FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Ma ne želim se više ubjeđivati. Zar ima iko normalan ko bi mogao podržavati ljude koji su od Željinih para kupovali kuće, vikendice, wellness centre, auta, slali ljude da se tuku sa Manijacima, slali ljude da tuku Faruka... i još govore da ih je stid nas koji smo protiv uhljupa... sramota...
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Faruk je sebi direktor Logosofta,a ne Želji ili meni...vidjeli smo rezultate njegovog rada u zadnje dvije godine...vidjeli smo kakve je sve strucnjake dovodio na klupu...vidjeli smo kakvi su igraci dovođeni kao "strašna" pojacanja...vidjeli smo bojkot igraca zbog neisplacenih 5 plata...vdijeli smo parole i skandiranje manijake tokom citave sezone,zatim i bojkot u jednom djelu sezone i šta su porucili upravi na cijem je celu Faruk...itd itd ima toga još da nabrajam dva dana ako treba...pametnom dosta.bistrikboy je napisao/la:Faruk je direktor komapnije cija se vrijednost procjenjuje na 16 miliona marakadrop je napisao/la:Možda bi bilo najbolje ništa ne dirati...ostaviti Faruka,Samira,Hotica i ostale velikane pa možda i dogodine konacno ispadnemo iz lige,ali **** i to bitno je da se dugovi vracaju![]()
![]()
i da se ne kupuju auta (iako Faruk ima novu mečku)...bitno je da se ovih 5 godina radi svijetla obraza i da Faruk uredno argumentuje svaku potrošenu marku
![]()
![]()
![]()
Zbog takvih dušebrižnika i cuvara interesa kluba Željo je danas pred samom provalijom.
Stid me ko se sve danas naziva navijacem Želje![]()
![]()
![]()
![]()
ON je iz svog džepa dao oko 300k maraka za ove dvije godine,ne kao vlasnik logosofta vec kao Faruk T.,a na stranu 200k od Logosofta sto smo dobili...
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja
Opet ti. Ko je ovdje rekao da je Faruk trebao ostati? Ovdje se govori da Žujo ne zaslužuje da se vrati u Želju.drop je napisao/la:Faruk je sebi direktor Logosofta,a ne Želji ili meni...vidjeli smo rezultate njegovog rada u zadnje dvije godine...vidjeli smo kakve je sve strucnjake dovodio na klupu...vidjeli smo kakvi su igraci dovođeni kao "strašna" pojacanja...vidjeli smo bojkot igraca zbog neisplacenih 5 plata...vdijeli smo parole i skandiranje manijake tokom citave sezone,zatim i bojkot u jednom djelu sezone i šta su porucili upravi na cijem je celu Faruk...itd itd ima toga još da nabrajam dva dana ako treba...pametnom dosta.
Slušaš li ti sebe uopšte, stavljaš Faruka u isti koš sa Žujom.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
ko tebe šta pita uopšte?? što ti moraš biti svakom loncu poklopac??Virtu4l je napisao/la:Opet ti. Ko je ovdje rekao da je Faruk trebao ostati? Ovdje se govori da Žujo ne zaslužuje da se vrati u Želju.drop je napisao/la:Faruk je sebi direktor Logosofta,a ne Želji ili meni...vidjeli smo rezultate njegovog rada u zadnje dvije godine...vidjeli smo kakve je sve strucnjake dovodio na klupu...vidjeli smo kakvi su igraci dovođeni kao "strašna" pojacanja...vidjeli smo bojkot igraca zbog neisplacenih 5 plata...vdijeli smo parole i skandiranje manijake tokom citave sezone,zatim i bojkot u jednom djelu sezone i šta su porucili upravi na cijem je celu Faruk...itd itd ima toga još da nabrajam dva dana ako treba...pametnom dosta.
Slušaš li ti sebe uopšte, stavljaš Faruka u isti koš sa Žujom.
Uostalom ti se vec izjasnio javno na ovom forumu da bi me banovao nakon 5 postova (da se ti pitaš) i prema tome nemoj mi se obracati više nikako...vidiš li da te ignorišem i ne želim apsolutno da s tobom polemišem oko bilo cega.
doviđenja i prijatno.
