Koga nakon Sušića?
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- plavipatriota
- Kontakt:
Re: Koga nakon Sušića?
samo ga žene i ljudi kojima je bio idol iz fudbalskih dana brane.. ove ostale je plaćao da ga brane!
- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:
Trebali su slusati na Kalmanu i ostalim radio stanicama kako su castili safeta jutro poslije izraela...
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan
Ne treba nam covjek koji podržava ratnog zločinca Radovana KaradžićaZiko je napisao/la:Treba najozbiljnije razmišljati o Radomiru Antiću mislim radi se o velikom i priznatom treneru,a i vrijeme je dakonačno Srbin bude na čelu reprezentacije.........
![]()
![]()

- Consigliere
- Kontakt:
Sabahudin El Optimista Topalbecirevic
Joj, ovih ubleha na telefonu... Prosjek godina 65

Joj, ovih ubleha na telefonu... Prosjek godina 65

Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
- tuzlak1987
- Kontakt:
Znaci situacija je naredna:Bajevicnece definitivno, Vaha nece vjerovatno, Barbarez nece definitivno jer ga nece delegati iz RS, Ciro pokusava uvaliti Prosineckog, Hadzibegic i Osim cekaju jedva iz prikrajka, Bazdarevic poludio i hoda go po Parizu 

- AsmirBegovic
- Kontakt:
Sheyi je napisao/la:Čuj ove tetke Hanife: "Safet Sušić ima znanje i karakter, i treba ga vratiti"

tuzlak1987 je napisao/la:Znaci situacija je naredna:Bajevicnece definitivno, Vaha nece vjerovatno, Barbarez nece definitivno jer ga nece delegati iz RS, Ciro pokusava uvaliti Prosineckog, Hadzibegic i Osim cekaju jedva iz prikrajka, Bazdarevic poludio i hoda go po Parizu

Ja sve imam osjećaj da je Osim nekako nejbliži.
Znači i u ovoj emisiji narod podržava Safeta Sušića, koja je to po redu...
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Begic bi Vahu ali nemamo love a ni on neke ambicije.
Vecinu podrske IO ima Hadzibegic
Ovi iz RS-a favoriziraju Osima.
To vam je trenutno stanje.
Zadnja izmjena: Head, dana/u 20 nov 2014, 22:28, ukupno mijenjano 1 put.
1946
-
- Kontakt:
Virtu4l je napisao/la:Znači i u ovoj emisiji narod podržava Safeta Sušića, koja je to po redu...

SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
narod u ovoj napaćenoj i razorenoj državi podržava sve i svašta očigledno,dovoljno je samo da se pogleda polje politike.. i sve ti bude jasnoVirtu4l je napisao/la:Znači i u ovoj emisiji narod podržava Safeta Sušića, koja je to po redu...

- OnlyUnited
- Kontakt:
Novi selektor ce moci cak i da prati te analizira protivnika prije susreta.
- Ed Woodward for Prime Minister !
- Consigliere
- Kontakt:
... a Narod ZnaVirtu4l je napisao/la:Znači i u ovoj emisiji narod podržava Safeta Sušića, koja je to po redu...

Fit Tony: I keep my friends close...
-
- Kontakt:
baho docekao da se nagovori forumasima i portalima 

Jel' to opet iz prve rukeHead je napisao/la:Begic bi Vahu ali nemamo love a ni on neke ambicije.

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Jest fakat, pitaj druga Cartmana kad sam mu ja rek'o da je Susic bivsi.Virtu4l je napisao/la:Jel' to opet iz prve rukeHead je napisao/la:Begic bi Vahu ali nemamo love a ni on neke ambicije.
1946
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ovi iz RS kada ih pitas ko je vas favorit za selektora odgovore sa:"Pa najgori kume, to je nas favorit"
- velez_mostar
- Kontakt:
A luda naroda u p.m!Dizu obicnu neznalicu u nebesa, frajer dosao kao totalni anonimus(u trenerskom smislu), pokupio lovu, nije nista radio, i sad bi trebali gledat' u njega kao u legendu.
Susic nikada nece imati povjerenje pravih, istinskih navijaca.
Oni koji povrsno prate to, kao ovi djuturumi koji su se javili, ili ovi smijesni novinari koji ublazavaju sve, ce mozda i oprostiti za sve lose sto je sa sobom donio sada vec bivsi selektor!
Susic nikada nece imati povjerenje pravih, istinskih navijaca.
Oni koji povrsno prate to, kao ovi djuturumi koji su se javili, ili ovi smijesni novinari koji ublazavaju sve, ce mozda i oprostiti za sve lose sto je sa sobom donio sada vec bivsi selektor!
Zadnja izmjena: velez_mostar, dana/u 20 nov 2014, 22:32, ukupno mijenjano 1 put.
Majorizacija na djelu. Vol. No. 99999999aleksandar_veliki je napisao/la:Kaze Nikolina do 1. prosinca Savez mora odabrati pet kandidata za selektora. Pa dobro Nikolina, jel izbornik ako je prosinac.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:
Jel i on ko Maki spominjao no-liferebordobijeli je napisao/la:baho docekao da se nagovori forumasima i portalima

"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Dinhooo, Sheyi i 25 gostiju.