Postao/la jurisicduska » 29 avg 2025, 11:00
_weella_
Bogami nisi upravu, niko vise ništa ni ne očekuje, dotle su srozao klub. Mogu kako hoce i do kad hoce i nema im se ko ni suprotstaviti- sto je bio konačni cilj. Razjediniti, rastjerat. Nikakav oni pritisak nemaju. Ništa se ne očekuje. Nikog ne zanima. Ima par nas nekolicina koja želi ovom klubu najbolje ali daleko od tog da to njih zanima šta mi želimo.
Nekad davno sam shvatio da si pod stresom samo kad ne reagujes na vrijeme da ne dođeš u takve situacije, stres nastaje na osnovu neispunjenja zadataka, pritisak nastaje kad ne uradiš ono sto bi trebao.
5 pobjeda zaredom, i Sarajevo će bit najljepši klub na svijetu za igrat u njemu.
Dosta je vise traženja opravdanja za sve. Dosta fkt.
Treba vremena
Treba igrača
Treba trener drugi
Treba veća podrška
Treba manja podrška
Pritisak
Ne valja teren
Stadion neuslovan
Ovo je klub sa najboljim igračkim kadrom
Najboljim fin uslovima
Najboljim uslovima za treniranje
Najboljom brigom za zdravlje i oporavak
Nek igraju normalno pristojno u skladu s tim sto imaju niko vise od tog ne traži.
Imaju sve uoće na svijetu, ne igramo u ligi protiv Liverpoola nego protiv Radnika koji ima platu na svaka 3 mjeseca, treniraju u blatu i imaju igrački kadar mahom skupljen od igrača koji nigdje drugo ni ne mogu igrat.
To šamaranje sam ti naveo kao primjer pritiska - u šampionskim sezonama , ne kao nešto sto treba praktikovati. Mi smo navijači trebamo podržati klub, ali pričati da im ne da pritisak da igraju i da prime 9 golova na 2 utakmice je bolest vise.
Nabijem ih ja sve na kitu redom ko god ima u tom sudjelovanje na bilo kakav način. Treba ih otići pomaziti i održat motivacioni govor.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.