FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

Neutral
Kontakt:

Re: F.C. Bayern

Post Postao/la Neutral » 20 jun 2009, 15:37

Čuj zbog dobrih odnosa sa klubom hahahahahahahahahahhahahahah

Neki ne znaju da se parama može skoro sve kupiti, a ti dobri osnosi među nekim klubovima , smiješan si. Tako su dobri da je Uli pričao gdje je god stigao protiv Magatha koji je vodio Vukove.

Jedva čekam novu sezonu ako Bog da, da se onda neki poklope ono lagano, i da vidimo Vukove u LP sa Misketom i Edinom. ;)

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 20 jun 2009, 16:09

secer je napisao/la:hej rz88 :lol:
covjece ja sam, zahvaljujuci tvojim prognozama, dobijao na kladionici 8-)
ti kazes neki rezultat a ja pravo u kladionicu ali se opkladim kontra od onog sto si ti rekao :lol: joj dobitaka
dobro pogledaj u enu slikcicu u desnom mi kutu :lol: tom coeku virujem vise no tebi i dovoljno mi je kada on kaze da je MISKE igrac za Bayu :!:
nisu ga uzeli zbog dobrih odnosa sa Wolfsima
da je Miske bio u Bayernu sigurno bi bili prvaci a Wolfsi bi drzali sredinu tabele.
ako je Miske i spor(nije toliko) njegove lopte nisu niti ima igraca koji je brzi od tih lopti
ma nema, i Balak i Deko i Bekan su bili prvaci na 100 m i vazda su tukli Morisa Grina pa im dosadilo i dodjose da igraju fuce :lol:
ok, Maradona je najbolja desetka svih vremena i tu Miske ne moze ni primaknut´ ali, reci, da u ovakvom Bayernu nebi igrao u pocetnoj moze samo neko ko tog igraca mrzi
svaka ti cast,majstore,slazem se sa vecinom sto si napisao.........ali svi mi koji volimo bayern,ne volimo ga zbog ulija,franca,rumenigea,kana,sola,effenberga,riberya,elbera...volimo bayern zato sto je bayern....
Nenad Markovic & Drazen Petrovic

Ostalo je samo ime.....

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 20 jun 2009, 16:15

Bolan ja nikoga na svijetu ne mrzim, što bi nekoga ko igra za repku. O kako ste smiješni. Naravno da ne bi imao mjesta u 1 ekipi, kao što je neće imati Olić. Vi ne kontate da Bayern ne igra takvu taktiku sa nekom posebnom "desetkom". Nekad je "Effe" igrao to, ali on je igrao malo defenzivnije. Što vi mislite što nisu Diega doveli, mislite radi para, pa skuplji Gpmez od Diega, ne , već zbog taktike i sistema igre kakve Bayern igra godinama. Što nisu onda doveli Riquelmea. Opet kažem pišete navijački.

@Šećer

Wow, pa ti si onda bogat čovjek, samo se kladi suprotno od mene, jer kao što vidiš ti sada radiš ono što sam ja u tim nagađanjima. Uvijek sam davao prognoze navijački i to da ispadne bolje za Bayern i pogriješio sam jer sam to radio navijački , e baš sada ti to radiš u vezi Zvjezdana. ;)

secer
Kontakt:

Post Postao/la secer » 20 jun 2009, 19:36

Rz88 je napisao/la:. Tako su dobri da je Uli pričao gdje je god stigao protiv Magatha koji je vodio Vukove.
Primjer?
A i da je pricao protiv Magata, trener je jedno a klub drugo.
Latek je od pocetka bio protiv Klinsmana a sta je sa Udom i Bayernom 8-)
Sto se tice LP toliko ne moras ni cekati ;) Vidjet ces ti sta ce biti sa Bayernom ako ostanu na ovim pojacanjima koje su doveli do sada ;)
Dalje, Diego nije odbijen radi formacije(kod Klinsmana su ponekad igraci pravili formaciju) i mislim da dobro znas zbog cega je propao Diegov transfer.
Nego daj nam neku prognozu za BL i LP
Tip;
Mancester bz Ronalda u klasi je Bayerna a znamo kako prodjose protiv osvajaca Uefa kupa 8-)
Znaci, to su vec dva tima s kojim Wolfsburg moze igrati..jaaaaaaaa, da spomenem i Milan bRez Kaaaake koji bas razbi Wolfsburg u kupu Uefa(ili nebi tak´ plaho brzo zaboravljam :lol: ) Wolfsburg koji je poslije te tekme podosta napredovao ;)
Bayernu je kriva politika Strucnog staba, politika dovodjenja pogresnih igraca, politika rasipanja na pogresnom mjestu ili stednja i skrtarenje koje dovodi do odustajanja na pravom mjestu ;)
vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD

film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 20 jun 2009, 19:48

Oke. Taj isti stručni "štab" vodi Bayern već godinama, i osvojili su sve što se može osvojiti, svaka ekipa može da uđe u crnu rupu kao što je Barca, Real, Liverpool, i još mnogi. Niko osim Boga nije savršen

