Chicago Bulls

doe78
Kontakt:

Re: Chicago Bulls

Post Postao/la doe78 » 14 dec 2010, 03:14

dema je napisao/la:27-19 skok za Indianu i opet gube nisu to iskoristili i sad je vrijeme da Bullsi iskontralisu skok i da dobiju uz jacu odbranu.
Indiana koja daje u prvom poluvremenu 55 poena je sad na 41,puno losije igraju drugo poluvrijeme a Bullsi inace igraju ove sezone bolje u drugom.Vidjecemo trebali bi njih zadrzat ispod 90 poena sto rade vec nekoliko utakmica zaredom.

55 ali sa najboljim igracem..Inace,bullsi igraju dobru odbranu,tu nema sta,ali da bih bili top tim treba im centar,koji ce imati reket pod kontrolom...Za playoffa je i ovaj sastav dovoljan,ali za vise nije...

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 14 dec 2010, 04:23

odo se bacit sa zgrade :(... Rose se povrijedio i nadam se da nije sta ozbiljno ebem li ti pobjedu :(...na kraju izgleda suvise ubljedljiva pobjeda, s obzirom kako se kretao rezultat...kvalitetni smo mnogo i ovo je ipak ocekivano...Bozzer je sve bolji i bolji, ali vidim ovog R. Hibbert nista on kako vi najavljujete...ne moze on nikad biti bolji od Noaha, a pogotov to mislim u play offu
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 14 dec 2010, 04:24

92-73 sigurna pobjeda,u drugom poluvremenu skok proradio ukupno 48-41.28-12 u asistencijama.
Boozer 22 poena,18 skokova,Rose 17 poena i 12 asistencija,Noah 12 poena i 5 skokova,3 blokade, nadigrao je Hiberta.Deng 15 poena i 9 skokova.
6 pobjeda u nizu prvi put poslije 2006.
Brewer i Gibson s klupe dobri,sad slijedi Toronto.

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 14 dec 2010, 04:33

izgleda da je noga u pitanju , a bogami i saka izgleda :(.... ajj boza pa sto mu se neda u pm....ROSE MVP
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 14 dec 2010, 04:37

SaltCityAttack je napisao/la:izgleda da je noga u pitanju , a bogami i saka izgleda :(.... ajj boza pa sto mu se neda u pm....ROSE MVP
jeli sta ozbiljno ma vidio sam 2 puta se ozljedio na utakmici,ustvari tek ce se znat jel tako,ma mislim da nije ozbiljno samo udarac sutra odmaraju i protiv Toronta onda u srijedu,pa su do subote slobodni ako sta i bude trebalo bi to do Cllipersa bit uredu.

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 14 dec 2010, 04:39

The 73 points was a season-low for Indiana and it was the third straight game Chicago held its opponent to a season-worst total.
Proradila odbrana treca ekipa koja je najmanje u sezoni postigla poena bas protiv Bullsa,jos ta odbrana ima gresaka ,jos se moze to popravit

doe78
Kontakt:

Post Postao/la doe78 » 14 dec 2010, 11:09

dema je napisao/la:92-73 sigurna pobjeda,u drugom poluvremenu skok proradio ukupno 48-41.28-12 u asistencijama.
Boozer 22 poena,18 skokova,Rose 17 poena i 12 asistencija,Noah 12 poena i 5 skokova,3 blokade, nadigrao je Hiberta.Deng 15 poena i 9 skokova.
6 pobjeda u nizu prvi put poslije 2006.
Brewer i Gibson s klupe dobri,sad slijedi Toronto.

Hibbert ne bih bazen pogodio ,kako je los bio--ALi da ga je netko naigrao ko je dao 3 zicera ja smjesno:).....
Carlos odlican,ali duga je sezona,morate biti oprezni,necete tako lako uzeti diviziju..
Bucksi jos zive,ali sa njima se ne zna zbog povreda,ako budu zdravi mogu i oni gore u bitku sa vama i pacersima..

BernardBarnjak
Kontakt:

Post Postao/la BernardBarnjak » 14 dec 2010, 11:11

Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 14 dec 2010, 14:40

12-6 u poenima je nagigrano 5-3 u skokovima nadigrano,3-0 u blokovima nadigrano,2-0 u asistencijama nadigrano i 1-0 ukradene nadigrano,znaci u svemu je bio bolji.Koliko ste nahvalili tog Hiberta ja mislio ubacice 20 poena preko Noah-a ali ovaj pokazao zasto je drugi u glasanju za najboljeg odbrambenog igraca godine,dopustili Indiani 73 poena samo.84 Lakersima i mislim 83 Minnesoti najmanje sto su te ekipe ubacile u sezoni.

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 14 dec 2010, 14:48

Rose nije ozbiljno povreden ali je kazu poslije utakmice izgledao poput mumije.Oba koljena,zglob sake,stopala.
Kazu da vec igra s jednom manjom povredom,jos sad ovo ali kazu da ce pred utakmicu s Torontom vidjet oce li moci igrat.Uglavnom dobro je prosao moglo je bit kao sto se Bogutu desilo.
Prosao je s uganucem rucnog zgloba.

