Postao/la ZELJO DO GROBA » 12 jun 2009, 22:17
e vidite ja sam volio ciru, odnosno bio mi je drag trener dok nije doso na jesto selektora....zapravo on je od sebe pravio budalu i to mi nije smetalo, al sad mi smeta sto se pravi vecim Bosancem od onih sto su ginuli u rati....e nemoze, za mene ce on uvijek biti hrvat, ustasa, ne hrvat, zna se ko su hrvati, a zna se ko su ustase...
covjek govori o podjeli Bosne i onda govbvorite kako nam je bitno samo da ima rezultate....e ja vise volim citavu Bosnu nego jedno SP, koje je upitno, jer ako budemo u drugoj jakosnoj skupini teskoda cemno moci otic na SP...
a ako vam nije Bosna draga, i ako bi ste htjeli podjeljenju Bosnu to je vas problem...
al posto tema nije politika da se vratimo sportu...
da se razumijemo ja ne kritikujem bezveze takltiku koju ciro forsira....
ja nisam corav pa da ne vidim neke greske koje se desavaju, a ne mislim isto tako da su ostali na forumu coravi pa ne vide, vec nece sebi da priznaju, vec ciru ukivaju u zvijezde, i pljuju po Osimu, Kodri, Baki, koji su 4529456848468526 puta vece legende od gore navedenog...zapravo ciro nije nasa legenda, on nije nicija legenda,...al eto....
napiso sm vec nekoliko puta sta ne valja u taktici koju forsira ciro da ponovo ne pisem jedno te isto...
samo neznam kako pojedince nije stid pljuvati po Kodri, Mesi, Hazibegicu, Halihodzicu i svim ostalim BH legendama, a kao ciro je zanjih neko i nesto...
kako ciru nije stid reci da je Hadzibegic dobar drugoligaski trener i svi se sa tim sloze iako znamo da je ovaj puno bolji od cire blazevica...al nije meni cudno za ciru, pa on nepostuje nikoga ko ima veze sa Bosnom osim ako to iskljucivo mora...meni je cudo za narod, odjednom su se svi nasi veliki asovi zaboravili samo i iskljucivo ciro...Ciro ce proci za pola godine, godinu a oni ce ostati i kako pojedince nije stid o njima pricati tako lose stvari.....doce aBd Meho opet na mjjesto selektora i vidjecemo njegove rezultate, a vidjecmo sad cirine...
i jos nesto za one kojima je najavzniji rezultat...
kad imas logistiku dobro uhodano oko reprezntacije rezultat dolazi sam po sebi, a ovako cemo pobjediti jednu -dvije utakmice i opet ce sve prospasti....
a dace Bod da i vi jednom progledate pa cete vidjeti koa ste podrzavali, zapravo koje ste smece podrzavali...
pozdrav lejli, virtualu, el-fighteru, T-MACu, bosanac723 i svim ostalim koje sma zaboravio...
a Bola(n), ja i ti smo debili najveci, kreteni, idioti, sto bi amir reko "strucnjaci", al neka vidjece se nekadda smo bili upravu...
pozdrav ljudi
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club