ZZtop10 je napisao/la:Ne znam.Sve mi se vise cini da je Benjo bio u pravu kada je rekao da ne zeli da bude rezerva Memiji... i otisao u Čelik.
Benjo samo da je jednom otvorio ovaj forum i ukucao svoje ime u search vidio bi da je popularniji od Kim Kardashian i sve bi mu bilo jasno šta mu je činiti.
Dado ima povredu trbusnog zida jos od one utakmice mlade reprezentacije sa Englezima.sergejevic je napisao/la:Raja, a sta je s Dadom ? Je li imao neku povredu ili je Dzenis uletio na njegovo mjesto definitivno ? Nisam to upratio, vidim nije ulazio u igru. Stvarno steta zbog njega, pokazao je nekoliko puta da moze mnogo, ali nazalost ostaje samo na ponekom bljesku. Podsjeca na Jamaka po tome, a valjalo bi nam da preboli te djecije bolesti i da zaigra u kontinuitetu kako moze i zna.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Ivica Osim: "Ko ne može da trči, taj ne može da igra".
Benjo samo da je jednom otvorio ovaj forum i ukucao svoje ime u search vidio bi da je popularniji od Kim Kardashian i sve bi mu bilo jasno šta mu je činitiZZtop10 je napisao/la:Ne znam.Sve mi se vise cini da je Benjo bio u pravu kada je rekao da ne zeli da bude rezerva Memiji... i otisao u Čelik.
Dado ima povredu trbusnog zida jos od one utakmice mlade reprezentacije sa Englezima.sergejevic je napisao/la:Raja, a sta je s Dadom ? Je li imao neku povredu ili je Dzenis uletio na njegovo mjesto definitivno ? Nisam to upratio, vidim nije ulazio u igru. Stvarno steta zbog njega, pokazao je nekoliko puta da moze mnogo, ali nazalost ostaje samo na ponekom bljesku. Podsjeca na Jamaka po tome, a valjalo bi nam da preboli te djecije bolesti i da zaigra u kontinuitetu kako moze i zna.
- themaniaks
- Kontakt:
Benjo da se vise ufatio lopte nego kockanja cigara i mahalanja bolje bi prosao u zivotu
I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili
**** ga je bingo..themaniaks je napisao/la:Benjo da se vise ufatio lopte nego kockanja cigara i mahalanja bolje bi prosao u zivotu
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
Joco, Joco, jos ti vjerujem !!!
Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987
a ne bi trebalo...
malo muči me...
što si fulao...
malo muči me...
što si fulao...
Moje bi pjesme pobjedile znaj,
a srecna dusa otisla u raj,
eh kad bi ti, eh kad bi ti
zabio jedan gol...
a srecna dusa otisla u raj,
eh kad bi ti, eh kad bi ti
zabio jedan gol...
Malo sa teme..
Mujo i Haso veliki fudbalski fanovi se dogovore da ko prvi umre dođe onom drugom u snu i javi mu da li se gore na nebu igra fudbal.
Desilo se tako da Mujo prvi umre i kao što su se dogovorili jedno večeri dolazi Hasi u snu da mu javi.
-"Haso,imam jednu dobru i jednu lošu vest". - reče Mujo,
-"Kaži prvo dobru". - odgovara Haso.
-"E pa ovako,dobra je ta da se gore na nebu fudbal igra još kako".
-"Odlično,hajde mi reci sada lošu vest".
-"**** ga, braniš u nedelju" !
Mujo i Haso veliki fudbalski fanovi se dogovore da ko prvi umre dođe onom drugom u snu i javi mu da li se gore na nebu igra fudbal.
Desilo se tako da Mujo prvi umre i kao što su se dogovorili jedno večeri dolazi Hasi u snu da mu javi.
-"Haso,imam jednu dobru i jednu lošu vest". - reče Mujo,
-"Kaži prvo dobru". - odgovara Haso.
-"E pa ovako,dobra je ta da se gore na nebu fudbal igra još kako".
-"Odlično,hajde mi reci sada lošu vest".
-"**** ga, braniš u nedelju" !
Dobro je, znaci nisam jedini ludjakMinjore je napisao/la:Joco, Joco, jos ti vjerujem !!!
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Mene bilo sramota reći da mu još uvijek vjerujem, sad mogu 

Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
Bice pretesko sutra, nadam se jednom bodu !za_zivot_cijeli je napisao/la:Siroki kiksao. Odlicno za nas.
Moramo sutra uzeti bodove.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
-
- Kontakt:
Nisu ti dobar nikako.. Pa bar se mozes nadati da cemo uzeti tri boda..Elegant je napisao/la:Bice pretesko sutra, nadam se jednom bodu !za_zivot_cijeli je napisao/la:Siroki kiksao. Odlicno za nas.
Zadnja izmjena: Hadzijalagic, dana/u 28 nov 2015, 17:35, ukupno mijenjano 1 put.
BUDI ŽELJO !!!
- jovanmaksimovic
- Kontakt:
sta vam je... sutra lagano 3-0 za nas.. mi u bijeljini redovno uzimamo radnik, dok je grbavica za nas neosvojiva tvrdjava za nas 

https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL
FOR PAUL
Slazem se sa piletom ovo za ljevake,ali su oni su tako nepredvidljivi,isto ko i u boksu kontra gard.pile87 je napisao/la:Isto rako se moze reci da ga je Pamic doveo i da je ovaj odatle otisao u jacu ligu gdje vise zaradjuje kada vec pricamo napamet . I Kvesi je desna noga sluzila za hodanje pa je bio najbolji bek lige a i ljevaci su cesto izriciti ljevaci i nista drugo.Genie je napisao/la:Mnogo cijenim Igora Pamića, jedan od najkvalitetnijih trenera u HNL-u! On je vodio Istru kada su Kramarića doveli, ali nije se dugo zadržao tamo, jedva polusezonu, nije se puno ni naigrao. Očito nije bio zadovoljan sa njim čim nije produžio, mada bi se moglo o tome polemisati jer niko ne zna tačno koji je razlog.DR.HOUSE je napisao/la:http://www.goal.com/hr/news/12352/hrvat ... ID=HP_BN_8
po ovim vec je potpisao,ali vazi tek od 1 januara ....
Meni lično, gledajući njegova videa, djeluje kao Mladenović II. Izraziti ljevak, desnu koristi samo ako je prisiljen i ako nema drugog izbora. Spor je samo tako, driblinga nikakvog nema a u prilike za centaršut dolazi samo nekim duplim pasovima saigrača, što kod naših "bosanskih bunkera" neće puno vode piti. Ako je ovo za potpis istina, naši su se baš zaletilili sa ovim potpisom, kao bekani. Niko sretniji od mene ako .griješim, ovako isto smo se i sa Mladenovićem zaletili, vidjeli smo kako je ispalo. Ovaj potpis mi ništa lično ne predstavlja dok se ne pokaže na terenu, tek tada mogu suditi o njemu, do tada nemam neko pozitivno mišljenje o njemu.
Mozda je glupo poredjenje,ali za ljevake uvijek se sjetim sebe,i kad bi igrao protiv mog starog,koji me najbolje poznavao. I sad ako sam ja dobar ,pocne ovim svojim srat. J e b o vam on mater,samo vuce na lijevu i u lijevu stranu,ko da ce ga ko j e b a t ako ode desno. .... ali djaba najtezi su ljevaci za cuvanje. Koliko god se kome cinilo da je upotreba desne,samo za hodanje,ipak ni desnjaci lijevu,ne koriste puno ,samo su predvidljiviji od lijevaka i ima ih vise,pa moraju se prilagodjavat.
VOLIM TE ZELJO
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
Ko izostaje sutra u Bijeljini osim Dade ?
-
- Kontakt:
Je li moguce kako zavrsiti da Kvesic dodje na kakvu posudbu? U Turskoj ga nema ni na klupi.. Bolje bi i njemu bilo ovdje igrati nego sto tamo gleda tekme sa tribina..
BUDI ŽELJO !!!
Pa tek je otišao, pusti momka da se prilagodi prvo ligi.
- bistrikboy
- Kontakt:
Kazu u Avazu upitni Blagojevic,Tiago i Kosoric.Fustang je napisao/la:Ko izostaje sutra u Bijeljini osim Dade ?
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
-
- Kontakt:
Ne sprecavam ga ja ni u cemu samo od zadnjih 7 kola on je dvije tekme bio na klupi a ostale gledao sa tribina.. Kako ce se prilagoditi kad ne konkurise za utakmice..Gator je napisao/la:Pa tek je otišao, pusti momka da se prilagodi prvo ligi.
BUDI ŽELJO !!!
tI si banovan s ove teme, jel de @AjzeaElegant je napisao/la:Bice pretesko sutra, nadam se jednom bodu !za_zivot_cijeli je napisao/la:Siroki kiksao. Odlicno za nas.

Trenutno korisnika/ca: Paromlinac i 16 gostiju.