Real Madrid CF (oficijelna tema)

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko

Jeste li zadovoljni igrom i rezultatima Reala pod palicom Zidanea?

1. Jesam
103
42%
2. Igrom jesam, rezultatima nisam
13
5%
3. Igrom nisam, rezultatima jesam
74
30%
4. Nisam
56
23%

Ukupno glasova: 246

don Ciro
Kontakt:

Re: Real Madrid C.F.

Post Postao/la don Ciro » 07 okt 2009, 12:05

Santiago_Bernabeuo je napisao/la:Dva dana u Madridu se nalazio Roberto Carlos koji je imao neki poslovnih,osobnih obaveza,pa su novinari Madridskog AS-a imali sa njim intervij:

AS:Kako vas je fino vidjeti ovuda po Madridu?
R.Carlos:Vec sam ovdje par dana morao sam da rijesim neke osobne stvari,takodjer moja zena Mariana da bolje upozna Madrid,mjesto gdje sam bio veoma sretan.
AS:Istina da si se ozenio u Junu?
R.Carlos:Da , i vrlo sam sretan.Cekamo dijete,bice mi to osmo,jos je rano da saznamo hoceli biti musko o zensko,al ako bude zensko dacemo joj ime Manuela.Iskoristili smo dolazak u Madrid i kupili robe za bebu.
AS:Vjerujem da si svojoj izabranici pokazao Bernabeuo?
R.Carlos:Pokazao sam joj najbitnija mjesta kuda sam se krecao.Naravno da smo obisli,muzej takodjer,i vidjela je tu svu moju historiju u klubu.
AS:Sta ima u zivotu?
R.Carlos:Dalje sam u Fenerbahce,ovo mije 3godina ,al imam dogovoreno vec da u Decembru napustim.
AS:Sta mi kazes!
R.Carlos:Da,imam 36 godina i ostalo mije jos 2 godine od Fudbala,tako da bi voleo da se vratim u Brazil ili neku ekipu tamo.Nedostaje mi moja Familija,kuca,moja zemlja..
AS:Imas li ponuda?
R.Carlos:Ima intresa nekih ekipa,al takodjer ima druga opcija..
AS:Koja?
R.Carlos:Bio bi spreman da igram sest mjeseci za Real Madrid bez plate,od januara do juna.Mozda posle ostanem godinu dana vise.
AS:Jeli ti to govoris ozbiljno?
R.Carlos:Naravno.Volio bi jako,u Madridu sam prosao nevjerovatne godine,osvojio sam sve,i ubjedio se da je to moja kuca.
AS:Florentino Perez je rekao da bi voleo da budete dio Real Madrida?
R.Carlos:Vrlo je bitno za mene vratit se Real Madridu,naravno zeleo bi kao igac,al ako nije moguce voleo bi ovdje raditi sa mladjima sa juniorima,kadetima,o pjetlicima,i pokazati im sve sto ja znam.
AS:A ako reknu da?
R.Carlos:Volim i spreman sam dase vratim.
AS:Pricalo se da nisi dobrim odnosima bio neko vrijeme sa Floretinom?
R.Carlos:Nikad nisu bile lose,uvjek smo bili dobri.Istina je da nije bio blizak napocetku kao sa igracima koji su dosli u njegovo vrijeme jer sam bio igrac koji je dosao u klub iz epohe L.Sanza.Moram da kazem da se uvjek odnosio dobro sa mnom.Istina je da su i tadasnji Galaktikosi dobivali vise novca od mene,al nikad nisam rekao nijetnu visoku rijec o tome,bio sam zadovoljan sa svojim i voleo sam da igram.Ja uvjek pricam o Florentinu dobro.Prosle su godine al on je isti,nije se nimalo promjenio.
AS:Kako vidis Madrid?
R.Carlos:Vidim ga velikog,bezobzira na poraz protiv Seville u nedalju.Mora da se prizna da Sevilla ima takodjer 4 igraca velikog nivela,i na Pizjuanu nikad nije bilo lako pobjediti.Sevilla,Barcalona,Bilbao,za mene zadovoljstvo,to su stadioni najtezi na kojima sam igrao u Spanskoj ligi.
AS:Vi vidite Real Madird velikim,ali ima puno kritike na njihovu igru?
R.Carlos:Dobro,to je normalno.Sada moraju da pocnu ispocetka.Nista se nemijenja lako tek godinom,Madrid ima ekipu cjelu koja moze da osvoji Ligu prvaka na Bernabeuo,to je ono sto je najbitnije ovo godine.Treba imati smirenenost,vratit se dobroj igri i postizati golove.
AS:Pellegrini je cesto kritikovan?
R.Carlos:Kritika u Madridu je normalna,kao na trenere tako na igrace.Nista se nije promjenilo godinama je tako.Pellegrini je pokazao u Spaniji da razumje dobro u fudbal i to mora da se postuje.
AS:Jeste li vidjeli kako je bio los Marcelo protiv Navasa?
R.Carlos:Ima igraca koje je vrlo tesko zaustaviti,a Navas je to sigurno.Taj decko ima nevjerovatni kreativnost,veliki je igrac,a Marcelo mora da se probudi i da nastavi sa radom.
AS:Kako vidite Kaku?
R.Carlos:Ja ga uvijek vidim dobro.Kaka i ja smo u repki skupa igrali,protiv Cristiana nikad nisam igrao,Za mene Kaka je broj 1 na svijetu i to nemam sumnje.
AS:Jeste li vidjeli nemogucu paradu Ikera na Pizjuanu?
R.Carlos:Vidio ju je cijeli svijet.Iker zivi u nevjerovatnoj momentu formi.Drago mije zbog njega jer mije dobar prijatelj.Nadam se da cemu ici sve dobro stvari.
AS:Znaci, :?: dolazis u Januaru :?:
R.Caralos:Daj boze...
Roberto Carlos ,MAJSTOR najbolji lijevi bek REALA u proslosti i buducnosti takav se vise neradja,Imao je karakter,bio uvjek raspolzen,brz,da negovrimo o njegovim fudbalkim potezima na terenu,TOP u nogi.tukao je obedvijema,A lijevica je bila BOMBA.uhhhhhhhh sjecam se onog gola kad je FRANCUZIMA zabio,pa KHANU 42m,HESPU sa 35m.i jos desetine destine golova,sjecam se koliko je puta zapusao one golove sa ivice 16,7 metara ravno po sredini :lol: :lol: pa u sesnestercu kad je inderkt jedan dodir i ROBERTO CARLOS puca mreza odma

