Miroslav Ćiro Blažević

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Stone Island
Kontakt:

Re: Miroslav Ćiro Blažević

Post Postao/la Stone Island » 22 maj 2009, 16:24

Virtu4l je napisao/la:Opet mijesas lonce i poklopce.

Ciro nije veci Bosanac od njega. I sta onda? Znaci Bosnu moraju voditi samo najveci Bosanci ili niko? Ha, ha!

Kako pateticno, uporedjujes Svabu i Ciru...

Trac, trac, trac... Ciro uzivao u svemu sto nam se desavalo? Jeli i to napisao Senad Avdic u Slobodnoj Bosni?

Sta bi sa Mihajlovicem, nisi mi pojasnio? Ili opet pucas iz prazne?
Neke stvari se ne mogu objasniti jer onaj tamo s druge strane nema kapaciteta to da shvati ili ne želi to da shvati !

Stvarno sad završavam..

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 22 maj 2009, 16:27

Pucas iz prazne.... ne znas ni sta hoces... dok ja sve lijepo argumentujem... Fuad Muzurovic nije mjerodavan, a Senad Avdic iz Slobodne Bosne jeste? :D
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

ra1981
Kontakt:

Post Postao/la ra1981 » 22 maj 2009, 16:43

Evo ja ću ti objasniti sličnosti između Mihajlovića i Ćire.Obojica su pobjegli iz rodne zemlje (Mihajlović je rođen u Vukovaru).Obojica su bili veći Srbin odnosno Hrvat od ijednog pravog Srbina ili Hrvata tokom devedestih.Obojica su se družili sa ratnim zločincima (Arkan i Tuđman).Obojica su bili pobornici politike koja je imala cilj uništiti nam našu voljenu državu.Smiješno je da pitaš za dokaze protiv Ćirinih uvjerenja.Pa gdje si ti živio zadnjih 15 godina!?

http://www.--- SPAM ---/sport/clanak/ciro-o ... 21257.aspx

http://www.javno.com/hr-hrvatska/ciro-- ... nik_217235

http://www.bhraja.ca/Vijesti/Sport/%C4% ... ga%22.html

http://www.bhraja.ca/Vijesti/Sport/%C4% ... ERVJU.html

I upravu si,ne treba politiku miješati u sport.Ja više neću postaviti ni jedan (politično obojeni) post.O Ćiri nemam nikakvo mišljenje pogotovo o njemu kao čovjeku i baš me boli briga za njega,ali mi je krivo što se takav čovjek diže u nebesa( još na utakmici protiv Bugarske se pjevalo "Ćiro majstore").Ok,vi cijenite Ćiru poštujem vaše mišljenje,ali mi je krivo što je naš narod toliko naivan i povodljiv i što u BiH čovjeku toliko malo treba da od izdajnika postane narodni heroj,što se sve tako brzo zaboravi.
Zadnja izmjena: ra1981, dana/u 22 maj 2009, 16:50, ukupno mijenjano 3 puta.

RiNo
Kontakt:

Post Postao/la RiNo » 22 maj 2009, 16:44

1. Ciro je poslije utakmice u Genku zamolio navijace da ne bacaju baklje, da ce se on sa njima boriti protiv saveza na drugi nacin itd... :roll: a prije samo nekoliko dana covjek lobira za Usanovica, jer kako kaze, Usanovic je trenutno najbolji izbor za g. sekretara...

2. mislio sam copy/paste jedan clanak vezan za njegovu podrsku odredjenim politicarima u Hrvatskoj i kandidaturi, ali to bi vjerovatno izbrisali pa necu...:)
uglavnom, k'o sto jedan lik sa foruma kaze: "Ćiro je jedan veliki hemoroid. Obitava uglavnom po čmarovima dinastije Tuđman... "
slika
100% sportski i krajnje opušten potpis

ZELJO DO GROBA
Kontakt:

Post Postao/la ZELJO DO GROBA » 22 maj 2009, 17:32

evo da izostavimo plitiku iz ovog, al opet ciro nije za funkcije selektora reprezntacije iz jednog razloga....nije dobar trener......nije ni prosjecan, vec je u naj,manju ruku los...a zasto da na kormilu nase reprezntacije sjedi jedan los trener...zasto...
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club

ribery
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la ribery » 22 maj 2009, 17:32

Posto ne znate normalno diskutovati, tema ce biti zatvorena neko vrijeme, da se malo ohladite. Forumasi koji su i pored upozorenja nastavili po starom, idu na hladjenje.

csh
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la csh » 12 jun 2009, 17:09

Ovdje nastavite,i smatrajte se upozorenim,''gresnici'' ce biti sankcionisani bez upozorenja!!!
AMAR OSIM!!!

bosanac723
Kontakt:

Post Postao/la bosanac723 » 12 jun 2009, 17:12

slika

uhhh jest' mi neko sjadak :lol: :lol: ;)
When my time on earth is gone, and my activities here are passed, I want them to bury me upside down, and my critics can kiss my ass!

