jul 2011, 19:45

Portillo je napisao/la: Aj moRe. Kako cemo? :D
Ti izaberi. Nemoj samo novčano, ne želim da me prozivaju kako vam naplaćujem članarinu na forumu. :mrgreen:
Standardno: Potpis i avatar :?:
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 25 jul 2011, 19:58

mandraX je napisao/la:@Monolog,

slika

:mrgreen:
ovdje kao da Baho govori "in your face haters" :mrgreen:
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

DesimaL
Kontakt:

Post Postao/la DesimaL » 25 jul 2011, 21:13

Stoji mu dres ko salive
slikaslikaslika
Visca el Barça ! Mes que un club !

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 25 jul 2011, 21:16

Moram priznati da je Barca dobila fantastičnog igrača u mladom Alexisu Sanchezu. Govorio sam na temi Copa America o njegovim kvalitetima (uostalom, ne bi bez veze bio u dresu Katalonaca). Mislim da će se brzo adaptirati na sredinu i stil igre koji Blaugrana preferira, kao i sam Sanchez. Dakako, prvo će se morati izboriti za startnu postavu, ali optimističan sam po tom pitanju. Siguran sam da će barem polovinu utakmica početki od prve minute, osim ako ga ne spriječi "više sila". :mrgreen:

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 25 jul 2011, 21:20

Guardiola nek radi sta hoce,ja znam uglavnom da cu na sokeru derati sa Messi-Villa-A.Sanchez :lol:
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 25 jul 2011, 21:24

Portillo je napisao/la:
messilla je napisao/la:
Portillo je napisao/la:Za pola godine ce shvatit kakvo je go.vno pojo, osim ako je zadovoljan klupom.
Hahahaha , dobro bi bilo kad bi nas poštedio svojih gluposti.
A bilo bi takodjer dobro kada bi ti napisao jedan smislen post. Nece odigrati ni 15 punih utakmica ove sezone, ma kakvih 15, 10.
Monolog je napisao/la:Mogućnost rotacije, pobogu. Sigurno da će i Pedro i Villa ponekad biti na klupi, tako da će Alexis dobiti puno, puno prostora za igru. Dakle, od nekih 50+ utakmica koliko će Barca odigrati, siguran sam da će Sanchez početi barem polovinu, a nastupiće u barem 40-ak tekmi ukupno. Dakako, u slučaju da ne bude povrijeđen. Spreman sam za svaku opkladu. :D
Aj moRe. Kako cemo? :D

EDIT: Dresovi su vam fantasticni, poput rukometnih. :lol:
Trebace nam za one rukometne tekme i rezultate - kad igramo s Realom, Arsenalom itd....
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

Toxicity
Kontakt:

Post Postao/la Toxicity » 25 jul 2011, 21:35

DesimaL je napisao/la:Stoji mu dres ko salive
slika
K'o dijete pored Piquea čo'eče..
"Give me what I want and I'll go away"

"See you in another life, brother."

Real Madrid

DesimaL
Kontakt:

Post Postao/la DesimaL » 25 jul 2011, 21:37

Dylan Dog je napisao/la:Guardiola nek radi sta hoce,ja znam uglavnom da cu na sokeru derati sa Messi-Villa-A.Sanchez :lol:
:lol: :lol:
Stavrno barcelona ce imati strasan napad
Villa
Messi
Pedro
Afellay
Sanchez
I tu se moze dodati jos i iniesta.Pep ce imati mnogo tu kombinacija u napadu
------------------------messi(afellay)
villa(iniesta,sanchez,afellay)---------pedro(sanchez,iniesta,afellay)----
Zadnja izmjena: DesimaL, dana/u 25 jul 2011, 21:42, ukupno mijenjano 1 put.