majestic24
Kontakt:

Post Postao/la majestic24 » 07 okt 2009, 12:05

Karim Benzema šokirao je čelnike Real Madrida izjavom kako ne želi igrati u vrhu napada sa Raulom te kako je bjesan činjenicom da je stalno rotiran u utakmicama. Francuski napadač koji je sklon promjenama raspoloženja bjesnio je na trenera Manuela Pellegrinija nakon poraza u Sevilli, kada je ponovno zamijenjen unatoč obećanju da će odigrati čitav susret. Kako saznajemo Benzemino ponašanje nije dobro došlo na Bernabeu te da će se njegovo ponašanje ozbiljno odraziti na ukupno stanje u momčadi. Pojačanje vrijedno 35 miliona Eura vjeruje kako ga igra s Raulom u vrhu napada sprječava u pokazivanju svog talenta, a razlozi su tromost Madridovog kapitena. Pellegrini je odabrao poslušati mladu zvijezdu stajajući mirno dok je Francuz pjenio o tome kako je njegovo pravo igrati čitavu utakmicu nakon što je doveden za toliko mnogo novca iz Lyona. Izljev bjesa ovoga igrača i Pellegrinijeva nemogućnost reagiranja pokazuje samo činjenicu koliko utjecaja ovaj trener ima u klubu. Tijekom Ljetnog transfer perioda Chileanski trener je planirao zadržati Alvara Negreda i iskoristiti tih 35 miliona Eura da bi sačuvao Wesley Sneijdera i Arjen Robbena, ipak predjsednik Florentino Perez imao je zacrtano dovođenje zvučnog imena u vrh napada i kupovina Benzeme je ostvarena. Taj potez bi mogao biti mač sa dvije oštrice jer se prvi znaci njegovog temperamenta polako ali sigurno pokazuju. Pellegrini je u drugu ruku prije tog transfera dao do znanja Perezu kako je njegovo mišljenje da mladi Benzema ipak nije dovoljno zreo za prelaz u Real Madrid, dok je tada predsjednik takva savjete odbacivao sa smješkom.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13

