BiH Talenti u Evropi

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Principatus
Kontakt:

Re: BiH Talenti u Evropi

Post Postao/la Principatus » 15 nov 2010, 22:50

Glavno je, da na jednom drugom portalu upravo zesca i prosta stoka hebe ovom mladicu preko 3 stranice sve po spisku, jer kao izdajica nece da igra za nas. Ah bolje mu je da i ne igra.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

bavarian_bk
Kontakt:

Post Postao/la bavarian_bk » 15 nov 2010, 22:54

NA kojem to :x Ja sam licno pricao sa momkom . Kaze da nikad nije bilo kontakata izmedju saveza i njega i brata mu . To je bilo prije one price da je Tulic pricao sa njim . A kaze da bi se rado odazvali i on i brat . ;)

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 15 nov 2010, 22:55

Sportinu, Bavarian ja mislim na Avdica. Sa njim si pricao?
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

bavarian_bk
Kontakt:

Post Postao/la bavarian_bk » 15 nov 2010, 23:00

:lol: Ja kontam pricate za Hajrovica . My wrong :) Nisam sa Avdicem pricao , ali mislim da je i on zainteresovan za BiH repku ;)

giannini
Kontakt:

Post Postao/la giannini » 15 nov 2010, 23:05

brazzo je napisao/la:
giannini je napisao/la:
gruezi je napisao/la:ama jarane otici popricati s momkom vidjeti sta misli kontas...ako kaze da zeli igrati za hrvatsku ok ali gubiti igrace bez ispaljenog metka nam je izgleda preslo u naviku.nekazem ja da je on neki vrhunski igrac ali moze pomoci,.kako je ovaj hadzic iz rieda krenuo mogao bi i on uskoro u lige petice i smatram da ce biti bolji od jajala ako to vec sada nije vec nije..bez ispaljenog metka
izgubismo i vuckica i jos mnogo njih cemo izgubit...zna li ovaj covjek da postoji jedan bukva da imaju 2ca hajrovica a ne jedan ...
ma jok ne zeli :mrgreen: zeli za BH :mrgreen:
joj kako ima sega raje pa to je nevjerovatno
zašto misliš da svi misle kao ti :roll: ti bi to isto rekao i za Pandžu i Papca, razumijem da igra u mlađoj repki HRV ali i to je najviše zbog nemara naših (ne)stručnjaka a što čovjek kaže dok god neko ne kaže ono što misli mi možemo samo nagađati. ;)
ti ko da si s Marsa pao

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 16 nov 2010, 01:28

Principatus je napisao/la:Frisko ukradeno sa Transfermarkta, Izet Hajrovic daje strasan gol iz slobodnog udarca. :D
Kod 00:35 obavezno pogledati.

http://www.videoportal.sf.tv/video?id=b ... 3f9e1f1c83
:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :o :o :o :o

SVAKA ČAST!

Davno sam vidio da ovaj momak ima top u nozi. Ne sjećam se kad sam vidio bolji slobodnjak. Ako ikad i jesam :mrgreen:
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

Sexmachineboy
Kontakt:

Post Postao/la Sexmachineboy » 16 nov 2010, 01:30

u hebote :o ..jos malo i bice ko salihovic(ako vec nije) ;)
Ryan Giggs' wife Stacy Cooke has walked out on him and been given half of everything he's got. She now has 6 more premier league winners medals than Steven Gerrard.

sajo10
Kontakt:

Post Postao/la sajo10 » 16 nov 2010, 01:31

bavarian_bk je napisao/la::lol: Ja kontam pricate za Hajrovica . My wrong :) Nisam sa Avdicem pricao , ali mislim da je i on zainteresovan za BiH repku ;)
Rado bi se odazvali a odma upada da igra za Ibrahimovica? Ma daj ba covjece pusti to, on da toliko hoce da igra za nas saceko bi taj poziv koji rado ceka...
Visca el Barça! /// Volim te Željo!

RKO
Kontakt:

Post Postao/la RKO » 16 nov 2010, 02:30

sajo10 je napisao/la:
bavarian_bk je napisao/la::lol: Ja kontam pricate za Hajrovica . My wrong :) Nisam sa Avdicem pricao , ali mislim da je i on zainteresovan za BiH repku ;)
Rado bi se odazvali a odma upada da igra za Ibrahimovica? Ma daj ba covjece pusti to, on da toliko hoce da igra za nas saceko bi taj poziv koji rado ceka...
Procitaj izjavu Safeta Susica:"nije dovoljno kvalitetan,par dobrih utakmica nije dovoljno za poziv"
Tako da poziva nema dali ce bit nezna se :D
Tako da bi on mogao cekati i cekati i ispusiti na kraju jel?Da smo ga pozvali ranije pa da se srede papiri i sad da igra 99% bi pristao,ovako 0,jos kad bi procitao izjavu selektora zgrabio bi dres Svedske :lol:
RIP SALE VILENJAK

