Asmir Begović
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
Re: Asmir Begović
mislim da bi Begovicu bilo odlicno da ode u Celzi.
Bolji od Hilarija i onog Turbnula ili kako vec ,a ako Ceh stvarno nece branit citavu polusezonu, onda bi Begovic bio prvi golman Chelsea u prvom dijelu sezone. To bi bilo za njega odlicno iskustvo i vjerujem da bi napredovao u Celziju.
Na polusezone kad se Ceh oporavi mogao bi otici na posudbu u neki klub gdje bi branio .
Za njega je glavno da ovu godinu brani ,jer on je u godinama kada mora braniti cijelu sezonu da bi se pravilno nastavio razvijati. Ako ce u Stokeu opet bit rezerva odlazak u Celzi bi mi bio odlicna stvar, ako ne u Celzi onda bilo gdje gdje bi branio skoro citavu sezonu.
Bolji od Hilarija i onog Turbnula ili kako vec ,a ako Ceh stvarno nece branit citavu polusezonu, onda bi Begovic bio prvi golman Chelsea u prvom dijelu sezone. To bi bilo za njega odlicno iskustvo i vjerujem da bi napredovao u Celziju.
Na polusezone kad se Ceh oporavi mogao bi otici na posudbu u neki klub gdje bi branio .
Za njega je glavno da ovu godinu brani ,jer on je u godinama kada mora braniti cijelu sezonu da bi se pravilno nastavio razvijati. Ako ce u Stokeu opet bit rezerva odlazak u Celzi bi mi bio odlicna stvar, ako ne u Celzi onda bilo gdje gdje bi branio skoro citavu sezonu.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Zelim ga.
Al jedno su moji snovi, a drugo napredak u Asmirovoj karijeri. Ali eto, kad je Cech mogao potisnuti Cudicinija, zasto ne bi nas reprezentativac dao svoj doprinos u procesu ponavljanju historije.
Kako vidim po engleskim forumima, navijaci CFC-a se jos sjecaju onih 5 golova sto je primio u utakmici Chelsea-Stoke, tako da vlada poprilican pesimizam.

Kako vidim po engleskim forumima, navijaci CFC-a se jos sjecaju onih 5 golova sto je primio u utakmici Chelsea-Stoke, tako da vlada poprilican pesimizam.
John Terry can play with his back completely blocked, and he will put his head where I will not put my feet. He is extreme and knows he will suffer the consequences later, but he is sacrificing himself.
Didier Drogba
Didier Drogba
- Omerbavarac
- Kontakt:
Ako ti kazem, morao bih te ubiti.Monolog je napisao/la:To govoriš zbog pripremnih utakmica ili je, pak, nešto drugo u pitanju?Omerbavarac je napisao/la:Ali on nece biti zamjena Sorensenu.Monolog je napisao/la:Ima Chelsea Delaća koji je dostojna zamjena velikom Cechu.![]()
Šalu na stranu, bolje sjediti na klupi u Chelseau i biti zamjena Cechu, negoli biti zamjena Sorensenu.

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
kao sto neko rece, tesko je tu biti pametan. u chelsea-u cekat nesrecu cecha ili u stoke-u imati realnu sansu da branis...cech kada nije povrijedjen ima zagarantovano mjesto na golu.. i sigurno ga nece carlo mijenjat nakon jednog kiksa.. begovic bi tu bio uvijek rezerva kao i dudek u realu... s druge strane sorensenova pozicija je daleko slabija... a ni u stoke-u ne bi davali 4 mio € za golmana kojeg planiraju drzat na klupi, tako da begovic po mom misljenju ima realnu sansu da bude prvi golman, naravno ako iskorsti priliku i stekne povjerenje u pripremnim utakmicama. to sto begovic vise brani na pripremama, ne mora nista znacit'. sorensen je bio na SP i vjerovatno ga trener samo odmara..
-
- Kontakt:
Preci ce Begovic u Chelsea vidjet ce te...
Juce je onaj Hilardo takvu gresku napravio kad su primili gol og Frankfurta, da ono ne bi ni pola amatera napravilo..Prvo istrcao bespotrebno, zatim pokusa da dribla, pa nije uspio, pa onda dodao loptu protivnickom igracu ravno u noge....Ispao je pravi majmun, kao sto i jeste....Begovic mu uzima mjesto sigurno...
Juce je onaj Hilardo takvu gresku napravio kad su primili gol og Frankfurta, da ono ne bi ni pola amatera napravilo..Prvo istrcao bespotrebno, zatim pokusa da dribla, pa nije uspio, pa onda dodao loptu protivnickom igracu ravno u noge....Ispao je pravi majmun, kao sto i jeste....Begovic mu uzima mjesto sigurno...
NS BIH + Reprezentacija BIH = Mafija, prodaju i stimaju utakmice i rade za kladionicarsku mafiju
Postoji jos jedan golman u konkurenciji, Ross Turnbull. Prosle sezone kada su se povrijedili i Cech i Hilario taj im je momak bio dostojna zamjena. Međutim, i on je kao Hilario zabrljao u pripremnoj utakmici tako da je sada ocito da Chelseaju treba kvalitetan drugi golman. To sto smo mi Bosanci malo previse izbirljiv narod i sto Begovica ne bi cijenili kada bi bio drugi golman sampiona Engleske i redovnog ucesnika Lige prvaka,,, to je druga stvar.analiticar_ je napisao/la:Preci ce Begovic u Chelsea vidjet ce te...
John Terry can play with his back completely blocked, and he will put his head where I will not put my feet. He is extreme and knows he will suffer the consequences later, but he is sacrificing himself.
Didier Drogba
Didier Drogba
Pa normalno da ga ne bih cijenio, bolje bit prvi u selu nego zadnji u gradu. On je u godinama kada mora branit, a ne gledat nekog kacigaša kako stoji na golu iako nije 50% od prijašnjeg golmana. Ne budi luda Lejla i sama znaš da mu je bolje u Stokeu.
Ehh odmaro nam Bega danas 