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja
Obožavam poklapati lonce kao što si ti, one koji mlate praznu slamu. Dokazano je da si protivnik svega što je dobro, da si kontraš. Sa mnom ne možeš polemisati, ja ulazim u polemiku samo onda kada sam 100% siguran da sam u pravu, kad postoji i najmanja šansa da nisam u pravu, uopšte ne komentarišem. Možeš ti mene ignorisati koliko hoćeš, ali ja nikako ne mogu ignorisati gluposti koje konstantno pišeš. Ovo čitaju apsolutno svi i ne želim da se na ovaj način kompromituju navijači Želje.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
a sta bi ti ?Virtu4l je napisao/la:Ma ne želim se više ubjeđivati. Zar ima iko normalan ko bi mogao podržavati ljude koji su od Željinih para kupovali kuće, vikendice, wellness centre, auta, slali ljude da se tuku sa Manijacima, slali ljude da tuku Faruka... i još govore da ih je stid nas koji smo protiv uhljupa... sramota...
jesil zadovoljan zeljom zadnjih par godina?
sta se desilo pozitivno u zelji?
bolje i promjena na gore nego ovo stagniranje ovako je moglo jos godinu i propali bi...
sta ocekujes da arapi kupe zelju budite realni jos 10 godina najmanje ce se lopovi smjenjivati
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
- dolina cupova
- Kontakt:
vidite ba da ovaj zivi u nekom virtualnom svijetu razumite momka ja kako vidim svi se raduju povratku zuje naravno da ce nekoliko neotesanih kloceva uvijek biti protiv ali dobro ko ih j....
http://www.themaniacs.orgdolina cupova je napisao/la:vidite ba da ovaj zivi u nekom virtualnom svijetu razumite momka ja kako vidim svi se raduju povratku zuje naravno da ce nekoliko neotesanih kloceva uvijek biti protiv ali dobro ko ih j....
Idi na sekciju koja se zove FORUM, pa provjeri koliko je istinita tvoja izjava "da se svi raduju povratku Žuje", mislim da ćeš onda skontati ko je neotesani kloc.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Hmmmm, vidim neki pisu bukvalo svaku rijec koju je neko drugi napisao na forumu tm.org, ne zelim da ulazim u raspravu ali ako nemas svoje misljenje bolje ti je suti...
Licno nisam za Zuju, ali boljeg nemamo! Faruk je imo dva mandata, i nista nije uradio, nije smanjio dug, vec je on porastao, nije doveo igraca koji zna igrat lopte, molio je po novinama za pomoc, nije naso glavnog sponzora, igraci nisu dobijali plate,dovodli su se razno razni treneri koji su smece, nije imao autoritet, zapravo nije imao nista! Dosta mi je zelje koji ne moze pobijedit 2 god na starni, koji se vec trecu god bori za opstanak do zadnja 2 kola!
Zujo je davno napravio dug, koji je jos tu, sad je opet presjednik treba mu dat sansu, sacekat i vidjet na cemu smo a ne unaprijed osudzivat, zar ima neka ekipa u BiH koja nije u dugovanjima??? Nema, toga ce uvijek biti! Uglavnom sve ce se znat ubrzo na cemu smo, cekamo na uspjehe 6 god, e pa vala mozemo sacekat jos par mjeseci....
Licno nisam za Zuju, ali boljeg nemamo! Faruk je imo dva mandata, i nista nije uradio, nije smanjio dug, vec je on porastao, nije doveo igraca koji zna igrat lopte, molio je po novinama za pomoc, nije naso glavnog sponzora, igraci nisu dobijali plate,dovodli su se razno razni treneri koji su smece, nije imao autoritet, zapravo nije imao nista! Dosta mi je zelje koji ne moze pobijedit 2 god na starni, koji se vec trecu god bori za opstanak do zadnja 2 kola!
Zujo je davno napravio dug, koji je jos tu, sad je opet presjednik treba mu dat sansu, sacekat i vidjet na cemu smo a ne unaprijed osudzivat, zar ima neka ekipa u BiH koja nije u dugovanjima??? Nema, toga ce uvijek biti! Uglavnom sve ce se znat ubrzo na cemu smo, cekamo na uspjehe 6 god, e pa vala mozemo sacekat jos par mjeseci....
kako se stavlja ovaj potpis???
ne znam mozeli uraditi ista da bude gore nego sad,moramo bit svjesni da nece niko posten uzeti da se bakce sa propalom ligom ali bolje lopov sa rezultatima nego lopov bez rezultata
mora se dobro potrudit da dovede klub u jos gore stanje
valjda necemo morat placat sudije da nam na grbavici silje protiv posusja

spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
istinanick je napisao/la:ne znam mozeli uraditi ista da bude gore nego sad,moramo bit svjesni da nece niko posten uzeti da se bakce sa propalom ligom ali bolje lopov sa rezultatima nego lopov bez rezultata![]()
Protiv posusja nece siljiti sigurnonick je napisao/la:ne znam mozeli uraditi ista da bude gore nego sad,moramo bit svjesni da nece niko posten uzeti da se bakce sa propalom ligom ali bolje lopov sa rezultatima nego lopov bez rezultata![]()

"What can men do against such reckless hate?" King Theoden
Stavam je ludaci jedni pa nece vam ni Zujo ni Amar Osim igrati, dabe da je Ciro dosao ako nema igraca na raspolaganju koji mogu kvalitetno izdrzati i pruziti na tereno... 