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 25 jul 2011, 21:40

DesimaL je napisao/la:
Dylan Dog je napisao/la:Guardiola nek radi sta hoce,ja znam uglavnom da cu na sokeru derati sa Messi-Villa-A.Sanchez :lol:
Villa
Messi
Pedro
Afellay
Sanchez
I tu se moze dodati jos i iniesta.
Neka Inieste u veznom redu, kvalitetnih napadača ima na pretek. Valjda se i ovima izboriti za startnu (svima, osim Messija i eventualno Ville) a Andres je korisniji da šalje završne pasove. :D

DesimaL
Kontakt:

Post Postao/la DesimaL » 25 jul 2011, 21:44

Claus je napisao/la:
DesimaL je napisao/la:
Villa
Messi
Pedro
Afellay
Sanchez
I tu se moze dodati jos i iniesta.
Neka Inieste u veznom redu, kvalitetnih napadača ima na pretek. Valjda se i ovima izboriti za startnu (svima, osim Messija i eventualno Ville) a Andres je korisniji da šalje završne pasove. :D
Ma znam,ali Pep je dosta puta koristio iniestu na krilu,a kako sam čitao Soriano bi se trebo prikljuciti A-timu.Po meni solidan igrac,bio je najbolji strijelc segunda division sa 25 pogodaka ako se nevaram.

xaviesta
Kontakt:

Post Postao/la xaviesta » 25 jul 2011, 21:48

Iniesta je 50% slabiji na krilu, Afellay takodjer najbolje moze ponuditi samo na prirodnoj poziciji, tj u vezi. Bilo bi mi drago kad bi se doveo jos jedan iskusan napadac kao back-up, spominju se Forlan i Guiza, za prvog sam svakako ali u slucaju da ne dodje vise bih volio Soriana u prvom timu nego Guizu ili Trezegueta.

edit: Soriano je postigao 32 gola u Segundi, impresivno zaista. Steta sto nije par godina mladji.
Don't hate what you don't understand.

DesimaL
Kontakt:

Post Postao/la DesimaL » 25 jul 2011, 21:57

xaviesta je napisao/la:Iniesta je 50% slabiji na krilu, Afellay takodjer najbolje moze ponuditi samo na prirodnoj poziciji, tj u vezi. Bilo bi mi drago kad bi se doveo jos jedan iskusan napadac kao back-up, spominju se Forlan i Guiza, za prvog sam svakako ali u slucaju da ne dodje vise bih volio Soriana u prvom timu nego Guizu ili Trezegueta.

edit: Soriano je postigao 32 gola u Segundi, impresivno zaista. Steta sto nije par godina mladji.
Stvarno steta,gledo sam ga u barci B i stavrno ima tehniku,brzinu i jak je.Nadam se da ce mu Pep pruziti priliku

edit:Dali Sanchez ima pravo nastupa protiv reala u superkupu spanije ?

Zabac
Kontakt:

Post Postao/la Zabac » 25 jul 2011, 22:11

DesimaL je napisao/la:
xaviesta je napisao/la:Iniesta je 50% slabiji na krilu, Afellay takodjer najbolje moze ponuditi samo na prirodnoj poziciji, tj u vezi. Bilo bi mi drago kad bi se doveo jos jedan iskusan napadac kao back-up, spominju se Forlan i Guiza, za prvog sam svakako ali u slucaju da ne dodje vise bih volio Soriana u prvom timu nego Guizu ili Trezegueta.

Stvarno steta,gledo sam ga u barci B i stavrno ima tehniku,brzinu i jak je.Nadam se da ce mu Pep pruziti priliku

edit:Dali Sanchez ima pravo nastupa protiv reala u superkupu spanije ?
zasto ne bi imao pravo nastupa ?
Stranger in the night. SIDA in the morning!

xaviesta
Kontakt:

Post Postao/la xaviesta » 25 jul 2011, 22:17

Trebalo bi da ima, samo ne vjerujem da ce nastupiti u prvoj utakmici jer tek 8. pocinje sa pripremama.
Don't hate what you don't understand.

Mandrak
Kontakt:

Post Postao/la Mandrak » 25 jul 2011, 22:36

Upravo tako, Iniesta je ubjedljivo najjaci u vezi gdje njegov talenat dolazi do potpunog izražaja.
Procitah i ja za neke eventualne back-up napadace...Forlan bi bio pun pogodak, ali realno ne vjerujem da ima išta od toga...Guiza ili Trezeguet bolje da ne dolaze.

catalonia
Kontakt:

Post Postao/la catalonia » 25 jul 2011, 23:22

pa dresovi su fakat extra neznam u čemu je problem
.

Mandrak
Kontakt:

Post Postao/la Mandrak » 25 jul 2011, 23:28

catalonia je napisao/la:pa dresovi su fakat extra neznam u čemu je problem
Pa kakav problem :shock: nema nikakvih problema po pitanju dresova....dresovi su šminka neviđena ;)

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.