Provjeri ti svoj kortizol, stresiraš se bez potrebe i obuzima te bijes. Naučni dokazi pokazuju da česti ispadi bijesa mogu povećati opasnost od srčanog i moždanog udara. Bilo bi dobro da češće dolaziš u Hercegovinu, da ojačaš imunitet.Orvel je napisao/la: ↑23 avg 2025, 12:52I ja sam stavio keca na radnika. Ne zato sto mi ovi odozdo smrde na pitare nego je to realno za ocekivati. Radnik zadnje dvije dobro igrao a nije upisao bodove, sad ce im se to vratiti protv oslabljenih cigana, plus poslijes sveg onog bijesa protiv Zelje, opadne dopamin i serotonin pa nece imati ni neku zelju da fataju za vratove i ganjaju rezultat.
Odavno mi se neki klub prvenstveno zbog navijaca i ljudi koji ga vode nije zgadio kao ona pitarska prcija petokraka.
PS hajmo pitari sad branite ih.
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
-
- Kontakt:
Nadam se da ce neko odgovarati za ovo sto se hordama nije dopustilo da dodju u BL?!!
Svaki normalni grad ce vama zabraniti dolazak, vi se ne znate ponasati u tudjem gradu, samo ste dobrodosli u Vrpacice ali to je selo i zato ste tamo i dobrodosliultrazonfa je napisao/la: ↑23 avg 2025, 16:11Nadam se da ce neko odgovarati za ovo sto se hordama nije dopustilo da dodju u BL?!!
Crni Cerak 🐦⬛
-
- Kontakt:
Potrudili su se da se to zaboravifks74 je napisao/la: ↑23 avg 2025, 16:07Jesu li dobili kaznu za ulijetanje na teren ona dva majmuna, što su htjeli tući protivničke igrače. Urlike sa tribina nećemo pominjati.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑23 avg 2025, 13:13Likovi jos kmece![]()
![]()
Pa slijepci svaka druga utakmica na Grbavici vam je ovakva sta je vama kompleksasi jedni pustite ljude nek igraju
Najodvratniju ekipu imate decenijama i vi nekome moralisete o ponasanju.Navijaci gdje god dodju j mater u pic.ku ovome onome,prava seljacka sorta iz okruga istocne Bosne,ko vas yebe ba

Zamisli jos trazili da se ponisti crveni karton

Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Kolko se krecu smokve dole?Tuce11 je napisao/la: ↑23 avg 2025, 16:08Provjeri ti svoj kortizol, stresiraš se bez potrebe i obuzima te bijes. Naučni dokazi pokazuju da česti ispadi bijesa mogu povećati opasnost od srčanog i moždanog udara. Bilo bi dobro da češće dolaziš u Hercegovinu, da ojačaš imunitet.Orvel je napisao/la: ↑23 avg 2025, 12:52I ja sam stavio keca na radnika. Ne zato sto mi ovi odozdo smrde na pitare nego je to realno za ocekivati. Radnik zadnje dvije dobro igrao a nije upisao bodove, sad ce im se to vratiti protv oslabljenih cigana, plus poslijes sveg onog bijesa protiv Zelje, opadne dopamin i serotonin pa nece imati ni neku zelju da fataju za vratove i ganjaju rezultat.
Odavno mi se neki klub prvenstveno zbog navijaca i ljudi koji ga vode nije zgadio kao ona pitarska prcija petokraka.
- tutankamon1905
- Kontakt:
Jel ovo ovaj frajer probao provuci da su navijaci Zelje psovali pokojnog Vedrana? Dan te j.ebo koji bolesnik jel moguce 

-
- Kontakt:
Pa jos koji put da ponove bice to "istina".tutankamon1905 je napisao/la: ↑23 avg 2025, 16:22Jel ovo ovaj frajer probao provuci da su navijaci Zelje psovali pokojnog Vedrana? Dan te j.ebo koji bolesnik jel moguce![]()
Isto kao sto je Grbavica skandirala Praljku.. sve je to "istina".
