Tottenham Hotspur F.C.
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
- Rockefeller
- Kontakt:
Re: Tottenham Hotspur F.C.
Ramires iz najboljih dana je odlican igrac. Njegov problem je sto je malko ispao iz forme al' s veseljem bih ga uzeo u ekipu ispred bilo kojeg centralnog veznjaka u ligi.
Upravi Tottenhama bi bilo bolje da su ogromni novac koji su ulozili u veznjake i ofanzivne igrace - iako istih imaju na izvoz - ulozili u kvalitetnog desnog beka, jer je onaj Walker smijesan igrac. Lik igra beka, a nije u stanju ubaciti loptu kako treba.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
pozdrav za 100+ miliona potrošenih funti, pozdrav za kontendere za titulu, pozdrav za sva silna pojačanja uz poruku forever in our shadow :ugeek:
Vođa zna.
Zasluzena pobjeda Arsenala, nema potrebe da dolazite na temu i da podjebavate. Walker, Paulinho, Dembele ne znam koji je losiji bio. Boga sam pozdravio nekoliko puta tokom utakmice ali eto.. Cestitke Arsenalu
Tottenham ne bi dao gol do sutra jer pred golom djeluju smotano i bezidejno, Soldadu bi neko trebao reći da umjesto u igrača treba šutirati u okvir gola.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Townsendu svaka čast, najbolji vas igrač trenutno.
- frankqqqqq
- Kontakt:
Fino odigrali, ali mi zasluženo uzeli. Lamela pokazuje naznake da bi mogao biti veliko pojačanje, strašan potencijal u onom malom, mogao bi dar-mar da pravi. Walkera u pm poslati, očajan vam je, Paulinho isto katastrofičan, Dembele također.. blijeda partija nekih od ključnih igrača Tottenhama.
Paulinho očajan, Dembele po starom, jedini Capoue da je nešto korisno radio. Ramsey ih sam pojeo na sredini.
Za sad ovo izgleda kao raštiman orkestar, 270 minuta bez gola iz igre ne obećava. Trebat će još puno vremena da se uigra ekipa.
Također mislim da, ako ne planiraju koristiti Adebayora, mogli bi imati problema kada ovako gube pa treba poslati neku dugu loptu naprijed. Gdje će Soldado i Defoe protiv buldožera iz Premiershipa, još su Koscienly i Mertesacker možda najmekaniji stoperi lige, a ni protiv njih nisu primili 2 lopte.
Za sad ovo izgleda kao raštiman orkestar, 270 minuta bez gola iz igre ne obećava. Trebat će još puno vremena da se uigra ekipa.
Također mislim da, ako ne planiraju koristiti Adebayora, mogli bi imati problema kada ovako gube pa treba poslati neku dugu loptu naprijed. Gdje će Soldado i Defoe protiv buldožera iz Premiershipa, još su Koscienly i Mertesacker možda najmekaniji stoperi lige, a ni protiv njih nisu primili 2 lopte.
imal kakvih info o Capue-u?? valjo se u bolovima, mora da je nest ozbiljno... il je i on moro kkenjat ko jacky 

- frankqqqqq
- Kontakt:
Zglob, **** povreda izgleda.

ŠtetaAVB - "He (Capoue) is having a X ray now it doesn't look good."

Ja sam procitao da mu je pukao zglob, nadam se da to nije istina jer je danas jedini valjaoProfesor je napisao/la:imal kakvih info o Capue-u?? valjo se u bolovima, mora da je nest ozbiljno... il je i on moro kkenjat ko jacky

Dugo nesto gluplje procitao nisam. Covjek je mozda i najbolji desni bek lige. Istina, danas je nesto slabije odigrao.amerosm je napisao/la:Upravi Tottenhama bi bilo bolje da su ogromni novac koji su ulozili u veznjake i ofanzivne igrace - iako istih imaju na izvoz - ulozili u kvalitetnog desnog beka, jer je onaj Walker smijesan igrac. Lik igra beka, a nije u stanju ubaciti loptu kako treba.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
bio je u toj konkurenciji predprosle sezoneGreivis je napisao/la:Dugo nesto gluplje procitao nisam. Covjek je mozda i najbolji desni bek lige. Istina, danas je nesto slabije odigrao.amerosm je napisao/la:Upravi Tottenhama bi bilo bolje da su ogromni novac koji su ulozili u veznjake i ofanzivne igrace - iako istih imaju na izvoz - ulozili u kvalitetnog desnog beka, jer je onaj Walker smijesan igrac. Lik igra beka, a nije u stanju ubaciti loptu kako treba.
Walker je strasan igrac
Jos jako puno moze napredovat-
btw.kako mi je samo laknulo,ali me i iznenadilo,nakon izvodjenja Townsenda.Lik je bio ubjedljivo najmarkantniji igrac na terenu.

btw.kako mi je samo laknulo,ali me i iznenadilo,nakon izvodjenja Townsenda.Lik je bio ubjedljivo najmarkantniji igrac na terenu.

" Vise je dobrih ljudi na svijetu nego zlih. Mnogo vise. Samo se zli dalje cuju i teze osjecaju. Dobri cute." M. Selimovic
- Rockefeller
- Kontakt:
Koliko ste lani govorili da je Sagna bio los, ovaj je bio losiji. Evo ulazibu drugu sezonu sa slabom formom.
Doduse... mozda sam malo pretjerao, al' svejedno dvije sezone nebo i zemlja.
Doduse... mozda sam malo pretjerao, al' svejedno dvije sezone nebo i zemlja.
- BluesForever
- Kontakt:
http://www.tottenhamhotspur.com/news/cl ... nt-010913/ Gotova je saga o Bejlu.
Champions League Winners 2012
1954-55,2004-05,2005-06,2009-10,2014-15,2016-2017...
1954-55,2004-05,2005-06,2009-10,2014-15,2016-2017...
Tottenham nije odigrao loše ako se u obzir uzme da je veliki broj igrača otišao, a veliki broj igrača došao.
Lamela je u Londonu proveo 2 dana i odigrao pola sata.
Kad se malo uigraju i kad se prva postava iskristalizira, ovo bi mogla biti dobra sezona za Spurse.
U pravo vrijeme im je došla ova pauza.
Lamela je u Londonu proveo 2 dana i odigrao pola sata.
Kad se malo uigraju i kad se prva postava iskristalizira, ovo bi mogla biti dobra sezona za Spurse.
U pravo vrijeme im je došla ova pauza.
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...
Potreban im je jedan kvalitetan stoper jer Dawson je žešći kikser i sa njim neće daleko dogurati.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Pa doveli su Chirishesa iz Steaue, samo je i njegov problem taj što je u Londonu par dana, da ne govorim da nije prošao pripreme.Saurman je napisao/la:Potreban im je jedan kvalitetan stoper jer Dawson je žešći kikser i sa njim neće daleko dogurati.
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...
Ode Bale.. transfer je 100 miliona tako da smo potrosili oko 7 miliona vise nego Baleova cijena transfera
Mozda ce me mnogi ismijati, ali smatram da je Huddlestone bio bolji od Paulinha, ali bilo pa proslo. Sutra ocekujem miran dan sto se nas tiče jer sumnjam da cemo ikoga dovoditi

Mozda ce me mnogi ismijati, ali smatram da je Huddlestone bio bolji od Paulinha, ali bilo pa proslo. Sutra ocekujem miran dan sto se nas tiče jer sumnjam da cemo ikoga dovoditi

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.