mB!
Nisam ni za jednog. Oba su bezveznjaci svaki na svoj način. Međutim, trenutno stanje u kojem se nalazimo (počev od države pa sve ostalo) nam ne nudi nikakvo kvalitetno rješenje. Žujo je obični ublehaš koji je nanio veliku štetu Želji i svi oni rezultati koji su napravljeni su samo Amarova zasluga. Sa onim rezultatima i lovom koja je tada legla mi smo trebali suvereno vladati ligom čitavu deceniju. Međutim, partaja (Brković, Trklja i ostali) sa Žujom na čelu su sve to spiskali i još više. Faruk je opet posebna priča. Nije on za fudbala pogotovo u okolnostima kakve vladaju u bh. Dato mu je dovoljno vremena i nije uspio.
Ono što je Amar uradio se dešava jednom u 20 godina, ali nismo imali tu sreću da imamo zdravo rukovodstvo kluba koje je trebalo makar poduplati lovu koju je Amar zaradio. Ova nova-stara vlast nije navikla davati već samo uzimati. Nadati se je samo da će Bakir (dobar čova i pravi Željovac) uz pomoć navijača koliko toliko držati ove vukove u suri.
Na kraju, zaključak je da stanje nije dobro i nemojmo se zavaravati. Treba budno pratiti šta ovi rade i pokušati osujetiti eventualnu pljačku. Spriječiti bilo kakvo novo zaduživanje čiji bi zalog bio stadion i slično. Ova partaja ako želi nešto uraditi nek donesu živu lovu. Sve ostalo je blizu ambisa. Ogromna je netrpeljivost između ove vlasti i prethodne na čelu sa Farukom. Ovi novi će pokušati (čisto iz sujete) da naprave nešto kako bi ovim starim dokazali da su bolji od njih. Tu je naša šansa, ali treba biti oprezan jer ovi novi neće birati način ma kako on dugoročno gledano bio poguban.
Željo je Željo **** ih sve. Bio i biće i prije i poslije njih. Dok ima nas biće i Želje. Bitno je da smo mi kao jedan ma gdje bili. Ako treba opet ćemo od usta odvajat' (kao naši preci prije 50 i kusur godina), ali Željo će ostati.
Ono što je Amar uradio se dešava jednom u 20 godina, ali nismo imali tu sreću da imamo zdravo rukovodstvo kluba koje je trebalo makar poduplati lovu koju je Amar zaradio. Ova nova-stara vlast nije navikla davati već samo uzimati. Nadati se je samo da će Bakir (dobar čova i pravi Željovac) uz pomoć navijača koliko toliko držati ove vukove u suri.
Na kraju, zaključak je da stanje nije dobro i nemojmo se zavaravati. Treba budno pratiti šta ovi rade i pokušati osujetiti eventualnu pljačku. Spriječiti bilo kakvo novo zaduživanje čiji bi zalog bio stadion i slično. Ova partaja ako želi nešto uraditi nek donesu živu lovu. Sve ostalo je blizu ambisa. Ogromna je netrpeljivost između ove vlasti i prethodne na čelu sa Farukom. Ovi novi će pokušati (čisto iz sujete) da naprave nešto kako bi ovim starim dokazali da su bolji od njih. Tu je naša šansa, ali treba biti oprezan jer ovi novi neće birati način ma kako on dugoročno gledano bio poguban.
Željo je Željo **** ih sve. Bio i biće i prije i poslije njih. Dok ima nas biće i Želje. Bitno je da smo mi kao jedan ma gdje bili. Ako treba opet ćemo od usta odvajat' (kao naši preci prije 50 i kusur godina), ali Željo će ostati.
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
ma nama niko ne moze ugoditi,zalosno
ja stojim iza toga da je zujo jedino pravo rijesenje u ovom trenutku, covjek je uspjesan biznismen, ima od ranije iskustva sa vodjenjem kluba i ne vidim razlog zasto se pojedinci protive njegovom dolasku...ostavio dugove?pa nema kluba na svijetu sto nema duga, nas dug uopste nije toliko velik da se mi moramo hvatati za glavu, ovaj dug se moze vratiti...naravno,sranje je to za dug ali za vrijeme mandata landze,telibecirevica i co. dug je takodjer rastao a nikakvih uspjeha nije bilo, cak smo se i za opstanak borili
treba pokusati sa ovim covjekom, ne moze biti gori od ove prosle kompanije NE MOZE ! i trebali bi mu svi sansu dati a ne odma da ga na pocetku sjebajemo jer sa tim nista necemo postici...