Tuce, nisam ja bijesan, vi ste ispoljili svoj bijes, ako bas mora da ti crtam evo vec 5 puta. Ja samo osjecam gadjenje prema ljudima koji nemaju obraza ni casti nikakve i zarad nekog imaginarnog prijateljstva na noz docekujes Zeljeznicar bez ikakvog povoda.Tuce11 je napisao/la: ↑23 avg 2025, 16:08Provjeri ti svoj kortizol, stresiraš se bez potrebe i obuzima te bijes. Naučni dokazi pokazuju da česti ispadi bijesa mogu povećati opasnost od srčanog i moždanog udara. Bilo bi dobro da češće dolaziš u Hercegovinu, da ojačaš imunitet.Orvel je napisao/la: ↑23 avg 2025, 12:52I ja sam stavio keca na radnika. Ne zato sto mi ovi odozdo smrde na pitare nego je to realno za ocekivati. Radnik zadnje dvije dobro igrao a nije upisao bodove, sad ce im se to vratiti protv oslabljenih cigana, plus poslijes sveg onog bijesa protiv Zelje, opadne dopamin i serotonin pa nece imati ni neku zelju da fataju za vratove i ganjaju rezultat.
Ti i tvoj klub ste mi realno nebitni, osim sto sad znam da nas mrzite i tako se odnosim prema vama, ne znam sto vam to smeta ako ste otvoreni pokazali koliku mrznju prema nama imate.
A sto se tice tekme ybg ja sam svoje rekao zasto mislim da ce radnik uzeti. A u sirokom ocekujem bar 3 gola jer se sloga odmorila a oba tima znaju igrati otvoreno i na golove.
- relativizam
- Kontakt:
-
- Kontakt:
@ Nodi **** se meni iskreno za svinjski, bojac i za letece medvjedice jel posteno? 
Evo imate ovu sezonu pa osvojite ako ste mudonje i jaka ekipa brani li vam ko?

Evo imate ovu sezonu pa osvojite ako ste mudonje i jaka ekipa brani li vam ko?
Limvo te Rajvosa 🇱🇻🇱🇻
-
- Kontakt:
Ubjedljivo najogavniju i najprljaviju,jos kad ih je tuljan vodio pa ono je bio krkanluk pro max, sad malo olacu jer su ih nalupali u Mostaru dok je sve ono na Sugavici normalno bilo godinama,pljuvanje,tuneli,protesti na svaku odluku i unosenju u facu sudiji,prijetnje protivnickimmigrac8ma i jos dosta toga.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑23 avg 2025, 13:13Likovi jos kmece![]()
![]()
Pa slijepci svaka druga utakmica na Grbavici vam je ovakva sta je vama kompleksasi jedni pustite ljude nek igraju
Najodvratniju ekipu imate decenijama i vi nekome moralisete o ponasanju.Navijaci gdje god dodju j mater u pic.ku ovome onome,prava seljacka sorta iz okruga istocne Bosne,ko vas yebe ba
-
- Kontakt:
Bolesnici jel vi mislite da su vas zbog nas na noz docekali? Odma ste pjevali pogrdne pjesme cim ste usli. Vidim da pojma nemas zbog cega je sve ovo i kako je pocelo, medjutim pocelo je davno. Uostalom, nas su docekali na noz sta fali maloni vas da docekaju na nacin kao sto to vi radite svaku tekmu.Orvel je napisao/la: ↑23 avg 2025, 16:30Tuce, nisam ja bijesan, vi ste ispoljili svoj bijes, ako bas mora da ti crtam evo vec 5 puta. Ja samo osjecam gadjenje prema ljudima koji nemaju obraza ni casti nikakve i zarad nekog imaginarnog prijateljstva na noz docekujes Zeljeznicar bez ikakvog povoda.Tuce11 je napisao/la: ↑23 avg 2025, 16:08Provjeri ti svoj kortizol, stresiraš se bez potrebe i obuzima te bijes. Naučni dokazi pokazuju da česti ispadi bijesa mogu povećati opasnost od srčanog i moždanog udara. Bilo bi dobro da češće dolaziš u Hercegovinu, da ojačaš imunitet.Orvel je napisao/la: ↑23 avg 2025, 12:52I ja sam stavio keca na radnika. Ne zato sto mi ovi odozdo smrde na pitare nego je to realno za ocekivati. Radnik zadnje dvije dobro igrao a nije upisao bodove, sad ce im se to vratiti protv oslabljenih cigana, plus poslijes sveg onog bijesa protiv Zelje, opadne dopamin i serotonin pa nece imati ni neku zelju da fataju za vratove i ganjaju rezultat.