..:::The Black Mamba Strikes Again::...

juzni vjetar!
Kontakt:

Post Postao/la juzni vjetar! » 07 okt 2009, 12:06

vidi sve sva ova djeca navijaju za real madrid od kako su ronaldo i kaka presli :lol:
FIGO jos 2000g presao ,a REAL makar i proda,a RONALDINJO smijesno.DEBELI je najbolji igrac svih vremena svi su ucili ovi od njega,zavolio sam fudbal zbog RONALDA debelog MAJSTORSantiago_Bernabeuo

Pošalji privatnu poruku
a taj debeli je najbolju sezonu imao u barci kada je i prvi put proglasen za igraca svijeta :lol: figo je 2000 kakve veze ima to kada je presao ovaj vas strucnjak kaze da barca ne prodaje igrace preko 30 miliona presao :lol:
La liga * Winners (9):
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):

Los Colchoneros !

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 07 okt 2009, 13:09

Koliko informacija za preradit...hajmo redom..prvo Romario te barcine transfer postavlja na odgovarajučoj temi ;)
siguran sam u dolazak Carlosa kao igrače a ne samo savjetnika jer i sa svojih 36 je bolji nego Marcelo...poslije polu sezone vjerujem da če ostati u stručnom štabu Pelegrinia(ako ostane)...a u izjavu Benzeme nevjerujem...da nije možda AS ili El Mundo..ako je to izjavio fino na klupu par utakmica pa nek gleda 32 godišnjaka kako trči za svoj klub...
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

majestic24
Kontakt:

Post Postao/la majestic24 » 07 okt 2009, 14:00

Karim_Madrid je napisao/la:potpisujem to je reko.....iskrica ima svagdje,KARIM KARIM je u REALU neeeeeee MAN.UND.crknite
Boli me qrac sta je on u Realu. Mislis da je njemu stalo do Reala???? Sine,samo su pare u pitanju,nis vise. Njemu je vazno da on svoju statistiku nabija,nista drugo. Zato se non-stop i zali. Sto se Berbatov nezali u Manchesteru, ili npr Inzaghi u Milanu??? Zato sto vole taj klub. Nije im vazno da li ce imati 30 golova na kontu na kraju sezone, vazno je da svojim zalaganjem pokazu da su vrijedni da igraju za taj klub.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13

..:::The Black Mamba Strikes Again::...

