Premijer liga BiH - aktuelno

Balorda
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - aktuelno

Post Postao/la Balorda » 23 avg 2025, 19:51

Cimzdrenje day 11.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja

Orvel
Kontakt:

Post Postao/la Orvel » 23 avg 2025, 19:52

Threeplanetrees je napisao/la:
23 avg 2025, 19:45
Balorda je napisao/la:
23 avg 2025, 19:41
Kad oni grupno vrijeđaju na stadionu, tu nema ništa neprijateljski,

Kada im kod nas jedan čovjek yebe majku to je neprijateljski i vrlo primitivno :rol: :tokralju:

Pa šta je ovo ljudi, kakvi su im ovo likovi, a ako su im ovakvi ovi što se znaju koristiti internetom, kakva im je tek ona krezuba uličarska bagra :bow:
Ovaj nije tačan i ne treba ga uzimati za ozbiljno. Kaže hajvan screenaš postove i čuvaš u telefonu. Valjda još nije otkrio kako se može pogledati profil nekog forumaša :rol:
Mozda ti nisi otkrio kako citirati pa screenas al posto vidim da znas citirati druge, jedino logicno je da screenas jer ti fali sivih mozdsnih celija. Ne znam sto se peres toliko oko screenshota, nisam valjda ubo u srz poremecaja?

Combattente87
Kontakt:

Post Postao/la Combattente87 » 23 avg 2025, 19:53

ultrazonfa je napisao/la:
23 avg 2025, 16:11
Nadam se da ce neko odgovarati za ovo sto se hordama nije dopustilo da dodju u BL?!!
Tribina za goste je razmontirana nema, gdje da vas se smjesti osim na istok, a na istoku da vas stave prekid je kvota 1.01...
BORAC U SRCU VRBAS U VENAMA !

tutankamon1905
Kontakt:

Post Postao/la tutankamon1905 » 23 avg 2025, 19:55

Kakva harmonija rodjenih i hordi :ljepota: Ako se ne uzmete na kraju razocarat cu se.

A usput, iako u vrapcicima tece ciganska krv niste bas morali svojim postupcima dogurat toliko daleko da vas iz Sarajeva zovu cigani. Netko sa strane ko ne razumije materiju, stavit ce citav Mostar u isti kos..ne treba nam to

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 23 avg 2025, 19:56

Orvel je napisao/la:
23 avg 2025, 19:49
Balorda je napisao/la:

Kada im kod nas jedan čovjek yebe majku to je neprijateljski i vrlo primitivno :rol: :tokralju:

Pa šta je ovo ljudi, kakvi su im ovo likovi, a ako su im ovakvi ovi što se znaju koristiti internetom, kakva im je tek ona krezuba uličarska bagra :bow:
Al zasto da ulazim u dubiozu kad spinujes. Svi znaju i prije tekme sta je bilo a kartama. Pa ogranicavanje broja manijaka. Pa izuzetno neprijateljska igra, agresivna, tuca. To sto vi skandirate sa tribina i onaj sto poziva da nas pobiju mi i nije toliko bitno jer sta imam komentarisati gamad. Ali da ste vi i dalje uvjereni da je vas neko ostetio i da nemate obraza priznati da je onakvo ponasanje sramotno za jedan klub, e tu lezi osnov ovog problema. Vi ste nebitni, bitni ste samo pitarima jer ce izvuci bodove dok ga pusite jedni drugima a i vama ce dati ako oni svoje ciljeve ostbste prije vremena.

Ja onakav docek oxekujem u Banja Luci npr gdje se zna da su npr Manijaci u ratu sa lesevima itd. Onakvu atmosferu cak ni na kosevu ne ocekujem jer imaju toliko skupe igrace koji sebi ne bi smjeli dozvoliti da se ono desi.

Ali velicanje svog igraca koji huska sudiju da se nesto desilo, podrzavanje onakvog ponasanja na terenu, e to vam je zajednicko kao navijacima. Uostalom 50% onih ljudi je doslo gledati tekmu zbog Zelje, ne znam koju tekmu vam je pun stadion inace, e to se zove kompleks a iskreno ne znam zbkg cega ste ga vi dobili jer ste nama nebitni, moje jedino objasnjenje je da vam je preslo od pitara tokom spolnog odnosa.

I na svo to huskanje sudije i ostale stvari koje svi znamo da se desavaju u savezu i ko je postavio svoje ljude ono dodje i prica kako je Zeljo imao protekciju neku. Eto sto ste pijaca, seljacki mentalitet a povrh svega cigani. Dovidjenja prijatno.
Nisi nam objasnio zasto se vasi igraci na celu sa suljkanom svaku tekmu onako ponasaju na sugavici? Unose se u face,traze kartone i sl sjeticemo se psovanja Stilica i kartona Radovica u tunelu, niste se neesto tad olaho bunili lazni moralisti?

Balorda
Kontakt:

Post Postao/la Balorda » 23 avg 2025, 19:58

tutankamon1905 je napisao/la:
23 avg 2025, 19:55
Kakva harmonija rodjenih i hordi :ljepota: Ako se ne uzmete na kraju razocarat cu se.