Ti i tvoj klub ste mi realno nebitni, osim sto sad znam da nas mrzite i tako se odnosim prema vama, ne znam sto vam to smeta ako ste otvoreni pokazali koliku mrznju prema nama imate.
A sto se tice tekme ybg ja sam svoje rekao zasto mislim da ce radnik uzeti. A u sirokom ocekujem bar 3 gola jer se sloga odmorila a oba tima znaju igrati otvoreno i na golove.
-
- Kontakt:
Jedini bolesnici su oni a psovali su tako mi Boga pa neka mene kazni ako lazem.Pod navijaci ne mislim grupa nego pojedinci od 10ak idiota.Za Haseta odavno poznato,to je redovno postalo svaki derbi od filozoficara.Pomakli su granice pa i kroz pjesme sprdaju legendu gradatutankamon1905 je napisao/la: ↑23 avg 2025, 16:22Jel ovo ovaj frajer probao provuci da su navijaci Zelje psovali pokojnog Vedrana? Dan te j.ebo koji bolesnik jel moguce![]()
A tebi yebem sve po spisku posto mislis da bi lagao te stvari eto da budem zanimljiv na forumu.Glupane glupi mrs u pm
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
A vi ste sami svoj hibrid finansirali, i to prvi u drzavi.
Jos sami kupili trafo
-
- Kontakt:
Ja ne znam fkt kakvo oni pamcenje zlatne ribice imajumosarajvosa83 je napisao/la: ↑23 avg 2025, 16:49Ubjedljivo najogavniju i najprljaviju,jos kad ih je tuljan vodio pa ono je bio krkanluk pro max, sad malo olacu jer su ih nalupali u Mostaru dok je sve ono na Sugavici normalno bilo godinama,pljuvanje,tuneli,protesti na svaku odluku i unosenju u facu sudiji,prijetnje protivnickimmigrac8ma i jos dosta toga.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑23 avg 2025, 13:13Likovi jos kmece![]()
![]()
Ovo iz Vrapcica je bila rutina kod njih jedno vrijeme i dodju ovdje nesto moralisati jos nas uvlace u to,mi nesto hajcamo a oni cvijecke,ne do Bog
Kakvi su to licemjeri u zivotu nisam vidio tako odvratan klub.
Od kad su usli na stadion yebu ljudima mater i sve sto su im dali broj karata koliko i svima(neke i ne pustaju na ovu novu tribinu),na terenu od prve minute psuju provociraju,ne znam sta ocekuju jadovi
Zadnja izmjena: NajvecaRadosti, dana/u 23 avg 2025, 17:07, ukupno mijenjano 1 put.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Sto se vrijedja hase u pjesmi : E moj Hase horde ti se gase .NajvecaRadosti je napisao/la: ↑23 avg 2025, 16:57Jedini bolesnici su oni a psovali su tako mi Boga pa neka mene kazni ako lazem.Pod navijaci ne mislim grupa nego pojedinci od 10ak idiota.Za Haseta odavno poznato,to je redovno postalo svaki derbi od filozoficara.Pomakli su granice pa i kroz pjesme sprdaju legendu gradatutankamon1905 je napisao/la: ↑23 avg 2025, 16:22Jel ovo ovaj frajer probao provuci da su navijaci Zelje psovali pokojnog Vedrana? Dan te j.ebo koji bolesnik jel moguce![]()
A tebi yebem sve po spisku posto mislis da bi lagao te stvari eto da budem zanimljiv na forumu.Glupane glupi mrs u pm
Mi smo u toj pjesmi za njega priznali da je on vasa mozda najveca legenda . Mogli smo mi pjevati i preko Safeta Susica ili hadzibegica , janjosa , musemica itd . U toj pjesmi se ne vrijedja ime Asim Ferhatovic Hase nego grupa Horde Zla .