ja stojim iza toga da je zujo jedino pravo rijesenje u ovom trenutku, covjek je uspjesan biznismen, ima od ranije iskustva sa vodjenjem kluba i ne vidim razlog zasto se pojedinci protive njegovom dolasku...ostavio dugove?pa nema kluba na svijetu sto nema duga, nas dug uopste nije toliko velik da se mi moramo hvatati za glavu, ovaj dug se moze vratiti...naravno,sranje je to za dug ali za vrijeme mandata landze,telibecirevica i co. dug je takodjer rastao a nikakvih uspjeha nije bilo, cak smo se i za opstanak borili

treba pokusati sa ovim covjekom, ne moze biti gori od ove prosle kompanije NE MOZE ! i trebali bi mu svi sansu dati a ne odma da ga na pocetku sjebajemo jer sa tim nista necemo postici...
ZELJEZNICAR LJUBAVI MOJA !
- el-fighter
- Kontakt:
Ma brate u vas bilo kakve promjene su dobro došle, tako da vam se ništa lošije nemože desiti. Mislim da Amar može napraviti veliki posao sa Željezničarom i vratiti mu staru slavu. Sada trebate privući sponzore i vratiti dugove, a onda se pojačavati i titula će opet odsjejsti na Grbavici.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
sto se necu radovat povratku zuje?!dolina cupova je napisao/la:vidite ba da ovaj zivi u nekom virtualnom svijetu razumite momka ja kako vidim svi se raduju povratku zuje naravno da ce nekoliko neotesanih kloceva uvijek biti protiv ali dobro ko ih j....
sta je to samir uradio za ove 3-4 godine...nistaa...svake godine nesto obecavaju, a uvijek se ispostavi borba za opstanak...dok gledamo komsije kako igraju u kvalifikacijama kupa uefa il LP mi idemo na koncert ljube alicica na grbavicu...to je sramota...a to sto je zujo "lopov", neka je samo nek donese jednu titulu vise, a samir je veci od njega pa nista nije donio...cccc...neka krade al neka i nas u vrhu...dok je bio samir mi smo se skoro pa borili za opstanak svake godine!!!!
mislim da je najbolje rijesenje zujo i samo naprijed!!!
FORZZA ZELJO!!!
Naravno da svako ima svoje misljenje i ubjedjenja,ali daj ne treba nam opet podjela kao kod odlaska amara,treba biti oprezan naravno,ali nemojte vise **** demagogije,daj da vidimo sta se desava,kako ce se stvari razvijati,nase je da navijamo,trazili smo promjene,i....dobili smo ih,sta sad gnjavite.Ja mislim da gore ne moze,al fakat ne moze.Meni je faruk drag uvijek bio ali nije nista uradio vec godinama.Recimo da je uspio samo zaustaviti zaduzivanje,ja bi smatrao da je uradioo nesto,al dug je tu i jos je narastao.
**** sve njih,ljudi dragi,daj da budemo slozni i probamo svim silama krenuti ka izlazu iz mraka ali takodje ako primjetimo sranja,zavrzlame da opet jednoglasno i svi ko jedan reagujemo.
Ako smo mogli godinama trpiti,razne dzuve,krunice,jadove po terenu,samire.....daj da i sad istrpimo jos malo.
Na jednom forumu sam procitao kako neko kaze,sa ovim rukodstvom mozemo naprijed i boriti se za titulu,ili se boriti za povratak u prvu ligu,sto je po meni bolje od sadasnje situacije koja godinama ubija sve zivo bar u meni i neda mi naprijed ni u jednom pogledu!
**** sve njih,ljudi dragi,daj da budemo slozni i probamo svim silama krenuti ka izlazu iz mraka ali takodje ako primjetimo sranja,zavrzlame da opet jednoglasno i svi ko jedan reagujemo.
Ako smo mogli godinama trpiti,razne dzuve,krunice,jadove po terenu,samire.....daj da i sad istrpimo jos malo.
Na jednom forumu sam procitao kako neko kaze,sa ovim rukodstvom mozemo naprijed i boriti se za titulu,ili se boriti za povratak u prvu ligu,sto je po meni bolje od sadasnje situacije koja godinama ubija sve zivo bar u meni i neda mi naprijed ni u jednom pogledu!
AMAR OSIM!!!
ma ne znam sta ocekuju da ce doci majka tereza i rijesit klub dugova uplatit 2 miliona za igrace...spustite se na zemlju nece doci niko normalan,ali bolje promjena na gore bolje i ispast u drugu ligu nego ovako stagnirat pa ljudi 2 godine u gostima nismo pobjedili