A usput, iako u vrapcicima tece ciganska krv niste bas morali svojim postupcima dogurat toliko daleko da vas iz Sarajeva zovu cigani. Netko sa strane ko ne razumije materiju, stavit ce citav Mostar u isti kos..ne treba nam to
Pa mamlaze vi sami sebe zovete cigani :plac: :rol:
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 23 avg 2025, 19:59

Raspameceni pijacari i dalje nesto lajuckaju.
Nikako da prebole Erikovo trpanje u :guz:

Orvel
Kontakt:

Post Postao/la Orvel » 23 avg 2025, 20:00

Nevjerovatno sta gledam, mada u stvarnosti posto znam dosta ljudi i sa jedne i sa druge strane znam ds nije to tolika ljubav koliko je to ucestalo kod ovih pacenika na forumu.

Nego meni jedna stvar zapadne za oko. Kako Stimac normalno prica i ne potpaljuje atmosferu i na kraju ispade ds je Zrinjski vise gospodski klub od ovih kmetova. E to mi nije jasno nikako, sta je njima u glavama pa uradise ovakve stvari za unistenje bilo kakvog odnosa medju navijacima.

kupus army
Kontakt:

Post Postao/la kupus army » 23 avg 2025, 20:01

Combattente87 je napisao/la:
23 avg 2025, 19:53
Nadam se da ce neko odgovarati za ovo sto se hordama nije dopustilo da dodju u BL?!!
Tribina za goste je razmontirana nema, gdje da vas se smjesti osim na istok, a na istoku da vas stave prekid je kvota 1.01...
Po propozicijama klub domacin je duzan obezbjediti mjesto za gostujuce navijace.
Kao dijete 's tobom ja osjetilo bol,svu srecu ovog svijeta,dobro,a i zlo!

Threeplanetrees
Kontakt:

Post Postao/la Threeplanetrees » 23 avg 2025, 20:03

Mostarska raja je vazda davala gunjašima i škutorima po labrnji. To se nastavilo i u ovom posljeratnom periodu tako da nije teško zaključiti ko je ko

NajvecaRadosti
Kontakt:

Post Postao/la NajvecaRadosti » 23 avg 2025, 20:07

Jel plan nova velika tribina ili?

Ma mogu sve da hoce ali sto se yebavati kad je lakse zabraniti i cugat citav dan ha ja.Tako je i kod nas i kod vas i svugdje
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!

Combattente87
Kontakt:

Post Postao/la Combattente87 » 23 avg 2025, 20:10

kupus army je napisao/la:
23 avg 2025, 20:01
Po propozicijama klub domacin je duzan obezbjediti mjesto za gostujuce navijace.
To je sada već drugi par opanaka, i upravu si definitivno, ali nije realno na istoku staviti HZ i domaće....ja bi volio više nego vi vjeruj mi, da je dozvoljeno, ali jbg.....

ultrazonfa
Kontakt:

Post Postao/la ultrazonfa » 23 avg 2025, 20:14

Ne nas, vec njih, ja sam iz BL. Mogli su u kavez na istok, tampon zona i milina. Kad su mogli u evropi tu gostujuce, mogu i njih. Ali sto bi se mup zajebavao s tim. Upravu isto boli tuki, najavili do sredine avgusta montaznu od 500 mjesta, nece je postaviti do sljedece sezone.Zato kazem neko mora odgovarati za to!
Zadnja izmjena: ultrazonfa, dana/u 23 avg 2025, 20:14, ukupno mijenjano 1 put.

Combattente87
Kontakt:

Post Postao/la Combattente87 » 23 avg 2025, 20:14

NajvecaRadosti je napisao/la:
23 avg 2025, 20:07
Jel plan nova velika tribina ili?

Ma mogu sve da hoce ali sto se yebavati kad je lakse zabraniti i cugat citav dan ha ja.Tako je i kod nas i kod vas i svugdje
Ma jok, montažna ali veća i po propizicijama UEFE, da se mogu smjestiti i u evropi gosti....Mislim da je oko 500 mjesta kapacitet, a uzeći u obzir da je najveće gostovanje neke grupe u BL bilo kada je došlo blizu 400 HZ, to bi bilo to, dovoljno.

tutankamon1905
Kontakt:

Post Postao/la tutankamon1905 » 23 avg 2025, 20:15

Balorda je napisao/la:
23 avg 2025, 19:58

Postoji izraz mostarski cigani i mostarski ciganluk na koje se pravi mostarac nece uvrijedit jer se zna na sta se misli.. a postoje bas pravi cigani koji su se nazalost vremenom filtrirali medju vas i cine vecinu vase navijacke baze. Da vam je ne daj boze uc na tribinu, 90 posto je cigana. Rekao bih roma, al postupci su ih doveli do obicnih cigana romske krvi koji s Mostarom bas i nemaju puno veze

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 23 avg 2025, 20:15

mosarajvosa83 je napisao/la:
23 avg 2025, 19:56
Orvel je napisao/la:
23 avg 2025, 19:49
Balorda je napisao/la:

Al zasto da ulazim u dubiozu kad spinujes. Svi znaju i prije tekme sta je bilo a kartama. Pa ogranicavanje broja manijaka. Pa izuzetno neprijateljska igra, agresivna, tuca. To sto vi skandirate sa tribina i onaj sto poziva da nas pobiju mi i nije toliko bitno jer sta imam komentarisati gamad. Ali da ste vi i dalje uvjereni da je vas neko ostetio i da nemate obraza priznati da je onakvo ponasanje sramotno za jedan klub, e tu lezi osnov ovog problema. Vi ste nebitni, bitni ste samo pitarima jer ce izvuci bodove dok ga pusite jedni drugima a i vama ce dati ako oni svoje ciljeve ostbste prije vremena.

