Studiranje
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Studiranje
U fazonu "**** te je li ovo matematika?"
Moze li mi neko da postavi neki video gdje je dobro objasnjena nacrtna geometrija ? projekcije pravca,ravni.. ?
"Hard work beats talent,when talent fails to work hard "
- FrancescoTotti
- Kontakt:
sta studiras??EdoMajka je napisao/la:Moze li mi neko da postavi neki video gdje je dobro objasnjena nacrtna geometrija ? projekcije pravca,ravni.. ?
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
GradjevinuFrancescoTotti je napisao/la: sta studiras??
Je li ko polagao b2 u goethe ili ösd skoro?
Sta te zanima pitajSheyi je napisao/la:Je li ko polagao b2 u goethe ili ösd skoro?

Haha zeznuto kod prof.RosicaEdoMajka je napisao/la:Moze li mi neko da postavi neki video gdje je dobro objasnjena nacrtna geometrija ? projekcije pravca,ravni.. ?

Da li se polaze po dijelovima i sad, citanje, slusanje, pisanje i pricanje, pa npr ako na prvom izlazenju polozis dvoje onda drugi put opet izadjes za ovo drugo dvoje i placas cijenu prema tome? 
I je li plaho tesko?
Treba mi da do augusta to zavrsim, a sad sam trenutno na pola A2, pa cu da krenem individualno na b1 i b2, sporo mi je ovako s grupom na kursu.

I je li plaho tesko?
Treba mi da do augusta to zavrsim, a sad sam trenutno na pola A2, pa cu da krenem individualno na b1 i b2, sporo mi je ovako s grupom na kursu.
Ma Rosic je ekstra samo Razo komplikuje,izgubio sam sexinxee je napisao/la:
Haha zeznuto kod prof.Rosica
- Evolution87
- Kontakt:
i meni sutra kolokvij iz nacrtne 

Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Sheyi je napisao/la:Da li se polaze po dijelovima i sad, citanje, slusanje, pisanje i pricanje, pa npr ako na prvom izlazenju polozis dvoje onda drugi put opet izadjes za ovo drugo dvoje i placas cijenu prema tome?
I je li plaho tesko?
U Banja Luci na Goethe-u npr. polozis citanje,pricanje..padnes pisanje..oni ti daju mogucnost da izlazis opet samo na pisanje,vjerovatno se koristi isti sistem i kod ostalih..Samo moja ti je preporuka da u jednom komadu rijesis..Do augusta ? Imas dovoljno vremena..znaci samo vjezbaj,radi,gledaj filmove s njemackom sinhronizacijom i polozit ces aBd..
A to sto grupises dva po dva..sumnjam..mogu oni tebi dati da u jednom danu polazes citanje ,pisanje,sutradan pricanje i slusanje...to vec moze

Zaboravio sam napisati, ali ti si vec dao odgovor.xinxee je napisao/la:Sheyi je napisao/la:Da li se polaze po dijelovima i sad, citanje, slusanje, pisanje i pricanje, pa npr ako na prvom izlazenju polozis dvoje onda drugi put opet izadjes za ovo drugo dvoje i placas cijenu prema tome?
I je li plaho tesko?
U Banja Luci na Goethe-u npr. polozis citanje,pricanje..padnes pisanje..oni ti daju mogucnost da izlazis opet samo na pisanje,vjerovatno se koristi isti sistem i kod ostalih..Samo moja ti je preporuka da u jednom komadu rijesis..Do augusta ? Imas dovoljno vremena..znaci samo vjezbaj,radi,gledaj filmove s njemackom sinhronizacijom i polozit ces aBd..
A to sto grupises dva po dva..sumnjam..mogu oni tebi dati da u jednom danu polazes citanje ,pisanje,sutradan pricanje i slusanje...to vec moze

Mislio sam napisati to ako od 4 padnes dva onda se ponovo prijavis samo za ta dva sto si pao, i ne placas punu cijenu.
Hvala ti, ne preostaje mi nista drugo kad sam vec dobio sansu da se izvucem odavde, moram to iskoristiti.
Valja sutra polozit hemiju, dzaba je ... @NKMramor, brate javi se 

FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Kako ide na kolokvijima brucoši ?
Meni danas u sred ispita alarm
Kaže mi profesorica "Belmine, rano ustaješ" i ništa nastavi dalje. 
Najbolje je sjediti ofanzivno kad su ovi ispiti.

Meni danas u sred ispita alarm

Najbolje je sjediti ofanzivno kad su ovi ispiti.

- Evolution87
- Kontakt:
Prvi ispit, 18% uradio 

Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
-
- Kontakt:
je*eš faks na kojem je matematika najlakši predmet
studiram etf, kolokvijumi kreću od sljedeće sedmice i već kontam da prođem 4 predmeta, a za fiziku i oe nek su mi božanske sile na pomoći 

Životni saputnik! 1921
Dosta vas ce kontati da polozi sve predmete, pa onda poslije prvih parcijala to se prepolovi i pojavi se bruku onih "hajde dobro, bar sam nesto polozio", pa nakon drugih parcijala se pojave i oni koji vec neke predmete ostavljaju za septembar, a da nesto poloze sad na januarskom popravnom, a ko se i do tad ne probudi, dogodine ga ceka opet isto 

Ja konto ti yebač, a sve s muškadijom ispred faxa stojiJHam je napisao/la:Dosta vas ce kontati da polozi sve predmete, pa onda poslije prvih parcijala to se prepolovi i pojavi se bruku onih "hajde dobro, bar sam nesto polozio", pa nakon drugih parcijala se pojave i oni koji vec neke predmete ostavljaju za septembar, a da nesto poloze sad na januarskom popravnom, a ko se i do tad ne probudi, dogodine ga ceka opet isto

I had an appointment with you tonight… in Samarra.
Prvo ucenje pa onda...Dex je napisao/la:Ja konto ti yebač, a sve s muškadijom ispred faxa stojiJHam je napisao/la:Dosta vas ce kontati da polozi sve predmete, pa onda poslije prvih parcijala to se prepolovi i pojavi se bruku onih "hajde dobro, bar sam nesto polozio", pa nakon drugih parcijala se pojave i oni koji vec neke predmete ostavljaju za septembar, a da nesto poloze sad na januarskom popravnom, a ko se i do tad ne probudi, dogodine ga ceka opet isto

7 komada, 2 za jedan dan, 1 u nedjelju...nabrijava shankanje xd
★ 38 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
Najljepsa drogo ovoga svijeta, tvoj sam ovisnik!
Najljepsa drogo ovoga svijeta, tvoj sam ovisnik!
Nećemo položit' hahaAsharaK je napisao/la:Valja sutra polozit hemiju, dzaba je ... @NKMramor, brate javi se