Simpatizer najtrofejnijeg kluba u drzavi
Furam se na renana oliveiru ne smijem kod frizera ici
Kako se ono zove pravo FGR. Foča Goražde Rogatica . Molim da se ne vrijedja nicije porijeklo jer mi smo prije svega ovdje svi bosanci . Sad rasprava je li neko iz Foče ili iz Sarajeva to nas kao narod jos dublje dijeli iako bi trebali gurati zajednistvo u ovom cudnom vremenu .NajvecaRadosti je napisao/la: ↑23 avg 2025, 13:13Likovi jos kmece![]()
![]()
Simpatizer najtrofejnijeg kluba u drzavi
-
- Kontakt:
Ma to malo duzu historiju ima,kone hinje ko vazda im se sad vraca,znamo obracune po njih po Ilidzi itd znaci nije to kao iznenada. Kone su licemjeri,kao lafo iznenada zbog nas ih lincovali dole hahah kakvi mitomani. Zamisli da im je sudija svirnu 30 faulova i 2 crvena kao nama u Mostaru sta bi pisali,Pitari platili da ih sudija uniisti.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑23 avg 2025, 17:06Ja ne znam fkt kakvo oni pamcenje zlatne ribice imajumosarajvosa83 je napisao/la: ↑23 avg 2025, 16:49Ubjedljivo najogavniju i najprljaviju,jos kad ih je tuljan vodio pa ono je bio krkanluk pro max, sad malo olacu jer su ih nalupali u Mostaru dok je sve ono na Sugavici normalno bilo godinama,pljuvanje,tuneli,protesti na svaku odluku i unosenju u facu sudiji,prijetnje protivnickimmigrac8ma i jos dosta toga.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑23 avg 2025, 13:13Likovi jos kmece![]()
![]()
Ovo iz Vrapcica je bila rutina kod njih jedno vrijeme i dodju ovdje nesto moralisati jos nas uvlace u to,mi nesto hajcamo a oni cvijecke,ne do Bog
Kakvi su to licemjeri u zivotu nisam vidio tako odvratan klub.
Od kad su usli na stadion yebu ljudima mater i sve sto su im dali broj karata koliko i svima(neke i ne pustaju na ovu novu tribinu),na terenu od prve minute psuju provociraju,ne znam sta ocekuju jadovi
-
- Kontakt:
Joj to sam i zaboravio, smetalo vam je i to FGR ,valjda vam paralo oci, jos su vam tad vodili tribinu Ljiljici,Piljici,Kuljici, BiticiPact1921 je napisao/la: ↑23 avg 2025, 17:11Kako se ono zove pravo FGR. Foča Goražde Rogatica . Molim da se ne vrijedja nicije porijeklo jer mi smo prije svega ovdje svi bosanci . Sad rasprava je li neko iz Foče ili iz Sarajeva to nas kao narod jos dublje dijeli iako bi trebali gurati zajednistvo u ovom cudnom vremenu .NajvecaRadosti je napisao/la: ↑23 avg 2025, 13:13Likovi jos kmece![]()
![]()
-
- Kontakt:
Slazem se za ovo,izvinitePact1921 je napisao/la: ↑23 avg 2025, 17:11Kako se ono zove pravo FGR. Foča Goražde Rogatica . Molim da se ne vrijedja nicije porijeklo jer mi smo prije svega ovdje svi bosanci . Sad rasprava je li neko iz Foče ili iz Sarajeva to nas kao narod jos dublje dijeli iako bi trebali gurati zajednistvo u ovom cudnom vremenu .NajvecaRadosti je napisao/la: ↑23 avg 2025, 13:13Likovi jos kmece![]()
![]()
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Trenutno korisnika/ca: Anpa, aqarius, avalPacidoroP, Cwirek, Direktorcic, Hrammm1921, MikiPirs, MostarskiSin, Orvel, ultrazonfa, worchester i 83 gosta.