T-MAC
Kontakt:

Post Postao/la T-MAC » 12 jun 2009, 18:12

brzo ce rasprava pocet samo neko treba zakuhat
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !

lejla
Kontakt:

Post Postao/la lejla » 12 jun 2009, 19:49

@zeljo.... eto ti ga sad.... dobio si omiljenu temu, pa navali!!!!!

umirem od zelje da saznam te tvoje 'argumente'......

let the fun begin!!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
John Terry can play with his back completely blocked, and he will put his head where I will not put my feet. He is extreme and knows he will suffer the consequences later, but he is sacrificing himself.
Didier Drogba

T-MAC
Kontakt:

Post Postao/la T-MAC » 12 jun 2009, 20:09

ja ba zeljo sta sad cekas jbg valjda bi ti trebo prvi napast ipak si u vecini
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.

eno-barca
Kontakt:

Post Postao/la eno-barca » 12 jun 2009, 20:49

mene bas boli briga dal je ciro pravi bosanac il nije,da je i kinez samo da mi odemo u JAR a ostalo nas netreba zanimati :mrgreen:

Bola(n)
Kontakt:

Post Postao/la Bola(n) » 12 jun 2009, 20:50

Nemam snage više !

ČAST,PONOS ISPRED SVEGA !
Niko kao ti,nikog kao tebe,nikad !

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 12 jun 2009, 21:47

Naravno, čast i ponos prije svega, ali nema ova tema veze sa tim. Ovo je sportska tema, o selektoru Bosne i Hercegovine.
Voli te tvoje Sarajevo.

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 12 jun 2009, 21:50

Evo da i ja nešto napišem na ovu temu. Niti podržavam niti mrzim Ćiru, gledam na njega kao i na svakog drugogo trenera i selektora. Nije on ništa uzvišeno pa da ga dižemo u nebesa, a nije ni sića pa da možemo reći da je loš trener. Ćiro je negdje između dobrog i lošeg trenera, on je sasvim običan trener kao i svi ostali ( bar za mene ). To što ga neki vole ili mrze to je njihovo mišljenje i ja to poštujem, ali ja na Ćiru gledam kao i na svakog drugog trenera i svaki dan molim Boga da ova naša napaćena reprezentacija ode na to pišljivo prvaenstvo.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

ZELJO DO GROBA
Kontakt:

Post Postao/la ZELJO DO GROBA » 12 jun 2009, 22:17

e vidite ja sam volio ciru, odnosno bio mi je drag trener dok nije doso na jesto selektora....zapravo on je od sebe pravio budalu i to mi nije smetalo, al sad mi smeta sto se pravi vecim Bosancem od onih sto su ginuli u rati....e nemoze, za mene ce on uvijek biti hrvat, ustasa, ne hrvat, zna se ko su hrvati, a zna se ko su ustase...
covjek govori o podjeli Bosne i onda govbvorite kako nam je bitno samo da ima rezultate....e ja vise volim citavu Bosnu nego jedno SP, koje je upitno, jer ako budemo u drugoj jakosnoj skupini teskoda cemno moci otic na SP...
a ako vam nije Bosna draga, i ako bi ste htjeli podjeljenju Bosnu to je vas problem...
al posto tema nije politika da se vratimo sportu...

da se razumijemo ja ne kritikujem bezveze takltiku koju ciro forsira....
ja nisam corav pa da ne vidim neke greske koje se desavaju, a ne mislim isto tako da su ostali na forumu coravi pa ne vide, vec nece sebi da priznaju, vec ciru ukivaju u zvijezde, i pljuju po Osimu, Kodri, Baki, koji su 4529456848468526 puta vece legende od gore navedenog...zapravo ciro nije nasa legenda, on nije nicija legenda,...al eto....
napiso sm vec nekoliko puta sta ne valja u taktici koju forsira ciro da ponovo ne pisem jedno te isto...
samo neznam kako pojedince nije stid pljuvati po Kodri, Mesi, Hazibegicu, Halihodzicu i svim ostalim BH legendama, a kao ciro je zanjih neko i nesto...
kako ciru nije stid reci da je Hadzibegic dobar drugoligaski trener i svi se sa tim sloze iako znamo da je ovaj puno bolji od cire blazevica...al nije meni cudno za ciru, pa on nepostuje nikoga ko ima veze sa Bosnom osim ako to iskljucivo mora...meni je cudo za narod, odjednom su se svi nasi veliki asovi zaboravili samo i iskljucivo ciro...Ciro ce proci za pola godine, godinu a oni ce ostati i kako pojedince nije stid o njima pricati tako lose stvari.....doce aBd Meho opet na mjjesto selektora i vidjecemo njegove rezultate, a vidjecmo sad cirine...