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 20 jun 2009, 19:52

Ova rasprava ne vodi nigdje jer Miske nece doci a Bayern nije nikada napravio ponudu,mozda nekad u buducnosti ali sada definitino ne,idemo dalje...
Wolfsburg zainteresovan za Borowskog,a pored Ottl-a i Lell-a na listu igraca koji mogu naputiti klub uvrsteni Breno i Sosa,za obojicu postoje zainteresovani klubovi iz Holandije i Njemacke 8-)
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

pasha_the_one
Kontakt:

Post Postao/la pasha_the_one » 20 jun 2009, 20:59

bistrikboy je napisao/la:Ova rasprava ne vodi nigdje jer Miske nece doci a Bayern nije nikada napravio ponudu,mozda nekad u buducnosti ali sada definitino ne,idemo dalje...
Wolfsburg zainteresovan za Borowskog,a pored Ottl-a i Lell-a na listu igraca koji mogu naputiti klub uvrsteni Breno i Sosa,za obojicu postoje zainteresovani klubovi iz Holandije i Njemacke 8-)
breno i sosa ce na posudbe...
"Društvo koje ne prepoznaje činjenicu da svaki pojedinac ima pravo na sopstvene vrijednosti, ne poštuje dostojanstvo pojedinca i ne zna šta je sloboda." Fridrih Avgust fon Hajek (1899-1992.)

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 20 jun 2009, 21:41

pasha_the_one je napisao/la:
bistrikboy je napisao/la:Ova rasprava ne vodi nigdje jer Miske nece doci a Bayern nije nikada napravio ponudu,mozda nekad u buducnosti ali sada definitino ne,idemo dalje...
breno i sosa ce na posudbe...
Treba ih posalti kao i Kroosa da peku zanat negdje u drugom klubu pa da u Bayernu razvaljuju.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 20 jun 2009, 21:46

ma treba ih sve otjerat i lella i ottla i sosu,a mislim da ne bi trebali da puste borowskog dobar je on igrac
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,

SMRT FASIZMU!!!

pasha_the_one
Kontakt:

Post Postao/la pasha_the_one » 20 jun 2009, 22:52

sosa ce najvjerovatnije na posudbu u Koln... a za brenu se jos ne zna... Lell je najvece smece koje je ikad igralo u Bayernu... njegovi dani su odbrojani, Gorlitz se vratio sa posudbe, i doci ce novi desni bek...
Danasnja informacija je da bi Schalke mogao pustiti Rafinhu... zbog problema sa novcem, jer se nisu plasiralu u Evropu... tako da su u opciji sada 4 igraca: Bosingwa, Srna, Rafinha i Ilsinho... Poredao sam ih po prioritetima koje bi ja zelio... :)
"Društvo koje ne prepoznaje činjenicu da svaki pojedinac ima pravo na sopstvene vrijednosti, ne poštuje dostojanstvo pojedinca i ne zna šta je sloboda." Fridrih Avgust fon Hajek (1899-1992.)

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 21 jun 2009, 00:20

pasha_the_one je napisao/la:sosa ce najvjerovatnije na posudbu u Koln... a za brenu se jos ne zna... Lell je najvece smece koje je ikad igralo u Bayernu... njegovi dani su odbrojani, Gorlitz se vratio sa posudbe, i doci ce novi desni bek...
Danasnja informacija je da bi Schalke mogao pustiti Rafinhu... zbog problema sa novcem, jer se nisu plasiralu u Evropu... tako da su u opciji sada 4 igraca: Bosingwa, Srna, Rafinha i Ilsinho... Poredao sam ih po prioritetima koje bi ja zelio... :)
Ja mislim da ovaj Ilsinho igra na poziciji krila, a ne beka. Tako je barem igrao u Shaktaru, a ako dovedo bilo kojeg igraca od 4 bice veliko pojacanje.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 21 jun 2009, 00:26

Ako Čelzi dogovori sve sa Johnsonom Bosingwa je naš. Mislim da bi to bio dobar posao jer bi dobili dobrog igrača a klub bi očistili od onih igrača koji nisu došli do nivoa Bayerna.