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 16 nov 2010, 09:44

Nema tog BHFanaticosa koji bi čekao mogući poziv iz BiH kad ga već zove neka druga respektabilna(daleko uspješnija) reprezentacija.
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

giannini
Kontakt:

Post Postao/la giannini » 16 nov 2010, 10:50

Željovac je napisao/la:Nema tog BHFanaticosa koji bi čekao mogući poziv iz BiH kad ga već zove neka druga respektabilna(daleko uspješnija) reprezentacija.
potpis
(ma jok kriv je savez, selektor, ja, svi mi, svi osim tih igraca)

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 16 nov 2010, 11:27

giannini je napisao/la:
Željovac je napisao/la:Nema tog BHFanaticosa koji bi čekao mogući poziv iz BiH kad ga već zove neka druga respektabilna(daleko uspješnija) reprezentacija.
potpis
(ma jok kriv je savez, selektor, ja, svi mi, svi osim tih igraca)
Znači, nije potpis? :mrgreen: Još da spomenem da biti patriota ne znači neku apsolutnu ispravnost. Tako da nije kriv nizašta neko ko nije patriota. Također, ko kaže da se patriotizam treba osjećati prema zemlji predaka više nego prema zemlji u kojoj si proveo cijeli život, na čiju si se kulturu navikao, koju si vjerovatno zagotivio, ako ne i zavolio, i koja je tebi i tvojoj porodici omogućila lijep život. Znam ja da je najispravnije za sve igrače svijeta da igraju za BiH, ali ne trebamo njih kriviti zbog naših želja, koje ne bi smjele biti očekivanja.

Visca el Višća!

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 16 nov 2010, 11:31

giannini je napisao/la:(ma jok kriv je savez, selektor, ja, svi mi, svi osim tih igraca)
Ma kakav savez i kriv. Kao da je sad njihova obaveza, da kao svaki drugi normalan savez vodi razgovore sa igracima, umjesto da se ceka na aplikacije istih preko novina.

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 16 nov 2010, 20:58

:evil: :evil: :evil:
Vujičević&Slišković, uzdanice iz Sarajeva: 'Nismo razmišljali o BiH, samo o Hrvatskoj!

Dario Vujičević član je nizozemskog prvaka Twentea, a iza sebe ima čak 16 prvenstvenih nastupa. S druge strane, Petar Slišković igra u drugoj momčadi Mainza

Dario Vujičević i Petar Slišković nova su imena na hrvatskoj nogometnoj sceni. Dvojica mladića rođenih u Sarajevu danas su debitirala u “kockastom” dresu, obojica su, naime, članovi hrvatske reprezentacije do 21 godine. Dario Vujičević član je Twentea, ambiciozne momčadi s kojom se prošle sezone domogao naslova nizozemskog prvaka. U pohodu Twentea na titulu Vujičević je skupio čak 16 prvenstvenih nastupa.

Godinu dana mlađi Petar Slišković član je bundesligaškog hita Mainza za koji još nije debitirao u prvenstvu. Na nekoliko prvenstvenih dvoboja Slišković je “grijao klupu”, a standardni je član druge momčadi Mainza za koju trpa uvjerljivo. Statistika govori kako je prošle sezone u 34 nastupa poentirao 19 puta, dok je ove godine u 12 nastupa zabio osam puta.

VUJIČEVIĆ: Sve je super, u ponedjeljak sam stigao u Hrvatsku i osjećam se odlično. Dečki su nas sjajno prihvatili, a vrijeme je odlično. Sviđa mi se Tuhelj, ovdje sam prvi put. Iskreno, ponadao sam se da ću dobiti poziv za U-21 vrstu, a drago mi je što je konačno stigao na moju adresu. Od igrača poznajem vratara Delača, s njime često u Nizozemskoj odem na večeru.

SLIŠKOVIĆ: Velika je čast igrati za reprezentaciju, i presretan sam što sam dobio taj poziv. Oduševljen sam i izbornikom Ladićem, i cijelom momčadi. Zadovoljan sam svojim igrama u Mainzu, te sam se također nadao ovom pozivu.

Kakav vam je status u momčadi? Igrate li? Jeste li zadovoljni u svojim sredinama?

VUJIČEVIĆ: Twente je za mene sjajna sredina, prava odskočna daska. Bio sam ozlijeđen četiri mjeseca, ali sam nedavno ponovo počeo igrati. Upisao sam nekoliko prvenstvenih nastupa, a ove sezone sam debitirao i u Ligi prvaka. Nadam se kako ću ubrzo postati standardni član prve momčadi.