i jos nesto za one kojima je najavzniji rezultat...
kad imas logistiku dobro uhodano oko reprezntacije rezultat dolazi sam po sebi, a ovako cemo pobjediti jednu -dvije utakmice i opet ce sve prospasti....

a dace Bod da i vi jednom progledate pa cete vidjeti koa ste podrzavali, zapravo koje ste smece podrzavali...
pozdrav lejli, virtualu, el-fighteru, T-MACu, bosanac723 i svim ostalim koje sma zaboravio...

a Bola(n), ja i ti smo debili najveci, kreteni, idioti, sto bi amir reko "strucnjaci", al neka vidjece se nekadda smo bili upravu...
pozdrav ljudi
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club

T-MAC
Kontakt:

Post Postao/la T-MAC » 12 jun 2009, 22:17

el-fighter je napisao/la:Evo da i ja nešto napišem na ovu temu. Niti podržavam niti mrzim Ćiru, gledam na njega kao i na svakog drugogo trenera i selektora. Nije on ništa uzvišeno pa da ga dižemo u nebesa, a nije ni sića pa da možemo reći da je loš trener. Ćiro je negdje između dobrog i lošeg trenera, on je sasvim običan trener kao i svi ostali ( bar za mene ). To što ga neki vole ili mrze to je njihovo mišljenje i ja to poštujem, ali ja na Ćiru gledam kao i na svakog drugog trenera i svaki dan molim Boga da ova naša napaćena reprezentacija ode na to pišljivo prvaenstvo.
u vecini se slazem sa tobom i mislim da nas vecina ima neko takvo misljenje al jedino nas '' zeljo'' ima drukcije misljenje a to da je ciro jedan od najlosijih trenera na ovom svijetu,da ne valja,da krade itd. i brate meni je bitno da pobjedzujemo bez obzira na taktiku i samo nedo Bog da izgubimo ne znam bil se ''zeljo''odvajao od kompa i od tastature

newton_heath_lyr
Kontakt:

Post Postao/la newton_heath_lyr » 12 jun 2009, 22:33

Hej ba,o cemu se ovdje prica.Ciro da li je dobra trener ili nije ,objektivno nije ni bitno.Nasim momcima je trebao neko da im digne totalno posrnuli moral,trebao im je neko da ioma kaze i dokaze da im mora biti cast i ponos sto igraju za Bosansku reprezentaciju.Trebao im je neko da kada najbolje igraju da ih stavi na klupu i spustina zemlju(Jahic,trenutno Stilic).Pa da mu ti isti vrate izgaranjem u drzavnom dresu(Jahic a na jesen ako bog da i Stilic).TRebao im je neko jednostavno da im hebe mater i da im to ne bude krivo.A sada da li je on Hrevat ili bosanac.U nasem slucaju ispada da im to nijedan vekliki Bosanac nije mogao objasniti,poa im je dosao neko sa strane da to ucini.ZnaMo da nam je rtakva drzava cijela i da nam za sve treba stranac da nas ubjedjuje u nesto.
Ciro svaka cast na rezul;tatima i na promociji Bosne i Hercegovine kao drzave.Jos jednom ,hvala ti.
BosnaE

newton_heath_lyr
Kontakt:

Post Postao/la newton_heath_lyr » 12 jun 2009, 22:42

Da i zaboravih reci,kako je on dosao svaki mjesec na fifinoj ljestvici samo napredujemo,lahko je moguce da uskoro budemo medju 20 najboljih svjetskih reprezentacija.Od Istanbula jos nismo izgubili utakmicu.
BosnaE

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 12 jun 2009, 22:47

newton_heath_lyr je napisao/la:Da i zaboravih reci,kako je on dosao svaki mjesec na fifinoj ljestvici samo napredujemo,lahko je moguce da uskoro budemo medju 20 najboljih svjetskih reprezentacija.Od Istanbula jos nismo izgubili utakmicu.
I nećemo je izgubiti sigurno do kraja ovog' ciklusa kvalifikacija.
Voli te tvoje Sarajevo.

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.