Navijaci..
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: Navijaci..
spartaku u varsavi pala tri transa i jedna zastava..
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X
Ako mislis na ovaj "crossfire" to ti je isto fazon kod Skripara, a ova juznjacka kod Torcide. Al ne bih rekao da su Torcidasi nacisti, to je vise jug dalmacija ovo ono.Sarajlijc@ je napisao/la:De brate sto postavljas ove naciste![]()
Nevjerovatno koliko se stilovi razlikuju od drzave do drzave.
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."
Palo je njima Stevie jos nesto u skorije vreme,samo nije to za siri auditorijum.Bruka brate !!!STEVIE je napisao/la:spartaku u varsavi pala tri transa i jedna zastava..
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....
-
UltrasPassion
- Kontakt:
PAOK Salonik
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
-
UltrasPassion
- Kontakt:
Ascoli
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
-
UltrasPassion
- Kontakt:
Atalanta

FC Basel

http://www.europeanultras.com/category/ ... as-photos/" onclick="window.open(this.href);return false;

FC Basel

http://www.europeanultras.com/category/ ... as-photos/" onclick="window.open(this.href);return false;
Atalantini ultrasi su ekstra. Gledao sam im vodju na youtubeu. Covjek je pravi ultras zivi primjerak svega sto ta rijec znaci. Nevjerovatno postovanje u gradu. nekako su svi kao familija. Bez onih laznih napumpavanja i glume.UltrasPassion je napisao/la:Atalanta
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."
Pa najjaci su bili u Italiji,nego se raspala BNA ekipa.
Mi smo imali vodju koji je bilo toliko nalik tom njihovom. Ali on ode i raspade se sve. Eto sta znaci autoritet u grupi covjece .Tribalian je napisao/la:Pa najjaci su bili u Italiji,nego se raspala BNA ekipa.
Mislim da je BNA imala pravilo jedno,u grupi ne moze biti niko mladji od 25 godina i nizi od 1.80mVolimTz je napisao/la:Mi smo imali vodju koji je bilo toliko nalik tom njihovom. Ali on ode i raspade se sve. Eto sta znaci autoritet u grupi covjece .Tribalian je napisao/la:Pa najjaci su bili u Italiji,nego se raspala BNA ekipa.
To je to, kad izbije neko sranje nema povlacenja.Tribalian je napisao/la:Mislim da je BNA imala pravilo jedno,u grupi ne moze biti niko mladji od 25 godina i nizi od 1.80mVolimTz je napisao/la:Mi smo imali vodju koji je bilo toliko nalik tom njihovom. Ali on ode i raspade se sve. Eto sta znaci autoritet u grupi covjece .Tribalian je napisao/la:Pa najjaci su bili u Italiji,nego se raspala BNA ekipa.
preko 150 navijaca legie zaustavljeni na granici ruskoj, uvijek neka s-ranja s rusima
Bice zanimljivo veceras u Moskvi 
Zavisi,ko zna sta ce ruska policija jos da spremi Poljacima.A sve oci su uprte u Fratriu,znaju oni zasto,jel tako SteveTetrijeb je napisao/la:Bice zanimljivo veceras u Moskvi
nevjerujem, ovi sto su vraceni su bila glavna grupa ultrasa legie i s njima je bila koreografija, transovi etc.Tetrijeb je napisao/la:Bice zanimljivo veceras u Moskvi
@Trib: tako je brate
U navijackim sam vodama jedno 10 godina al izgleda da opet zaostajem za vama dvojicom odakle vam te silne informacije
Da li to Fratria sprema revans za one zastave sto su pale
Sta da sprema,kad sto rece Steve ,glavnina Poljaka vracena,nisu ludi da koreo i zastave puste simpatizerima,ako ce Fratria da bije onaj cirkus u dresovima,onda svaka im cast...Tetrijeb je napisao/la:U navijackim sam vodama jedno 10 godina al izgleda da opet zaostajem za vama dvojicom odakle vam te silne informacije![]()
![]()
![]()
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Tetrijeb ma kakvi oni pojma nemaju 
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
A ja taman pomislio da si nesto pametno napisaoSarajlijc@ je napisao/la:Tetrijeb ma kakvi oni pojma nemaju
Ne znam bas kakve firme imaju ali mec Totenham i Hearts se cini isto da bi mogao biti zanimljivi.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.