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 21 jun 2009, 00:36

Van Gaal se izgleda zeli rijesiti Lucia :roll:

http://www.bild.de/BILD/sport/fussball/ ... kippe.html
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 21 jun 2009, 00:46

miky_hz je napisao/la:Van Gaal se izgleda zeli rijesiti Lucia :roll:

http://www.bild.de/BILD/sport/fussball/ ... kippe.html
Pa on majke mi nije normalan, da se rijesi Lucia. Braafheid da ga zamijeni, e to ne moze nikako. Nadam se da do ovoga nece doci, jer je Lucio igracina.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 21 jun 2009, 00:54

1.76cm u onom Holanđaninu......Počeo je Gaalonja da s... kao što je u Barci to radio, on i oranja neka ide u .....<cenzurisano>

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 21 jun 2009, 00:59

Nebi bilo lose da procitate text pa komentarisete...
U ovom textu NOVINAR nagađa da je braafheid mozda i pojacanje za poziciju stopera,pa dalje u textu ponovo NAGAĐA da je demichelis prvi izbor VG,i na kraju opet NAGAĐA da bi Lucio mogao ispasti iz ekipe jer igra na Confed Cupu,nista konkretno et' samo nesto da se podigne broj posjeta za Bild.de ;)
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 21 jun 2009, 01:08

Ma Lucio treba da bude prvi izbor, tu nema price. Kakav Demichelis, a onaj Braafheid igra lijevog bocnog, mali je on sa stopera. Poceo je Gaal neku svoju politiku uvodit.

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 21 jun 2009, 01:13

bistrikboy je napisao/la:Nebi bilo lose da procitate text pa komentarisete...
U ovom textu NOVINAR nagađa da je braafheid mozda i pojacanje za poziciju stopera,pa dalje u textu ponovo NAGAĐA da je demichelis prvi izbor VG,i na kraju opet NAGAĐA da bi Lucio mogao ispasti iz ekipe jer igra na Confed Cupu,nista konkretno et' samo nesto da se podigne broj posjeta za Bild.de ;)
Ev ja nagađam da će Bayern kupiti Davida Villu i Cristiana Ronalda i da će imati platu po 2 milijuna eura sedmično, a da će Ribery potpisati za Žepče doživotni ugovor, te da će se Kahn vratiti u Bayern i braniti još 10-ak sezona. Uh šta sve napisah. :D :D Može li neko srediti da se ovo objavi u Bildu. :D :D :D

Možda ovaj novinar i pogodi ovo oko Lucija, mada se nadam da neće jer bi nam odbrana bila promaha sa tim momkom od 176 cm. Ev čujem da Bayern svoje mlade zvijezde šalje na posudbe. Zna li neko dali Kroos ostaje još u Leverkusenu ili se vraća u Bayern

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 21 jun 2009, 01:47

bistrikboy je napisao/la:Nebi bilo lose da procitate text pa komentarisete...
:lol: :lol:

Ne se zestiti bistrik momce, kad ovi iz Bilda nagadjaju, nek' i ovi nasi nastave u istom stilu. :D
Da da nagadjanju nikad kraja...te svaka naredna zima u Minhenu smeta Luciu, da li je u Madridu ili pak Milanu koji stepen toplije, te presao svoj zenit, te daj da ga prodaju dok jos ima ugovor (do 2010), te zasto zadrzavati putujuce...te :lol:
Ne znam, ne vjerujem da ce ici, ali pametno bi bilo da mu produze ugovor, pa kad god bude isao da nesto "usicare" (uvijek ce se naci kupac za njega). A ne da i ovu sezonu bude manje-vise nezadovoljan i narednu godinu ode kao slobodan igrac (kao Ballack).
Vom Jäger zum Gejagten

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 21 jun 2009, 11:54

Ma samo polako, ima još do nove sezone. Nadam se da ćemo ako Bog da suvereno osvojiti Bundesligu i kup a u LP makar doći do polufinala. Ja odoh na kraći odmor , i imam nekih obaveza pa neću biti tu neko vrijeme. Nadam se da ćete dobro popuniti ovu temu da imam nešto pametno čitati kada se vratim.

haj sretno vam Bayern cobras :mrgreen:

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.