SLIŠKOVIĆ: Nekoliko sam puta u Bundesligi bio na klupi, a redovito nastupam za drugu momčad Mainza. Ugovor sa klubom mi traje do 2012. godine, a uskoro bih ga trebao i produljiti. Također, uskoro bih trebao debitirati i u Bundesligi.

Obojica ste rođeni u Sarajevu, je li bilo poziva da zaigrate za BiH?

VUJIČEVIĆ: Na ovo pitanje ne bih želio odgovoriti.

SLIŠKOVIĆ: Bilo je telefonskih kontakata, ali nikada nisam dobio poziv. Iako, nije ni bitno, u mom srcu postoji samo Hrvatska!

Nogometni idoli?

VUJIČEVIĆ: Zvonimir Boban.

SLIŠKOVIĆ: Mladen Petrić.
Steta za ovog iz Twentea,da li je i sada savez kriv,ili su oni zaista veliki Hrvatski patriote,da smo ih mi prvi pozvali,mozda bi drugacija prica bila..
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 16 nov 2010, 21:06

Ovca runo sisa,ali narav nikada. :mrgreen:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Steve
Kontakt:

Post Postao/la Steve » 16 nov 2010, 21:08

nije ni savez za sve uvijek kriv! ponekad se desi da bude ovakvi mutavca poput vujicevica/sliskovica nazalost.. samo me interesuje je li ovog vujicevica stid doci opet u sarajevo nakon svega sto je pricao donedavno :roll:
Everyone knows deep down that there's only one intimidating ground left in the country....The Den. The only place for big matches where it could go off big scale inside & outside...where over half the crowd would proper fight the oppo...

Zenga
Kontakt:

Post Postao/la Zenga » 16 nov 2010, 22:50

Postovani forumasi, ne padajte na jeftine fazone novinara koji pisu svasta po novinama. Pojedinim novinarima nije Sagolj ni u peti, stariji forumasi znaju o kakvom je liku rijec....

Ponavljam, SVAKOG igraca koji kuca na vrata neke solidne ekipe treba pozvati za A-repku BiH. Prijateljske trebaju sluziti za te stvari, dakle 11-15 standardnih prvotimaca i 3-4 nova igraca.

Neko je spomenuo malog Milana DJURICA, Tuzlaka, iz Ascolia ranije, svaka cast !!! Treba tog momka pozvati za A-selekciju BiH jer igra u respektabilnoj ekipi u Serie B, to je plus-minus na nivou ekipe u kojoj Zec igra u Turskoj.
Avdica pogotovo treba zvati, ponavljam TREBAJU NAM SVI IGRACI !

Kao sto su mnogi rekli, najzalosnije je da gubimo talente i sjajne fudbalere "bez ispaljenog metka", to je to sto je najzalosnije...i to je taj rak zvani NS BiH, metastaze se samo sire...a mi samo pasivno gledamo. Tesko je biti pametan, izgleda da je jedini spas da nas suspendira UEFA/FIFA, nazalost :ugeek:

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 16 nov 2010, 22:59

Ja se lijepo sjecam prije par godina da sam citao u novinama izjavu od Dzeke(koju nikad nije demantovao,tako da nema prostora za pricu o novinarskim spletkama),koji je tada jos igrao za Teplice,da ako ne dobije poziv za narednu utakmicu reprezentacije BiH U21 da ce prihvatiti ponudu da igra za reprezentaciju Ceske.Dzeko je tada dobio poziv,mislim protiv mlade rep. Armenije,debitovao i postigao gol.Koja je poenta moje price,zakljucite sami :P
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

giannini
Kontakt:

Post Postao/la giannini » 16 nov 2010, 23:08

ne trebaju nam svi igraci, pogotovo ne ovakvi likovi, ja cu radije gledat momcica iz premijer lige kako izgara na terenu nego ove sto se stide svojih korijena, pa makar se nikad ne plasirali ni na jedno veliko takmicenje, neka njih po hrvatskoj, smrdiji, sloveniji, svedskoj i nek igraju na svakom SP, a meni moja BiH

Cincinnatus
Kontakt:

Post Postao/la Cincinnatus » 16 nov 2010, 23:20

giannini je napisao/la:ne trebaju nam svi igraci, pogotovo ne ovakvi likovi, ja cu radije gledat momcica iz premijer lige kako izgara na terenu nego ove sto se stide svojih korijena, pa makar se nikad ne plasirali ni na jedno veliko takmicenje, neka njih po hrvatskoj, smrdiji, sloveniji, svedskoj i nek igraju na svakom SP, a meni moja BiH
svaka ti za ovo
"On a football team, it's not the strength of the individual players, but it is the strength of the unit and how they all function."

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.