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 07 okt 2009, 14:22

majestic24 je napisao/la:
Karim_Madrid je napisao/la:potpisujem to je reko.....iskrica ima svagdje,KARIM KARIM je u REALU neeeeeee MAN.UND.crknite
Boli me qrac sta je on u Realu. Mislis da je njemu stalo do Reala???? Sine,samo su pare u pitanju,nis vise. Njemu je vazno da on svoju statistiku nabija,nista drugo. Zato se non-stop i zali. Sto se Berbatov nezali u Manchesteru, ili npr Inzaghi u Milanu??? Zato sto vole taj klub. Nije im vazno da li ce imati 30 golova na kontu na kraju sezone, vazno je da svojim zalaganjem pokazu da su vrijedni da igraju za taj klub.
:shock: zašto Berbatov pored toliko istinskih Manchesterovih legendi...kakvo je to poređenje sa Inzagijem :o šta da nevoli Milan otišao bi u Cievo i zabijao golove...daje Benzemu do statistke ostao bi u Lyonu još koju godinu da je poveča..al ne napravio je korak naprijed u karijeri svjestan je i sam da neče zabiti bar u prvoj sezoni toliko golova koliko bi zabio da je ostao u Lyonu...kao i Berbatov može imati statistiku al ne i trofeje ako si ih tako poredio...neznam što komentiramo ove trač novine al ponavljam ako je izjavio mlad je naucice...bar "modela" u realu nedostaje što se tiče odgoja preko Raula....Iker...Kaka....Ramos...

21
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

23 KING JAMES
Kontakt:

Post Postao/la 23 KING JAMES » 07 okt 2009, 14:42

svašta sam čuo al ovo je
benz se treba malo smirit pogotovo zbog jedne stvari on u Realu pored sebe ima možda i trojicu boljih napadača trenutno no dvojica su već stari tako da će doć njegovo vrijeme
Iker
Pepe Albiol
Ramos Arbeloa
Lass Xabi
CR9 Kaka Marcelo
Higuain
Evropski prvaci za sezonu 2oo9/2o1o

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 08 okt 2009, 11:39

Guti: "Treba nam vremena da postanemo momčad kao Barcelona"

Vezni nogometaš madridskog Reala Guti kaže kako njegovoj momčadi treba više vremena prije nego što postane sjajna ekipa poput Barcelone, a dodaje kako su svi u klubu iznenađeni kritikama upućenim treneru Manuelu Pellegriniju nakon prvog poraza u sezoni od Seville.

"Iznenađen sam zbog sumnji u Pellegrinija nakon onoga što se dogodilo prošlog vikenda. Nitko ne može stvoriti šampionsku momčad u samo šest tjedana. Sa igračima kakve imamo, bit će teško ako ne počnemo brzo igrati dobro. Ako budemo imali dovoljno vremena, postat ćemo sjajna momčad, mislim da je vrijeme jedina razlika u odnosu na Barcelonu. Oni imaju sjajnu momčad, a mi još uvijek ne." rekao je Guti.

Iskusni nogometaš je priznao kako nije očekivao da će igrati onoliko koliko igra na početku sezone, a nerado priznaje i kako cijeni trenera najvećeg rivala: "Mislio sam da ću imati manju minutažu. Iako me boli to reći, sviđa mi se Guardiola kao trener."
AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 08 okt 2009, 12:04

rano ste poceli kritikovati cika Pelegrinija :D covek ipak nije carobnjak :D
1974---1975---1976---2001---2013---2020

don Ciro
Kontakt:

Post Postao/la don Ciro » 08 okt 2009, 13:23

Raul_64 je napisao/la:
:shock: zašto Berbatov pored toliko istinskih Manchesterovih legendi...kakvo je to poređenje sa Inzagijem :o šta da nevoli Milan otišao bi u Cievo i zabijao golove...daje Benzemu do statistke ostao bi u Lyonu još koju godinu da je poveča..al ne napravio je korak naprijed u karijeri svjestan je i sam da neče zabiti bar u prvoj sezoni toliko golova koliko bi zabio da je ostao u Lyonu...kao i Berbatov može imati statistiku al ne i trofeje ako si ih tako poredio...neznam što komentiramo ove trač novine al ponavljam ako je izjavio mlad je naucice...bar "modela" u realu nedostaje što se tiče odgoja preko Raula....Iker...Kaka....Ramos...

21
ma sta ti znas o REAL MADRID.gluposti tu valjas INZAGHI CHIVEO...to tije ko kad bi reko RAUL ALMERIA....Benzema je imao u planu jos godinu da ostane al dolazak florentina je otislo drugim putem tako je izjavio preds.Lyona.a njegov san je bio REAL,kao sto je Dzeke MILAN...koda svi su za pare.normalno je da je za pare isto svi rade za pare,al kad pare i klub dobiva od navijaca marketing itd...

