Ideja je bila da nadmasi Papetov sastav protiv Nigerije.Tu je negdje.Vucevich je napisao/la:I ja se pitamCOYS je napisao/la:Kakav je ovo sastav!?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Curan totalno poludio

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Ideja je bila da nadmasi Papetov sastav protiv Nigerije.Tu je negdje.Vucevich je napisao/la:I ja se pitamCOYS je napisao/la:Kakav je ovo sastav!?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Curan totalno poludio
Šta ovo treba da znači?JavierBosnia je napisao/la:Vedo igra jer se oprasta.soko je napisao/la:Opet po starom. Dva napadaca.
Medo ne treba igrati a ni Vedad.
Kodro sam u napadu, Duljevic lijevo krilo a Besic i Izet trebaju minute. I jos treba da vidimo kako to izgleda sa Besicem, Cimi i Krunicem. Treba se uigravati za buduce tekme. Vedad nek udje umjesto Kodre u nekoj 60 min.
Noga sto prije.
Medo igra jer jedini zna nesto sa loptom u sredini.
Duljevic je odigrao protiv Belgije 90 minuta, svaka mu cast, ali mislim da bi za njega previse bilo da počne i ovu.
Izet dobio minute.
Besic moze umjesto Cimirota kasnije.
Umjesto Medunjanina ce uci Milicevic.
I umjesto Kodre vjerovatno Bilbija
I ja sam takvog misljenja, sve ostalo je manje-vise ok. Dakle, Duljevic umjesto Kodre i Besic umjesto Cimirota, a neka njih dvojica kasnije zajedno sa Milicevicem (da zamijeni Harisa) dobiju priliku za igru.soccerfan je napisao/la:Duljevic je danas morao dobiti minute.I Besic da ude u formu.
Ocekivan jeste i svakako katastrofalan.JavierBosnia je napisao/la:Sastav očekivan, pričajte sta hocete.
Samo sam se za Dzeksona iznenadio, ocekivao sam ga jer juri dosta rekorda, a nece biti jos puno prilike da ih rusi
Ama ljudi Haris od kako je dosao u Dresden jednu je utakmicu samo citavu odigrao. On ni u Sarajevu nije mogao svih 90 minuta da odradi.kobe24 je napisao/la:I ja sam takvog misljenja, sve ostalo je manje-vise ok. Dakle, Duljevic umjesto Kodre i Besic umjesto Cimirota, a neka njih dvojica kasnije zajedno sa Milicevicem (da zamijeni Harisa) dobiju priliku za igru.soccerfan je napisao/la:Duljevic je danas morao dobiti minute.I Besic da ude u formu.
ako ti nije problem napisi bgt sta su rekli... nesto mi tesko povjerovatiSheyi je napisao/la:Ne mogu da vjerujem da sam ovo cuo, kriticki osvrt od BHT-a ka Igracima, Mesi i Savezu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.