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 14 dec 2010, 15:53

ovo mu je drugi put da zglob zezne , jer i protiv Howarda mu se ito desilo ebiga... dobro je nek nije nesto strasno ja sam se prepao pravo :(.... mislim da ja nebi mogo izdrzat i gledati utakmice bez njega :)
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 14 dec 2010, 17:10

SaltCityAttack je napisao/la:ovo mu je drugi put da zglob zezne , jer i protiv Howarda mu se ito desilo ebiga... dobro je nek nije nesto strasno ja sam se prepao pravo :(.... mislim da ja nebi mogo izdrzat i gledati utakmice bez njega :)
Ma najbolje bi bilo njeg odmorit protiv Toronta.Tek se igra s Cllipersima u subotu,vise od 3 dana odmora bi mu dobro doslo,da to fino zacijeli i onda u subotu da zaigra.
Nema potrebe rizikovat kad se ovaj Toronto moze dobit i bez njeg,ni njima ne igra Calderon a oni igraju jako losu odbranu,slabi su u skoku,Bargani i ne pomislja uc u reket ili igrat odbranu.
Bez Rose bi teze dobili Toronto ali i po cijenu 1 poraza je bolje nego rizikovat tezu ozljedu koja ce ga udaljit par sedmica s terena.

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 14 dec 2010, 17:49

ma znam da bi ga bilo dobor odmorit, ali pobjeda protiv Toronta nam treba naravno, jer to su gostovanja gdje se moraju pobjede zabiljeziti..mislim da smo dovoljno jaki da ih slomimo gore ebiga, samo ako ne bude ulazio onaj lucas :)
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 14 dec 2010, 17:55

SaltCityAttack je napisao/la:ma znam da bi ga bilo dobor odmorit, ali pobjeda protiv Toronta nam treba naravno, jer to su gostovanja gdje se moraju pobjede zabiljeziti..mislim da smo dovoljno jaki da ih slomimo gore ebiga, samo ako ne bude ulazio onaj lucas :)
Ma Watson nek odigra 40 minuta i gotovo,a onda bi morao i Lucas bar 5 odradit.Samo nek ne bude povreda a nije Toronto toliko opasna ekipa da je Boozer,Deng i Noah ne mogu dobit.

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 14 dec 2010, 18:05

ma Toronto je domacinska ekipa **** , a kazem to su gostovanja gdje moramo mi dobiti da drzimo taj prikljucak u trci za tu trecu poziciju ako ikako razmisljamo o njoj....Miami sigurno nece kiksati protiv Toronta, tako da nam pobjeda treba tamo....Clipersi su odlicna ekipa i ako ne bude Rosa tu moze biti svasta
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 14 dec 2010, 19:30

SaltCityAttack je napisao/la:ma Toronto je domacinska ekipa **** , a kazem to su gostovanja gdje moramo mi dobiti da drzimo taj prikljucak u trci za tu trecu poziciju ako ikako razmisljamo o njoj....Miami sigurno nece kiksati protiv Toronta, tako da nam pobjeda treba tamo....Clipersi su odlicna ekipa i ako ne bude Rosa tu moze biti svasta
6-6 su kuci ma nista spektakularno,a ne brini za Miami oni su u seriji gubili i sad im je legao nesto laksi raspored pa su sve dobili cim pocnu opet ozbiljne ekipe moze bit problema.A ako vazi pravilo da su pobjednici divizija prva 3 mjesta onda smo na dobrom putu da budemo treci.Gledaj mi smo odradili Lakerse vec s njima vise ne igramo s Bostonom obe u gostima zavrsili ujedno imali najtezi raspored na istoku ,igrali bez Boozera i opet smo 4 i malo nam fali za to trece mjesto.Sad ako ovaj period od preko 10 laksih utakmica iskoristimo ,preuzecemo trece mjesto

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 14 dec 2010, 19:55

pa evo gledam Miami je treci a ne mi, onda znaci prva tri najbolja rekorda ili ti ga cetvri kao pobjednik divizije.,.... ja sam mislio takodjer da su prvaci divizija medju prva 3, ali evo gledam ovo vidim da su oni ispred nas :)
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Wolverine
Kontakt:

Post Postao/la Wolverine » 14 dec 2010, 20:06

prvaci divizija su medju prva 4, ne 3.ih

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 14 dec 2010, 20:13

HVALA TI BOZE!!!!!!! :)

Bulls' Rose day-to-day, expected to play at Raptors

Derrick Rose is day-to-day with a sprained right wrist and bruised elbow, but coach Tom Thibodeau said he thinks the Bulls star will be able to play Wednesday at Toronto.

"He had some soreness but everything appears to be fine," Thibodeau said Tuesday. "We won't know until we go through shoot-around (Wednesday). But he moved well."

Rose, who was wearing a brace on his injured wrist and shooting jumpers left-handed at practice, said he was determined to play.

"If it's up to me, I'm playing," Rose said. "I'm sore, but I should be able to play through it."

Rose was injured during the Bulls' 92-73 victory Monday over the Indiana Pacers.
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 14 dec 2010, 20:26

Ma znao sam odma da je sve uredu. I bolje mu je da vise ne koristi onakve prodore pod kos, nek radije suta. :)
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

Odgovori

Natrag na “Chicago Bulls”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.