23 KING JAMES
Kontakt:

Post Postao/la 23 KING JAMES » 08 okt 2009, 15:11

Saurman je napisao/la:rano ste poceli kritikovati cika Pelegrinija :D covek ipak nije carobnjak :D
konačno i od tebe jedna pametna
Iker
Pepe Albiol
Ramos Arbeloa
Lass Xabi
CR9 Kaka Marcelo
Higuain
Evropski prvaci za sezonu 2oo9/2o1o

-Barcelona-
Kontakt:

Post Postao/la -Barcelona- » 08 okt 2009, 15:14

23 KING JAMES je napisao/la:
Saurman je napisao/la:rano ste poceli kritikovati cika Pelegrinija :D covek ipak nije carobnjak :D
konačno i od tebe jedna pametna
tvoju jos cekamo :mrgreen:
DŽEKO, KONAČNO, POTPISAO ZA CITY!

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 08 okt 2009, 18:35

potpisujem to je reko.....iskrica ima svagdje,KARIM KARIM je u REALU neeeeeee MAN.UND.crknite
Eh , ovo se vec zove bolest .. Gluho bilo , pomaknite se s mjesta ... I sta imas s tim sto je u Realu .. Kad je Manchester opet jaci/bolji, i bez njega .. Samo ce vam samo zadavati glavobolje .. Sa Ronaldom , Kakom i Raulom ste imali spicoke ne znam sto vam je on trebao .. Ali to su te pare , samo nagomilaj zvjezdice ...

juzni vjetar!
Kontakt:

Post Postao/la juzni vjetar! » 08 okt 2009, 18:52

Eh , ovo se vec zove bolest .. Gluho bilo , pomaknite se s mjesta ... I sta imas s tim sto je u Realu .. Kad je Manchester opet jaci/bolji, i bez njega
arsenal bolji od barce po ovom strucnjaku i manchester bolji od reala :o da nisi ti zoran suko posto ona ovako hvali engleske klubove i moze provaliti takvu glupost :o :o
La liga * Winners (9):
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):

Los Colchoneros !

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 08 okt 2009, 19:43

arsenal bolji od barce po ovom strucnjaku i manchester bolji od reala :o da nisi ti zoran suko posto ona ovako hvali engleske klubove i moze provaliti takvu glupost :o :o
Jel ti ga sukno Suko ? 8-)
Naravno da je velika cetvorka iz Engleske numero uno .. Jos dodas Barcelonu i to ti je top 5 ekipa ;)

A_d_0
Kontakt:

Post Postao/la A_d_0 » 08 okt 2009, 19:54

i izostavis Liverpool i dodas Real ili Milan...

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 08 okt 2009, 21:51

Zasto bi dodavao Real i Milan .. Slabasne su to ekipe .. Milan prosle sezone bio u kupu , a Real dalje od osmine finala ne moze evo 5 godina nazdravlje ;)

A_d_0
Kontakt:

Post Postao/la A_d_0 » 08 okt 2009, 21:58

OTNYS_YNWA je napisao/la:
Zasto bi dodavao Real i Milan .. Slabasne su to ekipe .. Milan prosle sezone bio u kupu , a Real dalje od osmine finala ne moze evo 5 godina nazdravlje ;)
a vi pjevate PRODJE LJETO TRIDESETO. ;) ;)

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 08 okt 2009, 22:06

Ne kontam ? :(

-Barcelona-
Kontakt:

Post Postao/la -Barcelona- » 08 okt 2009, 22:08

OTNYS_YNWA je napisao/la:
Ne kontam ? :(
koliko godina niste osvojili titulu engleskog prvaka :?:
DŽEKO, KONAČNO, POTPISAO ZA CITY!

Odgovori

Natrag na “Real Madrid CF”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.