Ja onakav docek oxekujem u Banja Luci npr gdje se zna da su npr Manijaci u ratu sa lesevima itd. Onakvu atmosferu cak ni na kosevu ne ocekujem jer imaju toliko skupe igrace koji sebi ne bi smjeli dozvoliti da se ono desi.

Ali velicanje svog igraca koji huska sudiju da se nesto desilo, podrzavanje onakvog ponasanja na terenu, e to vam je zajednicko kao navijacima. Uostalom 50% onih ljudi je doslo gledati tekmu zbog Zelje, ne znam koju tekmu vam je pun stadion inace, e to se zove kompleks a iskreno ne znam zbkg cega ste ga vi dobili jer ste nama nebitni, moje jedino objasnjenje je da vam je preslo od pitara tokom spolnog odnosa.

I na svo to huskanje sudije i ostale stvari koje svi znamo da se desavaju u savezu i ko je postavio svoje ljude ono dodje i prica kako je Zeljo imao protekciju neku. Eto sto ste pijaca, seljacki mentalitet a povrh svega cigani. Dovidjenja prijatno.
Nisi nam objasnio zasto se vasi igraci na celu sa suljkanom svaku tekmu onako ponasaju na sugavici? Unose se u face,traze kartone i sl sjeticemo se psovanja Stilica i kartona Radovica u tunelu, niste se neesto tad olaho bunili lazni moralisti?
Lazes. Kod nas kondicioni ne udara u tunelu i kapiten ne place sudiji i navlaci crvene za goste.
Proslo 6 radnih dana a snimka Veleze nema niti ocitovanja na papanluk na tribinama. Nekad veliki klub sada spao na niske grane. Hajde Radnik gazi Edu Vehabovica, rezultat je nebitan, samo da jos jednom procvrci Gigaaaaaa Gigaaaa.

Sto se BL tiče mi godinama ne mozemo dok Horde mogu, ovo je prvi put da je njima taraba. Nas su par puta vracali pred BL.
Pa sto se tada moralisto lazni nisi zalio.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

Combattente87
Kontakt:

Post Postao/la Combattente87 » 23 avg 2025, 20:18

23 avg 2025, 20:14
Ne nas, vec njih, ja sam iz BL. Mogli su u kavez na istok, tampon zona i milina. Kad su mogli u evropi tu gostujuce, mogu i njih. Ali sto bi se mup zajebavao s tim. Upravu isto boli tuki, najavili do sredine avgusta montaznu od 500 mjesta, nece je postaviti do sljedece sezone.Zato kazem neko mora odgovarati za to!
Stavili su Dragonse koji su najbliži balkanu pa su se opekli ;) Inače slažem se da se mora stati u kraj ovoj kurcobolji policije...

Balorda
Kontakt:

Post Postao/la Balorda » 23 avg 2025, 20:20

23 avg 2025, 20:15
Balorda je napisao/la:
23 avg 2025, 19:58

Postoji izraz mostarski cigani i mostarski ciganluk na koje se pravi mostarac nece uvrijedit jer se zna na sta se misli.. a postoje bas pravi cigani koji su se nazalost vremenom filtrirali medju vas i cine vecinu vase navijacke baze. Da vam je ne daj boze uc na tribinu, 90 posto je cigana. Rekao bih roma, al postupci su ih doveli do obicnih cigana romske krvi koji s Mostarom bas i nemaju puno veze
:rol:

Eklatantan primjer štovaoca mitomanije i falsifikovanja apsolutno svega. Hvala ti na olakšavanju.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja

maroon46
Kontakt:

Post Postao/la maroon46 » 23 avg 2025, 20:23

Prije su horde znale biti na zapadu pored tunela, moze se svasta iskombinovati ali treba volja i zelja. Stadion svakako nece biti pun, pa da se ne moze neki sektor objezbjediti.

NajvecaRadosti
Kontakt:

Post Postao/la NajvecaRadosti » 23 avg 2025, 20:23

23 avg 2025, 20:18
23 avg 2025, 20:14

Stavili su Dragonse koji su najbliži balkanu pa su se opekli ;) Inače slažem se da se mora stati u kraj ovoj kurcobolji policije...
I da su pustili nase gledali bi standardno jedno poluvrijeme.I bolje da se ljudi ne izlazu trosku bezveze i ne putuju citav dan

Gora organizacija za gostujuce navijace ne postoji od ove lige
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Anpa, Balorda, Bing [Bot], Combattente87, Direktorcic, MikiPirs, skoJaa i 30 gostiju.