"Jedna si jedina;
Moja domovina ;
Jedna si jedina ;
Bosna i Hercegovina!!!"
Moja domovina ;
Jedna si jedina ;
Bosna i Hercegovina!!!"
Ma nije se odmarao nego jednu on tekmu,jednu Sorens.Nije se stigao kad ni plaho umoriti
- Omerbavarac
- Kontakt:
Zvijezde se cuvaju za start sezone.delija je napisao/la:Ma nije se odmarao nego jednu on tekmu,jednu Sorens.Nije se stigao kad ni plaho umoriti

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Budimo realni biti ce zamjena 

Najveca laz poslije 9/11 : "Niti jedan klub Susic nije odveo u drugu ligu" By Pasodzigera@
Safet Susic ili covjek zvani OM za sve probleme!!!
"No God is Good God "
Safet Susic ili covjek zvani OM za sve probleme!!!
"No God is Good God "
bolje biti rezerva u gradu nego u selu

Moja domovina Republika Bosna i Hercegovina
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih
Sorensen ce braniti,u to sam 90% uvjeren.Iskusniji,nije nesto pretjerano bolji,ali je duze u klubu i ima povjerenje.
Kad bi otisao u Chelsea dobio bi priliku,jer je Cech sklon povredama u zadnje 2 godine.Hilario je tambura,a ni Turnbull nije nesto bolji.Mislim da bi se isplatilo dovesti Begovica,jer bi on mogao naslijediti Cecha koji ce za 2-3 godine otici.Tako ce Beg sa nekih 25-6 godina postati prvi golman jakog engleskog kluba,a posto je golman znaci da bi mogao jos komotno 10 godina braniti na vrhunskom nivou.
Kad bi otisao u Chelsea dobio bi priliku,jer je Cech sklon povredama u zadnje 2 godine.Hilario je tambura,a ni Turnbull nije nesto bolji.Mislim da bi se isplatilo dovesti Begovica,jer bi on mogao naslijediti Cecha koji ce za 2-3 godine otici.Tako ce Beg sa nekih 25-6 godina postati prvi golman jakog engleskog kluba,a posto je golman znaci da bi mogao jos komotno 10 godina braniti na vrhunskom nivou.
Zola in, Zola passes, Zola scores !
Sorensen ce branit, ali samo do prve greske ili povrede. Beg je tu i samo ceka priliku. Dok je dobije, Sorensenu je gotovo, bas kao sto je bilo i Jamesu.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Sorensen će braniti zato jer je bolji golman.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Slažem se, Begović samo da uveže 3/4 utakmice u prvih 11 i gotovo je za SorensenaCartman je napisao/la:Sorensen ce branit, ali samo do prve greske ili povrede. Beg je tu i samo ceka priliku. Dok je dobije, Sorensenu je gotovo, bas kao sto je bilo i Jamesu.

@Virtu4L - Možda ali 35 mu je godina, već polako treba neko mlađi šansu dobijati

Vidjet cemo dal ce Sorensen uopste braniti
mislim da mu je ovo jasna poruka da treba da ide iz kluba, Bega je mladji perspektivniji a uz uhodanu odbranu iz stokea nece primati toliko golova sto je i pokazao u par tekmi kada su dobili fulham u gostima i ostalim ne racunajuci debakl protiv mance i celzija koji su prejaki.

Cuva Bog Zelju svog!
Begovic branio cjelu utakmicu protiv Wrexhama, 0-0 je zavrsilo.
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
-
- Kontakt:
"Begović - ubija konkurenciju polako, ali sigurno"
Samo se sjetite Jamesa. Sorensenu će nešto biti, povreda ili nešto. Kad Begović stane na gol nema silaženja. I neka ga do 27 u srednjim engleskim ekipama, onda nek' pređe u veći klub. Tad će odma' biti, u koju god ekipu da pređe, prvi golman.
Samo se sjetite Jamesa. Sorensenu će nešto biti, povreda ili nešto. Kad Begović stane na gol nema silaženja. I neka ga do 27 u srednjim engleskim ekipama, onda nek' pređe u veći klub. Tad će odma' biti, u koju god ekipu da pređe, prvi golman.
U mom svijetu važe moja pravila
Begovic dobio broj 1. Dobar znak? Vidjet cemo sutra.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"